Η κυρία Μαίρη

 

Ήμουν μόλις 16 κι όπως οι περισσότεροι φίλοι μου ότι ξέραμε για το σεξ προερχόταν από τίποτα περιοδικά, ταινίες και συζητήσεις μεταξύ μας τα οποία προσπαθούσαμε κουτσά στραβά να τα κάνουμε πράξη με συνομήλικα κοριτσάκια, χωρίς συνήθως αποτέλεσμα. Καθώς η οικογένεια μου ήταν αυστηρή προσπαθούσα οι πράξεις μου να μην είναι κραυγαλέες και να μην εκτίθεμαι.

Η κυρία Μαίρη, πολύ καλή κυρία και ωραία γυναίκα, στα 46 της, ήταν μητέρα του φίλου μου του Τάσου και μένανε σε ένα διαμέρισμα στη διπλανή μας πολυκατοικία. Ο πατέρας του Τάσου ήταν νταλικέρης κι έκανε διεθνείς μεταφορές με αποτέλεσμα να λείπει πολλές φορές από το σπίτι. Έτσι η κυρία Μαίρη χρειαζόταν πολλές φορές βοήθεια για τις δουλειές του σπιτιού, για να κουβαλήσει τα ψώνια, να τινάξει τα χαλιά κλπ. Όμως ο Τάσος έψαχνε να λουφάρει με κάθε τρόπο. Όμως απ' ότι κατάλαβα στην πορεία, τα παράπονα της για τις συχνές απουσίες του άντρα της δεν ήταν μόνο επειδή δεν είχε κάποιον να τη βοηθάει στις δουλειές.

Είχαν κλείσει τα σχολεία για διακοπές των Χριστουγέννων και πήγαινα από του Τάσου να τον πάρω να πάμε καμιά βόλτα στο κέντρο.Ανοιχτή συνήθως η εξώπορτα της πολυκατοικίας, ανεβαίνω στον τέταρτο και χτυπαώ το κουδούνι. Καθώς δεν άνοιγε κανείς ξαναχτύπησα επίμονα το κουδούνι και ξαφνικά άνοιξε η πόρτα.

    • Έλα Νικολάκη εσύ είσαι;Πάνω στην ώρα ήρθες.έλα μέσα αγόρι μου.

Είχα μείνει άφωνος να την κοιτάζω, σαν να την έβλεπα για πρώτη φορά. Η κυρία Μαίρη ξαναμμένη, με το ωραίο πρόσωπό της κατακόκκινο κι ένα ελαφρύ, πρόχειρο λουλουδάτο φορεματάκι κολλημένο πάνω της από τον ιδρώτα με αποτέλεσμα να διαγράφονται δυο προτεταμένα φουσκωμένα στήθη. Πρώτη φορά διαπίστωνα, σαν βλάκας, πως η κυρία Μαίρη δεν ήταν απλά η μητέρα του Τάσου αλλά και μια όμορφη, ζουμερή γυναίκα, με κορμί ικανό να κολάσει όχι μόνο πιτσιρίκια σαν εμένα αλλά τον καθένα.

    • Τι θα γίνει τελικά; Θα περάσεις μέσα;

    • Ε, ναι, καλημέρα κυρία Μαίρη, είπα μη μπορώντας να πάρω το βλέμμα μου από τα φουσκωμένα βυζόμπαλα που είχα μπροστά μου. Μήπως είναι εδώ ο Τάσος; Ήρθα να τον πάρω για καμιά βολτίτσα.

    • Αχχχχ, μόλις μυρίστηκε πως έχει δουλειά σήμερα, σηκώθηκε κι έφυγε ο τεμπέλαρος για να μην βοηθήσει. Κατεβάζω τα χαλιά από το πατάρι και μόνη μου ζορίζομαι.

    • Εμμ, να πηγαίνω κι εγώ. Πιστεύω να βρω τον Τάσο κάπου στοκέντρο.

    • Θα μ' αφήσεις κι εσύ μόνη; Η ναζιάρικη φωνή της με αναστάτωσε. Πρώτη φορά παρατηρούσα πως κυρία Μαίρη μπορούσε να “παίξει”. Κι έγω που σε είδα στην πόρτα κι είπα μέσα μου πως θα με βοηθούσες….Το χέρι της μου χάιδευε τα μαλλιά και είχε σουφρώσει τα σαρκώδη χείλη της σε μια παραπονιάρικη έκφραση.

    • Εεεεε, αν θέλετε βοήθεια κυρία Μαίρη, εμμμ, ότι θέλετε…πείτε μου…

    • Ότι θέλω; Καλά, καταρχήν ας κατεβάσουμε τα χαλιά από το πατάρι και βλέπουμε.Είσαι και δυνατό αγόρι θα τελειώσουμε γρήγορα.

      Ήταν το μυαλό μου που μου έπαιζε περίεργα παιχνίδια ή πράγματι η μητέρα του φίλου μου,αυτή η ζουμερή ώριμη γυναίκα, είχε παιχνιδιάρικη διάθεση; Νικολάκη, είπα στον εαυτό μου,κανόνισε να κάνεις καμιά μαλακία και να μη σε ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας! Όλοι θα σε κυνηγάνε!!! Ακολούθησα λοιπόν την κυρία Μαίρη για να τη βοηθήσω, προσπαθώντας να βγάλω κάθε πονηρή σκέψη απ' το μυαλό μου. Μάταια όμως!!!Στο τέλος του διαδρόμου με περίμενε ο πειρασμός πάνω στη σκάλα. Προσπαθώντας να φτάσει τα χαλιά μέσα στο πατάρι το -ήδη κοντό- φορεματάκι της είχε σηκωθεί τόσο ώστε, πέρα από δυο θαυμάσια πόδια, να μου αποκαλύπτει και το μαύρο χρώμα από ένα εσώρουχο. Θες από την έκπληξη και το σοκ, θες από το πρωτοφανές θέμα σάστισα και πριν προλάβω καν να συνηδητοποιήσω αυτό που έβλεπα ακούστηκε από πάνω η κυρία Μαίρη :

    • Είσαι έτοιμος; έρχεται το πρώτο! Ένα τεράστιο χαλί τυλιγμένο, ήρθε καταπάνω μου και μόλις που πρόλαβα να το πιάσω. Με κόπο το κατέβασα και το άφησα στην άκρη και κατάλαβα γιατί είχε ζοριστεί τόσο η κυρία Μαίρη κι ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα όταν μου άνοιξε την πόρτα.

    • Είσαι δυνατός για την ηλικία σου βλέπω, ακούστηκε με πειρακτική διάθεση η κυρία Μαίρη.Δεν φτάνω όμως τα υπόλοιπα χαλιά, πρέπει να ανέβεις εσύ που είσαι πιο ψηλός, εντάξει Νίκο μου;

    • Ότι θέλετε κυρία Μαίρη, ψέλλισα εγώ.

    • Έλα μόνο να κρατήσεις τη σκάλα να κατέβω γιατί κουνάει και φοβάμαι μην πέσω.

Πηγαίνοντας να κρατήσω τη σκάλα η ζουμερή μαμά είχε ήδη κατέβει μερικά σκαλοπάτια με αποτέλεσμα ο τουρλωτός κώλος της να βρεθεί ξαφνικά ακριβώς στο πρόσωπο μου.

    • Εμμμ, τόλμησα έκπληκτος να ψελλίσω. Η κυρία Μαίρη γύρισε το κεφάλι της και διαπιστώνοντας που ακριβώς είμαι είπε:

    • Έτσι μπράβο, μόνο έλα λίγο πιο κοντά, κράτα λίγο πιο σφιχτά τη σκάλα,μου είπε χαμογελώντας και συνέχισε να κατεβαίνει. Αυτό όμως είχε σαν αποτέλεσμα το κορμί της να κολλήσει πάνω στο δικό μου κι όπως κατέβαινε να τρίβεται πάνω μου και να σηκωθεί μέχρι την κοιλιά της το φορεματάκι της αποκαλύπτοντας πως το μαύρο εσώρουχο που είχα εντοπίσει πριν ήταν ένα δαντελωτό τάνγκα βρακάκι.

    • Ουπς!!!είπε τάχα ξαφνιασμένη η πονηρή μαμά και με κάρφωσε με το βλέμμα της. Η κάβλα που σιγόβραζε μέχρι εκείνη την ώρα μέσα μου εξαιτίας των αναστολών μου και του σεβασμού προς τη μητέρα του φίλου μου έπρεπε να βρει διέξοδο.Το καβλί μου άρχισε να φουσκώνει και σε χρόνο μηδέν το ένιωθα να έχει έρθει σε πλήρες μέγεθος, μακρύ και χοντρό με τις φλέβες του να πάλλονται. Σε τέτοια κατάσταση ήταν όταν ένιωσα τον σφιχτό κώλο της κυρίας Μαίρης να κολλάει και να τρίβεται πάνω του.Χωρίς να αλλάξει θέση η πονηρή σαραντάρα έψαξε με το χέρι της το παλαμάρι μου και μόλις το βρήκε άφησε μια κραυγή χαράς.

    • Νικόλα!!!Εσύ μεγάλωσες μωρό μου! Μεγάλωσες πολύ!

Η σαστιμάρα μου εξακολουθούσε να είναι μεγάλη αλλά η κάβλα μου μεγαλύτερη.Νιώθωντας το πουτσοκέφαλο μου να τρίβεται στον θεικό αυτό κώλο ένιωσα ότι κάπως πρέπει να ανταποκριθώ. Όπως ήμουν κολλημένος πίσω της άρπαξα με τα δυο χέρια μου τις βυζάρες της κι άρχισα να την φιλώ με μανία στο λαιμό,χώνοντας το μούτρο μου μες στα μυρωδάτα μακριά μαλλιά της και παράλληλα άρχισα, όπως ήμουν με τα ρούχα, να τρίβω το πρησμένο καβλί μου στα ζουμερά καπούλια της, νιώθοντας ένα πρωτόγνωρο κύμα αισθησιασμού και κάβλας.

    • Σιγά μανάρι μου! Θα με φας!

Η καβλιάρα μαμά γύρισε και με ένα ανεπανάληπτο γλωσσόφιλο με έκανε να φτάσω στους ουρανούς. Κανένα πιπίνι μέχρι εκείνη τη στιγμή στη σεξουαλική μου “καριέρα” δεν ήξερε τέτοια παιχνίδια με τη γλώσσα, δίνοντας μου πρωτόγνωρη κάβλα. Με μια απότομη κίνηση η κυρία Μαίρη ξεκόλλησε τα χείλη της από τα δικά μου και βγάζοντας με μια κίνηση το φόρεμα της που πλέον δεν κάλυπτε τίποτα γονάτισε αμέσως μπροστά μου.

Για να δούμε τι ακριβώς έχεις εδώ…

Με το ένα της χέρι ξεκούμπωνε το τζιν μου και κατέβαζε το φερμουάρ ενώ με το άλλο χάιδευε δυνατά το καβλωμένο όργανο μου όπως αυτό φούσκωνε μέσα από το παντελόνι. Με λίγη προσπάθεια κατέβασε το στενό τζιν μαζί με το σλιπάκι μου όταν συνέβει αυτό που δεν περίμενα αλλά ήταν το επακόλουθο της ανείπωτης κάβλας που προηγήθηκε. Το γεμάτο σπέρμα παλαμάρι μου απελευθερωμένο από το στενό τζιν ένιωσε ελεύθερο και ανεξέλεγκτο άρχισε να εκτοξεύει πίδακες από σπέρμα στο πρόσωπο, τα μαλλιά και το πλούσιο στήθος της καβλιάρας μαμάς. Όταν τελείωσε το χύσιμο το θέμα ήταν μοναδικό.Ήξερα ότι, εκτός από δυνατό και χοντρό, το παλαμάρι μου έχυνε πολύ αλλά βλέποντας τόσο σπέρμα πάνω στη μαμά του φίλου μου ένιωσα άβολα. Δεν μου είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και δεν ήξερα αν αυτό ήταν καλό ή όχι.

    • Κυρία Μαίρη…συγγνώμη…νομίζω πως σας λέρωσα…πολύ!

    • Ναι αγόρι μου, είπε εκείνη κάνοντας την αυστηρή. Όμως μετά από τόση δουλειά χρειαζόμουν ένα “ρόφημα”, δεν νομίζεις; Μισάνοιξε παθιάρικα το στόμα της και με τη γλώσσα της μάζεψε τα χύσια γύρω από τα χείλη της και τα κατάπιε!

    • Μμμμ! Έκανε ενθουσιασμένη. Γλύκα είναι! Τι είχες για πρωινό Νικολάκη;

    • Χυμό ανανά και μπισκότα κυρία Μαίρη,απάντησα σαστισμένος. Γιατί;

    • Μμμμ! Πολύ καλός ο ανανάς! Θα το έχω υπόψιν μου.Τώρα όμως πρέπει να καθαρίσω λίγο το παπάρι σου.Νομίζω ότι ξαλάφρωσες αρκετά, ε;

Η έμπειρη γλώσσα της τυλίχτηκε γύρω από μαλακό πλέον πουλί μου και τα αρχίδια μου, γλύφοντάς τα έντονα μέχρι που πήρε το πουλί μου στο στόμα της και τραβώντας το δέρμα με τα έμπειρα δάχτυλα της προς τα πίσω άρχισε να το πιπιλάει και να το ρουφάει αργά και μεθοδικά, πέρνωντας και τις τελευταίες σταγόνες σπέρματος που είχαν μείνει μέσα. Εγώ παρέμενα όρθιος και κοκαλωμένος εκεί, στο διάδρομο της κυρίας Μαίρης, με την καβλωμένη μάνα του φίλου μου γονατισμένη να έχει μετατρέψει το καβλί μου σε γλειφιτζούρι. Μ'αυτά και μ'αυτά το καβλί μου άρχισε να αποκτά ξανά ζωή, να φουσκώνει και να μεγαλώνει μες στο στόμα της κυρίας Μαίρης. Η έξυπνη μαμά, μόλις αντιλήφθηκε πως το όργανό μου άρχισε να ορθώνεται ξανά, δυνατό και σκληρό, άφησε το απαλό και αργό πιπίλημα και άρχισε ένα άγριο ρούφηγμα στο πουτσοκέφαλό μου, παίζοντας με το ένα χέρι το χοντρό καβλί μου και με το άλλο ζουπώντας τα αρχίδια μου.

-Μμμμ!!! Είσαι έτοιμος Νικολάκι;

Το χοντρό καβλί μου, μετά από την σπέσιαλ περιποίηση της κυρίας Μαίρης ορθωνόταν χοντρό και σκληρό, με φουσκωμένες τις φλέβες του και γυαλίζοντας υγρό από το τσιμπούκι της καβλωμένης σαραντάρας. Η κυρία Μαίρη σηκώθηκε αργά, κολλημένη πάνω μου, με τα γεμάτα χύσια στήθη της να ακουμπούν πάνω μου σ' όλη τη διαδρομή, από τα γόνατα ως το στήθος μου. Οι καβλωμένες ρώγες της με τρυπούσαν σαν πρόκες και όλο το κορμί μου το διαπερνούσαν ρίγη από την απίστευτη κάβλα που ένιωθα. Όπως ήμασταν κι οι δυο όρθιοι η κυρία Μαίρη άρχισε τα γλωσσόφιλα κι όσο η γλώσσα της εξερευνούσε με μανία το στόμα μου ένιωθα το σπέρμα μου που είχε απομείνει στο δικό της στόμα και τρελαινόμουν!Σιγά σιγά, αυτή η ώριμη και παθιασμένη γυναίκα που μόλις πριν από λίγο μου είχε χαρίσει τον πρώτο μου πραγματικό οργασμό και χωρίς να αφήσει στιγμή το ορθωμένο καβλί μου απ' τα χέρια της, με έσπρωχνε προς τον καναπέ που υπήρχε στην άκρη του διαδρόμου. Με απαλές κινήσεις με έβαλε να καθίσω στον καναπέ και εξακολουθώντας να κρατά το παπάρι μου ήρθε και κάθισε πάνω μου οδηγώντας το μες στο λαχταριστό μουνάκι της.

    • Μα…κυρία Μαίρη….

    • Τι είναι αγόρι μου;

    • Να, κυρία Μαίρη, ξέρετε… δεν το έχω ξανακάνει…

    • Αυτό ήτανε χαζούλι μου; Μη φοβάσαι, εγώ το έχω ξανακάνει και θα σου μάθω τα πάντα. Μόνο άσε τον εαυτό σου ελεύθερο,ναι;

    • Μα… κι ο Τάσος;;;;

    • Τι ο Τάσος; Τώρα τον θυμήθηκες; Όταν έχυνες στα μούτρα μου δεν σκεφτόσουν τον φίλο σου, μόνο εμένα! Εξάλλου, ο Τασούλης μου θα αργήσει. Έλα καβλιάρη μου, άσε το καβλί σου να εκφραστεί ελεύθερα!

Με μια κίνηση κάθισε πάνω στο καβλί μου και το ένιωσα να χώνεται μέσα της, ένιωσα το μουνί της να με καταπίνει, ζεστό και υγρό, ενώ η κυρία Μαίρη άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω μου, αργά στην αρχή, γρήγορα και άγρια στη συνέχεια. Τα στήθια της, φουσκωμένα από την κάβλα, ανεβοκατέβαιναν και χτυπούσαν στο πρόσωπο μου καθώς εγώ προσπαθούσα να πιπιλήσω και να δαγκώσω αυτούς τους καρπούς του πάθους. Η ανάσα της ήταν βαριά και οι κραυγές της δυνατές, σαν άγριο πληγωμένο ζώο, όμως δεν ήταν ο πόνος που την έκανε να φωνάζει αλλά ο πόθος, η καβλα, οι αλεπάλληλοι οργασμοί που χωρίς να ξέρω της προκαλούσα και την έκαναν να τραντάζεται εκτός εαυτού. Έχοντας αφήσει πίσω τη σεμνότητα και τους φόβους μου, ανταποκρινόμουν στη οργιώδη αυτή γυναίκα που με έκανε πραγματικό άντρα. Με τα χέρια μου είχα αγκαλιάσει τα καπούλια της και κρατώντας τα σφιχτά τη βοηθούσα να ανεβοκατεβαίνει πάνω στο σάρκινο παλούκι μου. Κόκκινα σημάδια είχαν σημαδέψει τα ιδρωμένα κωλομέρια της από το σφίξιμο και τα χτυπήματα που της έδινα, όπως καβλωμένα κάλπαζε πάνω μου. Σε μια φάση νιώθω στην άκρη των δαχτύλων μου την κωλοτρυπίδα της και χωρίς να χάσω στιγμή της χώνω δυο δάχτυλα, δίχως να σκεφτώ αν πρέπει, αν της αρέσει, αν είναι σωστό.

    • Αχχχχχ! Μανάρι μου τι κάνεις εκεί;Με τρελαίνεις!!!!

Ευτυχώς η κυρία Μαίρη αντέδρασε θετικά. Αν και σφιχτή η κωλοτρυπίδα της, έδειχνε μαθημένη σε τέτοιες καταστάσεις και χωρίς να το πολυσκεφτώ συνέχισα.Τα δάχτυλα μου άρχισαν να μπαινοβγαίνουν στη σούφρα της ακολουθώντας το ρυθμό που αυτή η καβλιάρα γυναίκα κάλπαζε πάνω στο καβλί μου. Ο ρυθμός της έγινε πολύ γρήγορος ενώ συνέχισε να μουγκρίζει κοφτά και δυνατά, πραγματικά σαν μια αγριόγατα. Προφανώς οι φωνές της ήταν αρκετά δυνατές κι όπως ο καναπές ήταν κοντά στην εξώπορτα έγιναν αντιληπτές από το διπλανό διαμέρισμα.

    • Μαίρη! Μαίρη! Τι συμβαίνει είσαι καλά;

    • Ωχ! Η Λίτσα από δίπλα. Μάλλον μας άκουσε!

Με το ένα της χέρι μου έκλεισε το στόμα και συνέχισε τον ξέφρενο καλπασμό της ενώ με άλλο χέρι άρχισε να τσιμπάει τις ρώγες μου. Κραυγές πόνου και κάβλας ανέβαιναν στο στόμα μου παρόλο που καταλάβαινα πως δεν έπρεπε να ακουστεί το παραμικρό κι η κυρία Μαίρη μου κρατούσα κλειστό το στόμα χαμογελώντας πονηρά και λαχανιασμένη από την πουτσοκαβαλαρία. Τα αρχίδια μου χτυπούσαν δυνατά τα καπούλια της κι ακούγονταν σα ρυθμικά χειροκροτήματα.

    • Έλα Λίτσα μου! Όλα καλά. Βάζω τα χαλιά και ζορίζομαι πολύ. Θα τα πούμε μετά,ναι;

    • Καλά Μαιρούλα μου. Προσεκτικά, όμως γιατί ακούνε και μικρά παιδιά και μπορεί να τρομάξουν!

    • Α, τη σκρόφα! Είπε χαμηλόφωνα η κυρία Μαίρη για τη γειτόνισσά της. Κατάλαβε σίγουρα τι παίζει εδώ. Έλα να τελειώνουμε μην μας κάνουν τσακωτούς στο τέλος!

    • Μμμμ!!!!!!! ένα μουγκρητό κάβλας ξέφυγε από το κλειστό στόμα μου. Ένιωθα πως μετά από τέτοιο γαμήσι, που εκτός από έντονο μου είχε φανεί και πολύωρο, τα καβλί μου ήταν έτοιμονα εκραγεί και πάλι εκτοξεύοντας τα υγρά του.

    • Κυρία Μαίρη! Θα…θα..χύσω!

    • Όχι μέσα μου καβλιάρη! Άσε με να σε περιποιηθώ!

Η κυρία Μαίρη ξεκαβάλησε το πυρωμένο καβλί μου που πετάχτηκε παλλόμενο σαν ελατήριο. Χωρίς να ξέρω τι να κάνω πήγα να σηκωθώ μα με μια απότομη κίνηση με ξανακάθησε στον καναπέ, δείχνοντας μου ποιος είναι το αφεντικό. Γονάτισε ανάμεσα στα ανοιχτά μου πόδια και πιάνοντας τα σφιχτά και ιδρωμένα βυζόμπαλά της τα τύλιξε γύρω από τον έτοιμο να εκραγεί μπούτσο μου και άρχισε να τα παίζει, δίνοντας μου μια πρωτόγνωρη αίσθηση, σχεδόν σαν να γαμούσα ένα τρυφερό και μουσκεμένο μουνάκι που προσαρμοζόταν, πότε σφιχτό και πότε ανοιγμένο,ανάλογα με τις διαθέσεις της ικανότατης κυρίας Μαίρης. Όπως το πουτσοκέφαλο μου ξεπρόβαλλε πότε πότε, κατακόκκινο και χοντρό, απ'τη ζουμερή βυζοχαράδρα της ώριμης ξελογιάστρας μου, αυτή δεν παρέλειπε να σκύβει και να το βυζαίνει. Δεν ήταν μόνο αυτή η μοναδική αίσθηση ηδονής που μου προκαλούσε η καταπληκτική βυζομαλακία της μαμάς του φίλου μου, της κυρίας Μαίρης αλλά και το φοβερό θέαμα να βλέπω τη σέξυ μαμά του καλύτερου μου φίλου γυμνή, μούσκεμα στον ιδρώτα από το έντονο σεξ, γονατισμένη μπροστά μου να έχει εγκλωβίσει το πυρωμένο καβλί μου στα υπέροχα στήθη της κι ενώ το πιπιλάει να γυρίζει και να με καρφώνει με λάγνο βλέμμα μουγκρίζοντας από την κάβλα. Με όλα αυτά δεν άντεχα πλέον.Τα αρχίδια μου, από την πολλή κάβλα και τα συνεχή δυνατά χτυπήματα τους στα κωλομάγουλα της κυρίας Μαίρης, είχαν πρηστεί και ένιωθα το σπέρμα μέσα τους να βράζει.

Κυρία Μαίρη δεν…..δεν…..δεν αντέχω άλλο…… κατάφερα να ξεστομίσω ζαλισμένος από την ηδονή και νιώθωντας εγκλωβισμένος σε μια γλυκιά ευχαρίστηση.

Έλα αγορίνα μου, μη κρατιέσαι! Δώσε στη μαμά του φίλου σου τα χύσια σου! Έλα !!!

Αυτό ήταν! Σαν να περίμενα την άδεια της, άρχισα ανεξέλγκτα να εκτοξεύω το καυτό μου χύσι στα βυζιά της, στο πρόσωπο και στα μαλλιά της, παντού. Η έμπειρη μαμά συνέχισε τη βυζομαλακία κι όπως ένιωθα το καβλί μου να γλιστράει ανάμεσα στα μουσκεμένα από το χύσι μου βυζιά της κάβλωνα ολοένα και περισσότερο και συνέχιζα να χύνω…. Ευτυχώς που ήμουν καθισμένος γιατί ένιωθα τις δυνάμεις μου να με εγκαταλείπουν. Αφού έγλυψε και τις τελευταίες σταγόνες από το καβλί μου, η κυρία Μαίρη με κοίταξε με ένα χαμόγελο πονηρής ικανοποίησης και άρχισε να απλώνει το σπέρμα μου στα σφιχτά βυζόμπαλά της.

Ξέρεις ότι αυτή είναι η καλύτερη κρέμα περιποίησης για το δέρμα; Κι η δικιά σου είναι και νόστιμη, είπε χαμογελώντας. Μου φαίνεται θα σε προτιμάω από δω και πέρα.

Ξέπνοος από την σεξουαλική εξάντληση και ανίκανος να αρθρώσω λέξη έμεινα να παρακολουθώ αυτή την πανέμορφη γυναίκα να απολαμβάνει την αίσθηση που της είχε δώσει αυτό το έντονο γαμήσι, ένα γαμήσι που έμεινε βαθιά χαραγμένο και στη δική μου μνήμη.Παρόλο που ακολούθησαν κι άλλα γαμήσια με την κυριά Μαίρη…

error: