Η τιμωρία της καμεριέρας

Η ιστορία έγινε σε νησί των Κυκλάδων κατά τις καλοκαιρινές διακοπές, όπου είχα πάει με δυο φίλους. Ήμασταν τότε στα 25, και όλοι μόνοι μας, και όπως τα πιο πολλά αγόρια της ηλικίας μας, ψάχναμε στις διακοπές μας να έχουμε και κάποια σεξουαλική περιπετειούλα με καμία τουριστριούλα κυρίως.

Κλείσαμε δωμάτιο σε ένα μικρό ξενοδοχείο. Εκεί δούλευε η Έφη. Μια κοπελίτσα στην ηλικία μας περίπου, που την είχαν για να κάνει την καμαριέρα του ξενοδοχείου. Ουσιαστικά ήταν η μόνη, αφού ήταν ένα μικρό ξενοδοχείο που το δούλευε η οικογένεια που το είχε και είχαν πάρει και την Έφη για να βοηθάει.

Η Έφη ήταν ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Μελαχρινό, με μακριά μαύρα μαλλιά, και ένα υπέροχο σωματάκι. Από την αρχή όλοι τη βάλαμε στο μάτι. Συνήθως φορούσε κάποια κοντό φουστανάκι, ενώ κάποιες φορές που καθόμασταν στο μπαλκόνι και καθάριζε το δίπλα δωμάτιο σκύβωντας να κάνει τις δουλειές σηκωνότανε το φουστανάκι της και είδαμε το βρακάκι της, πράγμα που μας είχε τρελάνει. Και οι τρείς λέγαμε πως θα βρεθεί η ευκαιρία να ρίξουμε την Έφη στο κρεβάτι. Μα καλά λέγαμε το πουτανάκι δε ξέρει ότι φαίνεται το βρακάκι της? Η ευκαιρία δεν άργησε να έρθει σε εμένα καθώς η Έφη από τι αποδείχτηκε είχε και λίγο μακρύ χέρι.

 Ένα πρωί λοιπόν αφήνοντας την παρέα στη παραλία εγώ γυρίζω στο ξενοδοχείο νωρίτερα. Η Έφη ήταν εκείνη την ώρα στο δωμάτιο μας και το καθάριζε. Ανοίγοντας την πόρτα προλαβαίνω να τη δώ σκυμμένη πάνω σε μια βαλίτσα μας να ψαχουλεύει. Ακούγοντας με να μπαίνω σηκώνεται αναστατωμένη και απομακρύνεται προς άλλη πλευρά του δωματίου και έκανε πως καθάριζε.

 Τι έκανες εκεί; Τη ρωτάω

 Καθαρίζω και μαζεύω το δωμάτιο, απαντάει αναστατωμένη.

 Ναι αλλά στη βαλίτσα τι έψαχνες;

 Τίποτα είπα, απλά τακτοποιούσα.

 Τι τακτοποιούσες; Αφού έψαχνες τα πράγματά μας. Τι έψαχνες για λεφτά;

Η κοπελίτσα καταλαβαίνοντας ότι δεν μπορούσε να αρνηθεί, αφού ουσιαστικά την είχα τσακώσει, έμεινε αμίλητη χαμηλώνοντας ντροπιασμένη το βλέμμα, όλο αμηχανία για το τι θα γίνει στη συνέχεια.

 Ώστε λεφτά έψαχνες; Το έχεις ξανακάνει αυτό; Κλέβεις λεφτά από τους πελάτες; Το ξέρει αυτό το αφεντικό σου;

– Όχι δε το ξέρουν. Δε το έχω ξανακάνει…

– Εγώ πιστεύω ότι έχεις ξανακλέψει λεφτά από πελάτες. Πες μου την αλήθεια.

– ΟΚ. Έχω ξανακλέψει. Όχι πολλά. Δυο φορές από δυο πελάτες έκλεψα από 20€. Και τώρα για κάτι ψιλό έψαχνα. Βλέπεις χρειάζομαι λεφτά. Η οικογένεια μου είναι φτωχή και ότι λεφτά παίρνω από τη δουλειά μου τους τα δίνω. Εγώ δεν έχω καλά καλά να περάσω…

– Ναι αλλά αυτό δε πρέπει να περάσει έτσι. Πρέπει να το μάθουν τα αφεντικά σου. Δε γίνεται να κλέβεις τους πελάτες.

– όχι σε παρακαλώ δε θα το ξανακάνω. Σε παρακαλώ. Αν το μάθουν ακόμα και αν δε με πάνε στην αστυνομία, σίγουρα θα με διώξουν. Και έχω ανάγκη αυτή τη δουλειά. Σε παρακαλώ…

– Ναι αλλά πρέπει να τιμωρηθείς. Έκανες κάτι πολύ κακό. Δε πρέπει να περάσει έτσι…

– Το ξέρω ότι είναι λάθος μου, και ότι πρέπει να τιμωρηθώ για αυτό. Αλλά λυπήσου με. Αν χάσω τη δουλεία μου τότε χάθηκα…

Έκατσα στο κρεββάτι και άναψα ένα τσιγάρο δήθεν σκεπτικός. Η Έφη με κοιτούσε εκλιπαρόντας με να μη τη προδώσω…

 ΟΚ λοιπόν κοίτα. Μπορώ να το κρατήσω κρυφό. Δε θα πώ τίποτα. Αλλά αυτό δε πρέπει να περάσει ατιμώρητο.

 Σε παρακαλώ μην το πεις.

 Κοιτά δε θα το πώ αν όμως και εσύ κάνεις κάτι για μένα.

 Τι θέλεις να κάνω;

 Θα κάνεις ότι σου λέω. Αν το κάνεις δε θα πώ τίποτα στο υπόσχομαι.

 ΟΚ είπε η Έφη καταλαβαίνοντας ότι ήταν το μόνο που μπορούσε να κάνει εκείνη την ώρα. Θα κάνω ότι μου πείς.

 Ωραία. Καταρχήν πήγαινε και κλείσε τα παντζούρια.

Η Έφη υπάκουσε αμέσως. Πήγε και έκλεισε τα παντζούρια, και γύρισε να έρθει προς τα πίσω.

– Κάτσε εκεί απέναντί μου, και άρχισε να βγάζεις τα ρούχα σου.

Η κοπελίτσα σάστισε. Τα έχασε. Έμεινε αποσβολωμένη να με κοιτάει

– Τι με κοιτάς; Δε συμφωνήσαμε ότι για να μη πώ τίποτα θα κάνεις ότι σου λέω; Λοιπόν θέλω να σε δώ γυμνή. Εντελώς γυμνή. Γδύσου λοιπόν.

Φορούσε ένα κοντό τζήν φουστανάκι, με κουμπάκια μπροστά. Άρχισε να ξεκουμπώνει ένα ένα τα κουμπιά, φανερώνοντας μου το σώμα της φορώντας ένα λευκό σουτιέν και ένα λευκό βρακάκι. Έβγαλε το φουστανάκι της και το ακούμπησε στη καρέκλα δίπλα της.

 Έλα το σουτιέν τώρα την πρόσταξα.

Ξεκούμπωσε το σουτιέν της και το έβγαλε προσεχτικά, καλήπτοντας με το χέρι της το όμορφο στήθος της.

 Βγάλε το χέρι σου να δώ τα βυζάκια σου.

Διστακτικά κατέβασε τα δυο της χέρια σε στάση προσοχής, και επι τέλους έβλεπα τα δύο πανέμορφα βυζάκια της.

 Συνέχισε κοριτσάκι. Βγάλε το βρακάκι σου τώρα και δείξε μου το μουνάκι σου.

Κατέβασε αργά αργά το λευκό της βρακάκι, και μου φανέρωσε το μουνάκι της. Δεν ήταν τελείως ξυρισμένο. Είχε μια φουντίτσα από μελαχρινές τριχούλες μπροστά. Σηκώθηκα την πλησίασα και της χάιδεψα το στήθος. Ταυτόχρονα με το ένα χέρι χούφτωσα το ζεστό της μουνάκι. Έσκυψα και της φίλησα απαλά τα βυζάκια και πιπίλησα ελαφρά τις ρογίτσες της.

 Ξάπλωσε στο κρεββάτι τώρα.

Η Έφη είχε ήδη καταλάβει τι θα επακολουθούσε. Πήγε υπάκουα, ξάπλωσε στο κρεβάτι και με ρωτάει

– Τι θα μου κάνεις τώρα; Θα με γαμήσεις;

– Ναι κοριτσάκι μου. Θα σε γαμήσω. Μας έχεις καυλώσει τόσες μέρες που σε βλέπουμε, και τώρα που έχω την ευκαιρεία να σε πάρω δε θα την χάσω. Αυτή θα είναι και η τιμωρία σου. Θα τιμωρηθείς με ένα καλό πήδημα…

Η Έφη καταλάβαινε ότι δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, και έκατσε υπάκουη να περιμένει να τη γαμήσω. Άνοιξε μάλιστα τα πόδια σαν να λέει ορίστε κάντο. Τιμώρησε με να τελειώνουμε.

Άρχισα να τη φιλάω σε όλο της το σώμα. Ήταν υπέροχη. Πήγα χαμηλά και άρχισα να γλύφω το μουνάκι της. Κατάλαβα ότι άρχισε να υγραίνεται. Σαν τελικά να της άρεσε η τιμωρία της. Την έγλυφα συνεχώς και εκείνη άρχισε να αναστενάζει.

 Σειρά σου της λέω τώρα μωράκι μου. Πάρε μου μια πίπα.

Σηκώθηκε, μου κατέβασε το σορτσάκι, και αμέσως πήρε την καυλωμένη μου πούτσα στο στοματάκι της. Έγλυφε πολύ ωραία. Αισθανόμουν τη γλωσσίτσα της πάνω στη πούτσα μου ενώ με το χέρι της χάιδευε τα αρχίδια μου. Εγώ ταυτόχρονα πασπάτευα τα βυζάκαι της και χούφτωνα το μουσκεμένο πλέον μουνί της.

 Φτάνει της είπα. Τώρα ήρθε η ώρα να στον βάλω. Η ώρα να τιμωρηθείς πραγματικά. Κάτσε να σε πηδήξω.

Ξάπλωσε πάλι στο κρεβάτι και άνοιξε τα πόδια της. Εγώ πήρα ένα προφυλακτικό, το φόρεσα, έβαλα τα πόδια της στους όμους μου και έχωσα αργά τη πούτσα μου μέσα στο μουνάκι της.

 Σου αρέσει να σε γαμάω; Σου αρέσει η τιμωρία σου;

 Ναι μου αρέσει. Τιμώρησε με. Γάμα μου το μουνάκι.

Για αρκετή ώρα είμασταν κλεισμένοι στο δωμάτιο και την τιμωρούσα. Στο τέλος της λέω, εντάξει πήρες την τιμωρία σου. Δε θα πώ τίποτα. Όλα θα μείνουν μεταξύ μας έτσι;

Εκείνη συμφώνησε, ντύθηκε και έφυγε για να συνεχίσει τη δουλειά της.

 

 

error: