Ξεφτιλισμένη και υπάκουη στην ιδιοκτησία του

Ήταν τελείως ανόητο να τον αφήνω να με τραβάει με κάμερα στα γαμήσια μας.  Εκείνη την περίοδο η πρακτική αυτή με κάβλωνε τρελά.  Γαμιόμαστε και μετά βλέπαμε μαζί την ταινιούλα. Τα βιντεάκια ήταν φυλαγμένα και είχα την αφελή εντύπωση ότι ποτέ δεν θα μου έβγαινε ξυνή αυτή η συνήθεια. Μεγάλο λάθος. Όταν χωρίσαμε επεισοδιακά  το χρησιμοποιούσε συχνά πυκνά ως απειλη. -Θα σε βγάλω στο internet  μου έλεγε.-  Θ α σε πάω στον εισαγγελέα του απαντούσα. Τέλοσπάντων αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στο  παιχνίδι αυτό. Μου ζήτησε  συγνώμη και μου είπε να περάσω από το σπίτι του να τις καταστρέψουμε μαζί. Δε θα με ξαναενοχλούσε, αρκεί να τα λέγαμε για τελευταία φορά. Δέχτηκα. Δώσαμε ραντεβού στις 9 ακριβώς.

Φόρεσα ένα φορεματάκι με όσο πιο ανοιχτό ντεκολτέ μπορούσα να βρώ. Σουτιέν δε έβαλα  επίτηδες για να διαγράφονται και οι ρώγες μου. Ήθελα φεύγοντας να του δώσω υλικό για να τραβήξει μερικές μαλακίες με την ανάμνησή μου.  Χτύπησα την ξύλινη πόρτα και ο  Γιώργος  μου άνοιξε. -Καλώς τη  μου είπε. Άργησες βρε μωρό. Έκανε να με αγκαλιάσει.

          ‘Ασε τις γλύκες του λέω, ψυχρά.  Μπήκα μέσα και έκλεισα την πόρτα με δύναμη. 

          Ακουσε Γιώργο δεν αστειεύομαι. Αυτή η ιστορία έχει τελειώσει. Δώσε μου ό,τι  είναι να μου δώσεις να φύγω. 

          Αυτό ακριβώς σκοπεύω να κάνω μου λέει, δίνοντας μια τσιμπιά στη ρώγα μου.  Οργισμένη τον έσπρωξα.

          Μη κάνεις έτσι μου λέει. Πέρνα λίγο στο σαλόνι να πεις ένα γεια στους φίλους μου.

   Νόμιζα ότι θα είμαστε μόνοι μας. Γιατί τα έφερες εδώ αυτά τα ρεμάλια;

   Πες ένα γεια, θα φύγουν σε λίγο. Μπαίνω να χαιρετήσω κάθονταν στο  μαζί με μια κοπέλα που ούτε την ήξερα. Η κοπέλα έδειχνε κλαμμένη.

   Τι γίνεται εδώ ρωτάω. Ο Γιώργος παίρνει το κοντρόλ και ανοίγει τον ήχο της τηλεόρασης.  Απόλυτη ξεφτίλα. Έπαιζε ένα βίντεο που έδινα τον κώλο μου στο Γιώργο αφού του είχα πάρει προηγουμενως μια  περιποιημένη πίπα.

   Ωραία ταινία. Γαμούσες καλό μουνί τόσο καιρό. Όχι σαν αυτή την πουτάνα τη Σία. Μόλις παρακολουθήσαμε το δικό της  βιντεάκι. Δεν έχει μάθει να γαμιέται καλά σαν εσένα. Ο Μάνος ο φίλος του με πλησίασε και μου έλυσε  το φόρεμα, ενώ ο Γιώργος μου κρατούσε τα χέρια.  Με τις βυζάρες μου σε κοινή θέα και τρέμοντας στεκόμουν μπροστά τους. Ο σιχαμένος ο Μήτσος  ξεκούμπωσε τη Σία για να είναι και αυτή ημίγυμνη.

   Ακούστε να δείτε τσουλάκια. Γουστάρουμε να σας πεθάνουμε στο γαμήσι. Να γίνεται τα πουτανάκια μας για απόψε. Όποια δε θέλει ας πάρει την πορνοταινια της, ας ντυθεί και ας φύγει. Όποια νομίζει ότι θέλει μια αξέχαστη παρτούζα θα την έχει. Είχα αρχίσει να καβλώνω. Πάντα φαντασιωνόμουν ένα ομαδικό όργιο. Η Σία, μίλησε πρώτα.

    –Θέλω να γαμηθώ από όλες τις τρύπες. Θα κάνω ότι με διατάξετε.

   Η πρόκληση είναι μεγάλη. Θα κάτσω κι εγώ.  Αυτό ήταν. Ο Γιώργος πήγε και κλείδωσε την πόρτα.

   Τώρα πουτανάρες δεν υπάρχει επιστροφή. Ήρθε με χαστούκησε και έσκισε το φόρεμά μου που ήταν ήδη λυμένο. Έτσι παλιοπούτανο. Να μην έχεις πώς να γυρίσεις. Μας έγδυσαν και όρμησαν με τα χέρια τους στον κώλο και στα βυζιά μας. Μας χούφτωναν, μας ρουφούσαν, μας χτυπούσαν. Ο Γιώργος οδήγησε το χέρι μου στο απαλό μουνάκι της Σίας. Της το χάιδεψα σωστά και την ένιωσα να ανατριχιάζει. Γονατιστές  τους πιπώσαμε όλους.  Οι ψωλάρες τους εναλλάσσονταν  στα στόματά μας και συναγωνιζόμαστε ποια θα πάρει την καλύτερη πίπα. Ρουφούσαμε προσεκτικά ακόμα και τα αρχίδια τους μέχρι το πουτσοκέφαλο κάνοντας πολλά παιχνίδια μ ε τη γλώσσα.

   Αρκετά με τις πίπες. Η Σία θα μας δώσει μουνί και εσύ κώλο. Τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα

   . Όχι  δεν μπορώ! Σκάσε. Οι πουτάνες του μεγέθους σας υπακούν. Με έστησα στα τέσσερα. Τη Σία την είχαν στριμώξει στον καναπέ. Η συμφωνία φυσικά δεν τηρήθηκε. Όπως της γαμούσε ο Γιώργος το μουνάκι, ο Μάνος μπήκε στον κώλο της. Καημενη Σία. Τα ουρλιαχτά της  σταμάτησαν, με το Μήτσο που της έχωσε την ψωλή του στο στόμα. Σύντομα ήρθε και η δική μου σειρά. Η Σία χυμένη παντού σύρθηκε κοντά μου την ώρα που με γαμούσαν και άρχισε να μου τσιμπά τις ρώγες. Τι πόρνη ήταν!  Όταν τελείωσαν μαζί μου βρέθηκα σε μια θάλασσα από χύσια. Τα παιδιά έφυγαν και η Σία με αποχαιρέτησε με ένα γλωσσόφιλο. Αύριο θα τη γαμούσαν στην παραλία πάλι. Εμένα ο Γιώργος με έκανε μπάνιο. Με έβαλε στο αυτοκίνητο. Το φόρεμά μου ήταν σκισμένο. Φόρεσα ζώνη αλλά τα βυζιά μου φάινονταν.  Στο δρόμο μας έκαναν σινιάλα. Ο Γιώργος με ανέβασε στο σπίτι και με πέταξε στο κρεββάτι. Πώς σου φαίνεται να είσαι ιδιοκτησία μου κάβλα μου; Μ ια χαρά του απαντάω. Τέλεια μου λέει. Σε δυο βδομάδες έχω οργανώσει ένα δείπνο όργιο. Θα παγιδέψουμε τη γυναίκα του Μιχάλη.  Θα την κανουμε και αυτή πουτάνα. Σε θέλω για να σερβίρεις. Δεν ξέρω αν θα έρθω του απαντάω. Με πέταξε στο κρεβάτι και μου γάμησε την κωλοτρυπίδα για να μου θυμίσει ποιος έχει το πάνω χέρι. Ναι γουστάρω την υποταγή. Θα πάω.

error: