η καυλιαρα γυναικα μου

Ειμαι ο Μανος 45 χρ και η γυναικα μου η Εφη 38 χρ. Κολλητοι μας είναι ο Τα και η Σ. για πολλα χρόνια. Η ιστορια μας είναι 100% αληθινη σε κάθε λεπτομερεια.

 Η Σ πήγε για λίγες μερες στην Αθηνα να δει το παιδι της που σπουδαζει. Ο Τ. εμεινε μονος και σκεφτηκαμε να τον καλεσουμε στο σπίτι μας να περάσουμε ευχαριστα τη χειμωνιατικη βραδια.

 Ηταν κατά τις 8 όταν η Εφη ανεβηκε να κανει μπάνιο πριν ερθει ο Τα, χωρις να υπαρχει κατι πονηρο στο νου μας.

Κατά τις 9 χτυπησε το κουδουνι, ανοιξα και μπηκε ο Τ. καθισαμε στο καθιστικο και ηπιαμε 2-3 ποτα. Σε λιγο κατεβηκε η Εφη και αφου καλησπερισε μας ειπε «το τζακι θα σβησει δεν το βλέπετε;» κι εσκυψε να το φτιαξει. Όπως εσκυψε πεταχτηκε έξω από τη μινι φουστα που φορουσε ένα καυτο κοκκινο στριγκ που εδενε στα πλαγια με κορδονακια. Το ματι μας επεσε πανω της. Κανει να στριψει από την άλλη πλευρα και όπως ηταν καθιστη βλεπουμε το στριγκακι της χωμενο στο μουνακι της. Τα ματια του Τα εμεινα ορθανοιχτα για λιγα δευτερολεπτα. Τον εβλεπα και δεν το πιστευα , η Εφη τον ειχε καυλωσει.

Μολις τελειωσε με το τζακι καθισε διπλα μου στον καναπε και ηπιε μαζι μας το ποτο της. Τα ματια μας δεν ελεγαν να ξεκολλησουν από τα μπουτακια της. Η συζητησε δεν αρχισε να ερθει στο σεξ και στις φαντασιωσεις. Η ατμοσφαιρα ειχε ζεσταθει. Ακουμπαω το χερι μου στο μπουτακι της Εφης και εκεινη μου το χαιδευει και το σπρωχνει πιο ψηλά. Καταλαβαινω ότι η γυναικα μου εχει αναψει και θελει μια φαντασιωση μας να τη δοκιμασουμε.

Απλωνω το χερι μου και την αγκαλιαζω. Με το άλλο της χουφτωνω το βυζακι και το πεταω εξω από το σουτιεν. Κοιταζω τον Τ που χαμογελα και του λεω «αν θελεις ελα από την άλλη» δε χανει καιρο και βρισκομαστε να τη γλειφουμε και από τα δυο βυζια που δεν τα χορταίναμε. Επειτα από λιγο την ανασηκωνω και τις κατεβαζω τη φουστιτσα. Το μουνακι της εμφανιζεται φρεσκοξυρισμενο να εχει καταπιει το στριγκακι και να γυαλιζει από τα υγρα που εσταζαν.

Σκυβω και αρχιζω το γλειφομουνι που τρελαινει τη γυναικα μου Τη γλειφω και τις γεμιζω τις τρυπουλες δαχτυλα που την κανουν να απογειωνεται. Σηκωνωμαι και τις δινω την καυλωμενη πουτσα μου στο στομα και ο Τα κατεβαινει να συνεχισει το γλειφομουνι. Τη γλειφει σαν τρελός. Της ρουφα και της τραβα τα μουνοχειλα. Τις χωνει τη γλωσσά στη μουνοτρυπα και η εφη πετα από καυλα. Γλειφει και στραγγιζει όλα τα υγρα της σαν να μην εχει ξαναγλειψει τοσο υπεροχο μουνακι.

Η Εφη με σπρωχνει σηκώνεται πιανει από τα μαλλια τον Τα που δεν ξεκολλα τη γλωσσά από το μουνακι της και τον ξαπλωνει ανάσκελα. Τον αφηνει λίγο ακομα να χορτασει τα μουνοχυματα της. Τραβιεται και του παιρνει την πουτσα σε ένα τρελο τσιμπουκι που τον κανει να αναστεναζει από ηδονη. Οση ωρα τον τσιμπουκώνει εγω από πισω της γαμαω το τρυφερο μουνι που σταζει και της χαιδευω την κωλοτρυπίδα με το δαχτυλο. Σπρωχνω πρωτα ένα και σε λίγο και δευτερο δαχτυλο. Η γυναικα μου κουνα το κωλαρακι της και δειχνει να το απολαμβάνει.

Αφου του εκανε την πουτσα τουρμπο τη χωνει αργα και βασανιστικα ως τον πατο του μουνιού της. Περιμενω παιζοντας το καυλι μου να σκυψει. Μολις σκυβει της την ακουμπω στην κωλοτρυπίδα και σπρωχνω λιγο.»σιγα σιγα γιατι θα με σκισεται!!! Γαμιαδες μου!!! Μας λεει. «Αποψε θα χυνεις ως το πρωι πουτανιτσα μου» της λεω. Ναι! Θελω ως το πρωι να με γαματε!!! Να αδειασω όλα μου τα χυσια στις πουτσαρες σας!!!! Γαμηστε με δυνατα!!! Θελω να ειμαι η πουτανα σας!!!!! Να με σκεφτεστε και να βιαζεστε να ερθετε στο μουνακι μου να το πλημμυρίσετε!!!»

Νιωθουμε απιστευτη καυλα και οιτρεις. Οι πουτσες μας κοντευουν να εκραγουν Την ακουμε να λεει «χχυνωωωωωωωω!!!! Καριοληδες!! Χυνω!!!!!!! Μη σταματατε!!!!! Χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λες κι ειμαστε συννενοημενοι τραβιομαστε και οι δυο ταυτοχρονα, την ξαπλώνουμε κατω και από δεξια κι αριστερα αρχιζουμε να εκτοξευουμε καυτο σπερμα σε ολο το κορμι της. Τα βυζακια, η κοιλιτσα και το μουνακι της εχουν ασπρισει από τα υγρα μας. Πεφτουμε διπλα της αγκαλιαζοντας την και οι δυο και μας ψυθιριζει «ειστε απιθανοι γαμιαδες! Ειμαι ευτυχισμενη που σας εκανα να χυσετε τοσο πολύ!!!!! Στο εξης θα σας λεω εγω ποτε θα γαμιομαστε!!»

Από τοτε εχουμε ξεσκιστει στο γαμησι. Οσοι δεν εχετε δοκιμασει να γαμησετε τη γυναικα σας χανεται πολύ καυλα. Γαμηστε την μαζι γιατι θα σας γαμηθει και δε θα παρετε χαμπαρι!! Και θα χασετε απιθανες καυλες! Γαμηστε την και θα με θυμηθητε!!

 

error: