Η κουμπάρα μας

Καιρό τώρα διαβάζω ιστορίες των χρηστών του site..Καύλωνα μερικές φορές γιατί υπήρχε τρομερή ανάλυση σε κάποιες. Μερικές ψεύτικες άλλες όχι. Ήρθε ο καιρός να πω και εγώ την δική μου αληθινή ιστορία.

Εγώ 17 χρονών τότε, (πλέον 24) , είχα βαφτίσει ένα παιδάκι με τον αδερφό μου. Τον Κωνσταντίνο. Οι κουμπάροι μας Ανδρέας και Σοφία. Η Σοφία γύρω στα 34. Όμορφη μελαχρινή και έξυπνη κέρδιζε τις εντυπώσεις όπου και αν πήγαινε με το πολύ ωραίο σώμα της.Κάθε φορά μας έλεγε πόσο όμορφοι είμαστε και τα σχετικά αλλά που να φανταζόμουν την συνέχεια..

Το Πάσχα του 2005, είχαμε πάει την καθιερωμένη επίσκεψη με τον αδερφό μου για να δώσουμε την λαμπάδα και τα παιχνίδια στον μικρό. Γεμάτος χαρά μας υποδέχτηκε. Γρήγορα ήθελε να πάμε στο παιδικό δωμάτιο. Το σπίτι ήταν μεζονέτα. Έτσι ανεβήκαμε τις σκάλες και μπήκαμε στο δωμάτιο όπου βρισκόταν και ο υπολογιστής. Μας έδειξε αυτά που ήθελε. Εγώ δεν ασχολήθηκα και πολύ..Καθώς κοιτούσα στην βιβλιοθήκη βλέπω ένα κουτάκι με προφυλακτικά. Δεν μπορούσα να φανταστώ πως η κουμπάρα μου τον έτρωγε ακόμα από αυτόν. Ήταν άσχημος και χοντρός. Αλλά συμπαθής.

Το καλοκαίρι ο αδερφός μου μιας και φοιτητής δεν ανέβηκε από Πάτρα και έτσι αποφάσισα να πάω να δω τι κάνει ο μικρός μόνος μου. Εκείνη την ώρα ετοιμαζόταν να φύγει με τον πατέρα του για χωριό. Τον χαιρέτησα και έμεινα μόνος μου με την κουμπάρα. Σιγά σιγά ήθελα να της πιάσω την κουβέντα για σεξ κ.τ.λ. και με ρώτησε αν ξέρω από υπολογιστές και πως να κατεβάσει τραγούδια από youtube..

Δεν έχασα την ευκαιρία και έτρεξα με την ελπίδα ότι το κουτάκι με τα “σκουφάκια” θα είναι ακόμα εκεί. Όπως ανεβαίναμε τις σκάλες -αυτή μπροστά- έβλεπα σε πρώτη θέα τον στρογγυλό κώλο της. Δεν έπρεπε να χάσω την ευκαιρία. Με το που μπήκαμε στο δωμάτιο το βλέμμα μου καρφώθηκε εκεί. Το κουτάκι ήταν ακόμα εκεί.Της έδειξα πως να χρησιμοποιεί το πρόγραμμα και μετά έψαχνα δήθεν την βιβλιοθήκη για βιβλία.

-Ώπ! (της λεω) τι είναι αυτό;

-Χαχα! Γέλαγε ντροπαλά..

Το ανοίγω.. είχε 2 μέσα(από τα 8)

-Βλέπω το χρησιμοποιείται συχνά..

-Ε όπως όλα τα ζευγάρια.

-Και όχι μόνο!

-Τι εννοείς (μου λέει)

-Υπάρχουν και έξω συζυγικές σχέσεις.

-Α! Δεν κάνω τέτοια εγώ! (Τότε κοιταχτήκαμε)

Εκείνη την στιγμή πραγματικά καύλωσα. Την πιάνω και της δίνω ένα γλωσσόφιλο και βάζω το χέρι μου μέσα από την φούστα της!

-Τι κάνεις εκεί!

-Έλα πως κάνεις έτσι! μόνοι μας είμαστε εξ’άλλου δεν θα το μάθει κανείς!

Την ξαναφιλάω. Εκείνη ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα. Εκεί άρχισε να γίνεται παιχνίδι. Σε λίγα μόλις λεπτά είχαμε βρεθεί να είμαστε γυμνοί ο ένας πάνω στον άλλο.Μέχρι τώρα δεν έχω ξανανιώσει τόση καύλα και ηδονή.Με όσες φοιτήτριες και να πήγα από την σχολή έτσι δεν ξαναένιωσα. Καλά λένε πως η γριά κότα έχει το ζουμί!

error: