Παρτούζα με τη φίλη της γυναίκας μου

Είμαι ο Κώστας 48 χρονών παντρεμένος με την Μαρία 45 χρονών .

Η γυναίκα μου είναι πολύ συντηρητική στο σεξ .Εμένα οι καύλες μου είναι πολλές και συνεχής . Η ιστορία ξεκίνησε όταν η γυναίκα μου μου ανακοίνωσε ότι θα φιλοξενήσουμε ένα γνωστό ζευγάρι για 4-5 μέρες την 28η Οκτωμβρίου. Την Σοφία και τον Γιώργο. Με την Σοφία ήταν η γυναίκα μου συμφοιτήτριες παλιά και είχαν κάνει πολλές τρελές όταν ήταν φοιτήτριες .Ήρθαν λοιπόν τα παιδια και βλέποντας την Σοφία έπαθα την πλάκα μου. Είχε αλλάξει πολύ από την τελευταία φορά που την είχα δει. Η Σοφία είναι γύρω στο 1.75 ωραίο σώμα με πιασίματα και πλούσιο στήθος. Αλλά αυτό που την ξεχωρίζει είναι το έκφυλο πρόσωπο της. Πάντα φυσικά προκλητικά ντυμένη με μίνι φούστες και ξοβυζα μπλουζάκια.

Να μην τα πολυλογώ αρχίσαμε τα τουρ στην περιοχή τις ταβέρνες τα μπαράκια και επιστροφή στο σπίτι μας το βράδυ. Το επόμενο πρωί σηκώνομαι με τρομερές καύλες γιατί ως συνήθως η γυναίκα μου το βράδυ δεν ήθελε .μη Κώστα θα μας ακούσουν έχουμε κόσμο και τέτοια. Πάω στην κουζίνα να κάνω τον καφέ μου και ξαφνικά έρχεται η Σοφία. Βλέποντας με άρχισε να γελάει και να με πειράζει. Τι έγινε δεν σε περιποιήθηκε η φιλενάδα μου το βράδυ ? και χα χα και χου χου.

Ο πούτσος μου εμένα είχε γίνει ποιο σκληρός και φαινόταν έντονα να φουσκώνει στην φόρμα μου. Παρατήρησα τότε την Σοφία να τον κοιτάει έντονα. Και όλο πονηρά από μέρος της και γέλια. Μου πετάει και (s) ένα μμμμμμ μεγάλο το έχεις βλέπω και τρελάθηκα. Οι καύλες μου ήταν απερίγραπτες ..είχαμε και ένα κοντινό πέρασμα της Σοφίας που σχεδόν τον άγγιξε με το κωλομέρι της και αυτό ήταν.

Πήγα τουαλέτα και βάρεσα μια ωραία μαλακία. Συνεχίζοντας την μέρα έφτασε το βράδυ όπου βρεθήκαμε σε ένα μπαράκι με μεγάλη παρέα. Ξαφνικά παρατηρώ ότι υπάρχει μια αναστάτωση ανάμεσα στην γυναίκα μου στην Σοφία και στον άνδρα της . Έρχεται η γυναίκα μου και μου λέει ότι πρέπει (s2) να πάω την Σοφία σπίτι για λίγο σπίτι γιατί την πόναγε υπερβολικά το κεφάλι της. Ήθελε να πάει να παρει παυσίπονο μήπως και της περάσει και κάτι τέτοια. Είχαμε βγει μόνο με το δικό μας αυτοκίνητο βλέπεις.

Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο φτάνουμε σπίτι μπαίνουμε και με το που μπαίνουμε με αρπάζει η Σοφία και μου δίνει ένα γλωσσοφιλο τρελάθηκα. (s) Με τρέλανες μου λέει το πρωί (h) και εσύ της λέω. (s) Δεν έχουμε χρόνο λέει και γονατίζει , βγάζει έξω τον ήδη σηκωμένο πούτσο μου και αρχίζει μία πίπα όνειρο. Τον έγλυφε τον ρουφούσε σαν τρελή και σύγχρονος χάιδευε το μουνάκι της κάτω από την μίνι φούστα που φορούσε. Γονατίζει μετά στα 4 στο πάτωμα και λέει (s) έλα γάμα την πουτάνα σου , ξέσκισέ με είμαι καριόλα σου. Την τον έχωσα με δύναμη και άρχισα να την γαμάω δυνατά. Το μουνί έσταζε από καύλα. Δεν θα άντεχα πολύ ακόμα , την ακούω να φωνάζει χυνωωωωωωωω καργιόλη στο λεπτό και εγώ είμαι έτοιμος να χύσω και επιτέλους θα χύσω κάπου που δεν θέλει η γυναίκα μου πιάνω το πούτσο μου και της τον βάζω μέσα στο στόμα και αδειάζω όλα μέσα.

Τα κατάπιε όλα!!

Ντυθήκαμε γρήγορα και φύγαμε. Στο αμάξι μου έλεγε πόσο ωραίο πούτσο έχω και πόσο θα θελε να την πάρω και στον κώλο. Εδώ ήταν που τρελάθηκα . Άστα να πάνε είπα. Επιστρέψαμε στο μπαρ ήπιαμε διασκεδάσαμε και όλα ωραία και καλά. ΑΑΑΑ το βράδυ έριξα και έναν πούτσο στην γυναίκα γιατί είχε πιει λίγο και έτσι δεν είχε αντιρρήσεις . Η επόμενη μέρα κύλησε με τα ίδια ώσπου έφτασε η Τρίτη ημέρα και εκείνο το υπέροχο τηλεφώνημα στον Γιώργο . Ήταν από την δουλειά του. Επειγόντως έπρεπε να φύγει . Χαλούσε όλο το πρόγραμμα τους .
Τελικά αποφάσισαν να φύγει αυτός στην δουλειά του και επειδή ήταν βράδυ η Σοφία θα έφευγε αυτή την άλλη μέρα με το αυτοκίνητο . Εμείς το βράδυ βγήκαμε και με την Σοφία αλλάζαμε συνέχεια οπότε μπορούσαμε πρόστυχες ματιές. Σε μια στιγμή μου λέει στο αυτί γιατί ήμασταν πάλι μεγάλη παρέα θα στρώσω φάση σήμερα. Δεν κατάλαβα τι εννοούσε στην αρχή. Μετά είδα ότι άρχισε να ποτίζει άγρια την γυναίκα μου. Και να σφηνάκια και να στην υγεία ως που έγινε η γυναίκα μου κουδούνι .

Γυρίσαμε σπίτι όλοι ψιλοζαλισμένοι αλλά με την γυναίκα μου πάρα πολύ χάλια. Εγώ καθόμουν στο σαλόνι και αυτές είχαν πάει μέσα στην κρεβατοκάμαρα για να βοηθήσει η Σοφία την Μαρία. Περνούσε η ώρα και είπα να πάω να δω τι γίνεται. Μπαίνοντας αντίκρισα ένα υπέροχο θέαμα. Η Σοφία έγλυφε τα βυζιά της Μαρίας και της έβαζε και δάχτυλο στο μουνάκι της . Τρελάθηκα. Μου έκανε νόημα και πήγα και εγώ. Η Μαρία ήταν τύφλα δεν καταλάβαινε τίποτα , δεν αντιδρούσε καθόλου. Πήγα και άρχισα να τρίβω τον πούτσο μου στο στόμα της Μαρίας. Η Σοφία της έγλυφε το μουνάκι της . Οι καύλες μου ήταν τρελές άρχισα να γαμάω την γυναίκα μου και σύγχρονος να μου γλύφει τον κώλο η Σοφία . Δεν μου χε ξανατύχει .

Ήταν τρέλα γυρίσαμε την γυναίκα μου μπρούμυτα μετά την έγλυψε η Σοφία στην κωλοτρυπίδα και επιτέλους θα την έπαιρνα που τόσο καιρό είχα. Ήταν στενή ζορίστηκα αλλά ήταν τέλεια. Την ξέσκισα και μετά της έχυσα όλα μέσα στο κωλαράκι της . Η Μαρία ήταν ένα πτώμα αμέσως κοιμήθηκε και εγώ με την Σοφία πήγαμε στο σαλόνι και συνεχίσαμε. Οι καύλες της ήταν απερίγραπτες. Την πήρα από παντού. Ξέσκιζα τον κώλο της για μισή ώρα. Έχυνα με ισπανικό στα τεράστια βυζιά της. Αυτό ήταν γαμήσι. Με τρέλανε η φίλη της γυναίκα μου. Μου πε και μυστικά τους για όταν ήταν φοιτήτριες τα γαμήσια που κάνανε.

Ότι το χαν ξανακάνει οι δυο τους πάλι μεθυσμένες . Ότι τις είχαν πάρει παρτούζα δύο φοιτητές και άλλα πολλά. Το πρωί σηκωθήκαμε, ετοίμασε τα πράγματά της η Μαρία φυσικά ύπνο βαθύ μετά από τέτοια σούρα ήπιαμε καφέ , μου κάνε και ένα καλό τσιμπούκι και έφυγε

error: