Ομαδικό με την Μαρία στο Παρίσι

Καλημέρα! Είμαι ο Ορέστης και η κοπέλα μου είναι η Μαρία που στην προηγούμενη ιστορία είχε πηδηχτεί με τον πρώην άντρα της. Και στους δύο μας αρέσει πολύ να φαντασιωνόμαστε κατά τη διάρκεια του πηδήματος ότι γαμιόμαστε και με άλλους.

Εμένα με καυλώνει αφάνταστα να φαντάζομαι την Μαρία να πηδιέται με άλλους άντρες, ενώ εκείνη επειδή ζηλεύει πολύ, δεν θέλει να με φαντάζεται με άλλες γυναίκες, αλλά μόνο τον εαυτό της είτε σε παρτούζα με πολλούς άντρες, είτε να γαμιέται με άλλους κι εγώ να την βλέπω.

Όταν βρεθήκαμε μια φορά για διακοπές στο Παρίσι, είχα πάρει από έναν φίλο το τηλέφωνο και μερικές κατάλληλες συστάσεις για ένα prive club στο οποίο πηγαίνανε ζευγάρια και παρτουζώνονταν ελεύθερα. Μοναδικός κανόνας ήταν ότι απαγορεύονταν τα πηδήματα μεταξύ αντρών και ότι δεν μπορούσες να γαμήσεις μια γυναίκα αν δεν το ήθελε.

 

Πήγαμε λοιπόν ένα βράδυ και αφού ήπιαμε μερικά ποτάκια στο μπαρ, προχωρήσαμε στον ιδιαίτερο χώρο, όπου υπήρχαν ήδη πολλά ζευγάρια, σε διάφορα συμπλέγματα. Η Μαρία καύλωσε αμέσως. Έβγαλε το μπουρνούζι που μας είχαν δώσει, μ’ έγδυσε κι εμένα, έπεσε στα τέσσερα κι έπιασε αμέσως δουλειά στον πούτσο μου.

Κάνει τρελά τσιμπούκια! Τον ρουφάει ολόκληρο μέσα, ρίχνει πουτσοσκάμπιλα στο πρόσωπο της, γλύφει και ρουφάει τ’ αρχίδια και στο ενδιάμεσο βρίζει και τον πούτσο (μαλάκα, πούστη, αρχίδι και άλλα).

Ενώ τσιμπουκωνόταν λοιπόν έτσι και είχε τουρλωμένο το κωλαράκι της με τα μουνόχειλα ανοικτά, άρχισαν να έρχονται διάφοροι πουτσαράδες και της ζητούσαν την άδεια να την γαμήσουν. Η Μαρία άλλο που δεν ήθελε και μπουκωμένη όπως ήταν με τον πούτσο μου, τους έκανε νόημα να προχωρήσουν.

Οπότε άρχισε ένα τρελό γαμήσι! Όλοι με την σειρά τους άρχισαν να παρελαύνουν από πίσω της και να της γαμάνε άλλος το μουνί κι άλλος τον κώλο. Μερικοί της ζητούσαν να τους πάρει και πίπα αλλά το μωρό μου δεν ήθελε να τους βλέπει, ήθελε μόνο να τους τρώει από πίσω.

Κάποια στιγμή, δεν άντεξα κι εγώ και άρχισα να την χύνω στο πρόσωπο ρίχνοντας της ταυτόχρονα και χαστούκια, όπως της αρέσει και βρίζοντας την…

–    «Πάρτα μωρή πουτάνα! Πάρτα καριόλα! Κατάπιε τα όλα τσούλα! Γλύψε μου τα ψωλοχύματα μωρή ψωλού!!!», και άλλα που την τρελαίνουν.

Ούτε ξέρω πόσους πούτσους έφαγε εκείνο το βράδυ το μωρό μου, πάντως ευχαριστήθηκε γαμήσι που θα της μείνει αξέχαστο.

error: