Με την κολλητή της γκόμενας μου

Γεια σας! Πριν ξεκινήσω την ιστορία μου θα σας πω ότι η Μαρία με την Γιώτα (η κοπέλα μου είναι η Γιώτα) είναι φίλες από το δημοτικό και όπως λέει η ίδια δεν έχουν μυστικά.

Πήγαμε λοιπόν για διακοπές στη Σάμο με τη Γιώτα, όπου ήταν και ο τόπος καταγωγής της Μαρίας και είχε ήδη πάει πριν από εμάς και μας περίμενε να μας υποδεχτεί στο λιμάνι. Φτάσαμε στο νησί και η Μαρία σε ρόλο ξεναγού μας έδειξε τα τοπ σημεία του νησιού. Άθελα της μας πέρασε και από την παραλία των γυμνιστών και όταν κατάλαβα περί τίνος επρόκειτο, επέμενα να κατεβούμε αστειευόμενος πάντα ότι και καλά ήθελα να δω από κοντά το θέαμα.

Τότε η Γιώτα μου είπε:
• "Δεν είσαι εσύ αγόρι μου για τέτοια, γιατί θα σε κυνηγάει όλος ο γυναικείος πληθυσμός της παραλίας"
Σχόλιο που έκανε τη Μαρία να χαμογελάει κάπως ντροπιασμένη, σαν να γνώριζε όμως τι εννοούσε η φίλη της…

Να σημειώσω ότι το εργαλείο μου είναι αρκετά μεγαλύτερο από ότι συνήθως των υπολοίπων ανδρών, χωρίς αυτό πάντως να σημαίνει και κάτι για τις γυναίκες. Απλά λένε ότι όλα είναι στο μυαλό. Φτάσαμε στο σπίτι, αλλάξαμε και βγήκαμε για τη νυχτερινή Σάμο, η οποία είναι όντως ωραία. Το βράδυ με τη Γιώτα το κάναμε και μάλιστα αρκετά έντονα, κάτι που μάλλον άκουσε και δεν είδε η Μαρία, αφού φροντίσαμε να κλείσουμε πόρτες και παράθυρα.

Την επομένη ξεκινήσαμε για παραλία. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και όταν φτάσαμε στην αμμουδιά νοικιάσαμε ομπρέλες και ξαπλώστρες και την πέσαμε. Τα κορίτσια είπαν ότι θα έμεναν έξω, εγώ ξεντύθηκα και πήγα προς τη θάλασσα. Μέχρι εκεί, όλα καλά. Όταν επέστρεψα, ζήτησα από τη Γιώτα την πετσέτα, και όση ώρα στεκόμουν όρθιος για να μου τη δώσει, έπιασα τη φίλη Μαρία να κοιτάει στο επίμαχο, το οποίο ήταν βέβαια μουσκεμένο αφού βρήκα από τη θάλασσα και φαινόταν ο "Γιωργάρας" σε όλο του το μεγαλείο. Την κοίταξα και με κοίταξε στα μάτια, σαν να μου έλεγε βγάλτον έξω τώρα!

Την έπεσα στην ξαπλώστρα σαν να μην συνέβαινε τίποτα αλλά με την άκρη του ματιού ήδη έβλεπα την φίλη της καλής μου να κοιτάει θέλοντας πάντα να μην γίνει αντιληπτή. Μπήκαν στη θάλασσα παρέα και οι δύο και όταν επέστρεψαν καθίσαμε για τάβλι. Όσο παίζαμε, τα μάτια της Μαρίας μια στην άμμο και μια στα αρχίδια μου!

Τα μαζεύουμε και πάμε στο σπίτι. Μπαίνω στο μπάνιο, και επιστρέφω στο καθιστικό φρέσκος και ανανεωμένος. Όσο μείναμε με την Γιώτα μαζί, μου είπε ότι ήθελε να μου επιτεθεί στη θάλασσα αλλά συγκρατιόταν λόγω της φίλης της. Που να ήξερε!

Το βράδυ βγήκαμε και γυρίσαμε αργά. Η Γιώτα πήγε για ύπνο και εγώ έμεινα με τη Μαρία στο μπαλκόνι για το υπόλοιπο κρασί. Βρήκα την ευκαιρία λοιπόν να πω όσα είδα και δεν έπεσα σίγουρα έξω. Της είπα ότι με την είδα να με κοιτάει και τη ρώτησα γιατί. Μου είπε ότι η φίλης της πολλές φορές της είχε πει ότι το εργαλείο μου ήταν τεράστιο και ότι όταν με είδε στη θάλασσα διαπίστωσε πόσο τυχερή ήταν η φίλη της. Δεν με έπαιρνε άλλο, την πλησίασα και της έδωσα ένα γλωσσόφιλο. Με έσπρωξε και έφυγε για το δωμάτιο της.

Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι έκανα μαλακία και ότι αύριο θα είχα πρόβλημα και με τις δύο. Μπήκα στο μπάνιο, άνοιξα το νερό και την έπεσα για κρύο ντους γιατί ο Γιωργάκης είχε φτάσει στον αφαλό. Άνοιξε η πόρτα, μπήκε μέσα και τράβηξε την κουρτίνα. Μέχρι να καταλάβω τι ακριβώς συνέβαινε, μου είχε πιάσει τον πούτσο και τον έπαιζε θέλοντας να τον ξεριζώσει. Τον πήρε στο στόμα της και ρουφούσε, νερά και αφρούς, τον έπαιζε, και μου έπιανε τα αρχίδια. Εγώ φοβόμουν μην ανοίξει η πόρτα και γίνουμε μαλλιά κουβάρια αλλά το γούσταρα αυτό που συνέβαινε.

Καύλωσα, βγήκα από τη μπανιέρα και προσπάθησα να την γδύσω, με άφησε όμως μόνο να της πιάσω το μουνάκι και να της παίξω λίγο την κλειτορίδα. Συνέχισε στην πίπα και όταν άρχισα να χύνω, τα έφτυσε όλα στα πλακάκια στο πάτωμα. Με φίλησε στο στόμα και μου είπε ότι ποτέ δεν έγινε τίποτα και ότι τελικά έχω όντως μεγάλο πούτσο αλλά δεν μπορούσε να γαμηθεί μαζί μου γιατί θα ήταν………… ατιμία για τη φίλη της!

• Και το τσιμπούκι, της λέω, τι ήταν; Και μου απάντησε, το πιο τρελό!
• "Πιο τσιμπούκι;".

Γύρισα στο δωμάτιο και ξεκατίνιασα την Γιώτα! Της πέταξα τα μάτια έξω. Με τη διαφορά ότι εγώ αν και πηδούσα τη Γιώτα, στο μυαλό μου είχα τη Μαρία η οποία δεν μου έκατσε!

error: