Ευα, η καλοκαιρινη καυλα

Γεια σας.Με λενε Γιωργο και ειμαι 20 χρονων. Αυτο το περιστατικο συνεβη πριν 2 χρονια. Ηταν καλοκαιρι του 2011 και παρακαλουσα να τελειωσει γιατι δεν αντεχα αλλο. Δεν πηγα πουθενα διακοπες και η κατασταση στην Αθηνα το καλοκαιρι ειναι αφορητη. Η καθημερινοτητα μου ειχε γινει μια ρουτινα, καθε μερα εβγαινα εξω με την παρεα μου για καφε η κατι τετοιο. Το θεμα ηταν πως ειχα φαει κολλημα με μια απο την παρεα μου (Ευα το ονομα της). Ηταν 2 χρονια μεγαλυτερη μου (δηλαδη 20 τοτε) και ηταν ΚΑΥΛΑ. Ειχε υψος 1.80 περιπου (το ξερω αρκετα ψηλη) και τελειες ποδαρες. Το σωμα της δεν ηταν τοσο αθλητικο αλλα ειχε τις ιδανικες καμπυλες. Επισης ειχε τελεια κωλαρα και απο προσωπο μετριο προς καλο. Ομως το πιο καυλωτικο χαρακτηριστικο πανω της ηταν οι ΒΥΖΑΡΕΣ της.  Ειχε μεγαλα, στητα βυζια και πανω απο ολα φυσικα. Αν και κανεις θα νομιζε οτι ειχε κανει επεμβαση στο στηθος της τοσο μεγαλο που ηταν. Καναμε πολυ παρεα, περισσοτερο απο το συνηθισμενο, και δεν ημουν σιγουρος αν με εβλεπε μονο σαν φιλο και τιποτα παραπανω. Εγω σιγουρα δεν την εβλεπα φιλικα.

Μια απο τις συνηθειες μας ηταν να μαζευομαστε ολη η παρεα σπιτι της και να βλεπουμε ταινιες και μιας και ειμασταν τοσο κοντα με την Κωνσταντινα αυτη συνιθιζε να καθεται διπλα μου ή να ξαπλωνει και να ακουμπαει το κεφαλι της στα ποδια μου. Μια μερα λοιπον, ειχαμε μαζευτει ολη η παρεα σπιτι της, ομως κανεις δεν ειχε ορεξη για ταινια και ετσι μετα απο λιγο εφυγαν ολοι αφηνοντας μας μονους. Εγω θελοντας να περασω χρονο μονος μαζι της ειπα δεν ειχα προωλημα να δω ταινια. Ετσι και εγινε. Αυτη τη φορα ετσι οπως ημουν καθισμενος στον καναπε και εβλεπα την ταινια η Ευα ηρθε και ξαπλωσε στην αγκαλια μου και εγω μπορουσα να σχεδον ολο το βυζι της πανω απο το κεφαλι της. Αμεσως καυλωσα τοσο πολυ!! και φοβομουν μην το προσεξει. Δεν ειχα καυλωσει ετσι ξανα στην ζωη μου ηθελα τοσο πολυ να την πηδηξω. Η πουτσα μου ειχε γινει τοσο σκληρη και σιγα σιγα το πουτσοκεφαλο αρχιζε να υγραινεται πολυ. Σχεδον για ολη την υπολοιπη ταινια εμεινα καυλωμενος και λιγο πριν τελειωσει εγινε το μοιραιο. Σηκωθηκε ορθια γιατι ηθελε να αλλαξει σταση και καθισε πανω στα ποδια (δηλαδη πανω στην καυλωμενη πουτσα μου, επισης να σημειωθει οτι εκεινη την μερα φορουσα φορμα). Εγω ειχα αγχωθει τοσο πολυ γιατι δεν ηξερα πως θα το παρει μολις το συνειδητοποιησει. Και τοτε εγινε. Μετα απο λιγα δευτερολεπτα αφου καθισε πανω μου με κοιταξε στα ματια και μου χαμογελασε.

Εγω δεν ηξερα πως να αντιδρασω και αφου τα προσωπα μας ηταν τοσο κοντα το μονο που σκεφτηκα ηταν να την φιλισω και αυτη μου το ανταποδωσε. Αμεσως με καβαλησε και συνεχισαμε να φιλιομαστε. Φιλιομασταν για πολυ ωρα ομως μονο στο στομα και στον λαιμο (παρεπιπτοντως εκανε παρα πολυ ωραιες πιπιλιες) ετσι προσπαθησα να το παω στο επομενο επιπεδο και αρχισα να της χουφτωνω τον κωλο της  οσο πιο καλα μπορουσα. Αυτη ειχε αναψει τοσο πολυ αφου ακουμπουσε το καυλι μου τοση ωρα αλλα νομιζω πως δεν ηταν σιγουρη οτι ηθελε να χαλασει τη φιλια μας για παντα. Ομως μετα απο κανα 5 λεπτο προκαταρκτικα εβγαλε το μπλουζακι της και οι τεραστιες ΒΥΖΑΡΕΣ της ηταν σχεδον μεσα στο προσωπο μου. Τοτε εγω αμεσως της εβγαλα το σουτιεν και αντικρυσα οτι πιο ωραιο εχω δει στη ζωη μου.Τα βυζια της ηταν με μια λεξη τελεια.

Στητα και με τελειες ρωγες. Αρχισα να την γλειφω και να την φιλαω σε ολο της το σωμα και ιδιαιτερα στο στηθος. Σχεδον εχυσα μεσα στο παντελονι μου με την καυλιαρα. Τοτε γδυθηκαμε και οι δυο τελειως και μολις ειδε ποσο καυλωμενος ημουν με κοιταξε παλι στα ματια και μου χαμογελασε. Επιασε τη ψωλη μου και αρχισε να μου την παιζει, ομως πολυ γρηγορα αρχιζε να μου παιρνει πιπα χωρις να το καταλαβω και στα πρωτα δευτερολεπτα εχυσα στο στωμα της και εκεινη τα καταπιε ολα. Εγω ειχα μεινει εκπληκτος και εκεινη ομιζοντας οτι τελειωσα με κοιταξε περιεργα αλλα εγω της ειπα να συνεχισει. Με πιπωσε τοσο καλα που ακομα θυμαμαι τα χειλια της στο πουλι μου. Μετα απο λιγα λεπτα την σηκωσα,την ξαπλωσα στον καναπε και αρχισα να της κανω γλειφομουνι και να της βαζω δαχτυλο. Εβλεπα ποσο της αρεσε και το συνεχισα για αρκετη ωρα. Ωσου αποφασιε να μου ξαναπαρει πιπα και καναμε για να μην μεινει κανεις παραπονεμενος καωαμα την 69 ξαπλωμενοι στον καναπε. Επιτελους ηρθε και η στιγμη που της το εβαλα. Καταλαβαμε οτι ηρθε η ωρα και εκεινη ξαπλωσε πισω και ανοιξε τα ποδια. Εγω αρχισα να της το χωνω σιγα και με αυξανομενο ρυθμο και ταυτοχρονα φασωνομασταν που και που. Εκεινη φωναζε δυνατα αφου απ’ οτι φαινεται το απολαμβανε. Αλλαξαμε πολλες στασεις την πηρα στα 4, το καναμε πανω στο τραπεζι του σαλονιου κ.α. Περασαν 15 λεπτα που γαμιομασταν και τελικα ηρθε η ωρα να χυσω. Εβγαλα την πουτσα μου  απο μεσα της και καταλαβε τι επρεπε να κανει. Γονατισε και μαζεψε τα βυζια της ωστε να ριξω ολο το χυσι εκει. Η στιγμη που εχυσα ηταν απεριγραπτη, ενιωσα τελεια, το κρατουσα μεσα μου για πολυ ωρα. Μετα απο αυτο συνεχισαμε να γαμιομαστε για 2 ωρες με διαλλειματα. Ωσπυ πηγε 7 η ωρα και μου ειπε οτι θα ερχοταν η μητερα της. Ετσι εγω χωρις σκεψη την πηρα και πηγαμε σπιτι μου που δεν ηταν κανεις τετοια ωρα και ηταν σχετικα κοντα με το δικο της. Με το που πατησαμε μεσα αρχισαμε να φασωνομαστε και να βγαζουμε τα ρουχα μας. Ακουλουθησε αλλο ενα 2ωρο σεξ. Το καναμε παντου στο σαλονι, στο δωματιο και στο τελος στο ντουζ. Η Ευα ηταν καυλα τα εκανε ολα και εγω ομως νομιζω δεν την αφησα παραπονεμενη. Την εφερα πολλες φορες σε οργασμο και καταλαβε απο τις φωνες τις ποσο της αρεσε. Ετσι συνεχιστηκε για ολη τον μηνα, την γαμουσα σχεδον καθε μερα και πολλες ωρες. Τελικα αποδειχτηκε ενα απο τα καλοκαιρια εκεινο το καλοκαιρι. Εγω με την Ευα ημασταν μαζι για καποιους μηνες ομως μετα επρεπε να χωρισουν οι δρομοι και μου λειπει πολυ η καυλιαρα.

error: