Ο Εκβιασμός της Διευθύντριας

Καλησπέρα, η ι στορια μου πραγματοποιηθηκε πρόσφατα, μαλιστα ειχε και στοιχειο ενος βίτσιου μου, σεξ με εγγυο. Η δημητρα, ειναι 36, και ειναι η προισταμενη μου στην Τραπεζα. Ειναι από αυτά τα γκομενακια, που δεν λενε και πολλά αλλά έχουν μια καβλα πάνω τους. Η τύπισα, είχε πάντα ωραία βυζάκια, και τώρα που γκαστρώθηκε μεγάλωσαν!

Πρόσφατα ανακάλυψα μια ατασταλια που είχε κάνει στην δουλεία, το οποίο θα ήταν αρκετό για να την ΄χασει, και έτσι σκέφτηκα οτι ίσως να το εκμεταλευτώ (εγώ σκεφτώμουν αυξηση, αλλα μετα σοβαρευτηκά!!!) Ένα από τα βράδυα που ετοιμάζαμε το πλάνο της νέας χρονιάς, αποφάσισα να ρίξω την ζαριά, εξάλλου, τη θα έκανε, θα με κάρφωνε (χα χα) Της το είπα οτι το ξέρω για την ατασταλία της, και έμεινε παγωτό. Πραγματικά έχασε το χρώμα της.

Με παρακάλεσε να μην πω τιποτα πουθενα γιατι θα έχανε την δουλειά της. Το ξέρω, της είπα, αλλά εμένα δεν με νοιάζει (για να την ζορισώ περισσότερο) Θα κάνω οτι θέλεις, θες άδεια παραπάνω, αύξηση, λεφτά? Τι θες? Τότε εγώ σηκώθηκα, πήγα μπροστά της, και κατέβασα το φερμουάρ από το παντελόνι μου. Η Δήμητρα έμεινε μαλακας! Ρε είσαι τρελλός μου είπε, δεν το κάνω. Τότε εγώ πήρα το κινητό και άρχισα να καλό τον γενικό. Που παίρνεις, με ρώτησε, τον γενικό της απάντησα, και ορμηξε και μου πήρε το κινητό από τα χέρια, και αμέσως έπεσε στα γόνατα!

Τότε ήξερα οτι θα ήταν ένα καλό βράδυ στην δουλειά! Ξεκούμποσα την ζώνη μου, και η Δήμητρα σαν καλή πουτανίτσα μου κατέβασε το παντελόνι μου. Η πουτσα μου ήταν ήδη πέτρα με το που την έπιασε η Δημητρούλα. Πάνω που ήταν έτοιμη να την βάλη στο στόμα της, την σταμάτησα.

Τι είναι, μου λέει. Βγάλε την μπλούζα και το σουτιέν σου. Θέλω να ευχαριστιθώ το θέαμα. Δίστασε, αλλά εδώ που είχα φτάσει, δεν σταμάτησε. Αμέσως οι βύζάρες της ήταν ελεύεθερες και τεράστιες. Βλέπετε η εγκυμοσύνη έχει και τα θετικά της. Ετσί η πουτανιτσα μου, μου ξαναέπιασε το καβλί μου, και για πρώτη φορά μπηκέ στο ζεστό το στοματάκι της. Η καριόλα ήξερε να κάνει τσιμπουκια!

Δεν πρέπει να περάσαν 2-3 λέπτα με τη Δήμητρα στα γόνατα, και με το καβλί μου στο στόμα της, όπότε και άρχισα να χύνω σαν τρελλός! Δεν προλάβεναι να τα πίνει (ναι ναι), με αποτέλεσμα να τρέχουν στις βυζάρες της, και εν’ω συνέχιζα να χύνω, τον τράβηξα έξω και άδειασε το υπόλοιπο στο προσωπό της!. Η Δήμητρα σηώθηκε, αλλά η πούτσα μου ήταν πέτρα ακόμη (ναι ήταν η τυχερή μου μερά!), και όπως μπυ γύριζε την πλάτη για να πάει να πληθεί, την βουτάω από την μέση. το κωλαράκι σου το σκίζει ο αντρα σου?? Οχι μη, εχω πολλούς μήνες να το κάνω, είμαι εγκυός.

Θέλεις να σου κάνω άλλη μια πίπα. Πιπα και μαλακίες της λέω, και της κατεβάζω την φόρμα της, μαζι με το κυλοτάκι της. Την είχα όρθια, χωρίς να αντιδράει, την έβαλα να κρατάει αντίσταση στο γραφείο. Για λυπαντικό είχα μόνο τα σάλια της, αλλά είδα και την κρέμα χεριών της, την οποία την άδεια στην κολωτρυπήδα της.

Τότε, με μια απότομη κίνηση της το κάρφωσα, και το μόνο που ακούστηκε ηταν μια άφωνη κραυγή πόνου. Κάβλα ήταν το στενό το κωλαράκι τη, και πιο μεγάλη καβλα ήταν να παίζω με τα γκαστρωμένα βυζιά της. Πρέπει να σφυροκόπησα το κωλαράκι της για τουλάχιστον 15 λεπτά μέχρι που έχυσα ξανά, μέσα της αυτή την φορά. Δεν μου είπε τίποτα, και ουτε παραπωνέθηκε. Το μόνο που δεν ξέρει είναι το οτι ακόμη μπορώ να την δώσω, αρά να ετοιμάζετε για δευτερο γύρο!

error: