Η άλλη παρέα στην παραλία και η τσίτσιδη ντροπαλή θεία

Θα σας διηγηθώ μια ιστορία που έγινε το περσινο καλοκαίρι όταν η θεία Φρόσσω ήρθε στην Αθήνα και μου δόθηκε η ευκαιρία να την ξεναγήσω για δύο μέρες στην Αθήνα.Η θεία Φρόσσω είναι μια γυναίκα που πάντα με αναστάτωνε τα καλοκαίρια στο χωριό και είχα τραβήξει πολλές μαλακίες για πάρτυ της και έμενε σχεδόν στα 50 της μια γυναίκα η οποία μπορούσε να θεωρηθεί μια τυπική γυναίκα της ηλικία της, αλλά με βλέμμα, πρόσωπο και φωνή που καύλωνε όλο τον αντρικό πληθυσμό! Τη δεύτερη μέρα και αφού την είχα πάει σε κάμποσα μέρη είχα παρατηρήσει ότι το βλέμμα της τις περισσότερες φορές ήταν κάπως προκλητικό και πολλές φορές ενώ μου μίλαγε μου έπιανε το πόδι ή με άγγιζε με την πρώτη ευκαιρία που έβρισκε στην πλάτη η στα χέρια κάνοντάς με να σκέφτομαι ότι έπρεπε να κάνω μια κίνηση για να εκπληρώσω τις καύλες πολλών καλοκαιριών… Η μέρα ξεκίνησε εντελώς αντίθετα απο όσο νομίζετε οι περισσότεροι…

Η θεία Φρόσσω μπήκε στο αυτοκίνητο για μια ακόμα διαδρομή προς τα νότια προάστεια αρχίζοντας μια ατελείωτη γκρίνια για τις συνθήκες στο χωριό, λέγοντας ότι δεν περνάει καλά, ότι δεν είναι ευτυχισμένη με τη ζωή της και άλλες τέτοιες βαρετές διαπιστώσεις που με έκαναν στην αρχή αυθόρμητα να την παινεύω και να προσπαθώ να της ανεβάσω την αυτοπεποίθηση… Σιγά σιγά όμως άρχισε να παραπονιέται ότι έχει πάψει να νιώθει γυναίκα, ότι ο άντρας της την έχει για αρκετά χρόνια παραμελήσει εντελώς και ότι το μόνο που θα ήθελε να νιώσει στη ζωή της είναι είναι τρυφερότητα και διάφορα συναισθήματα που όσο συνέχιζε καταλάβαινα ότι ήθελε να μιλήσει για σεξ αλλά ντρέπονταν και απλά προσπαθούσε να αναφέρει το θέμα όσο πιο ευγενικά και περιφραστικά γίνονταν… Εγώ όσο άκουγα ότι ο άντρας της δεν τη γάμαγε και ότι η γυναίκα που είχα ρίξει τόνους σπέρματος ήταν δίπλα μου και μάλιστα γυρόφερνε και από μόνη της τη συζήτηση γύρω από το σεξ έψαχνα εναγωνίως να βρώ μια αφορμή να τη βουτήξω και να χωθώ όλος μέσα της… Από την άλλη πλευρά όμως φοβόμουν ότι όλα αυτά είναι η ιδέα μου και ότι αν έκανα κάτι τέτοιο θα έτρωγα άκυρο και θα ξευτιλιζόμουν και σε όλο το σόι… Με το αυτοκίνητο είχαμε φτάσει σχεδόν ανάβυσσο και ενώ μιλάγαμε κοιτάζαμε τις παραλίες και τον κόσμο που έκανε μπάνιο στις παραλίες. Σε κάποια στιγμή ενώ κοιτάζαμε τον κόσμο που έκανε μπάνιο δεν κρατήθηκα και της είπα “α ρε θεία ωραία θα ήταν να είμασταν και εμείς για κανένα μπάνιο”. Εκείνη μου χαζογέλασε πολύ ύποπτα και συνθηματικά και μου είπε απλά “και..μαγιώ…; χωρίς μαγιώ…;”

Εγω εκείνη την ώρα και μόνο από τον τόνο της φωνής της, αυθόρμητα γύρισα και της ειπα γελώντας “και χωρίς μαγιώ, κωλώνουμε εμείς;” και συνέχισα να γελάω περιμένοντας με αγωνία της αντίδρασή της… Εκείνη γέλασε και μου λέει (σαν να μην είχ ε καταλάβει), “εννοείς, τσίτσιδοι αγόρι μου;”, “ναι βρε θεία της λέω εγώ”, γίνε λίγο πιο προοδευτική, εδώ στην Αθήνα έτσι και αλλιώς δε σε ξέρει κανένας, θα απολαύσεις το μπανάκι σου και θα αποκτήσεις και μια νέα εμπειρία”. Εκείνη που άρχισε να συνειδητοποιεί ότι είμασταν ένα βήμα πριν πραγματοποιήσουμε αυτή τη φαντασίωση άρχισε να γίνεται νευρική και να γελάει συνέχεια ντροπαλά και να μου λέει συνέχεια “δεν το πιστεύω, εμείς οι δύο χωρίς ρούχα..” και να γελάει, και να το λέει ξανά και ξανά… ενώ εγώ της είπα “ναι, και δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα, δε θέλω ντροπές και τέτοια,ε;” Εκείνη κουνησε δύο φορές καταφατικά το κεφάλι της και διέκρινα στο βλέμμα της ότι κατά βάθος δεν έβλεπε την ώρα να φτάσουμε στην παραλία… Σε λίγο είμασταν σε μια απόμερη παραλία στα Λεχραινά. Πάρκαρα την κοίταξα με νόημα και της έδειξα ένα χωμάτινο μονοπάτι που κατέβαινε στην παραλία.. Η ντροπή ξεχύλιζε στο πρόσωπό της και ένα μόνιμο χαμόγελο ήταν ζωγραφισμένο στα χείλη της.

Μόλις κατεβήκαμε στην παραλία είδαμε ένα παλικάρι που καθόταν γυμνό στην αρχή της παραλίας και λίγο πιο πέρα μια παρέα γυμνιστών με τρεις τέσσερις άντρες και μια γυναίκα γύρω στα 20 η οποία φορούσε μόνο το στρινγκ της. “Εδώ είμαστε της λέω, και βγάζω το μπλουζάκι μου…” Η θεία Φρόσσω με κοίταγε και εκείνη την ώρα που πάω να βγάλω το σορτσάκι μου ακούω ένα “μηηηηη…” και μετά αρχίζει να χαζογελάει ενώ εγώ με μια απότομη κίνηση τα έβγαλα όλα και στεκόμουν χωρίς καθόλου ρούχα μπροστά στη θεία η οποία στέκοταν σαν να τα χε χάσει κοιτάζοντας το πούτσο μου… “Ελα θεία μου, η σειρά σου” , της είπα και την είδα να μου γυρίζει την πλάτη.. Με μια κίνηση έβγαλε ένα γαλάζιο φόρεμα που φορούσε και έμεινε με τα μαύρα της εσώρουχα. Εντάξει μου είπε κάτσε λίγο και θα βγάλω και τα άλλα. Εγω δεν άντεχα να περιμένω και της είπα “βγάλε το σουτιέν σου μωρέ, τι ντρέπεσαι;”. Ξαφνικά είδα το χέρι της να ανεβαίνει και να ξεκουμπώνει το σουτιέν της και να το πετάει κάτω. Ενώ με είχε πλάτη έβαλε τα χέρια της στα βυζιά της και αφού τα κάλυψε γύρισε προς να μένα.

Εκείνη την ώρα της είπα ότι έχω πολύ όμορφη θεία και την πλησίασα. Της είπα να μην κωλώνει, γονάτισα μπροστά της και τις τράβηξα τη κυλότα της μέχρι τους αστραγάλους της! Ακούστηκε μια κραυγή και εγώ σηκώθηκα και την κοιταξα: Δεν έχω ξαναδεί ποτέ τόση ντροπή ζωγραφισμένη σε ένα πρόσωπο! “ελα, μη μασάς” της είπα, “όλοι εδώ είναι τσίτσιδοι”, “χαλάρωσε να απολαύσουμε το μπάνιο μας”! Ταυτόχρονα γύρισε προς τη θάλασσα και άρχισα χωρίς να με κοιτάζει να χαζεύω την πλάτη της και τον κώλο της… Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι η θεία Φρόσσω ήταν μπροστά μου ολογυμνη και ήταν θέμα χρόνου πότε θα την έβλεπα και από μπροστά… Σε ένα δευτερόλεπτο είχα πάει δίπλα της και κοίταζα τα τεράστια βυζιά της και την κοιλιά της που κατέληγε στις τρίχες που έδειχναν το μισό της μουνί ανάμεσα στα πόδια της. “καλε τι με κοιτάς ολόγυμνη;” μου είπε και για να σπάσει ο πάγος της είπα “ε όχι και ολόγυμνη, φοράς ακόμα της σαγιονάρες σου!” Σκάσαμε στα γέλια και οι δύο και η αρχική κρυάδα άρχισε να φεύγει. “Ωραία” μου λέει “θα βγάλω τις σαγιονάρες μου για να μείνω τσίτσιδη, να δω τι θα καταλάβεις!”, αλλά μια που είμαι γυμνή να μείνουμε λίγο στην παραλία να μαυρίσω και μετά μπαίνουμε και στη θάλασσα. Μόλις τις έγνεψα καταφατικά η θεία είχε ξαπλώσει μπρούμητα και εγώ είχα μείνει να βλέπω τις μπουτάρες της και ένα λευκό σημάδι από το μαγιώ πάνω στο δέρμα της. Ξάπλωσα από πάνω της και της χάιδεψα δυστακτικά τους ώμους. “Αχ, μπράβο” μου λέει “αγόρι μου, μου αρέσει πολύ το μασάζ και δεν μου έχει κάνει ποτέ κανείς…”

Εγώ, άρχισα να της τρίβω τους ώμους και μετά να με τις παλάμες μου να της χαιδεύω το λαίμό έως μπροστά. “αχ, μπράβο αγόρι μου κάνε μου και την πλάτη, πήγαινε και πιο κάτω, το κάνεις υπέροχα” μου είπε και άρχισα να πιάνω την πλάτη της με τα δυο μου χέρια δυνατά απο τον αυχαίνα έως χαμηλά στη μέση της. Μετά από λίγη ώρα δειλά δειλά άρχισα να κατεβαίνω προς τα κάτω πιάνοντας λίγο λίγο το πάνο μέρος του κώλου της αρχίζοντας να την ακούω να βογγάει όσο πιο πνιχτά και σιγά μπορούσε. Αυτό μου έδωσε θάρρος να πιάσω τα κωλομέρια της και να αρχίσω να τα χουφτώνω με δύναμη.

Τα βογγητά δυνάμωναν και ήταν σίγουρο ότι η θεία Φρόσσω είχε αρχίσει να καβλώνει! Πήρα τα αριστερό της πόδι και άρχισα να το χαιδεύω, της έκανα μασάζ από τα μπούτια μέχρι τις φτέρνες τραβόντας το προς το μέρος μου και σε λίγο τα πόδια της είχαν ανοίξει και έβλεπα μπροστά μου όλο το μουνί της από τις αρχές στα μουνόχειλά της μέχρι την τρύπα στον κώλο της! Η πούτσα μου είχε γίνει κατάρτι και αποφάσισα να τις χαιδεύω τους προσαγωγούς ενώ άκουγα την ανάσα της να βαθαίνει όλο και περισσότερο. Σε κάποια στιγμή δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο! Έβαλα τα δάχτυλα μου ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να της χαιδεύω τα μουνόχειλα ενώ πλέον η ανάσα της είχε γίνει γρήγορη και κοφτη.. Τα δάχτυλά μου πέρασαν στο μουνί της και έψαχναν να βρουν την κλιτορίδα της, μολις την έπιασα ακούστηκε ένα δυνατό βογγητό και η θεία τραντάχτηκε ολόκληρη ενώ τα δάχτυλα των ποδιών της άνοιξαν ανακλαστικά. Μετά από μισό λεπτό της ζήτησα να γυρίσει -και καλά- να της κάνω μασάζ και “από μπροστά”. Υπάκουσε αμέσως. Είδα τον κώλο της να ανασηκώνεται και με δύο κινήσεις να κάθεται να με κοιτάζει ανάσκελα! Τα μεγάλα βυζιά της χύνονταν μπροστά στα μάτια μου, και χωρίς να χάνω χρόνο άρχισα να της χαιδεύω την κοιλιά.

Η σεμνή και ντροπαλή θεία μου φώναζε “πολύ καλά το κάνεις αγόρι μου” ενώ άρχισα να της μαλάζω τις βυζάρες της και να νιώθω τραντάγματα σε όλο της το σώμα κάθε φορά που τα χέρια μου περνούσαν από τις ρώγες της! Με μια κίνηση ξαφνικά ανασηκώθηκε, με έβαλε ανάσκελα και μπήκε όλη ανάμεσα στα πόδια μου και έκανε ότι θα μου πάρει πίπα. Έβγαλε έξω τη γλώσσα της αλλά σταμάτησε μπροστά στον πούτσο μου και την ξανάβαλε μέσα και μετά με κοίταξε ειρώνικα. Στη συνέχεια το ξανάκανε όπως έβλεπα το πρόσωπο μια μεγάλης κυρίας να με κοιτάζει με μισόκλειστα μάτια και να μην μου παίρνει πίπα, γύρισα και της έριξα ένα χαστούκι στο πρόσωπο. Εκείνη τσίριξε και πριν προλάβει να το ξανακάνει τις έριξα άλλο ένα και της είπα “για όλες τις καβλες που μου έχεις προκαλέσει από τότε που ήμουν μικρός”! Εκείνη γέλασε, εβγαλε τη γλώσσα της και άρχισε να το γλύφει από πάνω προς τα κάτω και εγώ κοντευα να μείνω από την καύλα! το μόνο που έβλεπα ήταν το χέρι της και το πρόσωπο της με το πουλί μου να χάνεται στο στόμα της και να ξαναβγαίνει.

Όσο και αν δεν το πιστεύετε, το πρόσωπο μιας γυναίκας πενήντα χρονών με τα κόντα ξανθά μαλλιά της εκείνη την ώρα με είχε κάνει να λιώνω από καύλα! Ωστόσο, όλη εκείνη την ώρα μέσα στη καύλα δεν είχαμε καταλάβει ότι δεν είμασταν μόνοι μας στην παραλία. Το παλικάρι που καθόταν αμέριμνο οταν φτάσαμε, είχε γυρίσει προς το μέρος μας και είχε αρχίζει να τη παίζει βλέποντας τα πόδια και την κωλάρα της θείας. Εκανα νόημα στη θεία και εκείνη γύρισε και τον είδε. Ξαφνικά εκείνος κοκάλωσε και η θεία του έγνεψε να έρθει στο προς το μέρος μας. “Τι κάνεις αγόρι μου, γιατί έχεις καβλώσει;” τον ρώτησε, και καλά τάχα λες και δεν καταλάβαινε… “Με εσάς” της απάντησε ο άλλος που ξεθάρεψε και ξαναχαίδευε το πουτσο του. Η θεία ξεπερνώντας όλες τις προβλέψεις μου, αντι να ντραπεί και να σηκωθεί να φύγει, άρχισε να του χαιδεύει το πόδι και να τον ρωτάει “πως τη βρίσκει”! Εκείνος απάντησε ότι είναι “μανάρι και τρελή κάβλα” και η θεία έδειξε πραγματικά να το απολαμβάνει και να ξαφνιάζεται από την απάντηση, τόσο που τον ρώτησε αν θέλει να του την παίξει! Εκείνος πλησίασε και τώρα η θεία Φρόσσω όπως ήταν ξεγυμνωμένη μπροστά μας άρχισε με το ένα χέρι να την παίζει σε μένα και με το άλλο στον άγνωστο, ο οποίος είχε αρχίσει να της χαιδεύει το βυζί και το μάγουλο…

Κολακευμένη η θεία μου στο υπέρτατο σημείο άρχισε να μας ρωτάει πως τη βρίσκουμε και να κουνάει τα βυζιά της, να μας δείχνει τα πόδια της και να χαιδεύει την κοιλιά της αφήοντας εμάς και αρχίζοντας να παίρνει πόζες. Αυτό που ζούσα ήταν πέρα από κάθε φαντασία. Η θεία Φρόσσω και εγώ μαζί με έναν άσχετο στην παραλία και η θεία να ποζάρει σαν κοριτσάκι σε τσοντοπεριοδικό. Και μάλιστα να της δίνουμε και παραγγελιές: “Θεία έξω τα βυζιά, να φαίνονται ολόκληρα” της έλεγα εγώ, “μπορείτε να στειθείτε στα τέσσερα και να ανοίξετε τα πόδια σας για να τα δώ όλα” της είπε το άλλο παιδί που εξακολουθούσε να της μιλάει στον πληθυντικό. Και εκείνη στηνότανε και υπάκουγε τυφλά ότι εντολή της δίναμε ρωτώντας μας συνέχεια “σας αρέσει;” και εμείς φωνάζαμε “ναι” σαν τρελοί και η θεία έλεγε “αν ήξερα ότι αρέσω τόσο θα κυκλοφορούσα πάντα ξεβράκωτη” και γέλαγε συνέχεια. Σε κάποια στιγμή ενώ “πόζαρε” με τα πόδια σηκωμένα, μου λέει: “θέλεις να με …” και το κόβει. “τι θες θεία φρόσσω” της λέω, “πες το καθαρά, θες να σε γαμήσω;” Εκείνη γύρισε και μου έγνεψε ναι, και γυρίζοντας στο άλλο παιδί, λέει: “θα σου έλεγα και εσένα αγόρι μου να με πάρεις, αλλά δεν ξέρω αν θες να κάνεις να κάνεις κάτι με κάποια μεγαλύτερη σου…” Ο άλλος γέλασε και άρχισε να της χουφτώνει τον κώλο χωρίς να απαντήσει… Νόμιζα ότι η θεία δε θα μπορούσε να γίνει πιο ευτυχισμένη αλλά έκανα λάθος! Βλέποντας το σκηνικό η παρέα που καθόταν πιο μακριά άρχισε να έρχεται προς το μέρος μας. Ήταν δυο τύποι γεροδεμένοι, οι οποίοι μας πλησιάσαν και μας ρώτησαν αν μπορούνε και αυτοί να έρθουν στην παρέα μας. “Τι θέλετε παιδιά;” είπε η θεία, και εκείνη ειπάν “να σας κάνουμε και εμείς λίγη παρέα! Η θεία απάντησε “και βέβαια, και αν θέλετε μπορώ να σας κάνω να περάσετε καλά, θα είμαι υπάκουη, θα κάνω ότι μου ζητήσετε, είστε πολύ όμορφα παιδιά και θα χαρώ πολύ να σας ικανοποιήσω!” Εγώ είχα τρελαθεί! Δεν πίστευα αυτά που άκουγα! Η καημένη είχε τόσο μεγάλη ανάγκη να γαμηθεί τόσα χρόνια και ξαφνικά βρέθηκε με τεσσερις μαντράχαλους να θέλουν να τη ξεσκίσουν!

Σηκώθηκε όρθια και άρχισε να ρωτάει τους άλλους τι θέλουν να κάνουν. Τα παιδιά αρχίσανε να της χαιδεύουνε τα βυζιά, τα πλευρά ενώ ο άλλος είχε γονατίσει κάτω και της χούφτωνε την κωλάρα και τα μπούτια! Τα υγρά της θείας πλέον φαινόνταν καθώς το παιδί της άνοιγε το μουνί και κυλούσαν στα πόδια της… Σε κάποια στιγμή γυρίζοντας την πλάτη της, την πιάνει ένας από το σβέρκο, την κάνει να σκύψει και όπως είχε ανοιχτά τα πόδια της βάζει την πούτσα του μέσα της! Η θεία έβγαλε μια στριγγλιά που ακούστηκε σε όλη την παραλία. Βέβαια ο μόνος άνθρωπος που άκουσε τη στριγγλιά ήταν η κοπέλα της άλλης παρέας που είχε μείνει μόνη της. Την κοίταξα εκείνη την ώρα και μου χαμογέλασε. Φόραγε ακόμα το στρινγκ της και τα βυζιά της κουνιόνταν καθώς γύρισε να με κοιτάξει. Μου έκανε ένα κωλοδάχτυλο και έδειξε τη θεία σαν να μου λέει “ξεκολιάστε την!” Όπως ήταν σκυμμένη η θεία και έπαιρνη τη ψολή του ενός στο μουνί της ο άλλος πήγε στο στόμα της και αφού τον έπαιξε λίγο της τον έδωσε να τον φάει. Το τρίτο παιδι ήταν σχεδόν από κάτω της και της έπιανε τα βυζιά τραβόντας της δυνατά τις ρώγες. Η θεία Φρόσσω είχε τρελαθεί από καύλα. Προσπαθούσε να φωνάξει από ηδονή και έβγαζε κάτι υπέροχους ήχους μπουκομένη με την πούτσα του αλλονού στο στόμα! Μετα από λίγα λεπτά, της λέω “θεία ξάπλωσε να σε γαμήσουμε όλοι με τη σειρά, έτσι πρέπει!” Εκείνη μου λέει “περιμένετε, θέλω… τουαλέτα”

Εκείνη την ώρα τα δύο παιδιά που ήρθαν τελευταία λες και ήταν συνενοημένοι την αρπάζουν με το ένα χέρι στην πλάτη και το άλλο στα γόνατα, της ανοίγουν τα πόδια μπροστά μας και την λένε, “κάνε τώρα ότι θες, εδώ είναι η τουαλέτα”! Το θέαμα δύο αντρών να κρατούν τη θεία μου ξεγυμνωμένη με τα πόδια ανοιχτά με τρέλανε! Όπως καθόμουν έβλεπα την κοιλιά της θείας και τα σηκώμένα μπούτια της που κατέληγαν στις γάμπες της. Οι πατούσες της έλαμπαν στον ήλιο και το μουνί της ήταν ορθάνοιχτο μπροστά μας! Η Φρόσσω δεν το πολυσκέφτηκε, μετά από δύο μικρούς σπασμούς στην κοιλιά της άρχισε να κατουράει σαν τρελή ενώ εγώ με τον άλλον παίζαμε τις ψολές μας και της φωνάζαμε να μην τελειώσει ποτέ! Μόλις τελείωσε μας “είπε, συγνώμη παιδιά, δεν κρατιώμουν άλλο, συνεχίστε να μου κάνετε ότι θέλετε, δεν θα σας ξαναδιακόψω, με εχετε τρελάνει!” Εκείνη την ώρα ο κάθισε με την πλάτη πάνω στο ένα παιδί ο οποίος την έπιασε τις βυζάρες της και μου σήκωσε τα πόδια της ανοίγοντάς τα στον αέρα. Εγώ μπήκα ανάμεσα στο πόδια της, επιασα τη πούτσα μου και την έβαλα μέσα της! Μετά από ένα μακρόσυρτο αχχχχ οι άλλοι δύο άρχισαν να βάζουν τις πούτσες τους μέσα στο στόμα της και εγώ άρχισα να νιώθω όλο της το μουνί υγρό εντελώς να αγκαλιάζει τον πούτσο μου! Αρχισα να τη γαμάω δυνατά και εκείνη να φωνάζει κάθε φορά που ένας πούτσος έβγαινε από το στόμα της για να μπει ο επόμενος! Μετά από λίγη ώρα άρχισα να τη γαμάω πιο αργά και εκείνη το κατάλαβε και μου είπε “μη τραβηχτείς αγόρι μου, χύσε μέσα μου, θέλω να το νιώσω, εχω καιρό να το νιώσω!”

Εκείνη την ώρα όλα τα χύσια μου βγήκαν χωρίς να το καταλάβω και άρχισα να τα νιώθω να στάζουν έξω από το μουνί της καθώς συνέχιζα να τη γαμάω! Μόλις τελείωσα το γαμήσι της θείας μου, το παιδί που την κράταγε αλλαξε θέση με μένα, έβαλα εγώ τη θεία μου να ακουμπάει η πλάτη της απάνω μου και ο άλλος να τη γαμάει. Εκείνη τη στιγμή η κοπέλα της άλλης παρέας αφού είχε σηκώθει και είχε γδυθεί εντελώς μας πλησίασε και άρχισε να χαιδεύει το κεφάλι της θείας που κρατούσα εγώ στα πόδια μου, λέγοντας της “τι σας κάνουνε κυρία μου αυτά τα παλιόπαιδα; Σας γαμάνε; Καλά δεν ντρέπονται λίγο;” και της σκάει ένα φιλί στο στόμα. Η θεία μου είμαι σίγουρος με τοση κάβλα δεν κατάλαβε τίποτα. Αυτή συνέχισε να μας καβλώνει κι άλλο λέγοντας μας “φυγετε ρε κωλόπαιδα, άλλη δουλειά δεν έχετε, δεν ντρέπεστε να γαμάτε την κυριά; αφήστε το μουνί της και φύγετε!” Μετά από αυτά το παιδί που πήδαγε την θεία βγήκε από το μουνί της και άρχισε να χύνει στην κοιλιά και στα βυζιά της θείας… Η θεία σταμάτησε να βογγάει για λίγο και τότε η κοπέλα της παρέας που παρεπιπτώντως ήταν και απίστευτη μουνάρα του λέει “αντε χάσου ρε από δω πέρα και φέρε μου το μουνί της κυρά-Φρόσσως” και με μια αποτομη κίνηση χώνει το κεφάλι της στο μουνι της θείας και αρχίζει να το γλύφει! Εγώ που κράταγα ανοιχτά τα πόδια της θείας έβλεπα όλη της τη γλώσσα μία να παίζει με την κλιτορίδα της θείας και μια να χώνεται μέσα στην τρυπίδα της, ενώ η θεία είχε αφηνιάσει εντελώς! Έσκουζε, ούρλιαζε και με το ζόρι μπορούσα να της κρατάω τα πόδια της ανοιχτα! Τα βυζιά της μαζί με τα χύσια του αλλονού κουνιώνταν συνέχεια πότε ρυθμικά και πότε ακανόνιστα και τα βογγητά της θείας μου ακουγόντουσαν όυτε εγώ δεν ξέρω μέχρι που…

Ξαφνικά το παιδί που είχαμε δει στην αρχή στην παραλία άρχισε να χύνει ακατάπαυστα πάνω στο κεφάλι και στα βυζιά της θείας, η οποία είχε ιδρώσει και φώναζε “χύσε με παντού πουτσαρά μου, πνίξε με με τα χύσια σου”! Πραγματικά ο τύπος έχυνε ατελείωτα και η θεία είχε φτάσει στον έβδομο ουρανό με τέσσερις άντρες και μια γυναίκα να ασχολούνται με το μουνί της τόση ώρα! Μόλις τελείωσε το χύσιμο ο ένας από τους δυο γεροδεμένους τύπους της παρέας έσπρωξε τη γκόμενα και έχωσε την τεράστεια ψολή του μέσα στο κώλο της θείας. Η θεία πετάχτηκε σαν να είχε πάθει ηλεκτροσόκ! Έβγαλε μια σπαραχτική κραυγή τόσο δυνατή που μετά από μερικά δευτερόλεπτα ο τύπος άρχισε να τη γαμάει από το μουνί. Η θεία άρχισε να φωνάζει “και από το κώλο, και απ το κώλο” αλλά ό άλλος κουνιώτανε σαν παλαβός μέσα στο μουνί της θείας μου. Η γυναίκα είχε τρελαθεί! Είχε ιδρώσει, ήταν λουσμένη με χύσια παντού, τα οποία η άλλη γκόμενα της τα πασάλειβε σε όλο της το κορμί και απο ένα σημείο και μετά είχε κανονικούς σπασμούς. Όλο της το σώμα τιναζότανε κάθε φορά που έμπαινε η πούτσα του αλλονού στο μουνί της και σε λίγο οι σπασμοί έγιναν βίαιοι, το στόμα της ήταν μονίμως ανοιχτό, οι φωνές της έγιναν πνιχτές και δύο φορές νομίζω δεν κατάφερε να πάρει ανάσα από την καύλα σε σημείο που ανησύχησα! Στο τέλος έσπρωξε τα πόδια της με τόση δύναμη που μου έφυγαν απο τα χέρια και άρχισε να τελειώνει παντώντας με τις πατούσες της τους ώμους του παιδιού που την πήδαγε! Θυμάμαι ότι η φωνή της είχε βραχνιάσει και τελειώνε τουλάχιστον για ένα λεπτό συνεχόμενα! Τα μάτια της κυριολεκτικά είχαν πεταχτεί έξω, έβλεπα όλες τις φλέβες του κορμιού της και η καρδιά της ακουγότανε από όλο της το σώμα αρκεί να την ακουμπούσες!

Αμέσως μετά το γαμίσι όλοι αρχίσαμε να τη χειροκροτάμε και να της φωνάζουμε ότι είναι κάβλα! Δεν το πίστευα ουτε και εγώ ότι μια γυναίκα στην ηλικία της θα μπορούσε να προκαλέσει όλο αυτό το όργιο! Όλη τη διάρκεια που τελείωνε, τελειώσε σχεδόν μαζί και το παιδί που την πήδαγε και μόλις σηκώθηκε τα πόδια της θείας μου έπεσαν στην αμμο. Την κοιτάζαμε όπως ήταν ολόγυμνη και βλέπαμε μια γυναίκα ταλαιπωρημένη βρωμιάρα-πλέον-με τα χύσια να στάζουν από παντού, στα όρια της εξάντλησης αλλά με ένα τρομερό χαμόγελο που ακόμα δεν το χω ξεχάσει! Η κοπέλα από την άλλη παρέα είπε “μισό λεπτό να δω κάτι” και πήγε μπροστά της, της άνοιξε τα πόδια της, την έσπρωξε λίγο προς τα κάτω και πολύ απαλά με τα δάχτυλά της παραμέρησε τα κωλομέρια της. “Κάτσε να δούμε παιδιά πως έχει γίνει ο κώλος της, δεν νομίζω να τον έχει ξαναπάρει από πίσω” είπε, για να συμπληρώσε σε λίγα δευτερόλεπτα “μια χαρά ειναι , δεν έχει τίποτα!” Η θεία μου είπε “φέρτε μου ένα χαρτί έχω πολύ πράμμα στο στήθος μου” και εμείς της είπαμε ότι δεν έχει μόνο στο στήθος, είναι γεμάτη χύσια παντού. Ανασήκωσε το κεφάλι της και άρχισε να γελάει. Με το άλλο παιδί την πιάσαμε και την πήγαμε σηκωτη μέχρι μια αυτοσχέδια προβλήτα που είχε λίγο πιο πέρα. Μας είπε “τι περιμένετε; κάντε το” και με το… τρία, την πετάξαμε στην θάλασσα. Σε ένα δευτερόλεπτο που βγήκε στην επιφάνεια ήρθε στα ρηχά και με τα χέρια της καθάριζε τα βυζιά της και την κοιλιά της που ήταν γεμάτα με τα χύσια ολονονών μας! Μετά από αρκετή ώρα που καθάρισε το κορμί της βγήκε έξω ολόγυμνη χωρίς να ντρέπεται πλέον ευχραίστησε τα παιδιά που την πηδήξανε και μετά έβαλε το φόρεμά της. Στο γυρισμό μέσα στο αυτοκίνητο (δεν μπηκε στον κόπο να βάλει εσώρουχα) ήταν εξαντλημένη στο καθισμα του συνοδηγού και κοιμόταν την πιο πολύ ώρα με τα πόδια ανοιχτά χωρίς σιγουρα να τη νοιάζει το μουνί της που το σε κάθε φανάρι το έβλεπα εγώ και όλοι στα αυτοκίνητα που ήταν διπλα μας… Θα χαρώ να λάβω τα σχόλια σας Φαίδων [email protected]

error: