Η γυναίκα μου τα έδωσε όλα (part I)

Η γυναίκα μου τα έδωσε όλα (part I)

 

Γεια σας, με λένε Γιώργο, είμαι παντρεμένος εδώ και είκοσι πέντε χρόνια με τη Μαρία και έχουμε ένα παιδί. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι αληθινή, μόνο τα ονόματά μας άλλαξα, για ευνόητους λόγους.

 

Από την αρχή του γάμου μας η ερωτική μας ζωή με τη γυναίκα μου δεν χαρακτηριζόταν από τίποτε το ιδιαίτερο, μάλλον προς το ανιαρό και το ουδέτερο έτεινε. Αλλά εδώ και δέκα τουλάχιστον χρόνια, λόγω προβλημάτων της υγείας της, είχαμε πιάσει πάτο. Ούτε μια φορά τον μήνα δεν συνευρισκόμαστε και όταν τύχαινε, η ποιότητα δεν ήταν άξια λόγου. Είχα μάλιστα σκεφτεί να επισκεφτώ γιατρό, επειδή νόμιζα ότι είχα πρόωρη εκσπερμάτωση, αφού αμέσως μετά τη διείσδυση τελείωνα και εκεί τελείωναν όλα.

 

Όλα άλλαξαν πριν από λίγους μήνες. Η κόρη μας είχε πάει κατασκήνωση και βρήκαμε ευκαιρία να πάμε για ένα τριήμερο σε κάποιο ξενοδοχείο που έχει και σπα. Όταν φτάσαμε μας ενημέρωσαν ότι έχουμε δώρο από ένα μασάζ και επειδή εγώ δεν ήθελα να κάνω, έκλεισε η γυναίκα μου να κάνει η ίδια δύο φορές. Μόλις ανεβήκαμε στο δωμάτιο άρχισε να τακτοποιεί τα πράγματα και έβγαλε από τη βαλίτσα ένα μπικίνι, που είχε αγοράσει πριν από δύο χρόνια, για να το δοκιμάσει για να πάει μ’ αυτό στο μασάζ αλλά της ήταν κάπως στενό. Είχε πάρει λίγα κιλά, και γι’ αυτό δεν το φορούσε τόσον καιρό. Το σημαντικό της υπόθεσης ήταν ότι το κάτω μέρος άφηνε να φανούν κάποιες τριχούλες του εφηβαίου στα πλαϊνά.

 

-Δεν το φοράω, είπε, θα βάλω το ολόσωμο, αν και δεν βολεύει στο μασάζ.

 

-Να τις ξυρίσεις, της πρότεινα εγώ.

 

-Είμαι πολύ κουρασμένη, μου απάντησε, και δεν έχω όρεξη.

 

-Άσε τότε να στο κάνω εγώ, της είπα, ενώ στο μυαλό μου είχε αρχίσει να μπαίνει μια πονηρή σκέψη. Ξάπλωσε εσύ και άσε εμένα να σε ξυρίσω.

 

Πράγματι ξάπλωσε γυμνή από κάτω και εγώ πήρα νερό, αφρό και ένα καινούργιο ξυραφάκι που είχα μαζί μου και έπιασα δουλειά. Της άνοιξα λίγο τα πόδια και με απαλές κινήσεις άρχισα να απλώνω τη σαπουνάδα. Τότε κατάλαβα ότι η Μαρία είχε μισοκοιμηθεί από την κούραση. Βρήκα λοιπόν ευκαιρία και αντί να της ξυρίσω μόνο τις τριχούλες στο πλάι που περίσσευαν, προχώρησα μέχρι πάνω και της το έκανα όλο γουλί. Δε συνάντησα και πολύ δυσκολία, αφού η γυναίκα μου δεν έχει και πολύ πλούσιο τρίχωμα αλλά αραιό και λεπτό καστανόξανθο. Καθόμουν και θαύμαζα το έργο μου. Τα χειλάκια της γυάλιζαν και το δέρμα της ήταν σα μωρού.

 

Μόλις άνοιξε τα μάτια τής είπα:

 

-Πήγαινε στον καθρέπτη να δεις πώς σου το έκανα.

 

Πράγματι πήγε. Μόλις είδε το ξυρισμένο της, έβαλε τις φωνές.

 

-Πώς με έκανες έτσι; Σαν τις πορνοστάρ που παίζουνε σε τσόντες! Πώς σού ‘ρθε και το έκανες αυτό;

 

-Έτσι μου αρέσεις, της απάντησα, και το ήξερες ότι τρελαίνομαι για ξυρισμένα. Δεν έπρεπε λοιπόν να με αφήσεις. Άρα το ήθελες κι εσύ.

 

Δεν μου απάντησε αλλά κάπως θυμωμένη μπήκε στο μπάνιο και έκανε ένα ντους για να πάει στο μασάζ.

 

Μόλις τελείωσε και σκουπίστηκε, έβαλε το μπικίνι μουτρωμένη.

 

-Είδες που δεν φαίνεται τώρα τίποτε, της είπα. Μόνο εγώ γνωρίζω πως είσαι ξυρισμένη από κάτω. Και να ξέρεις πώς μου αρέσεις πολύ που μοιάζεις με πορνοστάρ. Και για να πειστείς, νά το σκληρό μου πράμα.

 

Και κατεβάζω το σλιπ που φορούσα. Είχα γίνει σαν πέτρα. Το εργαλείο μου είχε φουσκώσει και φαινόταν δυο φορές μεγαλύτερος απ’ ότι ήταν. Τα μάτια της γυναίκας μου γυάλισαν. Μου φάνηκε ότι είδα τις ρώγες της να σκληραίνουν μέσα από το μαγιώ.

 

-Κάτσε φρόνιμα, μου είπε, γιατί έχω και το μασάζ.

 

Τότε εγώ την πλησιάζω, την αρπάζω στην αγκαλιά μου και την φιλάω με πάθος στο στόμα.

 

-Δε με νοιάζει κανένα μασάζ, εγώ θέλω να γλύψω το ξυρισμένο σου, της λέω και την σπρώχνω προς το κρεβάτι.

 

Εκεί της κατεβάζω με μια γρήγορη κίνηση το μαγιώ και της ανοίγω τα πόδια. Χώνομαι ανάμεσά τους και ακουμπώ το στόμα μου στην άτριχη τρυπούλα της.

 

-Μη, μου λέει, δεν κάνει!

 

Σιγά μην την άκουγα. Όσο η γλώσσα μου έπαιζε με την κλειτορίδα της, τα χέρια μου είχαν βγάλει τα βυζιά της έξω και έπαιζαν με τις ρώγες της. Η γυναίκα μου προσπαθούσε να με συγκρατήσει, αλλά όταν είδε ότι δεν καταλάβαινα τίποτε, αφέθηκε. Το μουνάκι της είχε γεμίσει υγρά, που τα γευόμουνα με μεγάλη όρεξη. Με τη γλώσσα έγλυφα την ξυρισμένη τρυπούλα της σαν τρελός και με τη μύτη μου έπαιζα με το κουμπί της. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα κάτι τέτοιο και το απολάμβανα.

 

Το ίδιο το απολάμβανε και η γυναίκα μου. Σε λίγο άρχισε να βογκάει και να τεντώνεται πάνω στο κρεβάτι. Έπιασε τα χέρια μου και τα ζούληξε πάνω στα βυζιά της. Τα βογκητά της άρχισαν να παίρνουν γρήγορο ρυθμό και δεν άργησε να τελειώσει. Χτυπιόταν για κάμποση ώρα με τους σπασμούς του οργασμού και φώναζε:

 

-Ναι! Ναι! Πεθαίνωωωω!!! Λιώνωωωω!!!

 

Τότε ανέβηκα πιο πάνω και χωρίς να την αφήσω να πάρει ανάσα, έχωσα το όργανό μου μέσα της. Ήταν τόση η ένταση της διείσδυσης που άνοιξε διάπλατα τα μάτια της και πήγε κάτι να ψελλίσει. Δεν την άφησα αλλά με ένα φιλί της έκλεισα το στόμα.

 

Το εργαλείο μου μπαινόβγαινε μέσα της και την τρυπούσε σαν κομπρεσέρ. Η τρύπα της είχε ανοίξει διάπλατα και τα υγρά της έτρεχαν πάνω μας. Της τον έχωνα μέχρι τον πάτο. Αυτή είχε διπλώσει τα πόδια της στη μέση μου και με έσπρωχνε ρυθμικά μέσα της.

 

Όλα αυτά ήταν πρωτόγνωρα για τους δυό μας. Εκεί που συνήθως τελείωνα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, τώρα για ένα τέταρτο μπαινόβγαινα μέσα της και δεν έλεγα να τελειώσω με τίποτε. Ήδη η γυναίκα μου είχε ξαναχύσει άλλη μια φορά, πιο έντονα από πριν. Σπαρταρούσε και κοβόταν η ανάσα της. Εγώ όμως, συνέχιζα. Κάποια στιγμή ένοιωσα ότι μια ηλεκτρική εκκένωση χτυπούσε την σπονδυλική μου στήλη και ένα δυνατό κύμα ξεχυνόταν σε όλα μου τα μέλη. Το κύμα αυτό συγκεντρώθηκε τελικά στο καυλί μου και ξεχύθηκε το καυτό σπέρμα μέσα στο μουνί της γυναίκας μου. Έχυνα, έχυνα, έχυνα και ένοιωθα ότι έχανα τον κόσμο. Τα μάτια μου θόλωσαν και τα αυτιά μου βούιζαν. Αλλά και η Μαρία ήταν πια σε άλλον κόσμο. Το ξυρισμένο μουνάκι της ξεχείλιζε πλημμυρισμένο από τα υγρά της και το σπέρμα μου. Τα πόδια της ήταν ακόμη σηκωμένα και η τρυπούλα της φαινόταν ορθάνοικτη, να συσπάται κατακόκκινη.

 

-Τι μου έκανες; Ρώτησε ξέπνοα. Πρώτη φορά σε νοιώθω έτσι. Με έκανες να αισθανθώ σαν πορνοστάρ αληθινή.

 

-Και ακόμη δεν έχεις δει τίποτε, της πέταξα. Άντε ντύσου και πήγαινε στο μασάζ και μετά θα σου πω.

 

Υπάκουη σηκώθηκε και έκανε να μπει στο μπάνιο.

 

-Όχι, της φώναξα. Να φορέσεις το μαγιώ σου πάνω από τα χύσια μου. Να τα νοιώθεις πάνω σου και να σε προετοιμάζουν γι’ αυτό που θα ακολουθήσει.

 

Με κοίταξε με μάτια που γυάλιζαν από καύλα. Δεν είχα ξαναδεί έτσι τη γυναίκα μου. Φόρεσε το μαγιώ της και το μπουρνούζι της και έφυγε. Εγώ έμεινα να σχεδιάζω τι άλλο θα της κάνω.

 

error: