Η γυναικεία εκδίκηση στην Αγία Νάπα – Κύπρος

 

Καλοκαίρι…! Τι να κάνει? Διακοπές ως συνήθως, έτσι κα εγώ. Είμαι η Ελενα, 19 χρονών από την Κύπρο. Μπορώ να πω ότι εμφανισιακά είμαι πολύ ωραία και περί σεξ πιστευω πως είμαι πολύ δυνατή.

Αποφάσισα λοιπόν να πάω διακοπές στην Αγία Νάπα που ξέρω ότι έχει πάντα κάτι καλό. Κλείνω ξενοδοχείο. Πάω θάλασσα Δευτέρα πρωί, κανονικά εγώ με το στριγκάκι μου το κόκκινο και από πάνω το εβγάλα για χρώμα. Σε κάποια στιγμή λέω να μπω. Μπαίνω και βλέπο ένα παίδαρο, όλα τα λεφτά παιδιά, από κορμί τέλειο, από μαγίο όπως μου αρέσει, το συνιθισμένο στενό boxeraki χρώματος πορτοκαλί, βλέπω για πούτσα, πολύ δυνατή. ΟΚ λεω θα φάμε κοκκο παλι. Τέλεια. Τον ακολούθησα. Μου μίλησε όταν μπηκα μέσα.

Διακοπολούλες ε? μου λεει

Ναι του λέω και εσυ?

Ναι μένω στο ξενοδόχειο δίπλα. Εσύ?

ΑΑ τέλεια και εγώ.

Τι λές να κεράσω ένα ποτάκι απόψε?

Μέσα είμαι του λεώ.

Κανονίστηκε. Φύγαμε μαζί απο την παραλία αλλά προτού πήγα σε μια τουαλέτα. Εβγαλα το μαγίο μου και φόρεσα την φουστα μου, πολύ κοντη. Μπηκαμε στο ανσασερ και έβλεπε τα στήθη μου πολύ άγρα, τότε έμεινα και εγώ στο πούτσο του γουρλωμένη, κόντευε να εκραγεί. Μόλις βγαίνουμε κάνω ότι λιποθυμώ, ως συνήθως ψηλόνουμε τα πόδια του ασθενούς ψηλά, έτσι και αυτός. Το έκανα για να δει ότι έχω ωραίο, υγρό και ξυρισμένο μουννάκι. Κάβλωσε και αυτός. Με πείρε στο διαμέρισμα του για να μου δώσε νερό. Ξυπνώ και του λέω μπορώ να πάω τουαλέτα μισό λεπτό? Μου λέει: Φυσικά. Μόλις βγαίνω μου λεει, πάω για μπάνιο, μετά πας και εσύ και φεύγουμε. ΟΚ του λέω και εγώ.

Κάναμε και οι δυο μας. Βγαίνω με τν πετσέτα και αυτός έμεινε με ένα καβλικο κίτρινο boxeraki. Σε κάποια στιγμή πήγα να πάρω νερό από το ψυγείο. Ερχεται από πίσω μου και μου λεει, γαμήσι θες καριόλα σωστά? Σωστά καβλιάρι μου. Θες να φύγουμε τώρα μαζί ? μου λεει. Τότε του λέω: που θα με πας? Κάπου που θα γουστάρεις τρελά. Με μια απότομη κίνηση μου βγάζει την πετσέτα και με σέρνει πάνω στο ψυγείο και με την μια σπρώχνει την πουτσάρααα του στον κώλο μου. Πόνεσα τρελά αλλά μου άρεσε. Θα σε σκίσω, σ΄ αρέσει ε? Ναι ναι αααχχ

Μετά από 15 λεπτα μόλις που είχε βγει από το κόλο μου, μου λεει, πάρε μου την όλη στο στόμα σου πουτανίτσα, τον βάζω ξάπλα στο ξύλινο τραπέζι και του την ρούφαγα άγρια μέχρι που μου έχυσε. Μετά βγαίνω πάνω του και μου γάμαγε γρήγορα και άγρια το μουνάκι μου ενώ εγώ έπεζα με τις ρόγες του.

Το ποτάκι μας πουτανίτσα το ξεχασάμε. Πρέπει να φύγουμε. 

Μετά από μια ώρα σχεδόν φύγαμε για ένα bar απολαμβάνοντας την νυχτερινή ζωή της Αγίας Νάπας. Εδώ μου λεει στο bar όταν έρθει ακόμα λίγος κόσμος θα σε σκίσω γιατί δεν σε χόρτασα ακόμα. Αν το κάνεις θα αγριέψο και δεν θα σου αρέσει. Μετά από περίπου μισή ώρα, βρήκε ένα από καβλί από την Αγγλία και του λεει με νοήματα να του δείξει την πούτσα του κάτι το οποίο αυτός έκανε, του εξήγησε πως θα μπει εκείνος από τον κόλο και το μοράκι μου στο μουνάκι μου. Ξεφτιλαα παιδιά. Καβλα όμως. Με έπιασαν πάνω τους, ήμουνα ανάμεσα τους, όπως έβλεπα στις τσόντες από παιδί και πορωνόμουνα. Τώρα το ζούσα. WOW. Στη συνέχεια έρχονται από μόνοι τους ακόμα δυο νεαροί κάβλες και μου ζήτησαν να τους πάρω μία. Τον ενα τον έδιωξα γιατί την είχε αξύριστη και τον άλλον τον εξυπηρέτησα κανονικά. Πονούσα, Ούρλιαζα, Τραβουσαν  βίντεο, Φώναζα από τον πόνο. Τελέιωσαν μετά από ακριβώς 34 λεπτά. Λεώ στο μωράκι μου τώρα και θα δεις. Είχα φωνάξει ενός Άγγλου παλί και του είπα στα αγγλικά να πάρει μια μπουκάλα και να ανοίξει τον κόλο του φίλου μου και στη συνέχεια να τον γαμίσει, κατί το οποιο ο φίλος μου δεν κατάλαβε γιατί δεν γνώριζε αγγλικά. Πλήρωσα τον Αγγλο για να το κανεί και το έκανε. Για να μην το υποπσιαστεί όμως του ζήτησα να μου κάνει ένα γλυφομούνι αρκετα καλό. Στην αρχή ο φίλος μου αναρωτίθηκε αλλά τον έσπρωχνα μέσα στο μουνάκι μου. Τον γαμούσε τώρα κανόνικα, άγρια με πάθος ο Άγγλος, έβλεπα τον φίλο μου να κλεει, να ουρλιάζει, να φτίνει χάμου τα ωραία χύματα. 'Θα μου το πληρώσεις καριόλα αυτό να μου το θυμάσε' . Ταυτόχρονα εγώ απολαμβανα τον ναργυλέ και το γλυφομούνι μου.

Στο ταξί επιστρέφοντας καθώς και στο ανσανσερ δεν έβγαλε μιλιά. 

Την επομένη, Τρίτη, ζήτησα να φύγω, προτού όμως του έβαλα κάτω από την πορτά του το τηλ. μου.

Με πείρε την επομένη, και μου είπε θετικά σχόλια.

Τώρα βρεθόμαστε και με γαμά πολύυυυ το μωρακι μου. Του άρεσαν οι τρέλες μου.  

error: