Εγώ η φίλη μου και ο άντρας της

Δεν ειχε αλλάξει καθόλου η Λίνα, ήταν όπως την θυμόμουν από το λυκειο.Εγω είμαι η Άννα. Eιμαι 32 χρονών τωρα και πλεον παντρεμενη και εχω και ενα κοριτσακι 2 χρονων. Με την Λινα ημασταν κολλητες στο λυκειο. Βασικα κατι παρα πανω!
Την πρωτη μου εμπειρια στο σεξ την ειχα μαζι της. Δεν ξερω αν ημασταν φιλες μονο η αν την γουσταρα κιολας. Η σχεση μας ηταν πολύ περιεργη. Φυσικα ειχαμε αγορι και οι δυο παραλληλα, αλλα γουσταραμε να την βρισκουμε στις τουαλετες όταν ειχαμε κενο. Μου αρεσε τοσο πολύ να το παιζω αρωστη, να ζηταω αδεια να βγουμε από την ταξη (η Λινα μαζι να με προσεχει που ζαλιζομουν) και να με γλυφει πανω στον νυπτηρα της τουαλετας. δεν ημασταν λεσβιες απλα παιρνουσαμε καλα.

Εχουν περασει χρονια από τοτε. Στον Μιχαλη τον αντρα μου ειχα μιλησει για εκεινη. Αλλωστε ηταν και ενα σημαντικο κομματι στην ζωη μου. Ποτε δεν την ζηλεψε. Μετα το σχολειο χαθηκαμε κιολας με την Λινα. Εγω Αθηνα εκεινη Θεσσαλονικη…άλλες παρεες άλλες συνηθειες άλλοι γκομενοι….! Ο Μιχαλης λοιπον την ειχε ακουσει μονο και να ειμαι ειλικρινης τον εφτιαχνε η ιδεα και μονο να με φανταζεται με γυναικα στο κρεβατι.

Πριν μια βδομαδα λοιπον ειχα κατεβει στο κεντρο για ψωνια .Ξαφνικα την ειδα μπροστα μου. Ήταν όπως παλια. Μελαχρινη με ωραιο λεπτο σωμα. ευδιαθετη και όπως παντα ετοιμολογη.

Την επομενη μερα στις 8 μου χτυπησε το κουδουνι. Ενιωθα περιεργα και μονο που ηξερα ότι θα ερχοταν. Με φιλησε και εκατσε στον καναπε. Και η πρωτη της κουβεντα…

Ειχα γυρισει παλι στο τοτε! Μου ειχε λειψει πολύ ολο αυτό. Χωρις να πει κατι όρχισε να μου βγαζει τα ρουχα. Δεν αντισταθηκα καθολου. Ενιωσα το χερι της ξαφνικα μεσα μου. Αρχισε να με παιζει ρυθμηκα και ολο και ποιο γρηγορα. Ημουν τοσο υγρη. Τα υγρα μου εσταζαν πανω στον κωλο μου. Και εκεινη την ωρα………ανοιξε την πορτα ο Μιχαλης. Μαζευτηκα ντροπιασμενη από αυτο που γινοταν και εκεινος με σταματησε πολύ χαλαρος.

Αρχισε ενα παιχνιδι τρελο.O Μιχαλης μας κοιτουσε και επαιζε τον πουτσο του και η Λινα ειχε χωσει την γλωσσα της μεσα στο υγρο μουνακι μου! Ήρθε από πανω μου και εχωσε τις ρωγες τις στο στομα μου. Ο Μιχαλης μπηκε αναμεσα και αρχησε να χαιδευει και τις δυο.ειχα γινει το παιχνιδακι τους!!ημους στα τεσσερα και ο Μιχαλης με γαμουσε από πισω και η Λινα εβαζε το κεφαλι μου στο μουνακι της. Του ειχα κανει τον πουτσο μουσκεμα…!Πολλες φορες ειχα φανταστει τον Μιχαλη να μας γαμαει και τις δυο ταυτοχρονα αλλα ποτε δεν περιμενα ότι θα το ζουσα. Σηκωθηκα ορθια και πηρα τον πουτσο του Μιχαλη και τον εβαλα στο υγρο μουνακι της Λινας. Έπρεπε να γινουμε ολοι ενα μεταξυ μας. Ηθελα να δω τον αντρα μου να γαμαει αυτή που παντα με εκανε να χυνω από καυλα! Άρχισε να της το δινει βαθια και εγω ταυτοχρονα επαιζα με τα μπαλακια του.

Μας πηδουσε και τις δυο. Μετα καθησε και αρχησαμε και οι δυο να ασχολουμαστε με τον πουτσο του. τον γλυφαμε ταυτοχρονα με τις γλωσσες μας και ποτε τον εβαζε η μια στο στομα της και ποτε η άλλη. Δεν αντεξε πολύ και μετα από λιγο μας εκανε τα προσωπα μας να είναι γεματα από τα χυσια του! Ποιος να το περιμενε….εγω ο αντρας μου και η παιδικη μου φιλη γυμνη στο σαλονι μετα από ενα τρελο γαμησι. Όσες μερες εμεινε στην Αθηνα την φιλοξενησαμε εμεις μιας και ειχαμε και το παιδι μας στα πεθερικα! Ετσι περασαμε 4 μερες μεσα στο σεξ και στα πειραματα μεταξυ μας.σημερα την πηγα στο αεροδρομιο για να φυγει.οταν ηρθα δεν προλαβα να μπω στο σπιτι και ο Μιχαλης με βουτηξε και με γαμισε όπως τις πρωτες μερες που τον ειχα γνωρίσει. Και ναι εγω ειμαι αυτή…….η Άννα!!

error: