Η πρώην μου – Η εκδίκηση 3

Είχε περάσει καιρός από την τελευταία μας συνάντηση με την Πένυ, πρώτα στο συνέδριο, μετά στο αμάξι μου και την τελευταία φορά στο σπίτι της μάνας της. Ήταν αργά το βράδυ, περασμένες μία το πρωί όταν της έστειλα μήνυμα: «Είμαι κάτω από το σπίτι σου. Άνοιξε μου την πόρτα». Σε λίγο χτύπαγε το κινητό μου. Ήταν εκείνη… «Ο αντρούλης σου σίγουρα κοιμάται. Άνοιξε μου λίγο θα μιλήσουμε και θα φύγω, αλλιώς έχω ένα ενδιαφέρον βίντεο να του στείλω από το ξενοδοχείο που βρεθήκαμε την πρώτη φορά, να σε γαμάω καθώς του μίλαγες στο κινητό!». Σε λίγο η πόρτα άνοιγε προσεχτικά κι εγώ γλιστρούσα μέσα στο σκοτεινό σαλόνι.

– «Τι θες; ρώτησε χαμηλόφωνα. – «Σε πεθύμησα…» 

– «Στις μια το πρωί; Άντε γαμήσου μαλάκα!» Η βρισιά που μου πέταξε με ερέθισε και με εκνεύρισε. Την άρπαξα από το χέρι, έσκυψα στο αυτί και της ψιθύρισα: – «Θα σε γαμήσω μέσα στο σπίτι σου την ώρα που κοιμάται ο μαλάκας ο άντρας σου και τότε θα δούμε ποιος είναι ποιο μαλάκας!» Εκείνη την ώρα ακούστηκε η φωνή του άντρα της από μέσα… – «Πένυ που είσαι;» Την άρπαξα και την έσπρωξα στο μπάνιο, δίπλα στο σαλόνι. Κλείδωσα την πόρτα και της έσκισα το κιλοτάκι. – «Στο μπάνιο», απάντησε εκείνη και γυρνώντας σε εμένα μου είπε: «Είσαι τρελός!» Δεν καταλάβαινα τίποτα, την έβαλα να γονατίσει μπροστά μου και της είπα: – «Πάρ’ τον στο στόμα σου τώρα!» Εκείνη σαν υπνωτισμένη κατέβασε το παντελόνι μου, και άρχισε να γλείφει την πούτσα μου μαλάζοντας τα αρχίδια μου. Τώρα την είχε ολόκληρη στο στόμα της και η γλώσσα της πίεζε το πουτσοκέφαλο μου. Ξαφνικά ακούστηκε η φωνή του άντρα της έξω από την πόρτα: – «Είσαι καλά;» Πνιγμένη από τα σάλια της και τα υγρά μου η Πένυ, άρχισε να βήχει… – «Ναι, έρχομαι σε λίγο…»

Η καύλα μου εκτοξεύτηκε στα ύψη. Την σήκωσα, την έβαλα να καθίσει κάνω στο νεροχύτη και της άνοιξα τα πόδια. Το κιλοτάκι της κρεμόταν σκισμένο και με έκπληξη είδα ότι έσταζε από τα υγρά της! Έχωσα με βία την πούτσα μου μέσα της. Η Πένυ δεν μπόρεσε να κρατήσει τον αναστεναγμό της… – «Τι έχεις; Πονάς;», ακούστηκε απ’ έξω ο άλλος. Την γάμαγα τώρα γρήγορα και με δύναμη που τα υγρό μουνί της μπορούσε σχεδόν να ακουστεί. Εκείνη σφιγγόταν πάνω μου και παρόλα αυτά, του απάντησε: – «Ναι, τελειώνω κι έρχομαι!» Το μουνάκι της δεν άντεχε άλλο… άρχισε να σπαρταράει και τα υγρά της πλημύρισαν την πούτσα μου. – «Τελειώνω!», φώναξε κοφτά. Δεν άντεχα άλλο. Τον έβγαλα έξω και της τον κάρφωσα στο στόμα χύνοντας με δύναμη. Εκείνη κόντεψε να πνιγεί και άρχισε να βήχει. Από το στόμα της κύλησαν μερικές σταγόνες σάλιο με χύσια. – «Μήπως σε πείραξε το φαγητό;», συνέχιζε απτόητος ο άλλος.

Η Πένυ έγλειψε τα χείλη της μαζεύοντας τα χύσια μου. – «Κάτι αυτό που έφαγα κάτι αυτό που ήπια… Πήγαινε ξάπλωσε κι έρχομαι!» – «Σιγά μην κάτσω να σε ξενυχτήσω κιόλας. Πάω για ύπνο». Η Πένυ σηκώθηκε σιγά – σιγά, έβγαλε το σκισμένο κιλοτάκι της, το τύλιξε σε ένα κομμάτι ρολό και το πέταξε στα σκουπίδια. Έβγαλε τη σακούλα και μου την έδωσε να την πετάξω. Έπλυνε το πρόσωπο της, μετά με έβγαλε με προσοχή από το μπάνιο και μου άνοιξε την εξώπορτα… Συνεχίζεται…

error: