Εγώ η γυναίκα μου η κουμπάρα μας και δύο αραπάδες (μέρος 4)

Με την γυναίκα μου την κουμπάρα μας και δύο αραπάδες (μέρος 4ο)

 

Και αφού έχουμε τελειώσει και απολαμβάνουμε τον ήλιο βλέπουμε να αράζει μια βάρκα και από μέσα να βγαίνουν δύο άντρες μαύροι. Στήσανε την σκηνή τους καμιά δεκαριά μέτρα μακριά μας και αφού γδύθηκαν έπεσαν στην θάλασσα. Στο θέαμα αυτό πάθαμε πλάκα πολύ δε περισσότερο οι γυναίκες, καθώς ανάμεσα από τα πόδια τους κρέμονταν τεράστιες ψωλάρες ιδιαίτερα δε όταν έβγαιναν από την θάλασσα που είχαμε πλήρη εικόνα μαζί με τα γεροδεμένα σώματα τους που γυάλιζαν από το νερό το θέαμα ήταν άκρως καυλωτικό.

Τα κορίτσια μου άρχισαν τα επιφωνήματα θαυμασμού και πόσο μεγάλα είναι και να προτρέπει η μία την άλλη να κοιτάζουν καλά το θέαμα και εν συνέχεια ξάπλωσαν μπρούμυτα και με το βλέμμα κολλημένο πάνω στους αραπάδες .

Τις γυναίκες τις έπιασε ανησυχία, έτριβαν τα κορμιά τους πάνω στις πετσέτες και έριχναν κρυφές ματιές η μία στην άλλη.

-Κορίτσια να η ευκαιρία σας ότι και να γίνει θα μείνει μεταξύ μας.

-Δηλαδή;

-Μία φορά στην ζωή έρχονται τέτοιες ευκαιρίες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να την αρπάξουμε.

-Δεν θα σε πειράξει; με ρωτά η Α.

-Όχι καθόλου αφού ξέρω ότι γουστάρεις. Θα πάρω το σκάφος και θα πάω στην πόλη για πάρω προμήθειες, κρέας, κάρβουνα, μπύρες, βότκες κλπ μία και θα μείνουμε εδώ το βράδυ.

-Γιατί θα μείνουμε το βράδυ εδώ; ρωτούν με ένα στόμα.

  1. -Μετά από αυτό επιβάλλεται να μείνουμε, υπολογίστε ότι για να ψωνίσω να πάω και να έρθω θα κάνω πάνω από τρεις ώρες, τους λέω για να τους δώσω το χρόνο να κάνουν αυτό που θέλουν.

Φεύγω με το σκάφος φουλαριστός που σκοπό μου είναι να πιστέψουν πως έχω φύγει για να μπορούν να κινηθούν άνετα αλλά σε κάποια στιγμή που θα πηδιούνται θα πλησιάσω για να απολαύσω το θέαμα. Και αφού κρύβομαι από αυτούς γυρίζω πίσω σιγά σιγά και βγάζω το σκάφος σε μιά έρημη πολύ μικρή παραλία το δένω παίρνω τα κιάλια και με τα πόδια γυρίζω στο σημείο που αρχίζει η παραλία και κρύβομαι πίσω από θάμνους προκειμένου να δω τι θα κάνουν. Αυτές χωρίς να χάσουν καθόλου καιρό βούτηξαν στο νερό και έχουν αρχίσει τα παιχνίδια.

Βγαίνουν στάζοντας νερό και ο ήλιος που ακτινοβολεί τις κάνει υπέροχες. Οι στάλες χρυσίζουν πάνω στο γυμνά κορμιά τους, στις βυζάρες τους και στα ξυρισμένα μουνιά τους περπατούν αργά νωχελικά γιατί ξέρουν ότι τις βλέπουν σηκώνοντας τα χέρια αργά νωχελικά και φτιάχνοντας συνέχεια τα μαλλιά τους, για να προτάξουν τις βυζάρες τους λέγοντας στους μαύρους ότι ξέρουμε ότι μας βλέπετε και γουστάρουμε. Από δω που είμαι χρησιμοποιώ τα κιάλια για να έχω θέα καλύτερη, βλέπω τις ρώγες τους να έχουν φουσκώσει από την καύλα και να γυαλίζουν από το νερό και επίσης τα φουσκωμένα από καύλα μουνόχειλα τους και αναρωτιέμαι πως καυλώνουν οι άσπρες γυναίκες για μαύρους πούτσους.

Ξαπλώνουν στις πετσέτες και η Α καθώς είναι μπρούμυτα η Τ, παίρνει το αντηλιακό και της ρίχνει στην πλάτη και στα πόδια της και αρχίζει αργά να την αλείφει με απαλές κινήσεις ξεκινώντας από την πλάτη στην μέση φθάνοντας στα κωλομέρια στα οποία παραμένει για αρκετή ώρα και δεν αλείφει μόνο τα κωλομέρια άλλα και την χαράδρα του κώλου της μαζί και την σούφρα της, με το ένα χέρι της έχει ανοίξει τα κωλομάγουλα και με το άλλο της γαμάει την κωλοτρυπίδα της βάζοντας ένα και μετά δύο δάχτυλα, της χαστουκίζει τα κωλομάγουλα και αλείφοντας τα ορθάνοιχτα μπούτια της και το εσωτερικό τους και η Τ έχει το πρόσωπο στραμμένο προς αυτούς, έχει το στόμα της ανοιχτό και σε κάθε άγγιγμα της να αναστενάζει.

Βλέπω αυτά και σκέφτομαι πόσο πουτάνα και τι μεγάλη καργιόλα γυναίκα έχω αλλά και η κουμπάρα δεν πάει πίσω και η σκέψη αυτή με καυλώνει ακόμα περισσότερο.

Σε μια στιγμή η Α γυρίζει ανάσκελα την Τ παίρνει το αντηλιακό και από ψηλά αρχίζει να στάζει αργά βασανιστικά το υγρό στα βυζιά της Τ στην κοιλιά της στα καυλωμένα μουνόχειλα στα μπούτια της και ν’ αρχίζει να τα αλείφει αργά βασανιστικά στα βυζιά της και να επιμένει. Οι ρώγες της έχουν γίνει τεράστιες από την καύλα. Φωνές καύλας βγαίνουν από το στόμα της Τ και γλύφει τα χείλια της.

Προχωρά προς τα κάτω φτάνει στα καυλωμένα μουνόχειλα και αρχίζει να τα αλείφει και αυτά και ακούω την Τ να βογκάει και να την ακούει όλη η παραλία. Καθώς τα κάνει όλα αυτά η Α κοιτά συγχρόνως και τους αραπάδες προκαλώντας τους. Οι Αραπάδες έχουν καταλάβει τι παίζει και έχουν πλησιάσει. Ο ένας θα τον λέω Μ σκύβει και αρχίζει να γλύφει το μουνί της κουμπάρας και ο άλλος (θα τον λέω Π) στέκεται μπροστά στην γυναίκα μου η οποία εξακολουθεί να κάθεται στα γόνατα της και να κοιτάζει την τεράστια ψωλάρα.

Μένει κομπλαρισμένη πιθανώς γιατί κάπου υπάρχω εγώ και τότε ο αράπης πιάνει την πούτσα με το χέρι του και την φέρνει μπροστά στο πρόσωπό της.

Τότε η Α γυρίζει και βλέπει την Τ με ορθάνοιχτα μπούτια να απολαμβάνει το γλύψιμο του αράπη, να ακούει τις καύλες της και ενδίδει. Βουτάει την ψωλάρα την μαλακίζει βγάζει την γλώσσα της και την ακουμπάει στο τεράστιο πουτσοκέφαλο και αρχίζει να το γλύφει.

Μ’ αρέσει που την βλέπω να τον τσιμπουκώνει, καυλώνω.

Η γλώσσα της στριφογυρίζει στο πουτσοκέφαλο και διατρέχει όλη την ψωλάρα του γλύφει τα αρχίδια τα ρουφάει τα παίρνει στο στόμα της. Η παραλία αντηχεί από τα βογκητά τους. Ανοίγει το στόμα της και παίρνει το πουτσοκέφαλο. Χρησιμοποιεί όλη την μαεστρία της έτσι όπως δεν έχει κάνει σε μένα για να τον τρελάνει. Το κεφάλι της ανεβοκατεβαίνει πάνω στην ψωλάρα του κοιτώντας τον στα μάτια για να δει τις αντιδράσεις του ο οποίος τα έχει κλειστά και απολαμβάνει το τσιμπούκι της. Προσπαθεί να τον πάρει όλον στο στόμα της και πάλι περισσεύει. Καρφώνει το στόμα της πάνω της και προσπαθεί να τον πάρει όσο πιο πολύ μπορεί μέχρι τον λαιμό. Άγνωστο τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα με μια ψωλάρα σαν κι αυτήν. Έτσι και η δικιά μου. Δίνει όλη την μαεστρία της για να τον τρελάνει.

-Τι πούτσα έχεις παιδαρά μου με έχεις τρελάνει, που ήσουν τόσο καιρό; την ακούω να του λέει.

Κάτι λέει ο Π στον Μ ο οποίος σηκώνει την Τ στα γόνατα και της τον δίνει στο στόμα και σαν καλές πουτάνες που είναι και οι δύο, τους τσιμπουκώνουν.

-Γιατί δεν του μιλάς στα ελληνικά να σε καταλαβαίνουμε και εμείς, τον ρωτάει η Α.

-Εντάξει λέει ο Π του είπα ότι είστε πολύ όμορφες και σέξι και ότι κάνετε πολύ καλά τσιμπούκια.

-Μόνο αυτό του είπες;

-Ότι είστε πολύ πουτάνες και αξίζει να σας ξεσκίσουμε.

-Έτσι μπράβο ψωλαράδες μου, αυτό θέλουμε, να μας ξεσκίσετε.

Σε λίγο τους βλέπω να μιλούν μεταξύ τους και ν’ αλλάζουν θέσεις, ο Μ πάει στην Α και ο Π στην Τ. Βλέπω τις ψωλάρες να μπαίνουν στα στόματα των γυναικών και καυλώνω. Βλέπω τις πουτάνες μου να γλύφουν με τόση καύλα και μαεστρία τις μαύρες ψωλάρες και έχω καυλώσει υπερμετα, άσε που όση τους τσιμπουκώνουν κοιτιούνται μεταξύ τους για να δουν ποια τον γλύφει καλύτερα. Που είχαν κρυμμένη τόση καύλα οι πουτάνες μου, αλλά με τέτοια πούτσες που έχουν μπροστά τους ακόμα και η πιο κρυόκωλη θα έβγαζε την καύλας της, πόσο μάλλον οι δίκες μου που είναι ηφαίστειο μόνες τους. Η απόλυτη καύλα να βλέπω την γυναίκα μου και την κουμπάρα μου να ξεσκίζονται.

Τώρα βλέπω να έχουν πιάσει τα κεφάλια των με τα δυνατά τους χέρια και να τους γαμούν το στόμα, να τους χώνουν όσο πιο βαθιά μπορούν, να τις βγάζουν και να τις πουτσοσκαμπιλίζουν, να τις χαϊδεύουν τα μάγουλα και το πρόσωπο με τις τεράστιες ψωλάρες, να τις χώνουν τις αρχιδάρες τους στο στόμα για να τις γλύφουν και γενικά κάνουν οτιδήποτε για να τις ξεφτιλίσουν και αυτές σαν καλές και υπάκουες ψωλαρπάχτρες που είναι, το απολαμβάνουν.

Έτσι τις ξαπλώνουν ανάσκελα και χώνονται στα μουνιά τους. Πιάνουν τις ψωλάρες τους και χαϊδεύουν τα μουνιά τους και μετά σιγά σιγά τις βάζουν μέσα και αυτές σας καλές ψωλαρπάχτρες που είναι έχουν τα πόδια τους διάπλατα. Επιφωνήματα καύλας ακούγονται καθώς νιώθουν τις ψωλάρες να εισβάλουν και να ανοίγουν τα μουνιά τους όπως ποτέ άλλοτε και πότε να γλύφουν τα χείλια τους, πότε να τα δαγκώνουν, πότε να χαϊδεύουν τις βυζάρες τους. Εν τω μεταξύ έχω πλησιάσει αρκετά κοντά κάθομαι στην καρεκλά και παρακολουθώ το ξέσκισμα τους βγάζοντας τον πούτσο μου έξω και παίζοντας τον.

Αρχίζουν σιγά σιγά και μετά όλο και πιο γρήγορα να τις γαμάνε. Αυτές ούρλιαζαν από την καύλα και τις ακούει όλη η παραλία, έχουν τυλίξει τα πόδια τους γύρω από την μέση τους και ζητάνε κι άλλο. Βλέπω τα βυζιά τους και ιδιαίτερα τις Α να πηγαίνουν πέρα δώθε από το γαμήσι που τρώνε και έχω τρελαθεί στην καύλα. Έτσι όπως τις είχανε τις γυρίζουν στα τέσσερα και αλλάζουν θέσεις έτσι ο Μ πάει πάλι στην Τ και ο Π στην γυναίκα μου. Η Α έχει στραμμένο το πρόσωπο της προς τα μένα καθώς ο Π της τον χώνει και πάλι. Έχουν τουρλώσει τον κώλο τους τα πρόσωπα τους και οι βυζάρες τους ακουμπούν στις πετσέτες, η δε Α έχει το στόμα της ορθάνοιχτο και με βλέπει που τον παίζω.

-Έτσι καυλιάρη μου παιξ’ τον, σου αρέσει που οι αραπάδες με ξεσκίζουν; μμμμμμμ τι πούτσα τρώω σήμερα, μου το ‘χουν ξεσκίσει το μουνί και μ’ αρέσει.

Έτσι σηκώνομαι και πάω και της τον βάζω στο στόμα και της το γαμάω με δύναμη πότε στην μία και πότε στην άλλη.

-Έτσι μπράβο παιδιά γαμήστε τες με δύναμη τις πουτάνες, μ΄ έχουν ξεζουμίσει, πούτσα θέλουν συνέχεια οι καριόλες λέω στους γαμιάδες τους.

Και μ’ αυτά αρχίζουν να τις πηδάνε πιο δυνατά χαστουκίζοντας τα κωλομέρια πότε αυτής που πηδάνε και πότε της άλλης βρίζοντας στην γλώσσα τους. Και οι πουτάνες άλλο που δεν θέλανε αφού στηρίζονταν στα χέρια τους και έσπρωχναν να καρφώνονται με μεγαλύτερη δύναμη στις ψωλάρες τους και με ανοιχτό το στόμα πάνω στην πούτσα μου.

Η σκέψη ότι <<πόσο μεγάλες καριόλες είναι η γυναίκα μου και η κουμπάρα μου με φτιάχνει απίστευτα>>. Έχω πιάσει το κεφάλι της κουμπάρας και της τον δίνω με δύναμη στο στόμα. Έχω τρελαθεί από την καύλα με αυτά που βλέπω. Το στόμα της ορθάνοιχτο από τα βογκητά της και εγώ να της το γαμάω με δύναμη. Τις το κρατάω σταθερά και της τον χώνω βαθειά στο λαρύγγι της. Τον βγάζω και της δίνω σκαμπίλια στα μάγουλα της χαϊδεύω το πρόσωπο και αυτή σαν καλή καργιόλα που είναι, να προσπαθεί να τον πάρει στο στόμα μόνη της. Όμως δεν σταματώ εδώ.

-Έλα καυλιάρη μου δωσ τον μου και μένα γάμα μου το στόμα, ακούω την την γυναίκα μου να μου λέει.

Χωρίς καθυστέρηση πηγαίνω μπροστά της και της τον χώνω στο στόμα. Η υπέρτατη ηδονή. Παρτουζώνω την γυναίκα μου μαζί με ενα αράπη και η καύλα έχει πλημμυρίσει το σώμα μου από το κεφάλι μέχρι τα νύχια. Δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα καθώς αυτή πηγαίνει μπρος πίσω και μια χώνει στο μουνί της τον πούτσο του και μια τον πούτσο μου στο στόμα της. Το στόμα της ορθάνοιχτο να βογκάει να ουρλιάζει από καύλα και εγώ να της το ξεσκίζω.

Όμως δεν είναι αυτό που θέλω. Εκείνο που θέλω είναι να συγχρονιστώ με τον γαμιά της και να την γαμάμε συγχρόνως. Θέλω να την κάνω να θυμάται για πάντα το σημερινό ξέσκισμα της. Έτσι και γίνεται. Της πιάνω το κεφάλι και συγχρόνως της γαμάω το στόμα και ο άλλος το μουνί. Είναι απίθανο, γουστάρω τρελά να ακούω την γυναίκα μου να μην μπορεί να φωνάζει από τις καύλες της άλλα να μουγκρίζει καθώς είναι μπουκωμένη με την πούτσα μου. Κάποια στιγμή ελευθερώνεται από τον πούτσο μου.

-Με ξεσκίσατε δεν αντέχω άλλο χύστε με.

Άλλο που δεν θέλουμε και εμείς τις στήνουμε στα γόνατα τη μια δίπλα στην άλλη και μεις όρθιοι τις παίζουμε μπροστά στα πρόσωπά τους στα ανοιχτά στόματα τους μέχρι που χύνουμε και τις γεμίζουμε με τα χύσια μας και αυτές σαν καλές ψωλαρπάχτρες που είναι τους παίρνουν στο στόμα τους και μας στραγγίζουν.

Αφού βρίσκουμε τις ανάσες μας τους ρωτώ τι κάνουν το βράδυ και αυτοί απαντούν ότι σκόπευαν να μείνουν και έτσι τους προτείνω να ανάψουμε φωτιά και να ψήσουμε.

Συνεχίζεται.

 

 

error: