Η μάνα μου με το φίλο μου

Αποφάσισα να σας διηγηθώ κάτι που έγινε πριν κάποιους μήνες. Αφορά την μάνα μου. Είναι πολύ όμορφη και θυμάμαι ότι από παλιά, όταν ήμουν μικρός, οι φίλοι που ερχόντουσαν σπίτι μου, την κοιτούσαν με θαυμασμό.

Είναι εντυπωσιακή!

Μια μέρα λοιπόν, ήμουν με τους κολλητούς μου, τον Χ και τον Γ, σε ένα μπαρ. Μετά από πολύ ποτό, κι ενώ συζητάγαμε για τα πάντα και για τις γυναίκες, μου λέει ο Χ:
– Φίλε μην παρεξηγηθείς, αλλά εμένα το απωθημένο μου, είναι η μητέρα σου. Θα ήθελα πάρα πολύ μία βραδιά μαζί της.

Δεν παρεξηγήθηκα αλλά του είπα:
– Ποτέ δε θα γίνει κάτι τέτοιο, γιατί δε θα θέλει αυτή.
Τότε, με προκάλεσε να βάλουμε στοίχημα και δέχθηκα.

Λίγες μέρες μετά, ο πατέρας μου θα έφευγε για την Ολλανδία, για να δει κάποιους συγγενείς. Το έμαθαν οι φίλοι μου και μου λέει ο Χ.
– Κανόνισε να έρθουμε ένα βράδυ σπίτι σου να δεις πως θα κερδίσω το στοίχημα.

Το κανονίζουμε για το ίδιο βράδυ και περιμένω να δω τι θα γίνει. Έρχονται το βράδυ οι φίλοι μου και καθόμαστε να δούμε τηλεόραση. Αρχίσαμε να συζητάμε για διάφορα και παράλληλα πίναμε.
Η μάνα μου, ήταν στο δωμάτιο της.

Μετά από λίγο, έρχεται κι αυτή και μας λέει αν μπορεί να καθίσει μαζί μας. Της λέμε πως δεν υπάρχει πρόβλημα και έκατσε. Μας ζήτησε να πιει κι αυτή και δεν της αρνηθήκαμε. Μετά από λίγο, ήταν φανερό πως η μάνα μου άρχισε να ζαλίζεται. Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως, ήταν το ότι οι ρώγες των βυζιών της, είχαν πεταχτεί έξω! Ο Χ με κοιτούσε συνεχώς, σαν να ήθελε να μου πει πως το στοίχημα, είναι θέμα χρόνου να το κερδίσει.

Κάποια στιγμή, μου λέει ο Γ πως πρέπει να πάμε στο σταθμό λεωφορείων, να πάρουμε έναν ξάδελφο του, που θα ερχόταν. Κατάλαβα πως δεν ήταν αλήθεια, αλλά σχέδιο για να αφήσουμε τον Χ μόνο του με τη μάνα μου. Είπα στον Γ πως θα πάω μαζί του και είπαμε στους άλλους δύο, τον Χ και τη μάνα μου, πως θα αργούσαμε για καμιά ώρα.

Η μάνα μου, ούτε που έδωσε σημασία. Ήταν τελείως ζαλισμένη και χαζογελούσε με τον Χ. Πάμε στο αμάξι του Γ και μου λέει:
– Θα περιμένουμε εδώ, μέχρι να μου κάνει αναπάντητη ο Χ. Τότε θα πάμε στο σπίτι σου. Θέλει να τον δεις με τη μητέρα σου, για να αποδειχθεί ότι κέρδισε το στοίχημα.
Ένιωσα παράξενα, αλλά και καυλωμένος από το όλο σκηνικό.

Μετά από λίγο, ο Χ κάνει αναπάντητη και ο Γ μου λέει:
– Ήρθε η ώρα. Πάμε να δούμε τι θα κάνει ο Χ στη μαμάκα σου…
Ο τρόπος που τα είπε αυτά, με καύλωσαν πάρα πολύ. Μπαίνουμε σιγά-σιγά στο σπίτι και πάμε έξω από την κρεβατοκάμαρα της. Από μέσα, ακουγόντουσαν βογγητά.

Ανοίγουμε σιγά-σιγά την πόρτα και μπαίνουμε μέσα. Ο Χ ήταν ξαπλωμένος και η μάνα μου ολόγυμνη, καθόταν στον πούτσο του και κουνιόταν σαν τρελή!
Μας είδαν, αλλά παραδόξως δεν είπαν τίποτα!!! Η μάνα μου, ήταν τελείως μεθυσμένη και έκανε σαν δαιμονισμένη…

Μετά από λίγη ώρα, ο Χ την έβαλε από κάτω και την πήδαγε τρελά! Είχα καυλώσει κι εγώ και ο Γ. Ο Χ την γύρισε στα τέσσερα και άρχισε να την γαμάει από τον κώλο!! Ο Γ δεν άντεξε άλλο και πήγε από μπροστά της.

Κατέβασε το παντελόνι του και έβαλε τον πούτσο του, στο στόμα της! Ήταν τρομερό. Μπροστά στα μάτια μου, ο Χ πήδαγε την μάνα μου από τον κώλο και αυτή, έπαιρνε πίπα από τον Γ.
Για να μην τα πολυλογώ, μετά από αρκετή ώρα, οι δύο κολλητοί φεύγουν και εγώ με τη μάνα μου, πέφτουμε για ύπνο.

Την άλλη μέρα το πρωί, ενώ σκεφτόμουν αυτά που έγιναν το προηγούμενο βράδυ, έρχεται η μάνα μου στο δωμάτιο και μου λέει:
– Ήξερες ότι θα γίνει αυτό χθες βράδυ; Σε παρακαλώ, μην πεις τίποτα στον πατέρα σου, για το πως με περιποιηθήκανε οι φίλοι σου.
Της είπα πως δε θα πω τίποτα σε κανέναν.

Από τότε, ξέρω πως ο Χ την πηδάει συχνά πυκνά, αρκετές φορές και με τον Γ. Αν καλούν κι άλλους γνωστούς τους, δεν το ξέρω. Αν και δεν νομίζω. Αφού το απολαμβάνει αυτή, εμένα δε μου πέφτει λόγος.

error: