Παίρνοντας μάτι τη γυναίκα του

Η γυναίκα μου είναι 35 χρόνων αλλά μοιάζει για 25. Ύψος 1.75 , 55 κιλά μπλε μάτια με κάτι ωραία στήθια που κολλάς τα μάτια μόλις τα βλέπεις.

Όλα έγιναν ξαφνικά. Μια μέρα βγήκα με έναν φίλο για καφέ και μιλούσαμε για γυναίκες παντρεμένες που γαμιούνται για χρήματα κλπ. Μου λέει , θα σου πω κάτι αλλά μην θυμώσεις. Όχι του λέω, λέγε. Και η δικιά σου γαμιέται από καιρό. Εγώ του λέω ότι κάτι έχω καταλάβει αλλά δεν το έψαξα. Μου λέει ότι κάνει όργια παρτουζες με λεφτάδες, και αν θέλω μπορεί να μου δείξει και κασέτες που έχουν τραβήξει η να κανονίσει να με πάει να δω ο ίδιος. Εντάξει κανόνισε το του λέω.

Μετά από δυο μέρες μου λέει σήμερα το βράδυ θα πάμε κάπου. Εγώ έκανα τον αδιάφορο στην γυναίκα μου όπως πρώτα. Μου είπε ότι θα πάει με μια φίλη της για σινεμά. Φεύγω βρίσκω τον φίλο μου και πάμε με το αμάξι του σε μια βίλα. Είχε νυχτώσει. πάμε μέσα και ήταν ένας άλλος ,γνωριστήκαμε του είπε ότι είμαι γνωστός και ήθελα να δω και εγώ, αλλά όχι ότι είναι η γυναίκα μου.

Σε λίγο χτυπάει το κινητό μιλάει ο άλλος και λέει, εντάξει ήρθε η γαμιολα και ανοίγει μια τηλεόραση και βλέπουμε ένα σαλόνι μεγάλο με πέντε άντρες μέσα. ήταν μετάδοση με κάμερα. Σε λίγο χτυπάει το κουδούνι και ένας άνοιξε και βλέπω να μπαίνει η γυναίκα μου μέσα με άλλους δυο τύπους. ήταν πολύ μουναρα, με το μίνι το κοντό μπλουζάκι το ντεκολτέ με τις βυζαρες να βγαίνουν οι μισές έξω.

Ο φίλος μου με κοίταξε με νόημα. Δεν είπα τίποτε μόνο κοιτούσα. πάει η γυναίκα μου στους τύπους κάθετε ανάμεσα τους και αυτοί αρχίσανε να την χουφτώνουν. άλλος τα βυζιά άλλος τα μπούτια και να λένε , γαμιολα θα σε ξεσκίσουμε την μουναρα, θα σε χύσουμε στην μάπα κλπ. Η γυναίκα μου τους λέει βγάλτε τα ρούχα ρε μαλάκες να δω τις πούτσες σας. αυτοί τα βγάλανε και τότε άρχισε να τους παίρνει πίπα με την σειρά. αυτοί λέγανε τα δικά τους , τι πουτάνα είσαι τι τσιμπούκι είναι αυτό, η γυναίκα μου δεν μιλούσε αλλά δούλευε με μανία τους πούτσους που είχε μπροστά της.

Μετά από ώρα αφού τους έκανε κάγκελο τους λέει, ελάτε να δω πόσο αντέχετε ρε γαμιάδες. τότε ξαπλώνει ο ένας κάθεται πάνω του ο άλλος της τον καρφώνει στον κώλο δυο παίζουν τις βυζαρες τις δυο την δίνουν πίπες και ο άλλος την χάιδευε την πλάτη με τον πούτσο.

Η δικιά μου τους έβριζε , γαμάτε ρε μαλάκες ,πιο βαθιά σκίστε τις τρύπες μου έτσι μπράβο. αυτοί βογκούσαν από γκαβλες πουτάνα σ αρέσει, είσαι πολύ γαμιολα μεγάλη κουφάλα, θα σε τρελάνουμε σήμερα. Σε λίγο ο ένας μετά τον άλλον άρχισαν να αλλάζουν τρύπες όλοι πέρασαν από την μουναρα της και τον κώλο της αλλά η γυναίκα μου δεν καταλάβαινε τίποτε. μετά από ώρα άρχισαν να χύνουν επιτέλους. Χύνω γαμιολα στην μουναρα σου εγώ στον κώλο σου ρούφα τα όλα στον λάρυγγα ο άλλος στα βυζιά της παντού την γεμίσανε χυσια, και τότε άρχισε να χύνει και αυτή ένα άγριο χύσιμο, πρώτη φορά την είδα έτσι, δεν ήξερε τι να γλύψει πρώτα, με τα δάχτυλα έπαιρνε τα χυσια και τα κατέβαζε με μανία.

Οι γαμιάδες κάτσανε λαχανιασμένοι και η γυναίκα μου πήγε και έγλυφε ότι χύσιμο έβλεπε στον καθένα. Τους καθάρισε σαν να κάνανε μπάνιο τέτοιο γλείψιμο έκανε. Έλα ρε μαλάκες τι έγινε δεν μπορείτε άλλο αυτό ήταν τους λέει. Περίμενε λίγο ρε σκύλα λέει ένας θα δεις σε λίγο τι θα πάθεις και πάει παίρνει ένα μαύρο μαστίγιο και όπως ήταν η γυναίκα μου ξαπλωμένη το σηκώνει και το κατεβάζει με δύναμη στα βυζιά της.

Αχχχχχ βόγκηξε αυτή ναι γουστάρω πούστη τον λέει……..

error: