Μια ιστορία που κράτησε όσο μια παθιασμένη φαντασίωση

Μια ιστορία που κράτησε όσο μια παθιασμένη φαντασίωση.

Μια φαντασίωση που απέκτησε εικόνα και μεθυστικά φιλιά.
 
Την γνώρισα σε κάποια σχολή. Παρόλο που και οι 2 μας είχαμε σχέση, η παρουσία της με έκανε να χάνω τον ύπνο μου. Ήμουν 26 κι αυτή 24. Με μια ματιά της έχανα τα λογικά μου. Τόσο πανέμορφα πράσινα μάτια δεν είχα δει στη ζωή μου. Και το σώμα της, ήταν σκέτη πρόκληση. Ψηλή, ξανθιά, και κάτι πόδια που τα φανταζόμουν γυμνά. Τα χείλη της, αυτά τα χείλη της. Όταν τα κρατούσε μισάνοιχτα, χαζεύοντας την παράδοση του μαθήματος, το βλέμμα μου κόλλαγε εκεί.

Ήθελα απελπισμένα να τα γευτώ. Ήθελα απελπισμένα να αγγίξω το δέρμα της, τα μαλλιά της, να την βλέπω να χάνεται στην καύλα.

Αγαπούσα την κοπέλα μου. Όμως αυτή εδώ, είχε τον τρόπο να κάνει κάθε αρσενικό να ξεχνάει τα πάντα. Ήξερε τι χαρτί να παίξει και έπαιζε καλά. Με απόλυτη αυτοπεποίθηση και με μια σαγηνευτική αύρα να με περικυκλώνει δεν αργήσαμε να βγούμε αρκετές φορές, φυσικά στην αρχή με παρέα αφού κανείς απ’ τους δυο μας δεν ήθελε να παραδεχτεί ότι θα απατούσε στα σίγουρα την σχέση του. Τα ψέματα έπεφταν βροχή στην κοπέλα μου, το ένα μετά το άλλο, αφού το τελευταίο βράδυ σε κάποιο μπαρ φιληθήκαμε κι έτσι πλέον ήμασταν μαζί. Επίσημα; Ανεπίσημα; Ούτε καν ξέραμε. Ξέραμε όμως ότι αυτό που είχαμε ξεκινήσει ήταν με ημερομηνία λήξης, αλλά αδιαφορούσαμε πότε θα τελείωνε. Αρκεί να το ζούσαμε στο απόλυτο πάθος.

Άπειρα κρυφά ραντεβού και ατέλειωτες στιγμές καύλας, μόνο και μόνο με τα χείλη και τη γλώσσα της. Λάτρευε να μου τον παίρνει βαθιά μέσα στο στόμα της και να γεύεται κάθε πόντο του πούτσου μου. Ήταν απίστευτη όταν με ένα σχεδόν προκλητικό χαμόγελο, ξεκούμπωνε τη ζώνη του παντελονιού μου τις στιγμές που οδηγούσα για να μου πάρει τέτοιο τσιμπούκι, αργό και βασανιστικό που έφτανε να μαζεύει τα χύσια μου με την παιχνιδιάρικη γλώσσα της.

Οι καλύτερες στιγμές μας όμως ήταν, όταν ψάχναμε το πιο απόμερο σημείο της πόλης και το αυτοκίνητο γέμιζε με ατελείωτα βογγητά και λαχανιασμένες καυλιάρικες φωνές όταν την γαμούσα. Είχε πάρει μάστερ στις πιο απίστευτες στάσεις μέσα στο αυτοκίνητο. Το κορμί της ήταν ευλύγιστο και την έστηνα όπως με βόλευε για να την ξεσκίζω. Την έβλεπα έτσι όπως ξεκίναγε να με προκαλεί, ανοίγοντας τα πόδια της και χαϊδεύοντας απαλά και μεθοδικά το μουνί της, ένα γλυκό μουνί, με μια τρύπα όλη δική μου, και με κάτι ζεστά μουνόχειλα έτοιμα να χύσουν στον πρώτο οργασμό. Κι έτσι όπως έκλεινε τα μάτια και χαϊδευόταν, ο πούτσος μου γινόταν σκληρός κι έτοιμος να την ξεσκίσει μέχρι να παρακαλάει να σταματήσω. Έπιανα τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι και την χάζευα να γλιστράει τα δάχτυλά της μέσα στην τρύπα της και βυθιζόμουν στους αναστεναγμούς της μέχρι που παραδομένη πια, άφηνε να τρέξουν στο κάθισμα τα υγρά της και έγλυφε με απόλαυση τα δάχτυλά της. Τότε την φιλούσα, με τόση λαχτάρα που τα χείλη της γίνονταν κατακόκκινα απ τα δαγκώματα και τα γένια μου. Της έλεγα στο αυτί πόσο με είχε καυλώσει με τα καμώματά της κι αυτή ετριβε με ανυπομονυσία το καβλί μου πάνω απο το παντελόνι χαρίζοντας μου την ικανοποίηση να την βλέπω να ερεθίζεται όλο και περισσότερο.

Της άνοιγα τα πόδια παραμερίζοντας το βρεγμένο της στριγκάκι, ξαπλώνοντάς την πάνω στο κάθισμα που με μια κίνηση είχε απο μόνη της κατεβάσει για ευκολία. Έπεφτα πάνω της και απολάμβανα τα μουσκεμένα της μουνόχειλα που μύριζαν τόσο αισθησιακά και καυλιάρικα όσο τίποτε άλλο. Η γεύση και το άρωμα ήταν και θα είναι ό,τι καλύτερο έχω γευτεί ποτέ μου. Η αίσθηση της ερεθισμένης της κλειτορίδας και των φουσκωμένων μουνόχειλών της ήταν άκρως καυλωτική. Η γλώσσα μου έπαιζε μές στην τρυπούλα της και αυτή μου έπιανε το κεφάλι για να προχωρήσω όλο και πιο μέσα βγάζοντας ένα αισθησιακό ''μμμμμμμ ναι''. Την τρέλαινα στο γλειφομούνι και μετά την ανέβαζα στα 4 πάνω στο κάθισμα δίνοντάς μου την ευκαιρία να χαζέψω τον πιο ηδονικό κώλο. Το στριγκάκι στεκόταν πλαί στα κωλομάγουλά της και με το ένα της χέρι έπαιζε χώνοντάς το στις τρύπες της και καυλώνοντάς με όλο και πιο πολύ. Η πούτσα μου καταπιεζόταν κάτω απ το παντελόνι και τ αρχίδια μου τσιτώνονταν απο την προσμονή. Είχε το πιο ναζιάρικο υφάκι όταν με προκαλούσε κοιτάζοντας προς τα πίσω. Τα μάτια της έλαμπαν και φαίνονταν όλο και πιο καυλιάρικα.

Ξεκούμπωνα το παντελόνι μου και αμέσως το καβλί μου πεταγόταν όρθιο έτοιμο για δράση. Της έπιανα τα κωλομάγουλα ρίχνωντάς της ένα κωλοσκάμπιλο για να ακούσω αυτό το παιχνιδιάρικο γελάκι της και έχωνα με μιας τον πούτσο μου στο τρυφερό της υγρό μουνάκι. Ωω ήταν καύλα η κοπέλα. Το μουνί της ήταν τόσο ζεστό και τόσο υγρό που το πουτσοκέφαλό μου έκανε προσπάθειες να κρατηθεί χωρίς να χύσει κατευθείαν. Έμπαινα κι όλο έμπαινα πιο βαθιά κάνωντάς την να λιώνει απο καύλα. ''Πιο βαθιά, ναι πιο βαθιά'' μου φώναζε κι εγώ άλλο που δεν ήθελα. Της κρατούσα τους γλουτούς και την κάρφωνα μέχρι που ο πούτσος μου εξαφανιζόταν όλος μέσα στην τρυπούλα της. Τον κατάπινε αχόρταγα και ηδονικά και μ έφτιαχνε πολύ. Και μόλις εμφανιζόταν πάλι απ το καυτό μουνί της ήταν πνιγμένος στα υγρά της, γυάλιζε και ξανάμπαινε με ευκολία. Άνοιγε η τρύπα της τόσο πολύ που κολύμπαγε πραγματικά το καβλί μου μέσα της. Της έπιανα τα μαλλιά κι αυτή απολάμβανε το γαμήσι σαν να ήταν η πρώτη φορά. Έβαζε το χέρι της ανάμεσα απο τα πόδια της προς τα πίσω και χάιδευε τ αρχίδια μου. Ήταν φανταστικό να νιώθω ταυτόχρονα ηδονή τόσο στον πούτσο όσο και στ αρχίδια μου.
''Θέλω να σε γλείψω μωρό μου'' άκουγα να μου λέει, ''θέλω να γλείψω τον πούτσο σου τώρα που τον έχω χύσει''.

Υπάκουγα με χαρά αφού αυτό το θυληκό ήξερε οτι όταν με τσιμπούκωνε δεν κρατιόμουν. Η γλώσσα της ήταν τόσο παιχνιδιάρικη και ερεθιστική που μόνο με τη σκέψη είχα μεθύσει. Έβγαινα από μέσα της και ξάπλωνα στο κάθισμα του οδηγού. Ω ναι ήταν σειρά μου να την απολαύσω. Ήξερα οτι όταν έπαιρνε πρωτοβουλίες ήταν οι πιο καύλα στιγμές της. Εξάλλου η κοπέλα μου, σχεδόν ποτέ δεν με τσιμπούκωνε, σιχαινόταν έλεγε. Δεν με πείραζε ιδιαίτερα, μέχρι που αυτό το θυληκό είχε ξυπνήσει μέσα μου το τι εστί αληθινή πίπα.

Γονάτιζε έτσι γυμνή όπως ήταν μπροστά στην πούτσα μου και ξεκινούσε ένα παιχνιδιάρικο και ταυτόχρονα αισθησιακό ταξίδι σε όλο το μήκος του καυλιού μου κοιτάζωντάς με συνέχεια, με εκείνα τα μάτια που φλέγονταν από ερωτισμό. Έγερνα το κεφάλι πίσω απο απόλαυση και εκείνη συνέχιζε βασανίζοντάς με. Έγλειφε τα χύσια της κι ευχαριστιόταν, άκουγα ένα παρατεταμένο μμμμμμμ μωρό μου να ψιθυρίζει συνέχεια, γραπώνωντάς τον και παίζοντάς τον συνέχεια, όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο δυνατά. Ρούφαγε το πουτσοκέφαλό μου και τ αρχίδια μου, ανεβοκατέβαζε το χέρι της, και με κοίταζε, με κοίταζε και φαινόταν οτι ηθελε να τον καταπιεί ολοζώντανο. Ήταν γεννημένη για να ρουφάει την ψωλή μου.
Δεν άντεχα άλλο. Λίγο ακόμα και θα έχυνα μέσα σ αυτό το καταπληκτικό στόμα, πάνω σ αυτή την ερεθιστική γλώσσα.

Την έπιανα απο τα μαλλιά και δίνοντάς μια δυο φορές δύναμη να φτάσει ο πούτσος μου μέχρι να αγγίξει το λαρύγγι της την σήκωνα και της έλεγα ''ελα''. Πέρναγε τα πόδια της γύρω από το κάθισμα και καθόταν πάνω στην κοιλιά μου, τρίβωντας την μουνάρα της έτσι μουσκεμένη όπως ήταν γύρω γύρω. Μούγκριζε και με φιλούσε, η γλώσσα της είχε ταυτόχρονα τη γεύση μου και τη γεύση των υγρών της. Ήταν φανταστική. Έτριβε την κλειτορίδα της πάνω στην κοιλιά μου με μανία κι εγώ της έδινα πουτσοσκάμπιλα στα κωλομέρια της απο πίσω μέχρι που την ανασήκωνα για να κάτσει επιτέλους πάνω στον πούτσο μου που περίμενε με λαχτάρα την υπέροχη τρύπα της. ''Αχχ ναιαι'' ήταν το μόνο που έλεγε και ανεβοκατέβαζε τόσο τέλεια την λεκάνη της, παίρνοντας το καβλί μου μέχρι τ αρχίδια. Έριχνε πίσω το κεφάλι με μάτια κλειστά και εγώ της χάιδευα το στήθος και τον υπέροχο λαιμό της. Την γράπωνα απο το λαιμό δίνωντάς της ρυθμό κι εκείνη συνέχιζε να ανεβοκατεβαίνει όλο και πιο γρήγορα ανοίγοντας με τα 2 της χέρια τα κωλομάγουλά της. Έχυνε πάνω στον πούτσο μου, με τα ζεστά της χύσια να τρέχουν στα μπούτια μου και στο κάθισμα. Στριφογύριζε την λεκάνη της με τέτοια μαεστρία που λίγο ακόμα και θα τελείωνα μέσα στο μουνάκι της. Έπαιρνε τα δάχτυλά μου και τα έγλειφε και μετά έτσι υγρά που ήταν τα ακουμπούσε στις ρώγες της. Ήταν φτιαγμένη για να κάνει καλά γαμήσια. Αυτό ήταν σίγουρο. Με την κάυλα της να έχει χτυπάει κόκκινο, και τον πούτσο μου να την τρελαίνει στην υπέροχη μουνάρα της άφηνε ένα δυνατό οργασμό να της βγει απ τα χείλη με την μορφή κραυγής. Μιας ναζιάρικης και κατακαυλωμένης κραυγής που μ έκανε να τρελαίνομαι απο τον ερεθισμό.

Έβγαινα γρήγορα από την καυτή της τρύπα και με τα δάχτυλά μου έπαιζα στο υγρό της μουνί λίγακι ακόμα. Τόσο όσο ήταν αρκετό για να την ξαναφέρει σε οργασμό έτσι ώστε τα τοιχώματά της και η κλειτορίδα της να πάλλονται απο καύλα.
 
Γονάτιζε στα γρήγορα στο κάθισμα του συνοδηγού προτείνοντάς μου το στόμα της. Ω ναι, δεν θα της χαλούσα το χατήρι. Την έπιανα απο το πηγούνι με το ένα χέρι και με το άλλο έσπρωχνα το πρησμένο καβλί μου στο στόμα της κι έχυνα, έχυνα σαν τρελός με το καυτό μου σπέρνα να εξφενδονίζεται με μανία στη γλώσσα της κι αυτή έτρεμε απο ευχαρίστηση. Τα κατάπινε και ρούφαγε μέχρι τέλους τη ψωλή μου και χούφτωνε με μανία τα βυζιά της έτοιμη να τα ξεκολλήσει απο την καύλα της. Κι όταν τα κατάπιε όλα, ήρθε κι έκατσε πάλι στην κοιλιά μου θυμίζοντάς μου οτι η μουνάρα της ήταν ακόμα ζεστή απο το γλυκό γαμήσι που της είχα δώσει. Την έτριβε λίγο ακόμα μόνη της και μου έδινε ερωτικά γλωσσόφιλα με εκείνη την υγρή γλώσσα της που ανέσταινε και νεκρούς.

Αυτό με τρέλαινε σ εκείνη. Το οτι ήξερε πώς να διεκδικεί έναν άντρα, πώς να του δίνεται και πώς να τον κάνει να περνάει καλά. Η αυτοπεποίθησή της, τα καυλιάρικα νάζια της, οι καυτοί αναστεναγμοί της και τα κόλπα της, ερέθιζαν όχι μόνο το κορμί μου αλλά και το μυαλό μου. Γι αυτό την γούσταρα τρελά. Γιατί ήταν άκρως ερωτική και θυληκή, χωρίς δόσεις ψεύτικης υπερβολής. Ό,τι έκανε, το ευχαριστιόταν, κάνοντας κι εμένα να το ευχαριστιέμαι.

Τώρα γιατί χωρίσαμε? Με κάθε ειλικρίνεια, γιατί ήμουνα μαλάκας. Άφησα να μου φύγει αυτό το υπέροχο πλάσμα που με έφτανε στα ουράνια με ένα της βλέμμα, για να παντρευτώ την κοπέλα που είχα σχέση.

Δεν μετάνιωσα ποτέ για την επιλογή που έκανα ως άνθρωπος με το να παντρευτώ την κοπέλα που είχα σχέση, μετάνιωσα όμως για την επιλογή μου ώς άνδρας γιατί είχα στα χέρια μου μια γυναίκα πλασμένη για μένα και δεν πάλεψα να την κρατήσω για μένα.

error: