Η εξομολόγηση μιας γυναίκας


Απωθημένο… Κάθομαι μπροστά στο pc. Πάει καιρός… Η ζωή συνεχίζεται, οι καταστάσεις αλλάζουν, αλλά οι άνθρωποι περιέργως, μένουν ίδιοι. Ο άντρας μου χαζεύει πάλι dvd στην τηλεόραση. Βαριέμαι αφάνταστα. Διαβάζω ιστορίες στο site.

Τόσος αδιοχέτευτος ερωτισμός..! Προσπαθώ να παραμείνω πιστή αλλά πλέον οι αντιστάσεις μου έχουν μειωθεί.. Με έχει χάσει και το ξέρω καλά, αυτός όχι..

Χρειάζομαι έναν άντρα να γαμήσει το μυαλό μου πρώτα κι έπειτα το μουνάκι μου. Κι εσύ το είχες καταφέρει. Μόνο με ένα βλέμμα… μόνο με τα λόγια, χωρίς ούτε ένα άγγιγμα…!!!

Κλείνω τα μάτια και σφίγγω τα μπούτια μου. Νιώθω υγρασία στο κυλοττάκι μου.. Σε φαντάζομαι… μας φαντάζομαι μαζί. Σ’ ένα σκοτεινό δωμάτιο, να κλείνεις την πόρτα με δύναμη και να με παίρνεις στην αγκαλιά σου να με σφίγγεις και να χάνεσαι μέσα στα βυζάκια μου. Η ανάσα σου να καίει. Τα δόντια σου να τρυπούν τη σάρκα μου κι η καρδιά σου να κτυπάει τόσο δυνατά..

Έχω σηκώσει τη φούστα μου και χαϊδεύομαι… για σένα…
Κι εκεί σ’ αυτό το σκοτεινό δωμάτιο είμαι απλά παραδομένη στα χέρια σου. Σχεδόν σκίζεις τα ρούχα μου με μανία.. νοσταλγία.. καύλα. Με κολλάς με το πρόσωπο μου να κοιτάει στον τοίχο. Τα βυζάκια μου νιώθουν την παγωνιά του. Τραβάς τα μαλλιά μου και ρουφάς το λαιμό μου. Η γλώσσα σου διανύει μια βασανιστική διαδρομή από το σβέρκο μου κατεβαίνοντας στην σπονδυλική μου στήλη και καταλήγοντας στην σχισμή του κώλου μου. Με γλύφεις και με δαγκώνεις εναλλάξ..

Σηκώνεσαι, κατεβάζεις το παντελόνι σου. Πιάνεις τα χέρια μου και τα «δένεις» πάνω απ το κεφάλι μου μαζί με τα δικά σου.. Πιέζεις το κορμί σου στο δικό μου. Είσαι ιδρωμένος κι ο πούτσος σου σκληρός τρίβεται στα κωλομάγουλα μου. Σε θέλω τρελά! Στο ζητάω επανειλημμένα. Θέλω το καυλί σου μέσα μου. Μ’ αφήνεις…

Γυρνάω μπροστά και πέφτω στα γόνατα. Παίρνω τον πούτσο σου στα χείλη μου. Σε γλύφω λαίμαργα. Περνάω τα χέρια μου στον κώλο σου και σε σπρώχνω βαθιά στο στόμα μου. Τώρα στηρίζεσαι εσύ στον τοίχο και γαμάς το στόμα μου. Σ’ ακούω να βογκάς από ευχαρίστηση και να πάλλεσαι στη γλώσσα μου.

Δεν αντέχεις. Με σηκώνεις και με τραβάς. Σχεδόν με πετάς πάνω σ’ ένα τραπέζι! Ανοίγεις τα πόδια μου, πιάνεις τον πούτσο σου στο χέρι και χαϊδεύεις το μουνάκι μου. Στάζω από επιθυμία να με γεμίσει αυτός ο πούτσος. Σε ικετεύω να τον βάλεις μέσα μου κι εσύ απλά τον τρίβεις στην κλειτορίδα μου. Ακουμπάς για λίγο την τρυπούλα μου, περιμένω την λύτρωση και εσύ απλά απομακρύνεσαι. Σ’ αρέσει να με βλέπεις να υποφέρω. Σ’ αρέσει να βλέπεις τον πόθο στα μάτια μου..

Το χέρι σου χουφτώνει γερά το μουνάκι μου. Νιώθω τα δάχτυλα σου να χωρίζουν τα μουνόχειλα μου και να χάνονται μέσα στον κόλπο μου. Κλείνω τα μάτια και απλά νιώθω… νιώθω τη γλώσσα σου να με παίζει. Τα χείλη σου να ρουφάνε την πρησμένη μου κλειτορίδα. Δεν με γλύφεις, με τρως!

Ξέρεις πως μ’ αρέσει να με δαγκώνουν, κι εσύ το κάνεις. Το κάνεις δυνατά! Με πονάς.. με καυλώνεις. Τα δάχτυλα σου με τρυπούν με άνεση πλέον…
«Γάμα με μωρό μου…. πάρε μεεεε! Τωρααα! Δεν αντέχω τόσο μαρτύριοοοο».

Ο πούτσος σου εμβολίζει την καυτή μου τρυπούλα… Επιτέλους είσαι μέσα μου! Νιώθω γεμάτη ολοκλήρωση.. ικανοποίηση. Νιώθω τα υγρά μου να κυλούν ως τις γάμπες μου. Ανοίγω τα μάτια κι αντικρίζω τα δικά σου. Βάζεις τα πόδια μου στους ώμους σου κι ο ρυθμός σου γίνεται εντονότερος. Με γαμάς μωρό μου! Με κάνεις να φωνάζω για σένα.

Κατεβάζω τα πόδια, με πιάνεις απ’ τη μέση κι ανασηκώνεις τη λεκάνη μου. Οι ρώγες μου ακουμπάνε στο στήθος σου. Τα κορμιά μας κολλημένα. Φιλάω τα χείλη σου. Δαγκώνω το σαγόνι σου κι εσύ με γαμάς ξανά, και ξανά! Δυνατά, άγρια! Και εγώ χάνομαι.. χύνω! Χύνω για σέναα! Χύνω πάνω στον πούτσο σου! Ασταμάτητα. Χύνω πάνω στα δάχτυλα μου.

Η αναπνοή μου κόβεται κι επανέρχεται. Το καταλαβαίνεις και σφίγγεσαι πάνω μου και μένεις εκεί, μέσα μου. Και με κρατάς. Ρίχνω πίσω το κεφάλι μου και προσπαθώ να ανακτήσω την αναπνοή μου. Δεν μ’ αφήνεις… ξαναμπαίνεις μέσα μου αργάααα… υπέροχααα! Βασανιστικάααα!

Λίγα λεπτά σε αργούς ρυθμούς, με σένα να με γεμίζεις φιλιά, να δαγκώνεις τις ρώγες μου, αρκούν για να σε νιώσω να σκληραίνεις… να συσπάσαι ολόκληρος. Πας να βγεις απ’ το μουνί μου κι εγώ σε τραβάω πάνω μου, σε τραβάω να μείνεις. Θέλω να χύσεις μέσα μου, να σε νιώσω να με γεμίσεις.

Ο ήχος ενός εισερχομένου pm με σταματάει… ανοίγω τα μάτια και συμμαζεύομαι….
«Μωρό, που χάθηκες;»…

error: