Είμαι Πηδιόλα και μ’αρέσει

Γειά σας, είμαι η Στέλλα, 1,75 με πεταχτό κωλαράκι και μεγάλο στήθος που μου αρέσει να επιδυκνείω καθώς τραβάει τα βλέμματα και με ανεβάζει σαν γυναίκα. Είμαι 27 χρονών, 2 χρόνια παντρεμένη με τον Ηλία. Ενώ στην αρχή ξεσκιζόμασταν καθημερινά, μετά από κάποιο διάστημα το ενδιαφέρον του για εμένα σταμάτησε… Αναγκαστηκά λοιπόν, κι εγώ στράφηκα κι αλλού, γιατί είμαι πολύ μικρή για να μείνω αγάμητη…

 

Δουλεύω σαν προγραμματίστρια σε μια εταιρεία και είχα ήδη πηδηχτεί με έναν συνάδελφό μου τον Νίκο. Ωστόσο ήταν πήδημα για μια φορά. Ο μεγάλος εραστής της ζωής μου ήρθε αργότερα.

 

Στην δουλειά μου θεωρούμαι κορυφαία και κάποια στιγμή είχα σχεδιάσει κάτι καινοτόμο που οδήγησε την εταιρεία μας σε απίστευτες πωλήσεις. Ο διευθυντής από τα κεντρικά, ο κ.Στέφανος προγραμμάτισε μια βραδιά ένα τραπέζι για την ομάδα μας, με εμένα σαν τιμώμενο πρόσωπο, σε ένα κυριλάτο Γαλλικό εστιατόριο. Ήμουν έξω-φρενών με τον άντρα μου τον Ηλία γιατί δεν μπορούσε να έρθει επειδή δεν είχε τα αρχίδια να αναβάλει ένα επαγγελματικό ταξίδι για να παρευβρεθεί δίπλα μου την στιγμή που αναγνωριζόταν οι κόποι μου στη δουλειά μου.

 

 

Πήγα στο δείπνο φανερά εκνευρισμένη, αλλά όταν είδα τον κ.Στέφανο μου κοπήκαν τα νεύρα. Ένας 35αρης με γυμνασμένο σώμα πραγματικά γοητευτικός. Να μην σας τα πολυλογώ, το γεύμα ήταν υπέροχο κι ο Στέφανος προσφέρθηκε να με πετάξει σπίτι για να μην πέρνω ταξί.

 

Στον δρόμο μου είπε «εγώ αν είχα τέτοια κούκλα γυναίκα, δεν θα την άφηνα στιγμή από τα μάτια μου». Αυτό ήταν! Ότι θέλει να ακούει μια γυναίκα! Τον κάλεσα πάνω ενημερώνοντάς τον ότι ο άντρας μου θα έλλειπε για τις επόμενες 2 μέρες, κλείνοντάς του καυλιάρικα το μάτι μου.

 

Ο Στέφανος έσκασε ένα πονηρό χαμόγελο και με ακολούθησε. Φορούσα τακούνια, μια κοντή φουστίτσα και από πάνω ένα κολλητό μπλουζάκι που άφηνε το μισό μου στήθος έξω. Με το που ανεβήκαμε με τον Στέφανο πάνω και έκλεισε η πόρτα της εισόδου, μουόρμηξε σαν τρελός. Είχα ήδη λιώσει στην καύλα μόνο στην σκέψη ότι με γαμάει τέτοιος άντρας. «Θέλω να σε γαμήσω στο κρεββάτι του άντρα σου» μου είπε κι εγώ του απάντησα «όπου θέλεις μωρό μου, μόνο πάρε με, δεν αντέχω άλλο».

 

Μέχρι να φτάσουμε στο κρεββάτι είχαμε και οι δύο γδυθεί. Ξάπλωσε στο κρεββάτι και ανέβηκα πάνω του κάνοντας ένα υπέροχο 69. Όταν είδα την ψωλάρα του, έπαθα πλάκα. Ήταν τουλάχιστον 20 εκατοστά και χοντρή όσο κανενός άλλου άντρα. Ενώ ο Στέφανος έγλυφε το μουνάκι μου, εγώ σπαρταρούσα από καύλα και τσιμπούκωνα το τεράστιο καυλί του. Χωρίς πολλά πολλά με έστησε στα τέσσερα σαν σκύλα κι εγώ τούρλωσα το κωλαράκι μου. Έβαλε τον πούτσο του στο μουνάκι μου και άρχισε να με γαμάει σαν μανιασμένος

 

«Που είναι ο μαλάκας ο άντρας σου να δει πως πηδιέσαι μωρή πουτάνα»,

«πού είσαι βρε μαλάκα να δεις πως γαμιέμαι η ρουφιάνααααα…….»

 

το μουνάκι μου δεν άντεξε πολύ, έχυσα πάνω στην ψωλάρα του ενώ ο Στέφανος εξακολουθούσε να με γαμάει ανελέητα.

«Χύνω πουτσαρά μου, χύνω η γαμιόλα, σε χύνω πάνω στην ψωλάρα σου ….. αααααααα…….».

 

Ο Στέφανος σε κάποια στιγμή έβγαλε την θεόρατή πούτσα του και την κάρφωσε απότομα στο κωλαράκι μου.

«Αααααααααχ καριόλη άντρα με ξέεεεεεσκισες….»

Ούρλιαζα σαν πουτάνα και δεν με ενδιέφερε καθόλου αν με ακούσουν. Είχα το μεγαλύτερο καυλί που είχα δει στον πάτο του κώλου μου και έχυνα ξανά από την καύλα.

«Χύνεις καριόλα που σου γαμάω το κωλάντερο; Σ’αρέσει που σε έχω κάνει πουτάνα μου ξεκωλιάρα; Πες μου μωρή γαμιόλα πόσο σου αρέσει…»

«Μ’αρέσει πουτσαρά μου, μ’αρέσει γαμιά μου, τι ψωλάρα είναι αυτή που με γαμάει την καριόλααααααααα ααααααααααχχχχχχ χύυυυυυυυυυυυυνωωωωωωωω πάλι πούστη άααααντρα χύνω η ξεπατωμέεεεεεεενηηηηηη……»

Ο Στέφανος συνέχιζε να μου τον καρφώνει στον κώλο μου κι εγώ να χύνω συνεχόμενα.

«Σε γαμάει κι άντρας σου έτσι μωρή πουτάνα;»,

«όχι γαμιά μου, δεν με γαμάει ο μαλάκας, κανένας δεν με γαμάει έτσι, μόνο εσύ πουτσαρά μου»

«Πάρτα μωρή πηδιόλα στην κωλάρα σου όλα, πάρτα όλα, πάρτααααααα»,

«χύσε με μανάρι μου, χύσε μέσα μου, εκεί τα θέλω η καριόλαααααααααααα», εκείνη την στιγμή το σφιχτό κανάλι του κώλου μου πλυμμήρισε από το σπέρμα του Στέφανου. Το συναίσθημα ήταν απίθανο…

 

Με το που έβγαλε το καυλί του από μέσα μου, έπεσα πάνω του και άρχισα να τον τσιμπουκώνω. Τέτοιο καυλί δεν το αφήνεις εύκολα… Μου άρεσε που μου είχε σκίσει το μουνάκι μου, μου άρεσε που μου είχε ξεπατώσει την κωλάρα μου, τώρα ήταν στιγμή να το πάρω και στο στόμα μου και να το κάνω να χύσει κι εκεί.

 

Ο Στέφανος δεν άργησε να ξαναχύσει μια τεράστια ποσότητα σπέρματος στο στοματάκι μου, καθώς εγώ υπομονετικά το έχωνα όλο και πιο βαθιά στο λαρύγγι μου. «Θέλω να τα πιείς όλα μωρό μου, σαν καλό πουτανάκι». Δεν άφησα ούτε σταγόνα. Τα ήπια όλα όπως ήθελε και συνεχίσαμε να γαμιόμαστε στο κρεββάτι του άντρα μου μέχρι το ξημέρωμα.

 

Ο άντρας μου δεν κατάλαβε ποτέ τίποτα κι εγώ εξακολουθώ να ανοίγω τα πόδια μου στον Στέφανο όπου βρεθούμε….

error: