Η φιλιππινέζα καθαρίστρια

Η φιλιππινέζα καθαρίστρια

 

 

 

Πριν από λίγα χρόνια, όταν ήμουν ακόμα φοιτητής και ζούσα με τους γονείς μου, αποκτήσαμε μία καινούργια φιλιππινέζα καθαρίστρια, την Ανν. Η Ανν πρέπει να ήταν τότε κοντά στα 35, κοντούλα με γλυκό προσωπάκι και σφιχτό σώμα. Ήταν πάντα καλοδιάθετη και γελαστή.

 

 

 

Ως φοιτητής και στο τελευταίο έτος, περνούσα αμέτρητες ώρες στο σπίτι διαβάζοντας. Οι γονείς μου εργαζόμενοι και οι δύο έλλειπαν από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα και έτσι η Ανν και εγώ μέναμε μόνοι στο σπίτι. Η Ανν δεν έχανε ευκαιρία να μου μιλάει και να χαχανίζει με τα αστεία μου.

 

 

 

Ένα πρωί βγαίνω από το δωμάτιο και βρίσκω την Ανν στα τέσσερα να σφουγγαρίζει. Είχε τουρλώσει το κωλαράκι της και γελώντας με  καλημέρισε. Εκείνη την ημέρα αποφάσισα ότι πρέπει να κάνω κάτι. Οι επόμενες 2 εβδομάδες κύλησαν αργά αλλά με σχέδιο. Έβρισκα κάθε ευκαιρία να περνώ κοντά της όσο περισσότερο χρόνο γινόταν, κάνοντας της κοπλιμέντα και αφήνοντας, σιγά-σιγά υπονοούμενα.  Η Ανν είχε ενθουσιαστεί με όλη αυτή την προσοχή και ανταποκρινόταν στα υπονοούμενα μου κάθε μέρα και πιο πολύ. Όταν πιά ήμουν σίγουρος ότι δεν θα μου αρνηθεί, έκανα την κίνηση μου.

 

 

 

Έπλενε κάτι ρούχα στο νιπτήρα όταν πήγα πίσω της, κόλλησα το σώμα μου απάνω της και την αγκάλιασα από πίσω. Γέλασε. Της ζήτησα να με φιλήσει. Την γύρισα προς το μέρος μου και ενώ φόραγε ακόμα τα κίτρινα γάντια πλυσίματος με φίλησε αργά στο στόμα.

 

 

 

Τα φιλιά μας έγιναν γρήγορα πολύ παθιασμένα ενώ πίεζα με δύναμη τον καυλωμένο πούτσο μου απάνω της. Τη σήκωσα στα χέρια μου και την ξάπλωσα στο κρεβάτι μου. Έμεινε εκεί χαμογελώντας όσο ξεκούμπωνα το παντελόνι μου. Μόλις ξεπρόβαλε ο πούτσος μου, έγλυψε τα χείλη της. «Πάρτον» της είπα και άρχισε να τον γλύφει. Δεν άντεξα όρθιος και ξάπλωσα δίπλα της. Η Ανν ρούφαγε ασταμάτητα με περίσσια τέχνη, μουγκρίζοντας από καύλα. Μμμμμμμμ

 

 

 

 

Δεν ήθελα να τη χύσω στο στόμα και άρχισα να τη γδύνω. Πέταξα έξω τα βυζάκια της, μικρά, μυτερά με τεράστιες ερεθισμένες ρόγες. Άρχισα να τις τρίβω και να τις γλύφω. Η Ανν βουγκούσε πλέον δυνατά, μπουκωμένη με το καυλί μου. Αλλά σειρά είχε το μικρό μουνάκι της με τις λιγοστές τριχούλες. Έσταζε. Τα υγρά της έτρεχαν έξω. Της σήκωσα ψηλά τα πόδια και τον κάρφωσα αργά μέσα. Ούρλιαξε. «Σιγά» μου λέει, «έχω 5 χρόνια να γαμηθώ».  Δεν άντεξα, και της τον φόρεσα όλο με μία αργή κίνηση. Ούρλιαξε ξανά. «Δώστον μου» μου είπε και άρχισα να χτυπώ με μανία το μουνάκι της.  Της έκλεισα το στόμα γιατί έσκουζε σαν τρελή και φώναζε στα αγγλικά να της το δώσω. Τον έβγαζα όλο έξω, τον κρατούσα απάνω στα χείλη του μουνιού της και περίμενα. «Τι θές?» την ρώταγα και με μία απότομη κίνηση τον κάρφωνα μέχρι τη ρίζα. Ούρλιαζε σαν αγρίμι και παρακαλούσε για πούτσο. Πείνα τρελή. Την γύρισα στα τέσσερα και την κάρφωσα ξανά. Ο πούτσος μου μπαινόβγαινε πλέον με άνεση και ξεκίνησα να της τον χώνω άγρια. Η Ανν έχυνε πλέον συνέχεια…

 

 

 

 

Αααααααααααααα… γεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε…….. Αααααααααααααα

 

 

 

Αλλά δεν ήθελα να χύσω έτσι και την γύρισα. Έκατσε στην άκρη του κρεβατιού και σηκώθηκα όρθιος μπροστά της. Της τον έχωσα στο στόμα για λίγο. Τραβήχτηκα και άρχισα να τη χύνω στο πρόσωπο. Η Άνν με κλειστά μάτια και ανοιχτό στόμα, μούγκριζε καθώς το σπέρμα μου μαστίγωνε το πρόσωπό της. Τελείωσα χώνοντας τον πίσω στο ζεστό στοματάκι της, όπου μου καθάρισε τα πάντα καταπίνοντας τα.

 

 

 

Μπήκαμε μαζί στο μπάνιο, με τα χύσια ακόμα στο πρόσωπο και στα μαλλιά της. Με έπλυνε παντού. Μετά πλύθηκε και η ίδια, ενώ έπαιζα ξανά με το μουνάκι της. Έπεσα στα γόνατα και μου τον πήρε ξανά στο στόμα. Δεν χρειαζόμουν πολύ και την έστησα ξανά στα τέσσερα. Ούρλιαζε πάλι. Έβαλα το δάκτυλο μου πάνω στην καφέ τρυπούλα του κώλου της. Δοκίμασα να βάλω αργά λίγο δάκτυλο και τινάχθηκε. «Δεν κάνει» μου λέει. «Ο σοδομισμός είναι αμαρτία». Παρθένο κωλαράκι σκέφτηκα και  μόνο αυτό με έκανε να χύσω ξανά, αυτή τη φορά πάνω στην κωλοτρυπίδα της.

 

 

 

Την Άνν συνέχισα για χρόνια να την γαμάω και, ναι, της το έσκισα το κωλαράκι τόσο πολύ που μου το ζήταγε η ίδια αν και έλεγε ότι την κατέστρεψα και θα πάει στην Κόλαση γιαυτό. Εγώ πάντως βρήκα τον παράδεισος μου στις στενές της τρύπες και στο πρόστυχο της στόμ

error: