Ο Γιάννης, Η Ρίτα κ εγώ

Ήταν ένα καλοκαιριάτικο απόγευμα. Πήγα στο σπίτι της κοπέλας μου, της Ρίτας, να πάρω τα ρούχα μου γιατί είχαμε χωρίσει. Η ζέστη ήταν ανυπόφορη. Κάθισα στον καναπέ του λίβινγκ – ρουμ, άνοιξα μια μπίρα και χάζευα στην τηλεόραση. Ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και μπήκε η Ρίτα. ‘Ηταν κακόκεφη. Κάθισε δίπλα μου και μου είπε οτί είχε τσακωθεί με τον καινούργιο της φίλο, το Γιάννη, γιατί τον είχε καλέσει σπίτι της και εκείνος είχε αρνηθεί προφασιζόμενος κάποιες ανόητες δικαιολογίες. Κι ολ’ αυτά παρ’ όλο που του ‘χε δείξει καθαρά ότι ήταν ξαναμμένη για έρωτα. Δεν είπα τίποτα και δεν αντέδρασα, όταν η Ρίτα άρχισε να χαϊδεύει το φούσκωμα τον παντελονιού μου, και συνέχισα να παρακολουθεί τηλεόραση. Τότε εκείνη μου άνοιξε το φερμουάρ του παντελονιού και έβγαλε έξω τον πούτσο μου που ήταν χαλαρός ακόμα. Τον πήρε στο στόμα της και μέσα σε ελάχιστο χρόνο τον σήκωσε σ’ όλο του το μεγαλείο. Koντανασαίνοντας από τον πόθο, με έγδυσε, πέταξε και αυτή τα ρούχα της και ξάπλωσε στον καναπέ με τα πόδια ορθάνοιχτα και το μουνάκι της μουσκεμένο από τους χυμούς της. Μπήκα μέσα της αναστενάζοντας από ηδονή που μετά δυο-τρείς κινήσεις κορυφώθηκε και χύσαμε κι οι δύο βογκώντας.

Δεν είχαμε ικανοποιηθεί όμως και μια που ο πούτσος μου στεκόταν ακόμα όρθιος από την κάβλα, η Ρίτα γονάτισε στο πάτωμα με τα τέσσερα, έβαλε δυο δάχτυλα στο πλημμυρισμένο από τους χυμούς μας μουνί της, πήρε λίγα υγρά και μ’ αυτά λίπανε την πίσω τρύπα της. Κατόπιν έπιασε τον πούτσο μου από την ρίζα και τον οδήγησε μέσα της. Αν και καυλωμένη, η τρύπα της ήταν πολύ στενή. Βογκώντας πίεζε το κορμί της προς τα πίσω, μέχρις ότου το κεφάλι του καβλιού μου χώθηκε μέσα της, κάνοντας τη να μουγκρίσει από πόνο και ηδονή. Με μια απότομη κίνηση χύθηκα όλος μέσα της, κάνοντας το μουγκρητό μου να γίνει ουρλιαχτό, που έσβησε μόνο όταν άρχισα να τραβιέμαι προς τα πίσω. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, χωρίς να τον ακούσουμε άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα ο Γιάννης. Μόλις μας είδε, γδύθηκε γρήγορα και ήρθε να μας κάνει παρέα. Έπεσε με την πλάτη στο πάτωμα κάτω από τη Ρίτα και άρχισε να γλείφει την πρησμένη κλειτορίδα της και τους χυμούς που έσταζαν από το μουνί της. Η Ρίτα μ’ ένα πούτσο βαθιά πίσω της, και μια γλώσσα μέσα της, δεν μπορούσε να ελέγξει τους οργασμούς της. Ξαφνικά ένιωσα τηv καυτή και υγρή γλώσσα του Γιάννη να γλείφει τ’ αρχίδια μου και το μέρος του πούτσου μου που βρισκόταν έξω από τον κώλο της Ρίτας.

Αυτό με έκανε να εκπλαγεί, και να χύσω σχεδόν αμέσως βαθιά μέσα στην πρώην φίλη μου. Ξαπλώσαμε όλοι στο πάτωμα για να πάρουμε μια ανάσα και τότε ο Γιάννης μας είπε ότι του άρεσε να τον παίρνει και γούσταρε τους άντρες. Η Ρίτα με παρακάλεσε να τον βοηθήσω. Δεν είχα πάει με άντρα ποτέ μου, αλλά δεν είπα τίποτα. Έτσι, όταν μετά από λίγο ο Γιάννης με πλησίασε και πήρε τον πεσμένο πούτσο μου στο στόμα του, δεν έκανα τίποτα για να τον εμποδίσω. Η επιτήδεια γλώσσα του έγλειφε με μαεστρία το κεφάλι του πούτσου μου, ένιωσε με το χέρι, μου είχε χουφτώσει τ’ αρχίδια και μου τα έπαιζε. Η Ρίτα είχε σταθεί πίσω του και με το ένα χέρι του έπαιζε τον πούτσο ενώ με το άλλο ψαχούλευε τηv κωλοτρυπίδα του. Μέσα σε λίγα λεπτά ο πούτσος μου σηκώθηκε κι έγινε τεράστιος. Ο Γιάννης γονάτισε στα τέσσερα και μου πρόσφερε την τρύπα του. Η Ρίτα έχωσε τη γλώσσα της μέσα του και άφησε μπόλικο σάλιο. Κατόπιν άρπαξε τον πούτσο μου και τον οδήγησε στο άνοιγμα. Μόλις το κεφάλι χώθηκε μέσα, ο Γιάννης αναστέναξε από ηδονή και τότε εγώ, με μια βίαιη κίνηση, τον έχωσα όλο μέσα, κάνοντας τον να ουρλιάζει. Άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα του, ενώ αυτός είχε χύσει το στόμα του και έγλειφε με μανία το ορθάνοιχτο από την καύλα μουνί της Ρίτας.

Ενώ εγώ συνέχιζα να μπαινοβγαίνω από πίσω του βίαια, του σηκώθηκε και όπως είδα είχε έναν αρκετά μακρύ και λεπτό πούτσο. Η Ρίτα δεν έχασε ευκαιρία. Σύρθηκε από κάτω και τον έχωσε βαθιά μέσα στο μουνί της. Αυτή και εγώ μείναμε ακίνητοι ενώ ο Γιάννης άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα της. Όταν έμπαινε βαθιά στο μουνί της, ο πούτσος μου σχεδόν έβγαινε από πίσω του και όταν έκανε πίσω χωνότανε όλος μέσα του. Οι αναστεναγμοί και τα βογκητά όλων μας γέμισαν το δωμάτιο. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο και τραβώντας τον πούτσο μου από τον κώλο του, έχυσα με δύναμη τα υγρά μου πάνω στην κοιλιά της Ρίτας. Τ’ αρχίδια μου πονούσαν από την καύλα, γι’ αυτό καβάλησα το κεφάλι της Ρίτας και άφησα να τα πάρει στη ζεστή φωλιά του στόματος της. Ο Γιάννης τότε, βγάζοντας μια κραυγή, τραβήχτηκε και έχυσε και αυτός πάνω στην κοιλιά της Ρίτας. Κατόπιν έσκυψε και έγλειψε μέχρι τελευταίας σταγόνας τα αχνιστά ακόμα χύσια μας από πάνω της. Τότε μόνο καταρρεύσαμε και οι τρεις στο πάτωμα.

error: