Μια αληθινή, αλλά διαφορετική ερωτική ιστορία

Χαίρετε. Η δική μου ιστορία συνέβη πριν λίγα χρόνια και είναι 100% αληθινή. Αφορά εμένα και την τότε πρώην μου. Τότε ήμασταν 18 χρονών. Τόσον καιρό διαβάζω ιστορίες άλλων, εκ των όποιων ελάχιστες πιστεύω είναι αληθινές. Εγώ θα περιγράψω την δική μου όσο πιο αληθινά μπορώ, και εύχομαι να βρείτε κομμάτια του εαυτού σας και των εμπειριών σας μέσα σε αυτήν. Το ενδιαφέρον στην ιστορία μου είναι ότι περιέχει συναισθήματα, ανδρεναλίνη, αίσθηση του απαγορευμένου, αίσθηση του γνώριμου της πρώην. Έτσι είμαστε κι εμείς γεμάτοι επικίνδυνες αντιθέσεις άλλωστε…

 

Με την Κ ήμασταν μαζί από την αρχή του Λυκείου περίπου. Ήμασταν στην ιδία σχολή και μέναμε στα πατρικά μας. Τα είχαμε για 2 χρονιά αρχικά. Και ήταν ο πρώτος μεγάλος έρωτας και για τους δυο μας. Έχουν περάσει χρόνια, αλλά ακόμη θυμάμαι πόσο βαθιά συναισθήματα είχα για εκείνη όταν ήμασταν μαζί, και εκείνη ένιωθε το ίδιο. Ήμασταν τρυφεροί, αθεράπευτα ρομαντικοί και λιώναμε ο ένας για τον άλλον. Συν τοις άλλοις ήταν μια νορμάλ σχέση, χωρίς συχνούς καβγάδες, όλα ήταν μάλλον ιδανικά.

 

Να μας περιγράψω. Εγώ είμαι 1,80, πάντα γύρω στα 75 κιλά, μελαχρινός, όχι πολύ γυμνασμένος μεν, αλλά αρκετά επιβλητικός ας πούμε. Ποτέ δεν ήμουν Ο κούκλος, έχω παρατηρήσει ότι αρχικά αρέσω λίγο στις κοπέλες και επιλέγουν να κάνουν κάτι μαζί μου κυρίως λόγω χαρακτήρα.

Η Κ ήταν γύρω στο 1,70, και φαντάζομαι κάπου 65 κιλά. Ήταν σχετικά αφράτη δηλαδή. Ήταν μελαχρινή, με ένα απίστευτα όμορφο πρόσωπο, με πολύ σαρκώδη χείλη, μα κυρίως το πρόσωπο της ήταν το ιδανικό μεσογειακό πρότυπο, ίσως με λίγο παραπάνω μαγουλάκια, τα οποία της προσέδιδαν μια παραπάνω γλύκα. Όταν χαμογελούσε σχημάτιζε υπέροχα λακκάκια. Το στήθος της ήταν αρκετά μεγάλο, δεν χωρούσε στην παλάμη μου εύκολα, ενώ ήταν και αρκετά στητό, σχεδόν τέλειο θα έλεγα. Είχε λίγη κοιλίτσα ενώ και ο κώλος της δεν ήταν τόσο ιδιαίτερος. Για μένα όμως ήταν το τέλειο. Αν με εννοείτε, της έλεγα πάντα ότι στάζει καύλα. Συνήθως οι γκομενάρες σου βγάζουν κάτι απρόσιτο, ενώ εκείνη είχε τόσο ωραία και σέξι χαρακτηριστικά σε ένα όχι και τόσο εντυπωσιακό πακέτο, κάτι που την έκανε προσιτή και πολύ θηλυκή.

 

Από την αρχή της σχέσης μας ήμασταν πολύ ερωτευμένοι. Για την Κ ήμουν ο πρώτος της, αν και από την πρώτη φορά που κάναμε κάτι σεξουαλικό (όχι σεξ) λόγω της άνεσης, μα κυρίως νομίζω εκ φύσεως, ήταν πολύ ταλαντούχα στα σεξουαλικά. Επί 1,5 χρόνο δεν είχαμε κάνει σεξ, και να φανταστείτε μου αρκούσε. Είχε τόση όρεξη να μάθει, σκιζόταν για μένα, με ικανοποιούσε με οποιονδήποτε τρόπο υπάρχει. Η χημεία μας λοιπόν και εκεί ήταν απίστευτη. Όταν το κάναμε πρώτη φορά δεν μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερο, ούτε κι εκείνης τόσο, και γενικά θα την θυμάμαι πάντα για όλα τα υπόλοιπα πιο πολύ.

 

Σταδιακά στα 2 χρόνια, είχα αρχίσει να βαριέμαι. Μετά από κάνα 2μηνο προσπαθειών, την χώρισα για αυτόν τον λόγο, χωρίς να μαλώσουμε ή κάτι τέτοιο. Στενοχωρήθηκε πολύ, ωστόσο δεν το έδειξε και τόσο. Είναι αλήθεια ότι τότε ούτε κι εγώ είχα συνειδητοποιήσει ότι δεν ήμασταν πια μαζί. Και αμέσως έκανα κάτι με κάποια άλλη που με πολιορκούσε καιρό. Και μετά με μια δεύτερη, όλα αυτά σε διάστημα 2 μηνών.

 

Και κάπου εδώ μπαίνουμε στην ιστορία μας. Κάπου στους 2 μήνες μετά τον χωρισμό μας, και αφού βλεπόμασταν κάθε μέρα στην σχολή, με παίρνει τηλ. το βράδυ. Να δει τι κάνω. Μιλήσαμε τελείως νορμάλ, όμως εμένα εκείνη η κουβέντα μου την θύμισε και ομολογώ ότι καύλωσα απίστευτα. Ένιωσα να την θέλω πολύ. Και επειδή την ήξερα, κάτι μέσα μου ένιωσε ότι κι εκείνη σκεφτόταν το ίδιο…

Την άλλη μέρα την είδα στην σχολή. Μου στέλνει ένα μήνυμα να την συναντήσω στις τουαλέτες. Το μυαλό μου πήγε εκεί που φαντάζεστε. Μου σηκώθηκε αμέσως, και στις τουαλέτες πήγα μάλλον με αυτόν τον σκοπό. Με είδε ερεθισμένο και δάγκωσε τα χείλη της. Δεν είπε τίποτα. Με ήθελε λέει για κάτι σημειώσεις. Δεν πρόσεχα λέξη, και αιφνιδιαστικά πήγα να της βγάλω την μπλούζα. Πρόλαβα είδα λίγο το στήθος της, μα με απώθησε αμέσως. ”Δεν θέλω κάτι τέτοιο, εμείς έχουμε τελειώσει” μου είπε. Μα καταλάβαινα ότι δεν το εννοούσε. Απλά το ήξερα και ήμουν σίγορος. Φανταστείτε τον ηλεκτρισμό δυο ανθρώπων που βλέπονται κάθε μέρα, το πάθος τους που καίει και να υποκρίνονται ότι θέλουν κάτι άλλο. Ζήτησα συγγνώμη και την αγκάλιασα σφιχτά.

 

Στο τέλος των μαθημάτων μας, μεσημέρι, μου μίλησε ξανά, με δική της πρωτοβουλία. ‘Γυρνάμε μαζί?’  Όντως μέναμε κοντά και δέχτηκα. Στον δρόμο μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων και κάποια στιγμή μου λέει: ‘Θα λείπουν οι γονείς μου και η γιαγιά μου, θα γυρίσουν αργότερα. Θέλεις να ανεβείς πάνω?” Θυμάμαι ξεκάθαρα, δεν είπε τον λόγο. Χαμογέλασα πονηρά, τόσο ώστε να πει ‘Δεν θα κάνουμε όμως κάτι, είμαστε ώριμοι για κάτι τέτοιο. Απλά τόσο καιρό δεν έχει τύχει να δεις ποτέ το σπίτι μου!’. Συμφώνησα. Ένιωθα τον κίνδυνο μέσα μου. Ήξερα ότι ήθελε, αλλά εννοείται είχα αμφιβολίες. Ήξερα και ήξερε ότι τα είχα με άλλη. Και όμως να που συνέβαινε όλο αυτό, και μέσα μου καιγόμουν.

 

Ανέβηκα σπίτι της, για πρώτη φορά στην ζωή μου. Καθίσαμε στο δωμάτιο της, και πάλι λέγαμε περί ανεμών και υδάτων. Κάποια στιγμή τεντώθηκε πολύ έντονα και μου είπε: ‘Είμαι πολύ κουρασμένη’ με πολύ νάζι και με κοίταξε βαθιά στα μάτια. Μπροστά μου πέρασε αμέσως η σκηνή να της κάνω μασάζ, το σώμα της να γυαλίζει και να αφήνεται στα χέρια μου. Ηλεκτρίστηκα ξανά και η κάρδια μου χτυπούσε απίστευτα. ‘Αν θέλεις μπορώ να σου κάνω λίγο μασάζ να χαλαρώσεις.’. Το είπα. ‘Ναι, αλλά δεν θα κάνουμε κάτι οκ?’ ‘Τα είπαμε αυτά’ είπα εγώ.

 

Ξάπλωσε μπρούμυτα και ξεκίνησα μασάζ πάνω από την μπλούζα. Εννοείται ότι ήδη ήμουν ερεθισμένος, φορούσα και φόρμα νομίζω, αλλά δεν παίρνω και όρκο. Αφέθηκε στα χέρια μου. Σε κάποια φάση της ανέβασα την μπλούζα για να έχω ελεύθερη πρόσβαση στην απαλή πλάτη της. Δεν είπε τίποτα. Συνέχισα το αργό μασάζ και μέσα μου έβραζα. Κι αν δεν θέλει και απλά παίζει? Σαν υπνωτισμένος συνέχισα. Και λίγο αργότερα ξεκούμπωσα το σουτιέν της. Πάλι δεν είπε τίποτα. Άρχισα να της κάνω μασάζ στο στήθος από τα πλάγια, ενώ κατέβαινα στα λακκάκια του κώλου της μέχρι και τα κωλομέρια της. Ήταν τόσο σέξι όλο αυτό… Και πλέον καταλάβαινα ότι όλα είχαν δρομολογηθεί, αφού δεν είχε αντισταθεί καθόλου. Μονό γουργούριζε σαν γατούλα.

 

Ξαφνικά γύρισε από την άλλη, χωρίς να κουμπώσει το σουτιέν της. Με κοίταξε πολύ βαθιά και σηκώθηκε. Το σουτιέν της έπεσε κάτω και θαύμασα το υπέροχο στήθος της. Κατέβασε την μπλούζα και μου είπε αινιγματικά ‘Πάω στην τουαλέτα’. Δεν ήξερα από πού μου ήρθε. Ένιωσα χάλια. Πίστεψα πως την έφερα σε δύσκολη θέση και ότι θα την πλήγωνα. Στο μπάνιο όμως περάσε κάναμε 2λεπτο και άκουσα συνεχόμενη βρύση. ‘Τι στο καλό?’ σκέφτηκα. Ενώ φοβόμουν μην είχα κάνει μαλακία, άρχισα να σκάφτομαι άλλα. Λογικά έκανε μπάνιο. Για ποιο λόγο? Μετά σκέφτηκα ότι μπορεί να ξυριζόταν. Ε εντάξει, αυτά τα λεπτά ήταν απίστευτα βασανιστικά… Συνολικά έκανε κάνα 10λεπτο-τεταρτο. Ρώτησα κάνα 2 φόρες και μου είπε ‘Έρχομαι’.

 

Εγώ εντωμεταξύ, έκανα κάτι μάλλον άσχημο: Πήρα το κινητό της και κοίταξα τα μηνύματα. Οι υποψίες μου ότι με κάποιον είχε κάνει κάτι επιβεβαιώθηκαν. Είχε πάει μίνι ταξίδι σε άλλη πόλη της Ελλάδας σε κάτι φίλους της και είχε μηνύματα από έναν π.χ. Νίκος-Λάρισα (τυχαία ονόματα). Η απόσταση ήταν τέτοια που προφανώς δεν ήταν για σχέση. Όμως ο κίνδυνος και η κάψα μέσα μου πολλαπλασιάστηκαν. ‘Τι έκανε το κορίτσι μου με αυτόν? Πόσο το προχώρησαν?’ Και μόνο στην ιδέα ότι την είχε πηδήξει ή ακόμη και αγγίξει κάποιος άλλος, τρελαινόμουν.

 

Φανταστείτε με λοιπόν ερεθισμένο, μπερδεμένο, με την αίσθηση του κίνδυνου και του μυστήριου να κτυπάει κόκκινο μέσα μου… Ένα απίστευτο κράμα συναισθημάτων, μια στιγμή μοναδική…

 

Και τότε ανοίγει η πόρτα. Και εμφανίστηκε μπροστά μου βαμμένη έντονα, φορώντας μονό ένα πονηρό χαμόγελο. Η καύλα ήταν ζωγραφισμένη στο βλέμμα της, οι ρώγες της ήταν ερεθισμένες, και το μουνάκι της φρεσκοξυρισμένο. Για μένα, ήταν ένας άγγελος με πολύ βρώμικο μυαλό. Ένας άγγελος που άλλες στιγμές διάλεγε να είναι το πιο γλυκό και καλό πλάσμα του κόσμου, και άλλοτε διάλεγε να είναι ένα πρόστυχο πουτανάκι. Και τώρα μπροστά μου, ήταν και τα δυο. Ένα γλυκό, αθώο παιδικό προσωπάκι, όμως ολόγυμνο με ένα κολασμένο σώμα και ένα λάγνο βλέμμα.

 

Είχα κοκαλώσει, δεν θυμάμαι καν τι έκανα. Θυμάμαι μόνο που ήρθε κοντά μου, με έβαλε στην καρέκλα του γραφείου, μου έδωσε ένα βαθύ γλωσσόφιλο και γονάτισε μπροστά μου ξεκουμπώνοντας το παντελόνι μου. Δεν την είχα καν αγγίξει ακόμη. Δεν είχαμε μιλήσει ακόμη. Απλά επικοινωνούσαμε πνευματικά και σωματικά όσο ποτέ.

 

Ξεκίνησε μια βαθιά και υγρή πίπα. Είχε πεινασμένο ύφος. Είχε 2 μήνες να γευτεί τον πούτσο μου. Τον έγλειφε με τόση όρεξη… ”Μου έλειψες” ήταν το πρώτο πράγμα που είπε κοιτάζοντας με στα μάτια, με τον πούτσο μου στο στόμα της. Και η αίσθηση για μένα ήταν ονειρική. Πάνω απ’όλα ήταν μια αίσθηση γνώριμη. Μια αίσθηση που είχαμε καιρό να νιώσω, μια αίσθηση που στα αλλά κορίτσια που είχα κάνει κάτι δεν γινόταν να ζήσω. Με την Κ ήταν πάντα διαφορετικά. Το κάθε της άγγιγμα, το κάθε της γλείψιμο ήταν μαγικό. Τα χεριά της ήταν λες και φτιαχτήκαν για μένα. Ήταν ολόκληρη για μένα. Ήταν δική μου.

 

Επί 1,5 χρόνο κάναμε τα προκαταρκτικά. Γιατί λάτρευα την πίπα της Κ, είχε μάθει να το κάνει τελεία. Πάντα χρησιμοποιούσε πολύ σάλιο και μου τον έπαιζε έντονα. Όταν μου έπαιρνε πίπα, άλλες φόρες μου τον έπαιζε παράλληλα, άλλες φόρες είχε τα χέρια της πίσω και αφοσιωνόταν στο κεφαλάκι μου. Το αγαπημένο μου ήταν όταν έγλειφε τα αρχίδια μου και μου τον έπαιζε. Αυτό έκανε και τώρα. Η άνεση μαζί μου την έκανε σκέτο τσουλάκι. Έχωνε το πρόσωπο της μέσα στα αρχίδιαα μου, με έγλειφε δυνατά, ενώ παράλληλα μου τον έπαιζε αργά αλλά έντονα. Κάνα 2 φόρες κατάφερε και τον πήρε όλο μέσα της. Δεν το άντεχε τόσο, έβηξε και λίγο. ‘Αγόρι μου’ με έλεγε και με έκανε Θεό εκείνη την στιγμή. Ένιωθα Θεός τότε. Κάποια στιγμή κάπως ξύπνησα και πήγα να χαϊδέψω το μουνάκι της. Αρχικά δεν με άφησε. ‘Θέλω να σε τελειώσω πρώτα μωρό μου’. Κι εγώ όμως δεν άντεχα, ήθελα την γεύση της, την μυρωδιά της. Επέμεινα και την χάιδεψα. Ήταν μούσκεμα το μωρό μου. Αναστέναξε και συνέχισε με ορμή. Σταδιακά η γλυκύτητα έφυγε. Άρχισε να γίνεται πιο έντονη και γρήγορη. Σηκώθηκε όρθια και με σήκωσε κι εμένα όρθιο. ”Γάμησε μου το στοματάκι” Το έκανα, ήταν ένα συχνό μας παιχνίδι. Την τρέλαινε απλά, αν και στην αρχή κάπως ξεπερνούσα τα όρια. Σταματά για να πάρει ανάσα. Νιώθει πλήρως υποταγμένη και το διαβάζω στο βλέμμα της. Εγώ πάλι νιώθω ότι εγώ είμαι υποταγμένος σε ότι κι αν μου κάνει ή μου πει να κάνω. Σηκώθηκε ξανά. Άρχισε να μου τον παίζει με τα δυο χέρια. Αυτή η αίσθηση με τρελαίνει. Το ένα χέρι ακουμπήσει στην βάση του πούτσου μου, το άλλο από πάνω και σαν σύνολο είναι το τέλειο. Θέλει να με τελειώσει. Αρχίζω να γλείφω το στήθος της. Η μυρωδιά της είναι τελεία. Της λέω θα χύσω. ”όχι έτσι” μου λέει. Αν και το περίμενα, η επαφή μου επί 2 μήνες με ξενέρωτες κοπέλες με είχε κάνει να το ξεχάσω. Γονάτισε μπροστά μου και άρχισε να με γλείφει, με το δεξί χέρι να μου τον παίζει, ενώ με το αριστερό μου χάιδευε τα αρχίδια. Κάποτε της είχαμε πει ότι αυτό είναι το πιο τέλειο που μπορεί να μου κάνει. Το πιο πλήρες. Και να τώρα που με ξεζούμιζε κυριολεκτικά. Έχυσα τόσο δυνατά… Και κατάπιε και την τελευταία σταγόνα με λαιμαργία, δίχως να με βγάλει στιγμή από το στόμα της. Ξέρω, σε πολλές κοπέλες δεν αρέσει, δεν είναι καν απαραίτητο νομίζω εγώ. Όμως ο έρωτας μας αλλά και η πουτανιά της, την έκαναν να το λατρεύει…

 

Εντάξει, τότε δεν θυμάμαι και την παραμικρή λεπτομέρεια, μόλις είχα χύσει και ήμουν απλά σε άλλο κόσμο. Καθίσαμε στην καρεκλά και κάθισε στα πόδια μου χαϊδεύοντας μου τον πούτσο με τρυφερότητα. Χαμογέλασα και ξεκίνησα να την φιλάω. Ανταλλάξαμε λαίμαργα φιλιά ενώ άρχισα να την χουφτώνω παντού. Ήρθε η σειρά μου να της ανταποδώσω. Το είχε καταλάβει. ”Τι κάνουμε???” με ρωτάει και γελάμε. Την ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισα να την γλείφω και να την φιλάω παντού. Έβαζα την γλώσσα μου πίσω από τα γόνατα της, έγλειφα τα μπουτάκια της, χάιδευα τις πατούσες της. Αφιέρωσα ώρα στο απίστευτο στήθος της, ενώ πάντα μου άρεζε να δαγκώνω την κοιλίτσα της. Δεν άντεχε πολλά, ενώ ήθελα να την κάνω να με παρακαλέσει να την γλείψω. Δεν με παρακαλέσε, αλλά πίεσε έντονα το κεφάλι μου προς τα εκεί. Είχε αγριέψει κάπως. Πάντα λάτρευα να την γλείφω, η γεύση της ήταν τέλεια και γενικά είμαι της άποψης ότι στο κρεβάτι πρέπει να είμαστε ”εργατική τάξη”, να μην σιχαινόμαστε τίποτα και να βγάζουμε όλο μας το πάθος. Ξεκίνησα γλείφοντας την γύρω γύρω, για να την βασανίσω. Τρελάθηκε και άρχισαν τα πρώτα βογγητά. Ξαφνικά έχωσα όλη την γλώσσα μου στην τρυπούλα της. Από τα πράγματα που δεν σε φέρνουν άμεσα σε οργασμό, αυτό ήταν το αγαπημένο της. Ούρλιαξε. Ναι πάντα φώναζε πολύ στο σεξ. Δεν με ένοιαζε τίποτα, ήθελα να την λιώσω. Στριφογύρισα την γλώσσα μου για ώρα και την γάμησα με την γλώσσα μου. Έπειτα συνέχισα στην κλειτορίδα της. Μου άρεζε πολύ να την φιλάω και να περνάω τα υγρά χείλη μου από πάνω της, σαν να είναι στόμα. Και το λατρεύει. Δεν είναι μόνο γλείψιμο το στοματικό, είναι πρώτα πάθος και φαντασία. Της ”δάγκωνα” με τα χείλη μου την κλειτορίδα και την τραβούσα προς τα πάνω. Ενώ την έγλειφα, της έβαλα 2 δάχτυλα. Κι άλλο ουρλιαχτό. Κι αλλά υγρά. Και ο πούτσος μου πάλι κάγκελο. Σκόπευα να την τελειώσω, ούτε είχα καν σκεφτεί το σεξ ακόμη. Και επέλεξα να την τελειώσω με το χεριά μου. Σηκώθηκα λοιπόν και ξάπλωσα διπλά της, ενώ με το δεξί μου χέρι άρχισα να της παίζω το μουνάκι. ”Θέλω να τον πάρω στο στόμα μου” φωνάζει. Δεν έφερα αντίρρηση. Ήξερα ότι την καύλωνε πολύ το να με γλείφει την ώρα που την περιποιούμαι. Άρχισα να της το παίζω δυνατά και εκείνη με έγλειφε μανιασμένα…

 

Η μέχρι τώρα περιποίηση της είχε διαρκέσει τουλάχιστον ένα 20λεπτο με μισάωρο. Και ανατριχιάζω ακόμη και τώρα, όταν θυμάμαι που μου είπε τότε: ”Σταματά να μου το παίζεις. Είμαι έτοιμη να τελειώσω, και θέλω να τελειώσω με τον πούτσο σου. Γάμησε με τώρα. Γαμησέ με δυνατά όμως”. Πως δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα? Τι πιο τέλειο από το να την φέρω στο αμήν με τα προκαταρκτικά και να την τελειώσω με σεξ? Η προσταγή της όμως κάπως με ξύπνησε και με νευρίασε. Δεν θα έχει αυτή το πάνω χέρι. Θυμάμαι τότε ανέκτησα τον έλεγχο, αφού είχα συνέλθει από τον πρώτο οργασμό μου. Είναι φανερό ότι η κοπέλα δεν θέλει γλύκες τώρα, θέλει πούτσο. Αμέσως έβαλα τα χέρια μου κάτω από τα γόνατα της, σήκωσα τα πόδια της ψηλά και την κάρφωσα χωρίς προφυλακτικό. Ποτέ δεν το είχαμε κάνει χωρίς προφυλακτικό, πάντοτε ήμασταν φοβητσιάρηδες. Όποτε φανταστείτε πως νιώσαμε τότε. Η αδρεναλίνη στα ύψη. Και ούρλιαξε όπως ποτέ. Δεν είμαι και μικρός άλλωστε, περίπου 18-19 εκ.. Η αίσθηση χωρίς το προφυλακτικό τελικά δεν συγκρίνεται με τίποτα. Το μουνάκι της ήταν μούσκεμα, και ένιωθα κάθε πόντο του να σφίγγει τον πούτσο μου τόσο ζεστά. Δεν θυμάμαι να έχω νιώσει ποτέ καλύτερα στην ζωή μου. Σήκωσα τα πόδια της όσο πιο ψηλά μπορούσα, για να είναι η διείσδυση εντονότερη. Έτρεμε το γλυκό μου. Το πρόσωπο της τώρα ήταν λιωμένο, είχε ένα βλέμμα απόγνωσης από την καύλα. Άρχισα να την σφυροκοπώ. Ανελέητα. Ενώ στην αρχή την φιλούσα, τώρα σταμάτησα και αφοσιώθηκα στο γαμήσι μας. Δεν σταμάτησα δευτερόλεπτο για περίπου 5 λεπτά. Άρχισε να φωνάζει και να χτυπιέται. Και όταν κάποια στιγμή άρχισε να παίζει και την κλειτορίδα της, καταλάβαινα ότι είχε έρθει η στιγμή. Μπορεί να μην ήμουν εγώ που έχυνα τότε, αλλά καταλάβαινα ότι εκείνος ήταν μάλλον ο πιο έντονος οργασμός που είχε ποτέ. ‘Χύνω” άρχισε να φωνάζει. Και τότε έβαλα κι άλλη δύναμη, ήθελα να την πεθάνω απλά. Και άρχισε να ουρλιάζει δυνατά, να χαιδεύεται μανιασμένα και εγώ να την γαμάω όπως ποτέ άλλοτε. Θεωρώ γενικά ψέματα αυτά που λένε ειδικά σε τέτοιες ερωτικές ιστορίες ότι είδα τα χύσια της ή ότι ένιωσα το μουνί της να σφίγγεται. Εγώ δεν καταλάβαινα κάτι τέτοιο. Την ένιωσα όμως να τρέμει και λίγο μετά καταλάβαινα ότι το μουνάκι της κάπως στέγνωσε, όπως έκανε πάντα μετά από τους οργασμούς της. Οι σπασμοί της δεν είχαν απλά προηγούμενο. Με έβγαλε από μέσα της και τιναζόταν σαν ψάρι έξω από το νερό, ενώ ταυτόχρονα φώναζε, με το ενα χέρι στο μουνάκι της και με το άλλο έγδερνε με τα νύχια της το στήθος της.

 

Με σταμάτησε, δεν άντεχε άλλο. Βαριανάσαινε. ”Μωρό μου ήταν τέλειο” είπε. Κι εγώ στεκόμουν από πάνω της με τον πούτσο μου σίδερο. Μόλις ξαναβρήκε λίγο τα λογικά της, βασικά μόλις τον ξαναείδε, άρχισε πάλι να με γλύφει λαίμαργα. Έτσι όπως ήταν ανάσκελα μου λέει ”Γάμησε μου τα βυζάκια”. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από 2 βυζάκια μεγάλα, φυσικά άρα και ελαστικά να τυλίγουν υπέροχα τον πούτσο σου. Και ανάμεσα τους αυτό το πεινασμένο προσωπάκι να μην χορταίνει.  ‘Ευχαριστώ μωρό μου, θα σε κάνω καλά τώρα. Μείνε ακίνητος”. Με ξάπλωσε, και κάθισε επάνω στον πούτσο μου στην στάση του βάτραχου. Εγώ δεν έκανα τίποτα, εκείνη χοροπηδούσε επάνω μου στην πιο έντονη σε θέμα διείσδυσης στάση που υπάρχει με την γυναίκα από πάνω. Κόντεψα να χύσω και την κατέβασα. Αμέσως τον πήρε στα χεριά της με σκοπό να με τελειώσει. ”Περίμενε λίγο” της είπα.

 

Την σταμάτησα γιατί θα τέλειωνα και ήθελα κι άλλο γαμήσι. Τότε έκανε το απίστευτο: με χτύπησε όχι πολύ δυνατά στο θώρακα μου, σαν σφαλιάρα και είπε ”Γιατί δεν με γαμάς τότε? Τρελάθηκα. Σχεδόν θύμωσα. Κατάλαβα ότι τέλειωσε ο συναισθηματισμός, και τώρα έπρεπε να γίνω άγριος. Έπρεπε να φάει ξύλο. Την έπιασα απαλά από το λαιμό και της είπα ”Έχεις πάρει πολύ αέρα” και τότε με κοίταξε αθώα, υποτάχτηκε. ”Θέλω να βάλεις τακούνια και να πας στο μπάνιο να σε δω να χαϊδεύεσαι” της είπα. Αμέσως πήγε στην παπουτσοθήκη, έβαλε τις μαύρες τις γόβες. Την ακολούθησα στο μπάνιο και για λίγα λεπτά κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον να χαϊδευόμαστε. Μετά την τράβηξα, την κόλλησα στο νιπτήρα και άρχισα να την παίρνω από πίσω. Όχι πρωκτικά, αλλά από πίσω. Μπορεί να μην είχε τον τέλειο κώλο, ωστόσο τούρλωνε το κωλαράκι της όπως καμία άλλη, και είχα κοπέλα με πολύ στητό κωλαράκι. Και την γαμούσα δυνατά και σταθερά, φώναζε, έτρωγε τα σκαμπίλια στο κωλαράκι της. Συχνά την έπιανα από το στόμα και της τραβούσα το κεφάλι προς τα πίσω, ή της τραβούσα τα μαλλιά. Ξέρετε τώρα γράφω αυτήν την ιστορία και φέρνω στο μυαλό μου την εικόνα της να είναι στημένη στα τέσσερα στο μπάνιο και έχω ερεθιστεί απίστευτα. Σιγά σιγά την χτυπούσα όλο και πιο δυνατά. Την γύρισα για να κάνω ένα μικρο διάλειμμα, την έπιασα από το λαιμό και άρχισα να την χαστουκίζω, βρίζοντας την. Τρελαινόταν, ούρλιαζε. Την πίεσα προς τα κάτω και άρχισα να της βιάζω το στοματάκι. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο… Και τελικά την πέταξα με δύναμη στο κρύο πάτωμα και άρχισα να την παίρνω ενώ ήταν εκεί μπρούμυτα. Της τραβούσα το μαλλί και την πηδούσα δυνατά. Τέλος πάντων, μετά από αρκετό γαμήσι, γύρισε και με τελειώσε με τα χεριά της, ενώ ήμασταν όρθιοι και κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον. Μπορώ να πω ότι σχεδόν πόνεσα από την ένταση τότε…

 

Το αμέσως μετά δεν το πολυθυμάμαι. Νομίζω ήμασταν απλά αποσβολωμένοι και καθόμασταν χωρίς να μιλάμε. Και μετά πάλι σε κάποια φάση, γυμνοί στο κρεβάτι της, αρχίζει να με χαϊδεύει. Δεν με χάλασε μπορώ να πω, μάλλον άντεχα κι άλλο. Το πουτανάκι μου όμως σίγουρα ήθελε κι άλλο. Και τότε ακουστήκαν κλειδιά. Μπήκε μέσα ο μπαμπάς της!!! Ευτυχώς ήμασταν στο δωμάτιο της. Εντάξει, εγώ είχα αγχωθεί τέρμα, ήμουν ολόγυμνος και τι θα έλεγα? ”Γεια σας, πηδούσα την κόρη σας, φεύγω τώρα”. Εκείνη με άφησε έτσι για να μην κάνω φασαρία, έβαλε ένα φορεματάκι (θυμάμαι της είπα ”’Καλά έτσι θα εμφανιστείς στον μπαμπά σου? Θα θέλει να σε βάλει κάτω”). Βγήκε τα είπανε λίγο και εκείνη ξαναμπήκε. Εγώ σκεφτόμουν πως στο διάολο θα φύγω από κει μέσα. Και εκείνη τι έκανε??? Αντί να μου πει κάτι, γονάτισε και άρχισε να με γλείφει!!! Ε αν είναι δυνατόν. Τελικά την σταμάτησα και μου είπε το έκανε για πλάκα για να δει πως θα αντιδράσω. Εν τέλει την ώρα που εκείνος ήταν στην κουζίνα κατάφερα να τρέξω γρήγορα και έφυγα.

 

Αυτή ήταν η καλύτερη μου ερωτική εμπειρία μέχρι σήμερα. Με την συγκεκριμένη κοπέλα τότε τα ξαναφτιάξαμε, για να χωρίσουμε μάλλον άδοξα λίγο αργότερα. Βεβαία και μετά που χωρίσαμε πηδηχτήκαμε μερικές φόρες ακόμη, αλλά χωρίς να τα ξαναφτιάξουμε.

 

 

 

Για όσους ανοιχτόμυαλους/ες τους άρεσε και θέλουν να μιλήσουμε στείλτε μου mail. Πάντα είμαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες, κουβέντες και εμπειρίες.

 

Email: akefaloskavalaris22@hotmail.com

error: