Ο καυλωμενος φιλος μου


Ειμαι η Σασα και ειμαι 17 χρονων, θα ηθελα να σας διηγηθω μια απο τις  καλυτερες σεξουαλικες εμπειριες της ζωης μου…Λοιπον το συγκεκριμενο γεγονος συνεβη πριν απο 5 μηνες στο σπιτι ενος φιλου μου του Τασου.

    Ειμασταν στην κρεβατοκαμαρα του οταν ο Τασος με αφησε για λιγο μονη και πηγε μεσα, δεν μου ειπε γιατι.Εγω ειχα καυλωσει παρα πολυ απο τη συζητηση και ενοιωθα το μουνακι μου να υγραινεται…Σκεφτηκα πως ο Τασος θα αργουσε και εγω θα μπορουσα να κανω <<τα δικα μου>>. Ετσι ανεβηκα σε ενα απο τα στρογγυλα ξυλα που ειχε το κρεβατι γυρω γυρω και αρχισα να τριβω το μουνακι μου οσο πιο δυνατα γινεται για να μου φυγει η καυλα (πανω απο τα ρουχα). Αρχισα να κουνιεμαι απο την ηδονη και τα τεραστια βυζομπαλα μου κουνιοντουσαν ρυθμικα κατω απο την μπλουζα.Ακουσα τα βηματα του Τασου αλλα δεν μπορουσα να σταματησω Ειχα αναψοκοκκινησει και ηθελα κι αλλο.Ο Τασος μπαινει μεσα και καυλωνει μπροστα στα ματια μου.Και μου λεει βλεπω εχεις καβλες και του απανταω οσο δεν φανταζεσαι!Χωρις να χασει χρονο ξεκουμπωνει το παντελωνι, με γδυνει και μου ανοιγει τα ποδια.Ολα αυτα σε κλασματα δευτερολεπτου και μου χωνει τον χοντρο πουτσο του στο υγρο διπσασμενο μουνακι μου.

     Αρχισε να μπαινοβγαινει γρηγορα και εγω ακουγα τον ηχο που καναν τα υγρα μου σε συνδυασμο με την πουτσα του.Σπλατσ σπλατσ, σε λιγο θα εχυνα.Τον αναποδογυρισα και αρχισα να κουνιεμαι πανω στο καβλι του ουρλιαζοντας.Τα βυζια μου πηγαιναν περα δωθε και αυτος ηταν ετοιμος να χυσει απο το θεαμα.Μετα για να τον καβλωσω και αλλο γυρισα απο την αλλη για να βλεπει την στρογγυλη και στητη κωλαρα μου και αρχισα νατην κουναω αργα και βασανιστικα στην πουτσα του.Αυτος φοναζε και με εβριζε και εγω εβαζα ολη μου την τεχνη…Μετα απο κανα δεκαλεπτο σε αυτη την σταση με πεταει εξω του αστραπιαια και αρχιζει να τον παιζει δυνατα φωναζωντας χυνωωω ΧΥΝΩΩΩΩΩ! Εγω εβαζα δαχτυλο και τελικα μην αντεχοντας αλλο αυτος με εχυσε παρα πολυ στα βυζια.Αυτααα…

error: