Μου παίνευε τα βυζιά της και της ξεπαρθένεψα τον κώλο!

Με την Μαρία, 23 χρονών κι εγώ 28 τότε δεν είχε πολύ καιρό που γνωριστήκαμε, μέσω της Σόφης, με την οποία ήταν κολλητές..

Είχαμε όμως ένα πολύ καλό “δέσιμο” από την αρχή, σαν δυο καλές “φιλενάδες”! Δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας μας το γυρίσαμε πολύ στο χαβαλέ, με συνεχή πειράγματα ο ένας για τον άλλο, συν το γεγονός ότι από την αρχή σχεδόν μιλήσαμε για τους δεσμούς μας με αρκετές λεπτομέρειες θα έλεγα..

Οπότε, δεν υπήρχε τίποτε ερωτικό στον ορίζοντα, τουλάχιστον μέχρι εκείνο το απόγευμα…

Η Μαρία είχε έρθει στο σπίτι μου μόνη της, εξάλλου δεν ήταν η πρώτη φορά (είπαμε, “φιλενάδες” !), δεν είχε διάβασμα για αύριο (φοιτήτρια..) και για να μην σας κουράζω πάω κατευθείαν στο “ψητό”!

Κάποια στιγμή σήκωσε και τα δυο της χέρια και τέντωσε το κορμί της, με αποτέλεσμα οι βυζάρες της να θέλουν να σκίσουν το στενό αμάνικο μπλουζάκι (δίχως ντεκολτέ όμως…) που φορούσε. Για πρώτη φόρα μαζί της ο πούτσος μου αγρίεψε απότομα και οι παλμοί μου ανέβηκαν .. Καθόμασταν στον καναπέ δίπλα-δίπλα, τα πόδια μας ακουμπούσαν, και λίγο πριν είχαμε ανοίξει συζήτηση για σεξ. Συγκεκριμένα, μου έλεγε πως ο Χρήστος, το αγόρι της, την πίεζε να κάνουν σεξ από πίσω, και αυτή και φοβόταν αλλά και ήθελε να το δοκιμάσει γιατί η Σόφη, η φίλη της (αισθησιακό μωρό με μεγάλη φαντασία στο γαμήσι..) της το περιέγραφε με τα καλύτερα λόγια..

Μάλιστα, μου λέει σε κάποια στιγμή η Μαρία πως είχε αφήσει τον Χρήστο να της βάλει κωλοδάχτυλο κι ενώ στην αρχή πόνεσε, σιγά-σιγά άρχισε να της αρέσει, αλλά επειδή τον είχε μεγάλο και χοντρό, φοβόταν πως θα πονούσε πολύ αν της τον κάρφωνε…

Εκείνη τη στιγμή ακριβώς ήταν που τέντωσε τα χέρια της και χτύπησε συναγερμός στον πούτσο μου! Η Μαρία χαμογέλασε και μου λέει:

– Τι κοιτάς εκεί βρε; Δεν ντρέπεσαι;

– Μμμμ, σίγα το θέαμα, της λέω.. Εξάλλου είμαι βέβαιος πως θα είναι πεσμένα, αγελαδίσια!

– Άει χέσου ρε! μου λέει νευριασμένα και κάνει να σηκωθεί να φύγει και με το δεξί μου χέρι της πιάνω το δικό της δεξί χέρι για να μην σηκωθεί. Με την κίνηση όμως που έκανα, έπιασα, μαζί με το χέρι και αρκετό από το βυζί της..

Έκανε πως δεν το κατάλαβε και άρχισε με ναζιάρικη φωνή:

– Άσε με, θα φύγω, είσαι κακός τελικά… Άκου αγελαδινά!

– Έλα Μαρία μου, της λέω, αφού ξέρεις ότι σε πειράζω.. Και ξέρεις ότι μ αρέσουν πολύ τα μεγάλα βυζιά..

-Αλλά όχι τα δικά μου ε; Που θα βρεις ρε τέτοια βυζιά ; Μεγάλα και σφιχτά ταυτόχρονα;

Το κατάλαβα που το πήγαινε το Μαράκι. Της άρεσαν πολύ τα κοπλιμέντα, φιλαρέσκεια στο φουλ, και ήθελε για άλλη μια φορά να της πω πόσο όμορφη και επιθυμητή ήταν, να ψιλοκαβλώσει και να πάει αργότερα να ξεζουμίσει τον Χρήστο.. Αλλά αυτή τη φορά υπολόγισε χωρίς τον “ξενοδόχο”, που πίεζε πολύ πλέον το φερμουάρ του παντελονιού μου…

– Μια χαρά είναι τα βυζιά σου Μαρία μου, αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν είναι σφιχτά..

– Άσε τα ψέμματα Βασιλάκη που δεν ξέρεις.. Προηγουμένως με χούφτωσες για τα καλά!

– Κατά λάθος Μαρία μου, της λέω και ταυτόχρονα χαμογελάω πονηρά..

– Ναι, ναι, ξέρω, δεν ήθελες…

– Εξάλλου, σιγά το χούφτωμα, άγγιγμα ήταν, φοράς και σουτιέν..

-Μπα, θα ήθελες να μην φοράω ε; Τελικά πολύ πονηρούλης είσαι..

Τότε αποφάσισα να τα παίξω όλα για όλα: Ή θα τη γαμούσα, ή θα έχανα μια καλή φίλη.. Εξάλλου παραείχαμε γνωριστεί …

– Με την ευκαιρία, οι ρώγες σου δείχνουν προς τα πάνω;

– Τι εννοείς; μου λέει και με κοιτάει ίσια στα μάτια. Εδώ είμαστε, σκέφτηκα.. Άρχισε να “τσιμπάει”..

– Εννοώ πως όταν είναι ελεύθερες οι όμορφες βυζάρες σου, οι ρώγες δείχνουν προς τον ουρανό ή ευθεία μπροστά;

– Ελαφρά προς τα πάνω, μου λέει, ενώ ήδη τα μαγουλά της έχουν πάρει χρώμα…

– Αν δεν το δω δεν το πιστεύω..

– Αλήθεια σου λέω, μου λέει με φωνή λίγο βραχνή…

– Τίποτα, αν δεν δω…

– Αα, θα με σκάσεις! με διακόπτει.. Τι θες δηλαδή για να με πιστέψεις;

Εδώ είμαστε, είπα από μέσα μου. Ή τώρα ή ποτέ!

– Βγάλε το μπλουζάκι και το σουτιέν! της λέω επιτακτικά και την κοιτάω βαθιά στα μάτια, ενώ ταυτόχρονα πιάνω το γόνατό της (φορούσε τζιν παντελόνι)..

– Έλα, σταμάτα, δεν κάνει…, μου λέει με ξεψυχισμένη φωνή…

Προχώρησα το χέρι μου πιο πάνω από το γόνατό της, με τα δάχτυλα στο εσωτερικό του μηρού της και την ίδια στιγμή της λέω:

– Ορίστε, ψέμματα λες οι ρώγες σου δεν δείχνουν προς τα πάνω..

– Ε, μ’ έσκασες! Όριστε! με μια κίνηση, σε χρόνο dt που λέμε, έχει βγάλει το μπλουζάκι και το σουτιέν!

Φανερώθηκαν μπροστά μου δύο υπέροχα, γεμάτα, βαριά βυζιά με ροζ τσιτωμένες θηλές.. Πράγματι, οι ρώγες κοίταζαν ελαφρά προς τα πάνω..

– Λοιπόν; Σου έλεγα ψέμματα;

Το χέρι μου έχει φτάσει σχεδόν στο μουνί της, τα μάγουλά της έχουν πάρει ένα όμορφο ροζ χρώμα ενώ και τα μάτια της είναι πλέον υγρά..

– Αλήθεια έλεγες, αλλά μένει ένα πράγμα ακόμη!

– Τι έμεινε;

Δεν της απάντησα. Έπιασα τις βυζάρες της δυνατά, τις ένωσα μεταξύ τους και έβαλα τη μια ρώγα στο στόμα μου..

Την άκουγα να αναστενάζει με ένα μακρόσυρτο, χαμηλόφωνο “αααααααααχχχχχχχχ”…

Τα βυζιά της ήταν πράγματι σφιχτά για το μέγεθός τους! Δεν έλεγε ψέμματα το Μαράκι!

Πολύ γρήγορα της έβγαλα το παντελόνι και το στρινγκάκι της, γονατισμένος ανάμεσα στα πόδια της.. Το μουνάκι της μούσκεμα, με μεγάλα μουνόχειλα και κλειτορίδα σε μέγεθος στραγαλιού.. Έπρεπε τώρα να της αποδείξω πως πράγματι ήμουν πολύ καλός στο γλειφομούνι (ναι, και σε τέτοιες λεπτομέρειες φτάναμε όταν συζητούσαμε σαν καλές “φιλενάδες”.) και πως αν δεν χύσει η γυναίκα δεν σηκώνω κεφάλι! Το άρωμα απ την τρυπούλα της ήταν μεθυστικό και η γεύση της νοστιμότατη ομολογώ.. Στην αρχή πινέλο, κι όταν πλέον ένωσα τα ζουμιά της να κυλάνε, φυλάκισα στο στόμα μου την κλειτορίδα της, την πιπίλαγα με σταθερό ρυθμό και επιμονή, ενώ είχα χώσει δυό δάχτυλα μέσα στο μουνάκι της.. Δεν άργησε να χύσει με σπασμούς φωνάζοντας δυνατά: ΝΑΙΙΙΙΙΙ !! ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!

Έβγαλα το παντελόνι και κάθισα δίπλα της… Ο πούτσος ήταν μισοσηκωμένος…

– Πω, πω, τι μ’ έκανες, τι γλυφομούνι, τι γλώσσα, με τρέλανες, άρχισε να λέει ψυθιριστά σχεδόν, ενώ το χέρι της αμέσως πήγε στον πούτσο μου..

– Δεν τελειώσαμε ακόμη, θα σου κοπούν τα γόνατα απ τη κάβλα σήμερα, της λέω στο αυτί, και της το δαγκώνω ελαφρά…

Της πιάνω το κεφάλι απαλά και το σπρώχνω προς τα κάτω.. Δεν έφερε αντίσταση καθόλου.. Τύλιξε το πουτσοκέφαλο με τα χείλη της, ενώ φυσικά το χεράκι της είχε κάνει καλά την δουλειά του: Ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει!

Ώρα για την τελική φάση του σχεδίου, σκέφτηκα με εγωισμό..

Ενώ πλέον έχωνε τον σχετικά μικρό σε μήκος αλλά αρκετά χοντρό σε πάχος πούτσο μέχρι το λαρύγγι βυζαίνοντάς τον στην κυριολεξία, άρχισα να χαιδεύω στην αρχή τα κωλομάγουλα και πολύ σύντομα και τις δυο τρυπούλες της… Έβαζα και έβγαζα αργά-αργά τον δείκτη στο μουνάκι της και με τον αντίχειρα έτριβα την κωλοτρυπίδα της.. Όταν έχωσα το μεγάλο δάχτυλο στην στενή τρυπούλα της βόγγηξε και πήγε να διαμαρτυρηθεί:

– Αχ, μη από κει…

– Ελα, συνέχισε το τσιμπούκι, μη σταματάς… Και μη σφίγγεσαι, απόλαυσε το, άσε την τρυπούλα σου χαλαρή..

Το  μεγάλο δάχτυλο άρχισε πλέον να μπαινοβγαίνει με ευκολία στην σούφρα της, ενώ ο δείκτης συνέχιζε να γαμαει το μουνακι της, και το Μαράκι μούγκριζε από τη κάβλα με μπουκωμένο στόμα…

Με πίπωνε τόσο καλα που παραλίγο θα έχανα τον έλεγχο και θα έχυνα…

Της έπιασα τα μαλλιά και τα τράβηξα με δύναμη για να απελευθερώσει τον πούτσο μου…

Έδειξε αιφνιδιασμένη, αλλά δεν την άφησα να το σκεφτεί.. Την έστησα με τα γόνατα πάνω στον καναπέ, πίεσα την μέση της για να τουρλώσει το κωλαράκι της, έριξα μια μπόλικη δόση σάλιου στα δάχτυλα, έτριψα την κωλοτρυπίδα της, της έχωσα στην αρχή ένα δάχτυλο και αμέσως μετά και δεύτερο, “πονάω, μη..” άρχισε να λέει αλλά ήταν αργά: Ακουμπάω το πουτσοκέφαλο στην σούφρα και αρχίζω να σπρώχνω!

Ζορίστικα για πολύ λίγο, αφού η σούφρα της πολύ σύντομα ρούφηξε, στην αρχή το πουτσοκέφαλο, το οποίο το εβαλα και έβγαλα μερικές φορές για να ανοίξει για τα καλά η κωλοτρυπίδα της, και αμέσως μετά όλο τον πούτσο! Ούρλιαζε από πόνο και κάβλα μαζί, βογγούσε, μούγκριζε (ευτυχώς το σπίτι είναι σχετικά απομονωμένο και οι πιο κοντινοί γείτονες έλειπαν..), ενω η πούτσα όλο και ευκολότερα ξέσκιζε το παρθένο κωλαράκι της.. Σε λίγο δεν άντεχα άλλο: τον εβγαλα και έχυσα στην πλάτη της μια γενναία ποσότητα σπέρματος, ενώ και αυτή, αφού έπαιζε με το μουνάκι της ταυτόχρονα, δήλωνε μεγαλόφωνα: ΧΥΥΥΝΩΩΩΩ !!

Μετά από ώρα, αφού ηρεμήσαμε και κάναμε τσιγάρο αγκαλιά, της είπα την αλήθεια:

– Το ήξερα Μαράκι μου πως οι ρώγες σου δείχνουν προς τον ουρανό! Μου το είχε πει η Σόφη!

Αετός – Δραμινός

 

 

error: