Παρτούζα με τη γυναίκα μου

Με λένε Γιώργο, είμαι τριάντα έξι ετών και την γυναίκα μου Αγγελική τριάντα τριών ετών. Η γυναίκα μου είναι λεπτή αλλά έχει πολύ καλές αναλογίες με στητό στήθος και ωραίο καλλίγραμμο κωλαράκι. Αν και είμαστε παντρεμένοι οκτώ χρόνια τώρα, η ερωτική μας ζωή χτυπάει κόκκινο καθημερινά.
Ήταν πριν ένα χρόνο μέσα του Οκτώβρη που πήγαμε Σαββατοκύριακο στη Γερμανία λόγω του ότι η εταιρία μου με έστειλε για κάποια δουλειά την οποία θα έκανα την Δευτέρα.
Ενώ όταν είχαμε γνωριστεί και μέχρι πριν από ένα χρόνο περίπου θα έλεγα την γυναίκα μου όχι κάτι ακραίο στον έρωτα αλλά όχι και πολύ συντηρητική, τον τελευταίο χρόνο άρχισε να ντύνεται προκλητικά και ακόμα όταν είμαστε έξω να μου λέει ξαφνικά ότι είναι υγρή από καύλα και αν Θέλω να της πιάσω το μουνάκι για να δω πόσο μούσκεμα είναι.

Πολλές φορές μάλιστα συζητάγαμε όταν γαμιόμαστε διάφορες φαντασιώσεις μας, αλλά με αυτήν που ερχόταν αμέσως σε οργασμό, ήταν όταν μου έλεγε ότι φανταζόταν να την παίρνω μάτι να γαμιέται με τρεις ταυτόχρονα και να την βλέπω και να παίζω μαλακία, ενώ ταυτόχρονα να προκαλώ τους γαμιάδες της να την ξεσκίζουν όσο πιο άγρια μπορούν.

Εκείνο λοιπόν το Σαββατοκύριακο συνέπιπτε στην Γερμανία να έχουν την γιορτή της μπίρας (κρατάει δύο εβδομάδες). Η γυναίκα μου φόρεσε ένα καλσόν μαύρο ανοιχτό από κάτω, ψηλές γόβες, ένα μίνι καρό φορεματάκι και ένα μπλουζάκι που έκρινε ίσα – ίσα τις καυλωμένες ρώγες της να μην πεταχτούν έξω.

 


Κατά τις οκτώ το βράδυ βγήκαμε έξω και πηγαίναμε για μπίρες κι όπου μας βγάλει. Κατά την περιοδεία μας σε διάφορα μπαρ μου ζήτησε αν καυλώσει με κάποιον να πάει για ένα γρήγορο στις τουαλέτες, κάτι που εγώ συμφώνησα αφού αυτή ήταν άλλη μια φαντασίωση που μας καύλωνε πολύ.

Κάποια στιγμή μου είπε ότι πάει τουαλέτα αφού είχε παίξει το μάτι της με έναν πιτσιρικά ο οποίος υποθέτω θα πήγαινε ακόμα σχολείο. Η πουτάνα γύρισε μετά από δέκα λεπτά και μου τράβηξε ένα ρουφηχτό φιλί στο στόμα λέγοντας μου αν αισθάνθηκα τη γεύση από το ψωλόχυμα του πιτσιρικά στο στόμα της. Μου είπε ότι του πήρε πίπα και ότι αφού της γάμησε από λίγο μουνί και κώλο τα πήρε όλα στο στόμα για να μην λερωθεί για τη συνέχεια της βραδιάς.

Τρεις ώρες μετά αφού ήμασταν φτιαγμένοι, γυρίσαμε για το ξενοδοχείο να ξεσκιστούμε. Βγαίνοντας από το ασανσέρ, και σχεδόν έξω από το δωμάτιο μας και ενώ εμείς σχεδόν γαμιόμασταν στο διάδρομο, μια παρέα από τέσσερις γερμανούς φτιαγμένους από τις μπίρες, μας συνάντησαν στο διάδρομο και ο ένας από αυτούς με πλησίασε και στα ίσια ζήτησε να γαμήσουν τη γυναίκα μου μαζί αν το ήθελα κι εγώ.

Απάντηση δεν πρόλαβα να δώσω αφού έδωσε το οκ αμέσως η γυναίκα μου λέγοντας μου ότι η καλύτερη ευκαιρία ήταν να το δοκιμάσουμε τώρα στο εξωτερικό ξένοι μεταξύ ξένων αφού δεν πρόκειται να τους ξαναδούμε ούτε να μας ξαναδούν και ουσιαστικά δεν θα επρόκειτο να κινδυνεύουμε να εκτεθούμε.

Μπαίνουμε στο δωμάτιο και πριν καλά – καλά κλείσω την πόρτα έχει πέσει στα γόνατα και έχει και τα τέσσερα καυλιά μπροστά της και τα τσιμπουκώνει ανελέητα. Έχω βγάλει τα ρούχα μου και παίζω το καυλί μου. Τέτοια ηδονή δεν είχα ξαναζήσει, να βλέπω τη γυναίκα μου σαν σε τσόντα να γαμιέται σαν σκύλα.

Αφού την έγδυσαν και έμεινε μόνο με το καλσόν, μοιράστηκαν και ο ένας της τον έβαλε στο μουνί, ο άλλος στον κώλο ενώ αυτή ταυτόχρονα φώναζε από καύλα και πόνο. Τους άλλους δύο τους είχε στο πρόσωπο της μπροστά και έκανε εναλλάξ τσιμπούκι.

Εμένα μου είπε ότι δεν θέλει να την πηδήξω τώρα και ότι την καυλώνει να με βλέπει να την παίζω και να προτρέπω τους άλλους να την ξεσκίσουν το οποίο το έκανα με ευχαρίστηση αφού από την καύλα δεν ήξερα που Βρισκόμουν.

Σε κάποια φάση, αφού ούτε εγώ δεν ξέρω πόσες φορές φώναζε ότι χύνει, η καύλα της ήταν τόσο μεγάλη που ζήτησε από τον έναν από τους δύο που τσιμπούκωνε να πάει από πίσω και να προσπαθήσει να βάλει δυο πούτσες στον κώλο της. Δεν πίστευα στα μάτια μου ότι είχε πάρει ένα στο μουνί δύο στον κώλο και ένα στο στόμα.

 

Αφού όλοι είχαν φτάσει σχεδόν στα όρια τους να χύσουν, ζήτησε από τον έναν να χύσει στην ξεσκισμένη κωλότρυπα της όπως και έγινε. Τα ψωλοχύματα έτρεχαν από την κωλοτρυπίδα μέχρι το μουνί της ενώ οι άλλοι τρεις ένας – ένας της έχυναν στο στόμα στη μούρη και άλλα κυλούσαν μέχρι τα βυζιά της που τα έγλυφε αχόρταγα.

Όταν τέλειωσαν οι άλλοι και έφυγαν η καριόλα όπως ήταν μέσα στο ψωλόχυμα μου ζήτησε να τη γαμήσω. Της τον έβαλα κατευθείαν στον κώλο μια και εκεί της αρέσει περισσότερο. Ο πούτσος μου πλατσούριζε μέσα στα χύσια του άλλου. Δεν άντεχα πολύ και τον έβγαλα από τον κώλο και της τον έδωσα πίπα όπου σε δευτερόλεπτα άδειασα το ψωλόχυμα μέχρι την τελευταία σταγόνα και τα κατάπινε λαίμαργα.

Μέχρι το πρωί γάμησα άλλες δυο φορές και με τη βοήθεια κάποιων δονητών που η καριόλα μου έχει πάντα μαζί της, της γέμιζα όλες τις τρύπες.

Όπως και να έχει αυτή η περιπέτεια θα μας μείνει αξέχαστη και σκεφτόμαστε να την ξαναζήσουμε.

Από τότε μέχρι σήμερα την αναπολούμε στα γαμήσια μας και ο οργασμός μας μεγαλώνει. Η γυναίκα μου πολλές φορές με έχει ρωτήσει αν θα μπορούσαμε και εδώ στην Ελλάδα να ζήσουμε τέτοιες στιγμές αλλά μας προβληματίζει η εχεμύθεια.
Αν πάντως γνωρίζετε κάτι, γράψετε μαζί με τα σχόλια σας.

error: