ΜΑΝΑ ΜΕ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΜΕ ΚΟΡΗ

Καλησπέρα,

 Λέγομαι μαρία … είμαι 39 χρονών παντρεμένη με ένα παιδί  την Μαργαρίτα 16 ετών.Είμαι σχετικά όμορφη με μεσαίο,στητό στήθος περίπου 1,75 ύψος και 59 κιλα.Η Μαργαρίτα είναι και αυτην αρκετά ψιλη με ωραίο σώμα γυμνασμένο αφού της αρέσει η κολύμβηση,Μεγαλούτσικο στητό στήθος.Η Μαργαρίτα είναι αλήθεια ότι δεν είχε πολλά αγόρια .. δεν ξερω γιατί αλλά δεν ειχε πολλά .. θυμαμαι κανενα δυο αλλά μέχρι φιλη .. ούτε καν γλοσσωφιλο… τελος πάντων .. για να αρχίσω την ιστορία .. με είχε καλέσει η μαμα μίας φύλης της,η καλυτερη της φίλη η ευα η οποία ήταν πολύ ωραίο κορίτσι .. εχει κοιμηθει πολλες φορες σπιτι μας και η μαργαριτα εχει κοιμηθει σπιτι τους πολλες φορες.. ειναι κολλιτες που λεμε .. τελος παντων μου λεει η μητερα της ευας οτι θελει να συζητησουμε κατι σημαντικο .. αναρωτηθηκα εγω τι σημαντικο μπορει να ειναι αυτο .. τελος παντων παμε με την μαργαριτα στο σπιτι τους με τα ποδια αφου ειναι πολυ κοντα .. κανουμε τις τυπικες χαιρετουρες και αφησαμε τα κοριτσια πανε να παίξουν,να ακουσουν μουσικη δεν ξερω τι πηγαν να κανουν στο δωματειο της ευας … εγώ με την γεωργία (την μανα της εύας) πηγαμε στο δωματειο της και εκεινη εκλεισε την πορτα και μου λεει θελω να σου μιλήσω..

της κανω εγώ για πες μου βρε γεωργία

"θελω να σου πω για τις κορες μας"

τι εγινε με τις κόρες μας?(εγώ)

έγινε ότι τις έπιασα στο κρεβατι της εύας μου να φιλιούνται και να χαιδεύονται!!

τι εκανε λέει? , εξαλη εγώ … 

σιγα βρε συ δεν κανανε και τιποτα τα κοριτσια! ,το αλλαζει τωρα η κυρια γεωργια ..

 τι σιγα βρε γεωργια μου .. αυτο ειναι παρανοικο … να φιλιούνται… δηλαδη ειναι λεσβίες?

 λογικα μου κανει ναι ..

πωωω συμφορα που μας βρηκε …(εγώ)

πλησιαζει η γεωργια εντομεταξυ και βγαζει την μπλούζα της και μενει με το σουτιεν … 

της κανω εγω: τι κανεις καλε? μου λεει… γδυνομαι … γιατι? της λεω εγώ… για να  μπορεις να με πιάσεις καλύτερα…τι? γιατί να σε πιάσω? γιατι μου κανει .. τωρα θα μαθεις πως να εισαι λεσβία .. για να ξερεις πως νοιωθει η κορη σου και η κορη μου .. 

 εγω ειχα μεινει κοκαλο … αλλα σκεφτηκα … οτι ηταν μια καλη ευκαιρια … γδυθηκα και εγώ …αρχισαμε να φιλιωμαστε … να με χαιδευει .. να την χαιδευω … και μετα ξαπλωσαμε στο κραβάτι και αρχίσαμε τα γλυφομούνια … αφου ειχα χυσει πανω απο 5 φορες και εκεινη το ιδιο .. μπαινουν ξαφνικα τα κοριτσια μεσα … εμεις μενουμε κοκαλο … σας ακουμε τοση ώρα λενε που βογγατε και τελικα δεν αντεξαμε και μπηκαμε λεει η Εύα .. :/ .. για να μην πολυλογώ … η βραδια κατελειξε να γλύφω εγώ την κόρη μου την μαργαριτα .. κατι που ηταν πολυ καυλωτικο .. και εκεινη εμενα .. και η γεωργια την ευα … γενικα .. καναμε ερωτα … και οι 4 … απο τοτε μεχρι τωρα που ειμαι 42 χρονων το κανουμε συχνα και μας αρεσει πολυ :)) 

 

ελπίζω να σας αρεσε η ιστορια της ζωης μου,

ΜΑΡΙΑ (επισημως ΛΕΣΒΙΑ)

error: