Η κυρία που με ξεφτέλισε

Ήταν καλοκαίρι και εγώ ήμουν τότε 16 χρονών. Είχαμε πάει διακοπές οικογενειακώς στο σπίτι του θείου μου σε παραλιακή πόλη, κοντά στο χωριό της μητέρας μου. Το σπίτι ήταν μερικά χιλιόμετρα έξω από την πόλη και ήταν ακριβώς απέναντι από την παραλία. Κάθε πρωί πήγαινα για μπάνιο λοιπόν στην παραλία απέναντι από το σπίτι. Η παραλία συνήθως στο σημείο εκείνο είχε λίγο μόνο κόσμο. Κυρίως οι κάτοικοι των γύρω σπιτιών και κάποιοι που απλά ήξεραν το μέρος από τα γύρω χωριά, και το προτιμούσαν επειδή είχε ησυχία σε σχέση με τις πιο οργανωμένες παραλίες στο κέντρο της πόλης.

Από τις πρώτες μέρες όμως το μάτι μου έπεσε επάνω σε μια πολύ όμορφη γυναίκα που ερχόταν για μπάνιο κάθε πρωί με τα δυο μικρά παιδιά της. Ήταν γύρω στα 35, όχι ιδιαίτερα όμορφη στο πρόσωπο, αλλά με σώμα σκέτη κόλαση. Παρότι είχε γεννήσει δυο φορές το σώμα της ήταν τέλειο. Μελαχρινή, και κάπως μαυρισμένη από τον ήλιο, ύψος γύρω στο 1,70, με εκπληκτικό δέρμα, και δυο μεγάλα υπέροχα βυζιά. Την έβλεπα κάθε μέρα με το μπικίνι που φορούσε και είχα πάθει πλάκα. Καθόμουν στη παραλία την χάζευα και ένιωθα αμέσως τον εφηβικό μου πούτσο έτοιμο να εκραγεί. Έτρεχα αμέσως και έμπαινα στη θάλασσα για να μη με πάρουν χαμπάρι καθώς κάτω από το μαγιό η κάυλα μου φαινότανε έντονα.

Ένα πρωί και ενώ ήμουν στη θάλασσα βλέπω τη μάνα μου να έχει πιάσει κουβέντα μαζί της και τρέχω γρήγορα έξω να πιάσω καμιά κουβέντα να δώ τι λένε. Ακούω τη μάνα μου να της λέει:

 Ααα ώστε είσαι η Μαίρη η κόρη της κυρα τάδε…. Είχα να σε δώ από μικρή. Πως μεγάλωσες. Παντρεύτηκες έκανες και παιδιά..

Σύντομα συγκέντρωσα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Η κυρία Μαίρη ήταν κόρη μιας συχωριανής και γνωστής της μάνας μου από το χωριό. Είχε παντρευτεί με κάποιον στο χωριό, και επειδή εκείνος δούλευε τα πρωινά ενώ εκείνη καθότανε έπαιρνε τα παιδιά τους με το αυτοκίνητο από το χωριό και τα έφερνε για μπάνιο.

Από εκείνη τη μέρα που έγινε η γνωριμία κάθε πρωί στη παραλία συνομιλούσανε με τη μάνα μου. Εγώ τη χαιρετούσα και προσπαθούσα να πιάσω καμιά κουβέντα μαζί της. Αλλά τις πιο πολλές φορές οι κουβέντες που ανταλάσαμε ήταν οι τυπικές:

 καλημέρα κυρία Μαίρη, τι κάνετε;

 Καλά αγόρι μου εσύ καλα;

Και τα σχετικά.

Κάποια στιγμή καθώς η οικειότητα μεγάλωνε η μητέρα μου της είπε ότι επειδή η παραλία δεν είχε κάποια ντουσιέρα για να ξεπλυθεί από τα αλάτια μετά το μπάνι, αν ήθελε να μας έλεγε να έμπαινε μια βόλτα στο σπίτι ώστε να κάνει ένα ντουσάκι, και να μην είναι με τα αλάτια μέχρι το μεσημέρι που θα γυρνούσαν στο σπίτι. Βλέπετε έμεναν αρκετές ώρες στην παραλία καθώς τα παιδιά ήθελαν να παίξουν. Εκείνη δέχτηκε, μας ευχαρίστησε και από τότε συχνά πυκνά έμπαινε στο σπίτι και έκανε ένα γρήγορο ντους. Εμένα όπως ήταν φυσικό η ιδέα και μόνο της κυρίας Μαιρης ολόγυμνης στο μπάνιο μας με είχε ξετρελάνει. Γύριζα και εγώ μετά να κάνω ένα ντους, έμπαινα στο μπάνιο που αρκετές φορές είχε ακόμα την οσμή της και φαντασιονομουν να ήμουν μαζί της μέσα με εκείνη ολόγυμνη δίπλα μου. Είχα τρελαθεί να την παίζω με αυτήν την ιδέα.

Ήταν ένα πρωινό λοιπόν που όλοι θα έφευγαν από το σπίτι για να πάνε σε κάποια υποχρέωση και θα γυρνούσαν αργά το απόγευμα. Εγώ είπα ότι βαριόμουν και έκατσα πίσω. Κάποιες πονηρές ίδέες άρχισαν να μου περνούν από το μυαλό. Αυτό που ήθελα ήταν με κάποιο τρόπο να καταφέρω να την δώ εντελώς γυμνή. Ήξερα ότι η φαντασίωση μου να τη γαμίσω φάνταζε απίστευτη, μιας που ήμουν πολύ μικρός, και άβγαλτος. Ήμουν παρθένος τότε. Που να ήξερα τι θα συνέβαινε όμως εκείνη τη μέρα..

Βάζω λοιπόν το μαγιό μου και κατευθύνομαι προς την παραλία. Βλέπω με ανακούφιση ότι η κυρία Μαίρη ήταν ήδη εκεί, με το υπέροχο σώμα της ξαπλωμένο στην άμμο να κάνει ηλιοθεραπεία. Τα δυο παιδιά πιο κει να πάιζουν.

 Καλημέρα κυρία Μάιρη. Τι κάνετε; Της είπα.

 Καλημέρα αγόρι μου. Καλά εδώ έφερα τα παιδιά για μπάνιο.

Έκανα μια βουτιά και βγήκα στη παραλία. Έκατσα όσο μπορούσα κοντά της διακριτικά, μήπως πιάσουμε καμιά κουβέντα.

 Οι δικοί σου πού είναι σήμερα με ρώτησε

 Έχουν πάει στη πόλη σε μια υποχρέωση που είχαν. Θα γυρίσουν το απόγευμα

 Α και έμεινες μόνο πίσω;

 Ε ναι. Βαριόμουν να πάω και είπα να κάτσω να αραξω. Να κάνω το μπάνιο μου και να χαλαρώσω…

 Καλά έκανες

Προσπαθούσα να βρώ κάτι να πιάσω την κουβέντα ακόμα μαζί της αλλά δεν ήξερα τι να πώ. Καθόμουν και έριχνα κλεφτές ματιές προς εκείνη. Το υπέροχο μαυρισμένο σώμα της που γυάλιζε από το λάδι που είχε αλοίψει. Και τα δυο υπέροχα βυζιά. Από το μαγίο καθώς είχε βραχεί διαγραφόντουσαν οι δυο τις ρόγες. Είχα καυλώσει πάρα πολύ και προσπαθούσα να το κρύψω με κάποιο τρόπο. Αλλά κολλημένο από κοντά της μπάς και καταφέρω τίποτα…

Τότε η κυρία Μαίρη γυρνάει και μου λέει:

 Να σε ρωτήσω. Θα μπορούσα να πάω και σήμερα στο μπάνιο σας να κάνω ένα ντους μια στιγμούλα;

 Φυσικά κυρία Μαίρη, και το ρωτάτε; Απάντησα όλο χαρά. Πάμε να σας ανοίξω ν κάνετε το μπάνιο σας.

Σηκωνόμαστε, η κυρία Μαίρη παίρνει μια πετσέτα, και μια τσάντα και πάμε προς το σπίτι. Της ανοίγω και μπαίνει μέσα

 Σε ευχαριστώ, δε θα αργήσω…

 Με την ησυχία σας. Θα περιμένω στην αυλή. Αν τελειώσετε ή αν χρειαστείτε κάτι φωνάξτε με.

 Ευχαριστώ αγόρι μου είπε και μπήκε στο μπάνιο κλείνοντας πίσω της την πόρτα.

Τότε σκέφτομαι να η μοναδική ευκαιρία που ήθελα να δώ επιτέλους την κυρία Μαίρι γυμνή. Σιγά σιγά με τρεμάμενα πόδια, όσο πιο ήσυχα μπορούσα, πλησιάζω το παραθυράκι του μπάνιου. Ήταν ελάχιστα ανοιχτό όπως το αφήνουμε συνήθως. Προσέχοντας να μην ακουστώ κολάω όσο πιο διακριτικά μπορούσα το πρόσωπό μου και κοιτάω μέσα. Επιτέλους έβλεπα αυτό που ήθελα. Η κυρία Μαίρη στη ντουσιέρα ολόγυμνη να ξεπλένεται. Έβλεπα το υπέροχο κορμί της, έναν εκπληκτικό σφιχτό κόλο, το καλοξυρισμένο της μουνάκι, και τις υπέροχες βυζάρες της να κουνιούνται καθώς πλενόταν. Από το νερό οι ρόγες της είχαν φουσκώσει. Είχα καυλώσει απίστευτα αλλά τότε έγινε αυτό που δεν ήθελα με τίποτα. Η κυρία Μαίρη γυρνάει προς το παράθυρο και ξαφνικά με βλέπει να την κρυφοκοιτάζω. Μου ρίχνει ένα πολύ αγριεμένο βλέμμα  και γυρνάει γρήγορα πλάτη να μην βλέπω το σώμα της γυμνό. Φεύγω τρέχοντας και πάω στην μπροστινή αυλή. Είχα φοβηθεί πολύ και περίμενα τι θα ακολουθούσε όταν θα έβγαινε από το μπάνιο. Σε ελάχιστα λεπτά η πόρτα ανοίγει και βγαίνει η κυρία Μαίρη εμφανώς έξαλλη. Είχε φορέσει πάλι το μαγίο της ερχόταν νευριασμένη προς το μέρος μου.

 Κυρία Μαίρη ξέρεται… Συγνώμη…

 Τι συγνώμη ρεε κολόπαιδο; Δεν ντρέπεσαι να κρυφοκοιτάς μια παντρεμένη γυναίκα; Ματάκιας είσαι ρε; Ανώμαλε…

 Έχετε δίκιο. Συγνώμη… Δε μπορούσα…

 Σκάσε και έλα μέσα ρε αλήτη γρήγορα

Μου ρίχνει μια δυνατή σφαλιάρα και με τραβάει μέσα στο σπίτι. Με πάει στο υπνοδωμάτιο. Με σπρώχνει μέσα και κλειδώνει την πόρτα.

 Λοιπόν κολόπαιδο; Ήθελες να με δέι γυμνή ε; μου λεέι και μου ρίχνει άλλη μια σφαλιάρα..

 Κυρία Μαίρη συγνώμη…

 Τι συγνώμη ρε μαλακισμένο; Αύριο που θα έρθει η μάνα σου και θα της τα πώ να δείς τι έχει να γίνει…

 Όχι κυρία Μαίρη. Σας παρακαλώ μην πείτε τίποτα είπα φοβισμένος για το τι θα γινόταν αν το μαθαίναν οι δικοί μου.

 Α σε έπιασε φόβος μικρέ; Λοιπόν δε θα πώ τίποτα αλλά θα δείς τι θα πάθεις σήμερα.

 Μαα κυρία Μαίρη…

 Σκασμός. Από δω και πέρα η μόνη κουβέντα που θα λές είναι μάλιστα κυρία!!! Κατάλαβες;

 Μάλιστα κυρία Μαίρη

 Έτσι μπράβο μικρέ ανώμαλε..

Τότε παίρνει την πετσέτα της, τραβάει τα χέρια μου πίσω και μου τα δένει σφιχτά.

 Κυρία Μάιρη τι θα μου κάνετε; Ρωτάω όλο αγωνία

 Σκασμός ρε. Πως τολμάς και μιλάς; Τι σου είπα πριν; Θα κάνω ότι γουστάρω. Και μου δίνει άλλο ένα χαστούκι.

 Μάλιστα κυρία…

Με σπρώχνει βίαια και με ξαπλώνει επάνω στο κρεβάτι. Με μια γρήγορη κίνηση τραβάει και μου βγάζει το μαγιό. Τώρα ήμουν ολόγυμνος και δεμένος μπροστά της. Ανεβαίνει επάνω στο κρεβάτι και με το πόδι της αρχίζει και πατάει την καυλωμένη μου πούτσα και τα αρχίδια σαν να θέλει να τα εκδικηθεί. Με προστάζει άνοιξε το στόμα κολόπαιδο. Ανοίγω το στόμα κα χώνει μέσα όσο μπορέι πιο βαθιά την πατούσα της. Αρχίζει και πάιζει έτσι. Βγάζει το σουτιέν από το μπικίνι της και μου λέει:

 Αυτά τα βυζιά ήθελες να δείς μικρέ

 Μάλιστα κυρία

 Θα ήθελες να τα πιάσεις κιόλας κολόπαιδο;

 Μάλιστα κυρία.

 Ναι αλλά κοίτα τώρα κακομοίρη που έχεις μπροστά σου και δεν μπορείς να τους κάνεις τίποτα.

Φέρνει τα βυζιά της κοντά στο πρόσωπό μου και τα κουνάει μπροστά αφήνοντάς τα να ακουμπήσουν λίγο επάνω μου.

Βγάζει τότε και το σλιπ από το μαγίο της και λέει:

 Και αυτό το μουνί ήθελες να δείς;

 Μαλιστα κυρία

 Κοιτα τώρα μικρέ τι κάνει αυτό το μουνί στα σκατόπαιδα

Έρχεται, μου ανοίγει το στόμα και κάθεται επάνω στο πρόσωπό μου. Βάζει πότε το μουνί της και πότε την κολοτρύπίδα της στο στόμα μου και λέει:

 Κοίτα καριόλη. Αυτό το μουνί πίστευες ότι θα μπορούσες να το γαμήσεις. Τώρα όμως αυτό το μουνί γαμάει το στόμα σου.

Συνέχισε για αρκετή ώρα να μου το κάνει αυτό. Ένιωσα τα πρώτα της υγρά να γεμίζουν το στόμα μου. Παίρνει τότε το σλιπ από το μαγίο της και μου λεει:

 και αυτό έχει τη γέυση από το μουνί μου. πρέπει να το γευτείς

Μου το βάζει στο στόμα ουσαστικά με φιμώνει για να μη μπορω να πώ τίποτα.  Πάει τότε πάνω από τον καυλωμένο πούτσο μου, καβαλάει και αφού τρίβεται λίγο επάνω μου, τον πιάνει και τον χώνει γυμνό μέσα στο υγρό μουνί της. Αρχίζει να με γαμάει γρήγορα και δυνατά. Εγώ μέσα σε λίγα λεπτά δεν κρατιόμουν άλλο και άδειασα όλα μου τα χύσια μέσα της.

 κολόπαιδο. Έχυσες το μουνί μου. Σου έιπα εγώ να το χύσεις; Και μου δίνει μια σκαμπιλιά. Πολύ γρήγορα τελείωσες. Παλιοαλήτη σε πέντε λεπτά πρέπει να έχεις καυλώσει πάλι για να σε ξαναγαμίσω. Ως τότε η τιμωρία σου συνεχίζεται 

Μου βγάζει από το στόμα το μαγιό και έρχεται πάλι και κάθεται πάνω στο στόμα μου ανάποδα αυτή τη φορά

 γλύψε το χυμένο μου μουνί. Θα γλύψεις και τα χύσια σου μαζί

Όντως άρχισα να της γλύφω το μουνί πάλι το οποίο ήταν γεμάτο και από τα χύσια μου. Αυτή ξαπλώνει και επάνω μου και αρχίζει να μαλακίζει τον πεσμένο μου πούτσο. Τότε όμως κάνει και το άλλο. Μου ανοίγει τα πόδια και καταλαβαίνω ότι αρχίζει και χαιδέυει την κολοτρυπίδα μου. Είχα ακούσει από πολλούς ότι τους αρέσει να τους βάζει η κοπέλα τους δάχτυλο. Από άλλους ότι δεν πρέπει ένας άντρας να το κάνει. Σκεφτόμουν πολλές φορές αν πρέπει να γίνεται ή όχι αλλά να τώρα που μάλλον θα μου το έκανε θέλοντας και μη, Και έτσι έγινε. Σε λίγο νιώθω το δάχτυλο της να χώνεται αργά μεσα βαθιά στον κόλο μου. Στην αρχή πονεσα. Εκανα να φωνάξω αλλά το στόμα μου ήταν γεμάτο με το μουνί της. Άρχισε να μπαινοβγάζει αργά αργά το δάχτυλό της μέσα μου ενώ εγώ έγλυφα ασταμάτητα το μουνί της. Σε λίγο διαπίστωσα ότι η όλη φάση με είχε καυλώσει πάλι. Αυτό το διαπι΄στωσε και εκείνη. Σηκώνεται μου κλείνει πάλι το στόμα με το μαγίο της και ξανακαβαλαεί τον γυμνό που πούτσο. Αρχίζει πάλι να με πηδάει γρήγορα και δυνατά. Να που η γυναίκα που στην τρελή μου φαντασίωση ήθελα να γαμίσω, αλλά που το θεωρούσα αδύνατον και αρκούμουν απλά στο να τη δώ γυμνή, τώρα όχι μόνο πηδίομασταν αλλά ουσιαστηκά με βίαζε. Συνέχισε να το κάνει και έδειχνε να το απολαμβάνει. Εβγαζε κραυγές ηδόνής και να με βρίζει συνέχεια λέγοντας με κολόπαιδο, κοιτα τι παθαίνεις τώρα, εγώ σε γαμάω για να μάθεις κλπ. Ένιωσα τα υγρά του μουνιού της να λούζουν τον πούτσο μου ενώ σε λίγη ώρα και εγώ άδειασα τα χύσια μου πάλι μέσα στο καυτό της μουνι.

 Κολόπαιδο το ξαναχυσες το μουνί μοε ε? ¨Ειπε αστραφτοντας μου ένα χαστούκι.

Σηκώνεται και μου βγάζει το μαγίο από το στόμα. Πάιρνει μια άλλη πετσέτα και μου ξαναδένει το στόμα. Φοράει το μαγίο της και μου λέει:

 Καριόλη κάτσε εδώ να περιμένεις ξανά την αφέντρα σου. Πάω να δώ τι κάνουν τα παιδιά έξω και έρχομαι να συνεχίσω την τιμωρία σου. Θα σε ξεφτιλισω τελείως παλιομαλάκα.

Βγήκε από το δωμάτιο και με κλειδωσε μέσα. Έμεινα εκεί μη μπορώντας να κάνω κάτι άλλο ενώ αναρωτιόμουν τι θα μου έκανε στην συνέχεια  Μετά από λίγη ώρα ακούω πάλι βήματα και την πόρτα να ξακλειδώνει. Πάλι η κυρία Μαίρη μπαίνει μέσα αποφασισμένη.

 Λοιπόν το τρίτο μέρος της τιμωρίας παλιομαλάκα.. Θα σε ξεφτιλισω τώρα.

Με πιάνει και με σηκώνει από το κρεβάτι. Με βάζει να γονατίσω και με σέρνει μπροστά σε μια καρέκλα, εγώ δεμένος με τα χέρια πίσω. Κάθεται στην καρέκλα και μου βγάζει από το στόμα την πετσέτα.

 Γλύψε μου τα πόδια κολόπαιδο

 Μάλιστα κυρία

Αρχίζω να της γλύφω τα πόδια. Να πιπιλάω ένα ένα τα δάχτυλα και αυτή να μου χώνει την πατουσα μέσα στο στόμα. Μετά βγάζει το σλιπ από το μαγίο της και λέε:

 ξαναγλύψε μου το μουνί αλήτη μαζί με τα χύσια που άφησες μέσα

Φυσικά και υπάκουσα και αρχισα να της γλύφω πάλι το μουνί. Την έγλυφα ασταμάτητα και εκείνη βογκούσα από καύλα. Επιανε το κεφάλι μου και το κολούσε επάνω στο μουνί της χωρίς να μπορώ να πάρω ανάσα. Σε λίγη ώρα αισθάνθηκα τα υγρά της στο στόμα μου. Τότε με σηκώνει και με πάει πιο πίσω. Λύνει το ένα μου χέρι ενώ δένει το άλλο στο ξύλο του κρεβατιού για να μην μπορώ να απομακρυνθώ από εκεί. Βγάζει και το σουτιέν και πάει και κάθεται πάλι στην καρέκλα με ανοιχτά τα πόδια ώστε να βλέπω το σώμα της ολόγυμνο και το μουνί της που με βίασε.

 Για πές μου λοιπόν μικρέ μαλάκα. Βλέπω από καιρό πως με κοιτούσες στην παραλία. Με γούσταρες ε?

 Μαλιστα κυρία

 Και ήθελες από καιρό να με δείς όπως είμαι τώρα ε? Γυμνή με ανοιχτά τα πόδια?

 Μαλιστα κυρία.

 Με φαντασιονόχουν έτσι; Με σκεφτόσουν και ήθελες να με γαμήσεις;

 Μάλιστα κυρία

 Και τι έκανες; Μήπως τραβούσες μαλακία για πάρτη μου;

 Μάλιστα κυρία

 Μάλιστα τι; Τι έκανες για εμενα;

 Μάλιστα. Τραβούσα μαλακία για εσάς

 Ααα έτσι. Ώστε σε έχω κάνει μαλάκα;

 Μάλιστα με έχετε κάνει μαλάκα.

 Εμπρός λοιπόν παίξτην για πάρτη μου. Θέλω να σε δώ να μαλακίζεσαι μπροστά μου. ότι ε ε΄χω κάνει άλλη μια φορά μαλάκα

Αρχίζω λοιπόν με το χέρι που ήταν ελέυθερο να παίζω τον πούτσο μου ο οποίος είχε ήδη καυλώσει. Η κυριά Μαίρη να μου λέει συνέχεια:

 Έτσι παλιομαλάκα, σε εκανα μαλάκα, μου αρέσει να κάνω τους άντρες μαλάκες, να την πάιζουν για πάρτη μου, τράβα μαλακία για εμενα μπροστά μου, έτσι σε ξεφτιλίζω που γούσταρες μικρό παιδί να με γαμήσεις.

Σε λίγη ώρα τα χύσια μου εκτοξέυτηκαν στον αέρα. Πέσανε στο πάτωμα και το χέρι μου γέμισε με τα υπόλοιπα χύσια.

Η κυρία Μαίρη σηκώνεται ξαναντύνεται και μου λέει:

– Μπράβο μικρέ, καλός ξεφτίλας μαλάκας είσαι

Σηκώνεται και φεύγει γρήγορα στην παραλία.

Τις επόμενες μέρες οι σχέσεις ήταν τελείως τυπικές στην παραλία ώστε να μην καταλάβει κανείς τι είχε συμβεί.

 

error: