Η πρώην μου – Η εκδίκηση 2

Είχε περάσει μια εβδομάδα από την αναπάντεχη εξέλιξη με την Πένυ. Ήταν βράδυ κι εγώ δεν είχα ύπνο. Πήρα το αυτοκίνητο και άρχισα να οδηγώ στην Αθήνα. Σκεφτόμουν αυτό που έζησα μια εβδομάδα πριν. Η ανάμνηση με καύλωνε… Δεν το κατάλαβα πως, αλλά έφτασα κάτω από το σπίτι της Πένυ. Πάρκαρα το αυτοκίνητο και έβγαλα το κινητό. Της έγραψα:

«Είμαι κάτω από το σπίτι σου, κατέβα!». Σε λίγο μονολεκτική ήρθε η απάντηση «Φύγε». Δεν θα το άφηνα έτσι. Της έστειλα το βιντεάκι που τράβηξα μια εβδομάδα πριν. Σε λίγο κατέβαινε το ασανσέρ.

– «Τι θέλεις; Δεν μπορώ να αργήσω. Είπα ότι πάω να πετάξω τα σκουπίδια!», μου είπε. – «Μπες μέσα στο αυτοκίνητο μην μας δει κανείς! Τα φιμέ τζάμια είναι ότι πρέπει για το βράδυ…» Μπήκε στο αυτοκίνητο. Ήταν φανερή η αμηχανία της. Πήγα να την ακουμπήσω και τραβήχτηκε. Πήρα το χέρι της και το ακούμπησα στην πούτσα μου… – «Σε σκεφτόμουν…», της είπα. Ασυναίσθητα εκείνη δεν το μάζεψε, άρχισε να με χαϊδεύει. Τώρα το χέρι της άνοιγε το φερμουάρ και μου την έβγαζε έξω. Τα χέρια μου πέρναγαν κάτω από την μπλούζα της και απελευθέρωναν το στητό της στήθος. Της έγλυφα τις ρώγες και αυτή με δύναμη μου τον έπαιζε. Δεν άντεχα άλλο… Έριξα το κάθισμα της και ήρθα από πάνω της. Το χέρι μου πέρασε κάτω από την φουστίτσα της. Έσκισα το κιλοτάκι της και τα δάχτυλα μου μπήκαν στο υγρό μουνάκι της. – «Όχι!», ψέλλισε.

– «Η φωνή σου λέει όχι το μουνάκι σου λέει ναι…», της είπα. Έσπρωξα την πούτσα μου στο μουνάκι της και γλίστρησε μέσα… – «Καύλα!» – «Θα μας δουν…», μου είπε.

– «Φιμέ τζάμια μωρό μου! Μπορεί να στέκεσαι απ’ έξω και να μην πάρεις χαμπάρι τι παίζει μέσα…» Την γάμαγα αργά αλλά δυνατά καρφώνοντας την πούτσα μου στο μουνάκι της. Αυτή κάθε φορά που το έκανα, δαγκωνόταν και τέντωνε το σώμα της. Ξαφνικά, είδα κάποιον να βγαίνει από την πολυκατοικία. Ήταν η μητέρα της που έβγαζε το σκύλο βόλτα. Ο σκύλος πλησίασε το αυτοκίνητο κουνώντας την ουρά του… Τώρα την γάμαγα με γρήγορες κοφτές κινήσεις.

Η Πένυ δάγκωνε το χέρι της, τράβαγε τα μαλλιά της από την καύλα για να μην φωνάξει… Η μαμά της άναψε ένα τσιγάρο περιμένοντας τον σκύλο να τελειώσει. Τώρα η Πένυ έχωνε τα νύχια της πάνω μου, εγώ έχανα τον έλεγχο και την γάμαγα γρήγορα, δυνατά χουφτώνοντας τον κώλο της και με τα δύο μου χέρια. Η άλλη απ’ έξω δεν φαινόταν να καταλαβαίνει τίποτα… – «Σε γαμάω μουνάκι μου και η μάνα σου στέκεται στο ένα μέτρο…», της ψιθύρισα. Τότε η Πένυ σε μια έκρηξη καύλας άρχισε να τρέμει ολόκληρη και να χύνει. Η πούτσα μου πλημύρισε από τα υγρά της. Πριν προλάβω να τραβηχτώ, τα χύσια μου άρχισαν να τινάζονται στο μουνί της και η πούτσα τρανταζόταν χύνοντας μέσα της… Έπεσα πάνω της ξεθεωμένος φιλώντας την στο στόμα. Ξαφνικά η μάνα της πλησίασε και χτύπησε το τζάμι! – «Τώρα που τελειώσατε Πένυ σε θέλω να σου μιλήσω!» Συνεχίζεται…

error: