Η Πρώην μου – Η Εκδικηση 6

Ξύπνησα το επόμενο πρωί στο κρεβάτι μου με πονοκέφαλο. Η γυναίκα μου φαινόταν να μη θυμάται τίποτα από ότι έγινε το προηγούμενο βράδυ. Με ρωτούσε διαρκώς πως την πήρε ο ύπνος, τι ώρα έφυγαν τα κορίτσια, όταν χτύπησε το τηλέφωνο της.

– «Καλημέρα Πένυ. Τι κάνεις; Περάσατε καλά εχθές το βράδυ; Συγγνώμη που με πήρε ο ύπνος, δεν ξέρω τι με έπιασε… Σήμερα; Το βράδυ σπίτι σου;» Κατάλαβα ότι η Πένυ μας καλούσε σπίτι της, αλλά αφενός δεν είχα καμιά όρεξη να δω τον άντρα της και αφετέρου δεν μου άρεσε η ιδέα να παίζω το παιχνίδι της αλλά η γυναίκα μου δεν μου άφησε επιλογή.

– «Ναι το βραδάκι, κατά τις εννέα. Θα φέρουμε εμείς το κρασί!» Θέλοντας και μη λοιπόν το βράδυ κατά τις εννέα ήμασταν στο σπίτι της Πένυ. Εγώ το έπαιζα ατάραχος και τα έλεγα με τον “παλιό μου φίλο”, τον άντρα της Πένυ. Οι γυναίκες έστρωναν το τραπέζι, όταν η γυναίκα μου είδε ότι της τελείωσαν τα τσιγάρα. Ο άντρας της Πένυ προθυμοποιήθηκε να πάει στο περίπτερο στην πλατεία. Έτσι έμεινα με τις δυο τους στο σπίτι. Η γυναίκα μου ζήτησε να πάει στο μπάνιο κι έτσι εγώ έμεινα με την Πένυ μόνος. – «Ευτυχώς δεν θυμάται τίποτα από εχθές!», είπα σιγά στην Πένυ.

«Τι πας να κάνεις; Να με κάψεις;» – «Περίεργο που θυμάσαι κι εσύ. Ποτό και χάπια συνήθως αυτά κάνουν», γέλασε πρόστυχα εκείνη! Προφανώς η Πένυ μας είχε ρίξει κάποιο χάπι στο ποτό που όχι μόνο μας έκανε να ζαλιστούμε αλλά η γυναίκα μου που ήπιε παραπάνω δεν θυμόταν και τίποτα. – «Δεν μου φάνηκε να κακοπέρασες…!», μου είπε χαϊδεύοντας τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι.

«Το ότι θα σε έπαιρνα μπροστά της και θα σε έπαιρνε και η αδελφή της ενώ αυτή θα μου έγλειφε το μουνάκι μου δεν το περίμενες ε;» είπε ενώ μου κατέβαζε το φερμουάρ. Της άρπαξα το χέρι.

– «Είσαι τρελή; Από στιγμή σε στιγμή θα βγει η γυναίκα μου από το μπάνιο!» είπα και εκείνη την ώρα όντως ακούστηκε η πόρτα του μπάνιου. Το υπόλοιπο βράδυ κύλισε χωρίς απρόοπτα, με εμένα να βράζω στο ζουμί μου, τη γυναίκα μου να μιλάει όλο το βράδυ με την Πένυ την ώρα που με χάιδευε κάτω από το τραπέζι, ενώ ο άντρας της σαν κάτι να τον ενοχλούσε έπινε ακατάπαυστα και κάπνιζε χωρίς να μιλάει. Κάποια στιγμή έφτασε επιτέλους η ώρα να φύγουμε. Αποχαιρετιστήκαμε τυπικά και κατεβήκαμε στο αυτοκίνητο. Ήμουν καυλωμένος από όλα τα χάδια της Πένυ, και με το που μπήκαμε στα αμάξι άρχισα να χαϊδεύω τους μηρούς της γυναίκας μου. Εκείνη άνοιξε τα πόδια της σαν να προσκαλούσε το χέρι μου να ανέβει πιο ψηλά. Σύντομα παραμέριζα το στρινγκάκι της και χάιδευα το μουνάκι της. Άρχισε να βγάζει μικρά βογκητά. Εκείνη την ώρα μου ήρθε: Με το άλλο χέρι χαμήλωσα το μεγάφωνο του κινητού μου πήρα τηλέφωνο την Πένυ και έβαλα ανοιχτή ακρόαση. Η γυναίκα μου τώρα βογκούσε κι εγώ ξεκίνησα επίτηδες να της μιλάω:

– «Σου χαϊδεύω το μουνάκι σου; Να σου γλείψω τα βυζάκια σου; Θέλεις να σε κάνω να χύσεις στη μέση του δρόμου χωρίς να μας καταλάβει κανείς;» Αυτό το παιχνίδι κράτησε ένα με δυο λεπτά. Η γυναίκα μου ξέσπασε σε κραυγές και έχυσε. Έφερα τα υγρά της πάνω στις ρώγες της και τη φίλησα στο στήθος. Δεν πέρασαν πέντε λεπτά και χτύπησε το κινητό μου. Η Πένυ μας ειδοποιούσε ότι η γυναίκα μου είχε ξεχάσει το κινητό της. Ξαναγυρίσαμε πίσω και χτύπησα το κουδούνι. – «Τι ξεχάσατε;» ακούστηκε η φωνή της Πένυ να γελάει.

– «Το κινητό της γυναίκας μου», γέλασα εγώ. «Να έρθω μισό λεπτό να το πάρω;» Ανέβηκα γρήγορα στο σπίτι. Η πόρτα ήταν ανοιχτή, ο άντρας της Πένυ ήταν πεσμένος στον καναπέ και από το ροχαλητό του φαινόταν να κοιμάται παρόλη την φασαρία. Η Πένυ με το φόρεμα της στεκόταν στην πόρτα με το κινητό στο χέρι. – «Πας καλά ρε;», μου είπε.

«Αν το σήκωνε ο άντρας μου; Πας να με κάψεις; Τέλος ρε. Πάρε το κινητό σου και τράβα στη γυναικούλα σου!» μου φώναξε θυμωμένα. Ο άλλος όμως δεν σταμάτησε να ροχαλίζει!

– «Λοιπόν, άντε στη γυναικούλα σου τώρα!» μου είπε και με έσπρωξε με το χέρι της. Ενστικτωδώς της άρπαξα το χέρι και έκλεισα πίσω μου την πόρτα.

– «Τι κάνεις;» ψιθύρισε τρομαγμένη.

– «Θα σε πάρω εδώ μπροστά στον αντρούλη σου!»

– «Είσαι τρελός; Θα ξυπνήσει ! Θα μας δει!»

– «Ωραία! Θα δει τι πουτανάκι παντρεύτηκε!» Τη γύρισα προς τον άντρα της που κοιμόταν ακόμα, κρατώντας το χέρι της ακόμα σφιχτά και με το άλλο άρχισα να την χαϊδεύω. Έσκυψα στο αφτί της και άρχισα να τη γλείφω στο λαιμό και στο αφτί. – «Κοίτα τον πως κοιμάται. Κοιμάται και το μουνάκι σου είναι μούσκεμα…!», είπα βάζοντας τα δάχτυλα μου στην κλειτορίδα της.

– «Φύγε τώρα. Θα φωνάξω». – «Ναι. θα φωνάξεις. σίγουρα θα σε κάνω εγώ να φωνάξεις», ψιθύρισα και την έσπρωξα πάνω στο χαλί. Έπεσα από πάνω της ενώ εκείνη πεσμένη στα τέσσερα προσπαθούσε να με διώξει. Έπιασα το χέρι της και το έφερα πάνω στην πούτσα μου ενώ με το άλλο χέρι σήκωνα το φόρεμα της. Εκείνη ακόμα πάλευε. Η πούτσα μου είχε γίνει πέτρα. Χώθηκα στο μουνάκι της που υγρό και ζεστό, είχε χαλαρώσει από την καύλα. Έβγαλε μια μικρή κραυγή. Έβγαινα και έμπαινα στο μουνάκι της αργά καρφώνοντας την πούτσα μου μέχρι το τέρμα, κάνοντας την να αφήνει μια μικρή κραυγούλα κάθε φορά. Τώρα επιτάχυνα το ρυθμό μου. Εκείνη είχε αφεθεί στην καύλα της, να τη γαμάω και ο άντρας της 30 εκατοστά από το πρόσωπο της κοιμόταν! Την κράταγα από τους γοφούς και την γαμούσα όλο και πιο γρήγορα τώρα. Ξαφνικά με έβαλε κάτω δίπλα στον καναπέ και ήρθε από πάνω μου. Ο Άντρας της στον καναπέ άνοιξε τα μάτια του και κοίταξε επάνω. Είδε την Πένυ δίπλα του γονατισμένη, αλλά όχι και εμένα ξαπλωμένο στο πάτωμα. Του φάνηκε ότι είχε γονατίσει δίπλα του. Η Πένυ σταμάτησε να κουνιέται…

– «Τι κάνεις;» την ρώτησε; – «Ήρθα να δω αν θέλεις να έρθεις μέσα ή να σου φέρω κουβέρτα», είπε η Πένυ μουδιασμένα. Ο τύπος ήταν τύφλα, εγώ τον ήξερα χρόνια και καταλάβαινα. Άρχισα να κουνάω τον γοφό μου και να γαμάω το μουνάκι της από κάτω.

– «Έφυγαν;» ψέλλισε.

– «Ναι» είπε η Πένυ προσπαθώντας να πνίξει μια κραυγούλα που της ξέφυγε. Ο τύπος έκλεισε τα μάτια και ξανάρχισε να ροχαλίζει. Δεν άντεχα άλλο. Έπιασα την Πένυ την έριξα στα γόνατα με το πρόσωπο της δίπλα στο αφτί του μαλάκα που κοιμόταν. Προσπάθησε να αντισταθεί ενώ εγώ την κάρφωνα και ένιωσα ότι πλησίαζε η ώρα που θα τελείωνα… Έσκυψα στο αφτί της και ψιθύρισα:

«Σε γαμάω μπροστά στον άντρα σου. Θα χύσω στο μουνάκι σου μέσα στο σπίτι σου κι αυτός δεν θα πάρει μυρωδιά! Κοίτα τον την ώρα που σε χύνω…», είπα. Και αρπάζοντας την από το μαλλί της σήκωσα το κεφάλι και με τη μια καρφώθηκα μέσα της. Φαίνεται ότι όλη η φάση την καύλωσε πολύ γιατί ενώ ακόμα η πούτσα μου τρανταζόταν στο μουνί της χύνοντας άρχισε να τρέμει και μια κραυγή ξέφυγε από τα χείλη της. Κατέβηκα στο αμάξι κρατώντας το κινητό της γυναίκας μου. – «Η σειρά μου…», μου είπε. Την κοίταξα παραξενεμένος. – «Με έκανες να χύσω, τώρα θα στο ανταποδώσω…» είπε, και έβγαλε τον πούτσο μου από το παντελόνι και τον πήρε στο στόμα της,,,

error: