Μπορεί να εφυγες από μένα αλλά ακόμα σ’αγαπώ……


Αυτή η ιστορία μετράει 2 χρόνια που συνέβει και πραγματικά με γέμισε συναισθήματα που δύσκολα θα σβήσω…..Με λένε Λία…..Σήμερα είμαι 17 χρονών και εδώ και 4 μήνεσ έχω χωρίσει από 1 σχέση πολύ όμορφη…

 

Η Χριστίνα κι εγώ κάναμε παρέα από τη δευτέρα γυμνασίου…εκείνη ήταν 1 χρόνο μεγαλύτερη……Για 2 χρόνια χαθήκαμε…Ποτέ δεν την είχα δει ερώτικα με αποτέλεσμα κάθε σχεση πέραν του φιλικού απέναντι τησ μου φαινόταν αηδιαστική…..

 

Στην πρώτη λυκείου λοιπόν μετά από καιρό ξανα αρχίζουμε να κάνουμε παρέα…Στα ξαφνικά….Εγώ λόγω του οτι έχω μακρυά μαλλιά και γενικά δε μοιάζω με λεσβία, δύσκολα θα καταλάβει κάποιος ότι κάτι δε πάει καλά με μένα……Τέσπα η Χρίστινα έμαθε από μένα ότι ειμαι bisexoual…..Εκείνη πάντα ήταν στρέη….Βέβαια ποτέ δεν είχε πρόβλημα με τουσ γκέη η τισ λεσβίεσ η τουσ bi….Αντίθετα είχε πολλούσ γνωστούς……

 

Στισ 25 Δεκεμβρίου 2008 ήρθε σπίτι μου μετά την έξοδο τησ με το αγόρι τησ τοτε…..Στο σπίτι μου βρισκόταν μόνο η αδερφή μου,η οποία κοιμόταν….Εγώ είχα μαζέψει το δωμάτιό μου….(για πρώτη φορά που το έκανα με δική μου θέληση)….Ήθελα πολύ να την δω…Ηταν και η γιορτή τησ…..Χτυπάει λοιπόν το κουδούνι……

 

Ανοίγω την πόρτα……

 

Και ήταν εκείνη….Την χαιρετάω και τησ λέω να περάσει μέσα….

 

Στο δωμάτιό μου όλα τα φώτα ήταν σβηστά….Από συνήθεια?Απο τύχη?Δεν θυμάμαι…..Κάθεται λοιπόν στο κρεβάτι….Αρχίζουμε να συζητάμε περί ανέμων και υδάτων….Σε κάποια φάση τησ λέω να ξαπλώσει αν θέλει…Για να νοιώσει πιο άνετα….Δεν είχε πρόβλημα….

 

Ξαπλώνει λοιπόν…Δίπλα τησ κι εγώ….Το ράδιο ήταν ανοιχτό….Και μόνο 1 φωσ από 1 λαμπατέρ….Ενώ λοιπόν μιλάμε τησ λέω:

 

-Νοιώθεισ άνετα?

 

-Ναι,μου λέει…..

 

-Ωραία λέω εγώ….Γιατί όμως δεν έρχεσαι πιο κοντά μου????

 

Τότε με κοιτάει και έρχεται στην αγκαλιά μου…..

 

-Τώρα???Εντάξει????Μου λέει…..

 

Την κοιτάω έντονα….Με κοιτάει κι εκείνη….Εν τω μεταξύ το χέρι της βρισκόταν χαμηλά στην κοιλιά μου….Λίγο πιο ψηλά απο το…..

 

Όπως ήταν λογικό δεν ήθελα πόλυ…..Την πιάνω και αρχιζω να την φιλάω τόσο έντονα…Ένοιωθα να ενώνονται τα χείλη μασ….Ενοιωθα τη γλώσσα της να με αγγίζει….Και καύλωνα απίστευτα πολύ…..Έπιανα τα μαλλιά τησ και την φυλάκιζα στην αγκαλιά μου….Δεν ήθελα κανείς να την πειράζει….

 

Όσο λοιπόν έλιωνα εγώ όταν με φιλούσε άλλο τόσο βρεχόταν το μουνί μου όταν την ακουμπούσα  ακόμη και στ μάγουλο…..Ήταν το παρθενικό λεσβιακό μου φιλί…..

 

Ήθελα τόσο να της ανοίξω τα πόδια και να μπω μέσα τησ όμως φοβόμουν…Δεν ήθελα να πληγωθεί….Αρα συνέχισα να την φιλάω…..

 

Μέχρι που δεν άντεξα…..Εβαλα το χερι μου στο μουνάκι της και ήταν τόσο υγρό….Ήταν απόλαυση απλά…..Αλλά είχα αναστολέσ…..Κι όμωσ το έκανα….Εβγαλα το φόρεμά τησ….Τησ άνοιξα τα πόδια και μπήκα μεσα τησ…Ηταν τόσο ζεστή….Ηταν δικη μου….Το μουνακι τησ ήταν τόσο περιποιημένο….ΑΠΑΛΟ…..πειρασμοσ απλα….

 

Αφού λοιπόν το επεξεργάστηκα καλα…..και πηδιόμασταν 2 ώρεσ συνέχεια κ είχε ήδη τελειώσει 3 φορεσ…. Την πήρα αγκαλιά τησ είπα ότι την αγαπω και με φίλησε στο μάγουλο…..

 

Αφότου έφυγε απο το σπίτι μου και για 2 χρόνια ήμασταν μαζι…. Ήταν η καλύτερη σχέση που είχα ποτέ…..

 

Φατσούλα μου ευχαριστώ για όλα….Σαγαπώ ακόμη και έτσι….

 

thanx for watching……

 

 


error: