Η γυναίκα μου τα έδωσε όλα (part IΙ)

 

Μετά από την έντονη σεξουαλική συνεύρεση που προηγήθηκε, όπως σας διηγήθηκα, με πήρε ο ύπνος και ξύπνησα την ώρα που η γυναίκα μου γύρισε μετά από ώρα και χτυπούσε την πόρτα του δωματίου. Της άνοιξα και μόλις μπήκε έκλεισε με βία την πόρτα πίσω της.

 

-Θέλω να δω τι θα μού κάνεις, μου είπε με ένα ξαναμμένο ύφος, που δεν το είχα ξαναδεί στο πρόσωπό της.

 

-Με το μαλακό, όλα στην ώρα της, της είπα.

 

-Όχι, μου είπε αυτή, τώρα θέλω. Και ανοίγει το μπουρνούζι της και βλέπω ότι από μέσα κυκλοφορούσε γυμνή με το φρεσκοξυρισμένο της μουνάκι να λάμπει από τα λάδια του μασάζ και από τα υγρά που ξεχείλιζαν από μέσα του.

 

-Αν θέλεις έτσι, της απαντώ, τότε κακό του κεφαλιού σου.

 

Και την αρπάζω από τις μασχάλες, την σηκώνω και την καθίζω πάνω στον σηκωμένο πούτσο μου. Άρχισα με βία να την παίρνω στα όρθια και να της πιπιλάω με μανία τις ρώγες. Η Μαρία άρχισε πάλι να βογκάει τόσο δυνατά, που σίγουρα ακούστηκε σε όλο το ξενοδοχείο. Όταν ένοιωσα ότι κόντευε να τελειώσει, σταμάτησα και βγήκα από μέσα της.

 

-Τι κάνεις εκεί; Σε παρακαλώ συνέχισε, μου λέει με ικετευτικό ύφος.

 

-Κάθε πράμα στην ώρα του, της απάντησα. Στο είπα και πριν.

 

Την πήρα και την ξάπλωσα πάνω στο κρεβάτι. Πήγα ξάπλωσα κι εγώ αλλά με το κεφάλι προς τα πόδια της, να της γλύφω το ξυρισμένο και καυλωμένο μουνάκι της. Ο πούτσος μου ήταν στο ύψος του προσώπου της. Τον άρπαξε και τον έχωσε με μανία στο στόμα της. Τον ρουφούσε με μια μαεστρία που με έκανε να ξαφνιαστώ. Η γυναίκα μου για πρώτη φορά τα έδινε όλα.

 

Κάποια στιγμή την γύρισα από πάνω μου και το κεφάλι μου βρέθηκε ανάμεσα στα ανοιγμένα της πόδια. Είχα θέα και τις δύο τρυπούλες της και τον υπέροχο πισινό της. Αρχικά άρχισα να της γλύφω και να της ρουφάω τα χειλάκια ενώ με το ένα δάχτυλο της άνοιγα την τρυπούλα της. Σιγά σιγά είχα χώσει στο μουνί της δύο και μετά τρία δάχτυλα που τα στριφογύριζα και τα κουνούσα ρυθμικά κάνοντάς την να βογκάει. Τότε προχώρησα στο επόμενο στάδιο του σχεδίου μου. Ενώ είχα μέσα της τα δάχτυλα του ενός χεριού, άρχισα με το άλλο να περιτριγυρίζω την κωλοτρυπίδα της.

 

Τότε ένοιωσα ότι η Μαρία σταμάτησε το ρούφηγμα και λίγο σφίχτηκε. Πριν προλάβει να πει τίποτε της έδωσα μία στο κωλομέρι της, όχι και πολύ δυνατά αλλά αρκετά για να την κάνει να βογκήξει.

 

-Συνέχισε, της είπα με επιτακτικό τρόπο. Άσε με μένα στη δουλειά μου. Και παίρνοντας υγρά και σάλια από το μουνάκι της τα άπλωσα στην πίσω τρυπούλα της. Έσπρωξα μέσα της ένα δάχτυλο, σιγά σιγά. Ήταν παρθένα από πίσω, αφού κάθε φορά που προσπαθούσα να την πάω από κει αντιδρούσε και δε με άφηνε. Εδώ δε με άφηνε από μπροστά! Εκείνη τη μέρα όμως όλα θα άλλαζαν.

 

Προχώρησα το δάχτυλο μέσα της και άρχισα να το γυρίζω με αργό τρόπο. Σε λίγο άρχισα να της σπρώχνω και ένα δεύτερο, που με λίγη προσπάθεια γλίστρησε μέσα της. Βοήθησαν και τα ζουμιά της που ξεχείλιζαν από το μουνάκι της, το οποίο είχε γίνει σαν φουρτουνιασμένη θάλασσα.

 

Όταν κατάλαβα ότι ήταν έτοιμη, γλίστρησα πίσω της και την ξάπλωσα στο πλάι. Σήκωσα το ένα της πόδι για να κάνω χώρο και ακούμπησα τον πούτσο μου στην κωλοτρυπίδα της. Η Μαρία δεν έφερε καμιά αντίδραση, ήταν παραδομένη πια στην καύλα. Έσπρωξα λίγο και το κεφαλάκι μπήκε μέσα της. Ήταν πολύ στενή, καμιά σχέση με το μουνί της. Με δυσκολία έμπαινα χιλιοστό χιλιοστό μέσα της. Την ίδια ώρα με το χέρι μου της χάιδευα πότε την κλειτορίδα της και πότε τις ρώγες της ενώ ψιθύριζα βρομόλογα στο αυτί της.

 

-Θα σε πάρω σαν πουτάνα. Θα σε σκίσω και θα σ’ αρέσει. Θα φας τόσο πήδημα που δεν έχεις φάει είκοσι πέντε χρόνια γάμου. Θα σε χύσω από παντού.

 

Με όλα αυτά η καύλα της δεν κρατιόταν. Άρχισε μόνη να σπρώχνει τον κώλο της πίσω προς τον πούτσο μου, κάνοντάς τον να χώνεται όλο και πιο βαθιά μέσα της. Σε κάθε σπρωξιά έβγαζε και ένα βογγητό. Εγώ συνέχιζα να παίζω με την κλειτορίδα της. Όταν είχα μπει αρκετά μέσα της την ανασήκωσα χωρίς να βγω και την έβαλα με την πλάτη να κάθεται πάνω μου. Αν και καταλάβαινα ότι πρέπει να πονούσε, αυτή δε σταματούσε να κουνιέται πάνω κάτω και να παίρνει τον πούτσο μου όλο και πιο βαθειά. Με τον ρυθμό της δεν προλάβαινα να συνεχίσω το παίξιμο στο μουνί της ενώ δεν έφτανα και τις ρώγες από τα βυζάκια της που ανεβοκατέβαιναν παθιασμένα.

 

Τότε είδα κάτι που δεν είχα ξαναδεί. Η γυναίκα μου άρχισε με τα δάχτυλά της να μαλάζει τα στήθη της και να ερεθίζει τις ρώγες της με την παλάμη της. Αυτή πια δεν ήταν η γυναίκα που ήξερα μέχρι τότε. Είχε μεταμορφωθεί σε μια καυλιάρα πορνοστάρ, που τον έπαιρνε από παντού και δεν είχε καμιά αναστολή.

 

-Πάρε με από παντού! φώναζε. Έτσι σε θέλω. Πού ήσουν τόσα χρόνια. Κάνε με να νιώσω σαν πορνοστάρ. Τελειώνωωωω!!!

 

Τότε έγινε η έκρηξη. Ο πούτσος μου εκτόξευσε τα υγρά του βαθειά μέσα στην τρύπα της ενώ η καύλα της Μαρίας ξέσπασε σε τρελούς σπασμούς, που τους προκαλούσε η ίδια με τα χέρια της. Ξεθεωμένη έγειρε στο πλάι, χωρίς να αφήσει το καυλί μου να βγει από τον κώλο της.

 

-Θέλω να μείνεις μέσα μου για πάντα, μου είπε με λάγνα φωνή.

 

 

Εγώ, όμως είχα διαφορετικά πλάνα. Αφού έκατσα λίγη ώρα έτσι ξαπλωμένος, σηκώθηκα και πήρα τη φωτογραφική μηχανή.

 

-Τι κάνεις εκεί;;; φώναξε η Μαρία και πήγε να σκεπαστεί με ένα σεντόνι, την ίδια ώρα που από τον κώλο της ξεχείλιζαν τα σπερματικά υγρά μου.

 

Δεν την άφησα. Με μια κίνηση το άρπαξα και το πέταξα στο πλάι.

 

-Μήπως δε σε έβλεπα τόσην ώρα, της είπα, πώς κοιταζόσουν στον καθρέπτη όσο σε πηδούσα; Αυτό δε σε ερέθιζε; Δεν ήταν ωραίο να νοιώθεις σαν πορνοστάρ που παίζει σε ταινία; Ε, τώρα θα είσαι πραγματικά πρωταγωνίστρια στην ταινία που θα κάνουμε!

 

Η Μαρία μόλις τα άκουσε αυτά πήρε ένα περίεργο ύφος. Σαν απορία μαζί με μια τεράστια καύλα. Το έβλεπα ότι ήθελε να το δοκιμάσει. Ξεκίνησα να την φωτογραφίζω. Αυτή λίγο λίγο άρχισε να μπαίνει στο παιχνίδι. Αφού έκανε κάποιες σεξουλιάρικες πόζες ξαπλωμένη μπρούμυτα, γύρισε ανάσκελα και άρχισε να χαϊδεύει τα στήθη της. Σε λίγο άνοιξε τα πόδια της και φωτογράφισα το φρεσκοξυρισμένο μουνάκι της που γυάλιζε από τα υγρά του οργασμού της.

 

Η γυναίκα μου πια ήταν μια πορνοστάρ. Έπαιζε το ρόλο της έκφυλης πόρνης τέλεια. Ξεπερνούσε κάθε της αναστολή. Έχωνε τα δάχτυλά της μέσα της, τα έβγαζε και τα έγλυφε, δίνοντάς μου τέλειες πόζες. Δεν της έφτανε όμως αυτό. Κάποια στιγμή έκανε κάτι που με άφησε άφωνο. Πήρε από το κομοδίνο ένα αποσμητικό ρολ-ον, μακρόστενο με οβάλ καπάκι, που είχε σχήμα σα δονητή. Το έφερε στο στόμα της και άρχισε να το παίρνει πίπα σα νά'τανε το καυλί μου. Το έγλυφε όσο τη φωτογράφιζα και το ύφος της είχε γίνει έκφυλο όσο δεν παίρνει άλλο.

 

Ξαφνικά το φέρνει στο ξυρισμένο της μουνί. Χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου το χώνει μέσα της και αρχίζει να το παίζει σαν να είχε δονητή. Στην αρχή με αργές κινήσεις, που σε λίγο άρχισαν να γίνονται όλο και πιο έντονες. Γύρισε και με κοίταξε. Το βλέμμα της ήταν το πιο καυλιάρικο που είχα δει ποτέ στη ζωή μου. Οι κόρες της είχαν διασταλεί και τα μάτια της γυάλιζαν με ενθουσιασμό, μαζί με μια πρωτόγονη έξαψη.

 

Δεν άργησε να τελειώσει με το μπουκαλάκι στο μουνί της και τα δάχτυλα στις ρώγες της. Εγώ όλη αυτήν την ώρα την βιντεοσκοπούσα με τη μηχανή και είχα βγάλει έξω τον πούτσο μου και τον έπαιζα. Μόλις συνήλθε, με είδε και μου είπε:

 

-Τι περιμένεις λοιπόν, πάρε με όσο πιο δυνατά μπορείς!

 

Έστησα τη μηχανή στο απέναντι έπιπλο και πήγα στο κρεβάτι. Την έπιασα δυνατά και την έβαλα να καθίσει στα τέσσερα. Αυτή έπιασε το καυλί μου και το οδήγησε στο ορθάνοιχτο μουνί της. Έσπρωξα και μπήκα μέσα της, ενώ η γυναίκα μου άρχισε να βογγάει με δύναμη. Τη γαμούσα επί δέκα λεπτά κρατώντας την από το πλάι και σπρώχνοντας με όλη τη δύναμη τον πούτσο μου να πιάσει πάτο. Η Μαρία τελείωσε άλλες δύο φορές, ενώ εγώ συνέχιζα ακάθεκτος. Κάποια στιγμή δεν άντεχε άλλο και ξάπλωσε πάνω στο κρεβάτι έχοντας όμως τουρλωμένο τον πισινό της για να μου δίνει χώρο να της τον χώνω βαθειά στο μουνάκι της.

 

Εγώ χωρίς να βγω, στρίβω και βρίσκομαι μπροστά της. Την σηκώνω και τη βάζω πάνω μου με τα πόδια ανοιχτά να μπαίνω μέσα της. Ήταν πια ξέπνοη. Για να τη βοηθήσω έπιασα τα κωλομέρια της και τα κουνούσα ρυθμικά πάνω κάτω για να μου γαμάει τον πούτσο. Το ένα μου χέρι προχώρησε προς την πίσω τρύπα και χώθηκε μέσα της ενώ εγώ τη γαμούσα από μπροστά. Αυτό ήταν! Την είδα να ξαναζωντανεύει.

 

-Άσε αυτήν την τρύπα, θα την περιποιηθώ εγώ, μου λέει ξαναμμένη.

 

Τότε με τρελαίνει! Πιάνει πάλι το αποσμητικό της και αφού το έγλυψε καλά καλά το έχωσε με μιας στον κώλο της. Η ηδονή της ξεχείλισε. Νόμιζα ότι πια δεν βρισκόταν εκεί αλλά είχε απογειωθεί. Γαμιόταν μόνη της, μια καρφώνοντας μέσα της τον πούτσο μου και μια χώνοντας στον κώλο της το μπουκαλάκι, που έπαιζε τον ρόλο του δονητή. Έχυσε πάλι πάνω στον πούτσο μου, αν και αυτή τη φορά νομίζω ότι ο οργασμός της είχε έρθει από την πίσω τρυπούλα της, όπως συσπώταν και μαζευόταν πάνω στο εργαλείο της.

 

Δεν άργησα κι εγώ να χύσω μέσα της, με τόση δύναμη, που νόμισα ότι θα πάθαινα καρδιακό επεισόδιο. Ήταν η τρίτη φορά μέσα σε δύο ώρες, ρεκόρ που είχα να πιάσω από τότε που ήμουν είκοσι χρονών. Αλλά εκείνη τη μέρα όλα γίνονταν για πρώτη φορά. Για άλλη μια φορά τα χύσια μου ξεχείλισαν το μουνάκι της και πασάλειψαν τα πάντα γύρω μας.

 

-Σκέψου έκπληξη που θα πάρει η καμαριέρα αύριο, όταν θα καθαρίσει το δωμάτιο, μου είπε και έσκασε στα γέλια. Τόση έκπληξη όση πήρε και ο μασέρ, όταν πήγα ολόγυμνη για μασάζ, με το σπέρμα σου να αναδύεται από μέσα μου και η μυρωδιά του να γεμίζει όλο το δωμάτιο. Πρέπει το παλικάρι να έπαθε την πλάκα του. Τόσην ώρα που με πασπάτευε θα του είχε γίνει κάγκελο.

 

-Γι’ αυτό μου ήρθες ολόγυμνη; Και η καύλα σου ήταν από τον μασέρ;

 

-Όχι αγάπη μου, μου απάντησε και με φίλησε με πάθος στο στόμα. Ερεθίστηκα τρελά όταν ένιωσα πως με θέλεις τόσο πολύ μετά από τόσα χρόνια γάμου. Ήθελα να σου δείξω πόσο σε λατρεύω και ήθελα να φτάσω μαζί σου όσο πιο μακριά μπορούσα. Τόσα χρόνια που πέρασαν μου φαίνονταν κρύα και ήθελα να κερδίσω το χαμένο έδαφος. Δε σου κρύβω όμως ότι όταν έβαζα το μπουκαλάκι στον κώλο μου, φανταζόμουνα ότι εσύ με έπαιρνες από μπροστά και ο μασέρ από πίσω!

 

Μου ήλθε κόλπος! Εκεί είχε φτάσει η πριν συνεσταλμένη και ψυχρή γυναίκα μου! Λες τώρα να αρχίσει να ζητάει νεαρούς για να την περιποιούνται; Εκτός κι αν είμαι κι εγώ εκεί να συμμετέχω! Αλλά εδώ αρχίζει άλλη ιστορία…

 

error: