Έτσι τον έδωσα στην… πρώην κολλητή μου (part 2)

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι φρέσκια. Συνέβη μόλις πριν από μία εβδομάδα!

Το καυλιάρικο Ελενάκι χώρισε από τον Στέφανο, γιατί εκείνος απολύθηκε από τη δουλειά του και αφού έτσι κι αλλιώς εξακολουθούσε να μην την πολυπηδάει (και όταν την πηδούσε την πηδούσε χάλια), αυτή αποφάσισε να τον αφήσει. Εγώ όλον αυτόν τον καιρό εξακολουθούσα να τη βλέπω ανά τα κατά χρονικά διαστήματα (είτε στο σπίτι μου είτε στο δικό της όταν έλειπε ο Στέφανος) και κάθε φορά ρίχναμε τρελά γαμήσια, με το Ελενάκι να ξεσηκώνει συνεχώς τη γειτονιά με τα βογγητά της.

Μία απο αυτές τις φορές λοιπόν ήταν και η περασμένη Πέμπτη. Η Ελένη, που πλέον έχει κουρέψει και το μαλλί της σε κοντό αγορέ (γεγονός που την κάνει ακόμη μεγαλύτερη μουνάρα απ’ ότι ήταν) ήρθε στο σπίτι μου απρόσκλητη. Εγώ μόλις είχα επιστρέψει από τη δουλειά, είχα κάνει μπάνιο και χαλάρωνα στον καναπέ με το μπουρνούζι. Χτύπησε το θυροτηλέφωνο. Μόλις άκουσα ότι ήταν αυτή αμέσως καύλωσα στην ιδέα ότι θα την ξέσκιζα και πάλι. Μπήκε μέσα φορώντας μία κόκκινη μάλλινη μπλούζα, μαύρο κολλητό παντελόνι, που έκανε την κωλάρα της να διαγράφεται θεσπέσια μέσα από αυτό, μαύρες μπότες με τακούνι και κόκκινο κραγιόν στα γεμάτα καύλα χείλη της, που ήταν έτοιμα να μου χαρίσουν άλλο ένα υπέροχο τσιμπούκι.

Μου ζήτησε να της κάνω καφέ ενώ εκείνη πήγε να καθίσει στον τριθέσιο καναπέ. Έκανα δύο καφέδες και πήγα έκατσα δίπλα της. Ενώ μιλούσαμε για άσχετα πράγματα, ξαφνικά βγάζει τις μπότες της, ξαπλώνει ανάσκελα και βάζει τα πόδια της πάνω στα δικά ή για την ακρίβεια… πάνω στον πούτσο μου…

-Βγάλε το μπουρνούζι σου, μου λέει. Θέλω να στον παίξω με τα πόδια μου.

Τρελάθηκα. Πηδιόμαστε εδώ και δυόμιση χρόνια περίπου και πρώτη φορά ήταν έτοιμη να μου κάνει κάτι τέτοιο. Τον βγάζω έξω και τότε το Ελενάκι ξεκινάει ένα footjob απίστευτο. Τα βαμμένα νυχάκια (λευκά) των ποδιών της και η εκπληκτική… δουλειά που έκαναν μου τον είχαν κάνει πέτρα. Τότε το Ελενάκι έβγαλε το παντελόνι της και από μέσα αποκαλύφθηκε το κόκκινο στριγκάκι της. Γύρισε μπρούμυτα και άρχισε το τσιμπούκι. Πίπα βαθειά και υγρή, όπως πάντα, από αυτές που ούτε πουτάνες σε μπουρδέλα δεν μπορούν να κάνουν (αλλά να μου πεις και το Ελενάκι τι είναι με αυτά που κάνει). Με γλώσσα και συχνά φτυσίματα στον πουτσοκέφαλο.

Μετά από περίπου 10 λεπτά σηκώθηκε και με καβάλησε. Κάθισε βαθιά για να τις μπει όλος μου ο πούτσος στο καυλωμένο μουνάκι της και άρχισε να χοροπηδάει. Βογγούσε τόσο δυνατά από την ηδονή που φοβήθηκα ότι θα μας έκαναν παρατήρηση οι γειτονες. Εγώ ήμουν έτοιμος να χύσω και τότε ήρθε η έκπληξη. Στήθηκε στα τέσσερα και μου ζήτησε να τη γαμήσω από τον κώλο. Ως τώρα δίσταζε και ήταν αρνητική σε κάτι τέτοιο, όσο και αν της το ζητούσα επανειλημμένως. Δεν έχασα την ευκαιρία, άρχισα με γλείψιμο στην κωλοτρυπίδα και δαχτυλάκι για να της την ανοίξω καλά.

Τότε, για πρώτη φορά, άρχισε να μου λέει για μια ιστορία που πηδήχθηκε με κάποιον άγνωστο στις τουαλέτες ενός κλαμπ, όπου είχε πάει με τον Στέφανο όταν ήταν ακόμη μαζί (εκείνη πηδιόταν στις τουαλέτες κι εκείνος έπινε αμέριμνος το ποτό του στο μπαρ). Αυτό με καύλωσε ακόμη πιο πολύ. Έμπαινα και έβγαινα μέσα στην κωλάρα της με δύναμη και εκείνη ήταν έτοιμη να της κοπεί η ανάσα από το τόσο δυνατό γαμήσι που τις έκανα. Δεν άντεξα και έχυσα μέσα στον κώλο της. Δεν είπε τίποτα. Μόνο γύρισε ξανά μπρούμητα και μου σκούπισε τον ακόμη σηκωμένο μου πούτσο ρουφώντας τον και καταπίνοντας όσα χύσια είχαν απομείνει

Ήταν ένα απρόσμενα τέλειο γαμήσι. Το πιο υπέροχο που έχουμε κάνει με την Ελένη ποτέ αυτά τα δύο χρόνια που ξεσκιζόμαστε. Αύριο θα την ξαναδώ. Ελπίζω να την ξεσκίσω και πάλι!

error: