Η γειτόνισσα που ζηλεψε

Σας είχα πει σε προοηγούμενο  οτι μια γειτόνισσα με πήρε χαμπάρι και πηγε να κάνει "παράπονα", για τις "φασαριες¨". Η Κάτια, ηταν η γειτόνισσα του κατω διαμερισματος. Ηταν λοιπον ενα πρωι, ηρθε ο ταχυδρομος και κατεβηκα να δω τι λογαριασμος μου ηρθε. Εκει ηταν και η Κατια…Αφου ειπαμε τις καλημέρες μας, η Κατια είπε …εχεις γινει το προσωπο της πολυκατοικιας!Γιατι ρωτησα? Καταρχην, απο οτι λενε, αλλα κατι εχω δει και γω μπαινοβγαινουν στο διαμερισμα σου, διαφορετικές γυναίκες.

Εχεις και σοβαρη σχεση απο οτι ξερω, την βλεπω τακτικα, αλλα μπαινουν και αλλες γυναικές. Φιλες απαντω, κοφτα. Τοτε εχεις στενές σχέσεις με τις φιλες σου. Εκει σταματησαμε γιατι ηρθες και ενας αλλος ενοικος. Στο ασανσερ, μου λεει, ειμαι ατυχη.. Δεν υπολογισα καλα και μου τελειωσαν τα καλαμάκια. Θελω να πιω φραπε και δεν μπορω χωρις καλαμακι. μηπως εχεις ενα? οσα θες. Παω σπιτι να σου φερω. ωραια, αλλα δεν χρειαζεται θα ανεβω εγω σε πεντε λεπτα, Να εισαι καλα, γιατι χωρις καφε δεν μπορω. Μπαινω σπιτι και ετοιμαζω 4-5 καλαμακια σε ενα σακουλακι, μην μας περασει και για τσιγουνηδες. Περασαν 5 λεπτα, δεκα λεπτα και δεν ηρθε.

Και γω ηθελα να φυγω να παω για καφε αφου προηγουμενος επιστρεψω στο video club το χθεσινο dvd. Ειχε ερθει η Μαρια και ειχαμε "προβολη". αρχισα να ετοιμαζομαι. Εκει που πηγα να αλλαξω μποξερακι χτυπαει κουδουνι. Επειδη δεν προλαβαινω φορεσα την φορμα, χωρις ομως το μποξερακι. Ηταν η Κατια με ενα ποτηρι φραπε,που ηθελε καλαμακι. Της λεω να περασει. Ηρθα να πιουμε εδω καφε, αν δεν πειραζει. Καλυτερα να γνωριστουμε. Ειμαι εδω και ξερω μονο το ονομα σου.

Κατσε να φτιαξω και γω ενα φραπε και να τα πουμε. Καπνιζεις ελευθερα της λεω. Φτιαχνω το φραπε και αρραζω και γω στον καναπε. Οταν μπήκα στο σαλονι, η Κατια ειχε ανοιξει την θηκη με το ενοικιασμενο dvd και ειδε τον τιτλο που ηταν ολοφανερο, οτι προκειται για ερωτικη ταινια. Μολις με ειδε το κλεισε και το εβαλε στο τραπεζακι. Εγω εκανα το κοροιδο. Δεν σας ειπα πως ηταν η Κατια. Γυρω στα 30, την εκανα. Δεν την ελεγες και γκομεναρα, αλλα ηταν μια χαρα.

Ντυσιμο οχι συντηριτικο ουτε και ξεκωλο. Καλο θα ελεγα. Την ειχα δει και με τζιν και μινι. Αναλογα με τον καιρο και την ωρα. Σημερα, ηρθε με ενα φορεματι. Περιπου λιγο πανω απο γονατο. Αρχισαμε την κουβεντα για δουλειες .Μετα απο λιγο, αλλαζει την κουβεντα, μου λεει. Το ξερεις οτι το δωματια ειναι μεσοτοιχια με το σαλονι;Ειναι στιγμες που δεν μπορω να δω τηλεοραση; Γιατι της λεω;

Τι γιατι, μου λεει. Ερχονται οι φιλες σου, ερχεται η δικια σου και δεν μπορω να ηρεμησω απο τις φωνες. Ολη η πολυκατοικια το λεει. Φαντασου εγω που ειμαι διπλα σου. Αυτο δεν ειναι κακο της λεω. Σας ανοιγουμε τις ορεξεις να κανετε και εσεις το ιδιο. Εγω με ποιον.Ειμαι μονη μου. Χωρισα πριν λιγους μηνες και μετακομισα εδω πριν λιγο καιρο. Οποτε δεν εχω με καποιον, να κανω κατι….οταν ομως φθανω στο αμην, αυνανιζομαι…. Δεν ξερεις ποσο μου αρεσει να βλεπω μια γυναικα ν΄αυνανιζεται. Για αυτο και τα dvd μου λεει; Δεν σου φθανει το βραδυνο?

θες και μονο σου. Καταρχην της λεω μια πετυχημενη μαλακια λεει πολλα, αλλα τα dvd ειναι για μια φιλη που της αρεσει να β
λεπουμε μια ερωτικη ταινια και μετα να τα κανουμε πραξη. Εγω μπορω και χωρις dvd, Μαλλον ειχε αρχισει να χοντραινει το παιχνίδι και δεν επρεπε να κανω καποιο λάθος. Δεν ειναι και το πρωινο σεξ;Ειναι αληθεια οτι μονο και η συζητηση και η σκεψη οτι μπορει να γινει χαμος στον καναπε. Και μην ξεχνατε οτι φοραω φορμα χωρις εσωρουχο και οσο να ναι φαινονταν. Νομίζω δηλαδη. Δεν ξερω αν διαβασε την σκεψη μου, αλλα η ατάκα μου με αφησε καγκελο. Τι εγινε τοσο γρηγορα ερεθιζεσαι, Βλεπω την φορμα σου φουσκωμενη. Μην τα κανεις αυτα….

Συγγνωμη της λεω, αλλα αυτα που λεμε με εφτιαξαν. Δεν εχει συγγνωμες. Δεν την δεχομαι. Μαλλον θα την δεχτω υπο ορους. Να δουμε το dvd. δεν εχω δει πολλα και θελω να δω τι ειδες χθες. οκ της λεω, αλλα μετα εγω δεν θα αντεχω. Καλα καλα βαλε να δουμε σε παρακαλω, εκτος και αν δεν θες να δεις μαζι μου. δεν απαντω και εβαλα το dvd, να παιξει. Εδειχνε διαφορετικα διαφημστικα απο διαφορες αλλες ερωτικες ταινιες. Βαλε την ταινια ειπε και σε τα διαφημιστικα.

Επαιξε η ταινια για κανα δεκαλεπτο και καταλαβα οτι ερεθιστηκε και η Κατια.Καταρχην δεν φοραγε σουτιεν(αυτο μαλλον το ειχα καταλαβει απο την πρωτη στιγμη αλλα δεν ημουν σιγουρος) και δευτερον επαιζε λιγο με τα ποδια της , αλλαζες συνεχως θεση στον καναπε, πρεπει να ειχε γιει τουρμπο. Και γω ομως ειχα γινει τουρμπο. Ηθελα να τον πεταξω εξω. Δεν αντεξα και τον πεταξα εξω ετσι και αλλιως γιατι ειχε ερθει σπιτι. Ασε να τον δει και να μου τον αρπαξει ειπα. Μολις τον εβγαλα ειπε,,, τι κανεις εκει; Ρε Κατια δεν βλεπω ντοκυμαντερ. Μα μπροστα μου; Αν θες και πισω σου της λεω γινεται. Απο παντου θελω και κανει ενα μακροβουτι και τον αρπαζει.. Ηταν ξυρισμενος και ειχα κανει μπανιο πριν μια ωρα και ηταν οπως ειπε καβλα. Ειχε καιρο φαινεται να πιασει πουτσο και ετρεμε… Ηρεμησε της ειπα. Ειναι ολος δικος σου. Με κοιταξε και γελασε και συνεχισε το γλυψιμο.Ηταν ξυρισμενος, και τον εγλυφε απο πανω ως κατω,,, και λιγο πιο κατω και τα δαχτυλα της επαιζαν τρελλα..παντου…. Θελω να χυσεις και να τα πιω ολα…… Συνεχισε ετσι και θα σε χυσω γρηγορααααα.

Ετσι και εγινε. Σε ενα πενταλεπτο φωναζω χυνωωωωωωω και αυτη σαν να ηταν τα τελευταια χυσια του κοσμου τα ρουφηξε ολααααααα….. Τωρα ειναι η σειρα σου να πιεις ειπε… Θελω και γω να σε κερασω . Σηκωσα λιγο την φούστα της και ειδα ενα μικροσκοπικο μαυρο δαντελενιο διαφανες εσωρουχο… ηταν μαλιστα υγροοο. Με εγλυφε και σχεσον εχυσε…. Της βγαζω το κυλωτακι και το κρατω στην χουφτα μου και αρχισε να δουλευει η γλωσσα μου… Μεσα σε δυο τρια λεπτα ειχε σπασμους και εχυσε. Και γω ομως ειχα ξανακαβλωσει… χωρις να αφησω να χαθει χρονος μπαινω μεσα της…. Στην αρχη σιγα σιγα και οσο περναγε ο χρονος πιο γρηγορα και δυνατα…Πρεπει να εχυσε δυο τρεις φορες. την ειχα στριμωξει στην γωνια του καναπε και δεν μπορουσε να κανει τιποτα, μονο να ανοιγει περισσοτερο την μουναρα της….

Μετα την βαζω να καθίσει πανω μου,,,,,,, ειχα φατσα το στηθος της…. ηταν λιγο γεματουλα αλλα τα βυζια της ηταν καβλααα….Ημουν ετοιμος να χυσω….. της το λεω,,,, Βγαζει τον πουτσο απο την μουναρα της αρχιζει να τον παιζει και τελειωσα πανω στις βυζαρες της…..Δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου και αρραξα στον καναπεεε…. εκεινη αρχισε να ντυνεται… Να κανουμε ενα τσιγαρο και να φυγω… πρεπει να παω στην δουλεια…. Μετα απο λιγο,,, σηκωνεται να φυγει…. Μου δινει το εσωρουχο της… Αυτο θα μου το φερεις εσυ…….

Το βραδυ ηρθε σπιτι η δικια μου. Και εγινε παλι παρτυ με αλλη καλεσμενη. Την ωρα που πηδιομασταν ακουω ενα μηνυμα στο κινητο. Οταν τελειωσαμε και πηγα να φερω νερο παω να δω το μηνυμα. Ηταν ενα αγνωστο νουμερο… Παλι τα ιδια; Μην ξεχασεις κατι πρεπει να μου φερεις….. Την αλλη μερα το πρωι πηγα να πιω καφε στον δευτερο..εκτος εδρας…..

error: