Οι δύο κολλητές

Σαν παιδί κι εγώ και μάλιστα αγοράκι, είχα παρατηρήσει από μικρή ηλικία ότι οι μεγαλύτερες γυναίκες είχαν πολλά προτερήματα σε σχέση με τις συνομήλικες μου. Συγκεκριμένα μου άρεσε μια φίλη της μητέρας μου (η Ελένη) με μεγάλο κώλο μεγάλα βυζιά και πόδια πάντα περιποιημένα. Θυμάμαι μια φορά που έτυχε να είμαστε μόνο εγώ κι αυτή στο σπίτι της, πήγα από πίσω της την ώρα που έπλενε πιάτα, και για να το παίξω δήθεν σε εκείνη μεγάλος και δυνατός, προσπάθησα να την σηκώσω στον αέρα. Την ώρα όμως που τη σήκωνα και ακούμπησε ο κώλος της την πούτσα μου, σε κλάσματα δευτερολέπτου μου είχε γίνει πέτρα. Κι επειδή φορούσε μια μακριά φούστα αισθάνθηκα την πούτσα μου να χώνεται στα κωλομάγουλα της.

Εκείνη την ώρα που αισθάνθηκε τον πούτσο μου αναφώνησε:

–    «Καλέ τι είναι αυτό το πράμα;»

Και αφήνοντας την γύρισε και κοίταξε το παντελόνι μου που πλέον θύμιζε μακέτα αντίσκηνου παρά σορτσάκι (ήμουν αρκετά ανεπτυγμένος για την ηλικία μου).
Της απάντησα:

–    «Αυτό!», δείχνοντας της με νεύμα τον πούτσο μου.

Εκείνη αποσβολωμένη τον κοίταζε και ψέλλισε:

–    «Τι κοντάρι είναι αυτό Νίκο μου; Και δεν σου φαινότανε…»

Το αποκορύφωμα ήταν όταν είδα την επιθυμία της να το αγγίξει να δει αν είναι αληθινό αυτό που έβλεπε να τεντώνεται μέσα από το παντελόνι ενός δεκαεπτάχρονου αγοριού. Δεν άργησα να νιώσω την παλάμη της να τον ακουμπάει και μετά να αρχίσει να μου τον μαλάζει, και σιγά – σιγά να μου τον παίζει.

Όμως δεν σταμάτησε εκεί και σε ανύποπτο χρόνο μου κατεβάζει απότομα το σορτσάκι και είδε τον πούτσο μου σε πλήρη στύση να την κοιτάζει. Κι ενώ πήγαινε να γονατίσει μπροστά μου, ο ήχος της πόρτας έσκασε σαν γκιλοτίνα και με τη μία το πέος μου έπεσε, ενώ εκείνη άρχισε ταραγμένη να ξαναπλένει πιάτα.

Μπήκε ο άντρας της και μας έκοψε στο καλύτερο ο μαλάκας. Δεν πτοήθηκα όμως κι επειδή η κατασκευή του σπιτιού ήταν έτσι που βοηθούσε στο μπανιστήρι, κι επειδή εκείνη ήταν ψιλοαπόμακρη και φρόντιζε πάντα να βρισκόμαστε σε κόσμο, αποφάσισα να την παίρνω μάτι γυμνή όσο έκανε μπάνιο. «Τουλάχιστον», έλεγα, «από το τίποτα κάτι είναι κι αυτό…»

Την πρώτη φορά το ευχαριστήθηκα αρκετά αλλά δυστυχώς την δεύτερη με έπιασε ο άντρας της κι εκείνη “υποχρεώθηκε” να το παίξει θιγμένη και αυστηρή αφού ούτως ή άλλως ήταν έτσι και ο χαρακτήρας της. Και στη σκέψη ότι πριν λίγες μέρες ήταν έτοιμη να μου πάρει τσιμπούκι και σε συνδυασμό με κάποια ταμπού που είχε, δεν της ήρθε και τόσο δύσκολο να μπει στο πετσί του ρόλου. Έπρεπε να παίξει για να καλύψει τυχόν ενοχές.

Αλλά κατάφερα και το έσωσα αφού η έναρξη του καπνίσματος μου σε συνδυασμό με την παράξενη κατασκευή του σπιτιού και την ικανότητα μου να εφευρίσκω δικαιολογίες αμέσως, και ειδικά όταν την είχα άσχημα, με βοήθησαν και την σκαπούλαρα.

Μετά από λίγο καιρό χώρισε με τον άντρα της, τσακώθηκε και με την μητέρα μου κι από τότε έχασα τα ίχνη της.

Με τον καιρό μεγάλωνα και καθότι λάτρης της υγιεινής ζωής, έτρωγα αρκετές ώρες στο γυμναστήριο κι έφτιαχνα σώμα για να γίνομαι πιο ποθητός στις γυναίκες. Και απ’ αυτό που μου επιφύλασσε η μοίρα μου είχα απόλυτο δίκιο.

Ένα αυγουστιάτικο πρωινό, έλειπαν όλοι από το σπίτι κι εγώ κοιμόμουν (λόγω της τότε εξαντλητικής νυχτερινής δουλειάς μου), όταν ξαφνικά με ξύπνησε ο ήχος από το κουδούνι της πόρτας. Σηκώθηκα φορώντας μόνο το κολλητό μου μποξεράκι και πήγα να ανοίξω έτοιμος να μπινελικώσω το άτομο που με διέκοψε από τον ύπνο, και που τις περισσότερες φορές ήταν η διπλανή που ήθελε τη μητέρα μου για διάφορους ασήμαντους λόγους.

Έμεινα έκπληκτος όταν είδα τη Ελένη να με κοιτάει όλο χαρά και να ορμάει επάνω μου και να με φιλάει λέγοντας συνέχεια πόσο μεγάλωσα και πως τώρα πια έγινα ολόκληρος άντρας. Από τη χαρά μου που την ξαναείδα, δεν πρόσεξα τη φίλη που είχε φέρει μαζί της, την Άννα, μια ξανθιά πενηντάρα νταρντανογυναίκα με πλούσιο μπούστο και περιποιημένα πόδια επίσης.

Καθίσαμε στο σαλόνι και αφού τις κέρασα καφέ, άρχισε η Ελένη να με ρωτάει πως είναι η μητέρα μου τα αδέρφια μου κι άλλα τέτοια διάφορα που συνηθίζουν να ρωτάνε οι γυναίκες όταν έχουν να δουν καιρό κάποιον.

Καθώς μιλούσα με την Ελένη πρόσεξα ότι η Άννα πρόσεχε περισσότερο τον πούτσο μου (που φαινόταν έντονα αφού όπως είπα φόραγα κολλητό μποξεράκι) παρά εμένα και την Ελένη που μιλούσαμε.

Αφού έβλεπα ότι δεν έχει διάθεση να μπει στην κουβέντα και τα μάτια της δεν ξεκόλλαγαν από τον πούτσο μου, τους ζήτησα ευγενικά να με περιμένουν και πετάχτηκα μέχρι το δωμάτιο της μάνας μου να δω αν μου είχε σιδερώσει κανένα σορτσάκι να βάλω.

Επειδή όμως είμαι και αρκετά περίεργος ήθελα να ακούσω τι λένε πάση θυσία, και σε αυτό με βοήθησε μια συσκευή που χρησιμοποιούμε για να ακούμε τα μωρά ένα είδος γουόκι τόκι, (μας είχε αφήσει η ξαδέρφη μου το μωράκι της και ξέχασε να το πάρει). Πριν φύγω από το σαλόνι με τρόπο το ενεργοποίησα και το άφησα κοντά τους.

Αυτά που άκουσα μου έδιωξαν την επιθυμία να ψάχνω να βάλω σορτσάκι.
Ο διάλογος πήγαινε ως εξής:

Ελένη: «Πώς σου φάνηκε ο μικρός;»

Άννα: «Μικρός; Αυτός αν σε βάλει κάτω θα τα ξεχάσεις όλα!»

Ελένη: «Γιατί εμένα με βαρέθηκες;»

Άννα: «Όχι φυσικά μωράκι μου, αλλά εκτός από το μουνάκι σου θέλω και καμιά ψωλή πότε – πότε…»

Ελένη: «Δηλαδή θες να πάρουμε τον μικρό;»

Άννα: «Από την ώρα που είδα τον πούτσο του αυτό σκέφτομαι…»

Ελένη: «Και πως λες να του το φέρουμε;»

Άννα: «Αυτό τ’ αφήνω σε σένα. Τον ξέρεις περισσότερο καιρό κι αν ισχύει αυτό που μου είχες πει, μπορεί να σε έχει απωθημένο!»

Ελένη: «Δεν ξέρω ρε μωρό μου, πάει καιρός από τότε…»

Άννα: «Ωραία! Ας κάνουμε μια προσπάθεια κι αν δεν πετύχει του λέμε να μείνει μεταξύ μας…»

Θεώρησα ότι είχα ακούσει αρκετά και άρχισα να κατευθύνομαι προς το σαλόνι σκεφτόμενος αυτά που λέγανε. «Είναι δυνατόν;», λέω από μέσα μου. «Η Ελένη με ένα παιδί και τώρα να την βρίσκει με γυναίκες;». Αλλά επειδή η Ελένη λειτουργούσε και μέσα στον γάμο της σαν καταπιεσμένη, θεώρησα ότι αυτό ήταν ένα ξέσπασμα γι’ αυτήν αφού που μέχρι πρότινος νόμιζε ότι στερείται πολλά.

Φτάνω στο σαλόνι και κάθομαι πάλι μαζί τους να συνεχίσουμε την κουβέντα, όταν σε μια στιγμή με ρώτησε η Ελένη αν θα αργήσει η μητέρα μου. Τότε της είπα πως αν ήθελε να τη δει, θα έπρεπε να περιμένει μέχρι τη Δευτέρα αφού είχε πάει στο εξοχικό της θείας μου για Σαββατοκύριακο μαζί με τα αδέρφια μου.

Γύρισε με τρόπο και κοίταξε τη Άννα με λάγνο χαμόγελο. Ξαφνικά η Άννα έτσι όπως μιλούσαμε, έρχεται και κάθεται αρκετά δίπλα μου με το πρόσχημα ότι της άρεσε η κουβέντα μας, αλλά δεν μας άκουγε καλά και ήθελε να έρθει πιο κοντά.

Ολοένα η συζήτηση γυρνούσε, ώσπου σε κάποια στιγμή ήρθε το θέμα του σεξ ενός άντρα με μεγαλύτερη γυναίκα. Ξαφνικά η Άννα άπλωσε το ολόγυμνο πόδι της και ζήτησε από τη Ελένη να της κάνει λίγο μασάζ επειδή ένιωθε πολύ κουρασμένη. Τότε η Ελένη άρχισε να της τρίβει το πόδι τόσο απαλά και τόσο τρυφερά, που άρχισα να νιώθω τον πούτσο μου να γεμίζει αίμα.

Έτσι όπως της έτριβε τη γάμπα η Ελένη, η Άννα σπρώχνει την πατούσα της κάτω από την φούστα της Ελένης κι άρχισε να τρίβει το μουνί της. Καύλωσα τρομερά όταν είδα την Ελένη να ξαπλώνει πίσω και τη Άννα να της λέει ότι το μουνάκι της ήταν πολύ υγρό. Ξαφνικά τραβάει το πόδι της από το μουνί της Ελένης κι αρχίζει να χαϊδεύει τον πούτσο μου πάνω από το μποξεράκι με την πατούσα της.

Τότε η Άννα διέταξε τη Ελένη να κάτσει και να κοιτάει τον πούτσο μου καθώς μου τον έτριβε με το πόδι της, ρωτώντας την αν τον θέλει στο στόμα της. Εκείνη έγνεψε καταφατικά και η Άννα πιάνοντας το μποξεράκι με το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της, μου κατέβασε το μποξεράκι και αφού έβαλε τον πούτσο μου ανάμεσα στα δάχτυλα των θεϊκών ποδιών της, είπε στην Ελένη να γονατίσει και μου πάρει πίπα. Το θέαμα ήταν απλά τέλειο.

Δεν φαντάζεστε τι καύλα ένιωσα βλέποντας το παιδικό μου απωθημένο ανάμεσα στα πόδια μου σταδιακά να εξαφανίζει τον πούτσο μέσα στο στόμα της, και αντί να τον παίρνει με τα χέρια της, να της τον δίνει με το πόδι η μουνάρα φίλη της.

Σε χρόνο μηδέν τραβάει η Άννα το πόδι της κι αφού έβαλε τον πούτσο μου στο στόμα της, έπιασε το κεφάλι της Ελένης και το έσπρωξε στο μουνάκι της. Καύλωσα τόσο βλέποντας όλο αυτό το παιχνίδι κυριαρχίας, που έχυσα την Άννα μέσα στο στόμα χωρίς να το καταλάβω. Αυτή όμως αντί να αντιδράσει, τα κατάπιε και συνέχισε την πίπα… αφού από την έκσταση και το θέαμα ο πούτσος μου ήταν ακόμα όρθιος και έτοιμος να χύσει, όχι μία, όχι δύο, αλλά πολλές φορές.

Επειδή δεν ρίσκαρα όμως το επόμενο “φορτίο” μου να εκσφενδονιστεί σε κανένα καναπέ. Τις πήρα και πήγαμε στο κρεβάτι μου. Εκεί ξάπλωσε με τη μία η Ελένη ανάσκελα και η Άννα ανάμεσα στα πόδια της και της έκανε γλυφομούνι. Εγώ τις πλησίασα και άρχισα να γλύφω τις πατούσες της Ελένης σαν τρελός.

Έτσι όπως την έλιωνε με τη γλώσσα της η Άννα, ανέβηκα επάνω, ένωσα τα πόδια της Ελένης, και βάζοντας τον πούτσο ανάμεσα στις καμάρες της, άρχισα να της γαμάω τα πόδια. Άλλη μια στιγμή που δεν άντεξα και της τα έχυσα. Τότε τα τράβηξε, τα έβαλε στο στόμα της και κοιτώντας με, με έκφυλο βλέμμα, δεν άφησε σταγόνα επάνω. Και πάλι από την καύλα που ένιωθα ο πούτσος μου δεν έπεφτε με τίποτα… και αφού κατέβηκα, πήγα πίσω από τη Άννα κι άρχισα να τη γαμάω με λύσσα και ταυτόχρονα να γλύφω τα πόδια της Ελένης.

Μετά από λίγο αλλάξαμε στάση κι ενώ γαμούσα την Ελένη, έγλυφα τα πόδια της Άννας. Σε μια στιγμή ακούω την Ελένη να με παρακαλάει να την γαμήσω από τον κώλο. Χωρίς δεύτερη σκέψη γονάτισα, της έγλυψα την κωλοτρυπίδα, και αφού σιγουρεύτηκα ότι έχει υγρανθεί καλά, την έβαλα ανάσκελα και άρχισα να την γαμάω. Τότε σηκώθηκε όρθια η Άννα και χωρίς να μιλήσει, έβαλε την πατούσα της στο στόμα της Ελένης.

Ακαριαία έχυσα για τρίτη φορά και τραβήχτηκα. Τότε η Άννα χωρίς να βγάλει το πόδι της από το στόμα της Ελένης, πήρε στάση 69 περίπου, κι άρχισε να γλύφει μία τον κώλο της Ελένης και μία τον πούτσο μου ώστε να μην χάσει σταγόνα από το σπέρμα μου.

Εκεί πήγα να το ψιλοχάσω αλλά η Ελένη με τη Άννα μου τον κράτησαν όρθιο αφού το εναλλάξ τσιμπούκι σε συνδυασμό με το κωλοδάχτυλο που έβαζε η μία στην άλλη δεν μου άφησαν περιθώρια για το αντίθετο..

Αλλάξαμε στάση και άρχισα να γαμάω από τον κώλο την Άννα. Έτσι όπως την γαμούσα όμως και η Ελένη μας έβλεπε παίζοντας το μουνάκι της, αρπάζει η Άννα το ποδαράκι της κι αρχίζει να της γλύφει τα δάχτυλα… και όπως ήταν φυσικό πάλι έχυσα επιτόπου, και αυτή τη φορά ήρθε η Ελένη να μου τα σκουπίσει όπως είχε κάνει πριν η Άννα.

Αφού κάτσαμε να κάνουμε ένα τσιγάρο κι έτσι όπως τις είχα αγκαλιά και τις δύο, καταφέρνουν μετά από κανένα μισάωρο με τις πατουσίτσες και τα λεσβιακά παιχνιδάκια τους να μου τον σηκώσουν άλλη μια φορά. Σηκώθηκα όλο χαρά και αφού τους έκανα τα μουνιά μπλε από τον πούτσο, γονάτισαν μπροστά μου όπως οι πιστοί στην εκκλησία έτοιμες να τις χύσω στη μάπα…

Αφού τις έχυσα και τα κατάπιαν όλα οι σκύλες, ξαπλώσαμε κι από το ξεθέωμα ξυπνήσαμε απόγευμα. Ήπιαμε καφέ να συνέλθουμε και μετά από λίγη ώρα έφυγαν (αφού ανταλλάξαμε κινητά) για να γυρίσει η Άννα στον άντρα της και η Ελένη να κάνει κάτι δουλειές που είχε.

Από τότε βρεθήκαμε πολλές φορές αλλά λίγες ήταν μαζί μας και η Άννα. Μετά από ένα χρόνο έμαθα ότι χωρίσανε οριστικά επειδή η Άννα άρχισε να γίνεται ιδιότροπη και να ζητάει πολλά από τη Ελένη.

Η σχέση μου με την Ελένη κράτησε δύο ολόκληρα χρόνια έληξε όμως επειδή όπως γνωρίζουμε όλοι ότι κάτι που είναι κρυφό και ειδικά οι σχέσεις σπάνια έχουν μέλλον. Δεν πειράζει όμως, το μουνάκι της το γεύτηκα και με το παραπάνω, και μαζί της κάλυψα πολλές φαντασιώσεις μου και ευτυχώς, επειδή η μία από αυτή παραλίγο να μείνει απωθημένο…

error: