Κάνοντας ότι μου ζήτησε


Απο θαύμα όταν διάβασε το sms μου δεν της έπεσε το πηρούνι στο πιάτο την ώρα που έτρωγε .Σηκώθηκε και είπε στον άντρα της πρέπει να πάρει τηλέφωνο την κολλητή της και να περάσει και από την τουαλέτα στην επιστροφή.Του είπε τη μισή αλήθεια.

Περπάτησε μέχρι τις τουαλέτες του εστιατορίου στο πίσω μέρος του μαγαζιού και σταμάτησε μπροστά στην πόρτα φοβισμένη για αυτό που σκεφτόταν να κάνει .Ήξερε οτι ήθελε και περίμενε όσο τίποτα αυτή τη στιγμή και πως δεν μπορούσε να αντισταθεί σε όσα την περίμεναν μαζί μου .Της είχα υποσχεθεί ότι θα γίνει έτσι , αλλά η θεωρία από την πράξη στα λόγια που λέγονται πάνω στο πάθος απέχει πολύ . Πήρε μια βαθιά ανάσα και άνοιξε την πόρτα γνωρίζοντας το ρίσκο που έπαιρνε . Εμπαινε μέσα στις αντρικές τουαλέτες ενός μαγαζιού για να συναντήσει για πρώτη φορά τον ιντερνετικό εραστή της ενώ είχε βγεί για φαγητό με τον σύζυγο της . Αλλά δεν την ένοιαζε τίποτα πλέον και δεν μπορούσε να κάνει πίσω .

Ο φωτισμός ήταν χαμηλός και τα μάτια της δυσκολεύονταν να δουν εξάλλου φορούσα μαύρα ρούχα ,  με άκουσε που κλείδωσα την πόρτα και έμεινε εκεί κοκκαλωμένη να περιμένει αυτά που ποθούσε . Τα γατίσια μάτια της με είδαν όταν προσαρμόστηκαν στο σκοτάδι και το λεπτό κορμί της με ένιωσε να την κολλάω στον τοίχο. Η ανάσα της ήταν βαριά και η καρδία της χτυπούσε τρομοκρατημένη γιατί ήξερε ότι δεν είχε πια τον έλεγχο για όσα θα συνέβαιναν και αυτό με άναψε ακόμα περισσότερο . Η αναπνοή της κόπηκε εντελώς μόλις εσκυψα και την δαγκώσα ελαφρά στο λαιμό προσέχοντας να μην αφήσω σημάδια .

Ηξερα από τις συζητήσεις μας πόσο αυτή η απλή κίνηση την άναβε σεξουαλικά και ο αναστεναγμός που βγήκε από το στόμα της μου το επιβεβαίωσε . Κόλλησε πάνω μου και ένιωσε με την κοιλιά της πόσο της πόσο σκληρό ήταν το καυλί μου γι αυτήν μέσα στο παντελόνι μου . Δεν σκεφτόταν τίποτα άλλο πλέον και όλοι οι ενδιασμοί της είχαν χαθεί . Τα χέρια της χάιδευαν το παντελόνι μου την ώρα που το στόμα μου έιχε επικεντρωθεί στο ντεκολτέ ανάμεσα στα μεγάλα βυζιά της και της άνοιγα προσεχτικά το πουκάμισο της για να θαυμασω το υπέροχο μαύρο σουτιέν της . Της το κατέβασα και βρέθηκα να μυρίζω και να φιλάω ίσως τα ωραιότερα βυζιά που εβλεπα στη ζωή μου μεγάλα και στρόγγυλα όπως μου τα είχε περιγράψει .
 
Βιαστικά το χέρι μου βρέθηκε κάτω από την κοντη φούστα της και τα δάχτυλα μου μπήκαν χωρίς να δυσκολευτούν μέσα στο ήδη μουσκεμένο κυλοτάκι της για να αγγίξουν τα πνιγμένα στα υγρά της ξυρισμένα μουνόχειλα της και το βρεγμένο και πρόσφατα περιποιημένο και κοντοκουρεμένο τριγωνάκι του εφηβαίου της που το είχε φροντίσει όπως μου αρέσει. Τόσο καυτή και υγρή γυναίκα εκεί κατω που να κοντεύει τα 40 δεν περίμενα να βρώ ποτέ , η  μυρωδία από την καύλα της γέμιζε τα ρουθούνια μου και με σκλήραινε κι άλλο .

Αυτή την όμορφη γυναίκα την συναντούσα για πρώτη φορά αλλά η μυρωδία του πυρωμένου αιδίου της δεν μου ήταν άγνωστη πλέον καθώς είχε υποταχτεί στην απαίτηση μου να μου στείλει το πιο σέξυ κυλοτάκι της για να μπορώ να την μυρίζω . Το φορούσε μια ολόκληρη μέρα και με σκεφτόταν και καύλωνε και το μικροσκοπικό κόκκινο ύφασμα είχε ποτίσει από τα φρέσκα υγρά της πριν μου το χαρίσει και είχα λατρέψει από τότε το άρωμα της .

Η καυλιάρα βιαζόταν να πηδηχτεί και να χύσει και δεν κατάλαβα καν πως το σκληρό καυλί μου βρέθηκε στο απαλό χέρι της και με έκανε να βογγήξω. Με σκούντηξε και χωρίς χρονοτριβή γονάτισε μπροστά στα πόδια μου και ο πούτσαρος μου βρέθηκε μέσα στο υγρό και έμπειρο της στόμα και βρέθηκα στα ουράνια . Μου έπαιρνε καυτή και πρόθυμη πίπα σα να ήταν επαγγελματίας και όσα μου έκανε με τη γλώσσα της ούτε να τα περιγράψω δεν μπορώ . Αρπαξα το μελαχρινό κεφάλι της και την έσπρωξα προς το καυλί μου αναγκάζοντας την να το πάρει όλο στο στόμα μέχρι τον λαιμό και να πνιγεί και το δέχτηκε αδιαμαρτύρητα άλλα καταλαβαίνοντας ότι το χύσιμο μου κόντευε την σταμάτησα για να μη χυσω στο στόμα της . Της είχα υποσχεθεί να της γαμήσω απόψε όλες τις τρύπες στο SMS σαν πουτάνα και αυτό ειχα σκοπό να κάνω . Κρίμα που έπρεπε να είμαστε ήσυχοι αλλιώς θα την έκανα και να με ικετεύει φωναχτά για να γαμηθεί από παντού .   

Είδα στα καστανοπράσινα μάτια της την απογοήτευση της και ένα παράπονο γιατί της στερούσα κάτι που απολάμβανε και κόντευε να χύσει και μόνο από το τσιμπούκωμα που μου έκανε άλλα σύντομα θα το ξεχνούσε γιατί την κόλλησα στον τοίχο και της άνοιξα τα πόδια αποκαλύπτοντας την υγρή της μουνάρα παραμερίζοντας το μουσκεμένο μαύρο κυλοτάκι της .Εσκυψα και ένιωσε την καυτή αναπνοή μου να κουνάει τις μικρές της μαύρες μουνότριχες που της είχε περιποιηθεί ειδικά για μένα και αναστέναξε ξανά τρελλαμένη από καύλα .

 Φαντάστηκα τι ωραίο θέαμα από αυτό το ανοιχτό μουνάκι θα αντίκρυζε κάποιος αν έμπαινε μέσα στην τουαλέτα εκείνη τη στιγμή . Την έγλειψα ελαφρά και γέυτηκα επιτέλους την φρέσκια αλμυρή και καυλωτική γεύση από το μουνί της και αυτό και μόνο ακόμα της ήταν πλέον αρκετό για να χύσει σαν τρελή και να με κάνει να κολλήσω το στόμα μου στα πρησμένα μουνόχειλα της και να πιω τα πηχτά σαν γαλάκτωμα υγρά του οργασμό της . Μου έπιασε δυνατά το κεφάλι και το κόλλησε πάνω στη λεκάνη της τρίβωντας το καυτό μουνί της στο πρόσωπο μου πνίγοντας το στα υγρά της .Βογγούσαμε χαμηλόφωνα και οι δυο απο το άγριο γλειφομούνι και το απολαμβάναμε απίστευτα έντονα . Οση ώρα έχυνε δάγκωνε το δάχτυλο και τα χείλια της για να μη φωνάξει και το ίδιο έκανα κι εγώ στην μικρή αλλά πρησμένη της κλειτορίδα βασανίζοντας την ακόμα πιο πολύ .

Οταν σταμάτησε μετά από ώρα να χύνει σταμάτησα να την γλύφω και έκανε προσπάθεια να μείνει όρθια γιατί είχε ζαλιστεί από την ένταση του οργασμού της . Δεν την άφησα να συνέλθει καθώς δεν είχαμε πλέον πολύ χρόνο κι έπρεπε να βιαστούμε για να γυρίσει πίσω στο τραπέζι της και την γύρισα σκυμμένη με το πρόσωπο στον τοίχο με τα μακριά της πόδια ανοιχτά και το πεταχτό κωλαράκι της έρμαιο στη θέα μου.

Της τον έβαλα μέσα στην υγρή σπηλιά της απότομα και έβγαλε μια μικρή κραυγή έκπληξης και καύλας  . Της γάμησα το μουνί για λίγη ώρα σιγανά και βαθιά , δεν ήθελα με τίποτα να ρισκάρω να χύσω ακόμα . Εκείνη τη στιγμή ακούστηκε το πόμολο να γυρίζει στην πόρτα και κάποιος προσπάθησε να μπει και είδα στα μάτια της όταν γύρισε να με κοιτάξει ανεξελεγκτη καύλα και τρελό τρόμο μαζί , ίσως φοβήθηκε ότι θα έμπαινε ο άντρας της να μας βρει έτσι . Συνέχισα να την πηδάω χωρίς να κάνουμε θόρυβο σα να μην έτρεχε τίποτα και σύντομα ακούσαμε το άτομο να απομακρύνεται . Κατάλαβα από τα υγρά που κατέβαζε ότι έχυσε ξανά καυτά , αυτή τη φορά εντελώς βουβά και με δάκρια να κυλάνε στα μάτια της απο τον αγώνα που έδινε να μην φωνάξει και γίνουμε τσακωτοί .

Εβγαλα το σάρκινο εργαλείο μου από μέσα της μουσκεμένο εντελώς και σκληρό όσο ποτέ και στο τσακ για να μη χύσω . Δεν άφησα την μουνάρα της άδεια και της έχωσα αμέσως δυο δάχτυλα μεσα στον κόλπο της για να παραμείνει καυλωμένη ενώ με ένα τρίτο δάχτυλο της ερέθιζα το καυλωμένο σάρκινο γυναικείο κουμπάκι της . Ηταν ο αντιπερισπασμός που χρειαζόταν για να μην ουρλιάξει από πόνο όταν της κάρφωσα τον χοντρό μου πούτσο στην σφιχτή κωλοτρυπίδα της . Σφίχτηκε και τινάχτηκε από τον πόνο αλλά σύντομα χαλάρωσε και άρχισα να της γαμάω το κωλαράκι όλο και πιο βαθιά και αυτή η αχόρταγη καρίολα
το χαιρόταν και κουνούσε ρυθμικά τον κώλο της για να τον παίρνει μέχρι τον πάτο . Και δεν σταματούσε να χύνει και να βογγάει είχε τρελαθεί από τα συνεχόμενα χυσίματα που της έκανα και την ασταμάτητη καύλα . Ηταν αδύνατο να αντέξω άλλο και έχυσα άγρια μέσα στον κώλο της και όταν ένιωσε το καυτό χύσι μου να την γεμίζει έχυσε και αυτή έξαλλα για μια ακόμα φορά σχεδόν αδειάζοντας εντελώς τη μουνάρα της , αποκλείεται τόσο που έχυσε να είχε ακόμα υγρά να δώσει.

Μόλις ηρέμησα και ξαναβρήκα το φως μου από το απίστευτης έντασης χύσιμο μου τον έβγαλα απο την γεμάτη σπέρμα σούφρα της και σκουπίστηκα με ένα χαρτί ,  πλύθηκα και ξαναντύθηκα . Αυτή στηριζόταν στον τοίχο γιατί τα λεπτά πόδια της δεν την κρατούσαν και έτσι την άφησα χωρίς να την πω κουβέντα .
 
Αργότερα μου είπε ότι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχει κάνει ποτέ ήταν να φτιαχτεί όπως πριν και να γυρίσει στο τραπέζι σα να μην συμβαίνει τίποτα κρύβοντας από το πρόσωπο της την λάμψη και το χαμόγελο μιας γυναίκας που μόλις είχε κάνει το καλύτερο σεξ της ζωής της για να μην την καταλάβουν οι υπόλοιποι . Δεν ξαναβρεθήκαμε ποτέ αλλά ποτέ δε θα ξεχνούσε εκείνη την μέρα  .

Και αυτό γιατί έκανα ότι μου ζήτησε ….

 

error: