Διακοπές στον Ρόδο

Πέρυσι το καλοκαίρι είχα παει διακοπές στον ρόδο μαζί με τον αντρα μου τον βαγγελη. Εκεί γνωρίσαμε και αλλά δυο ζευγάρια τον Γιώργο με την Ντίνα και τον Βαγγέλη με την Τζούλια. Ένα βράδυ μετά από το ποτό όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του Γιώργου. Η συζήτηση από τα πολλά κατέληξε στο sex. Είπαμε πολλές εμπειρίες ο καθένας. Καυλωμένοι όπως είμαστε όλοι αποφασίσαμε να παίξουμε λίγο. Έτσι οι γυναίκες μια μια θα μας έλεγαν τις επιθυμίες τους και θα εκτελούνταν όλες, ότι και αν ζητούσαν. Ζήτησε κάτι η Τζούλια μετά η Ντίνα. Αφού πραγματοποιήθηκαν οι δυο πρώτες επιθυμίες έμεινε η επιθυμία ταντρα μου. .ΚΑΙ ζήτησε να κάνω έρωτα με κάποιο από τους δυο.

Οι Ντίνα με την Τζούλια έλαμψαν μόλις την άκουσαν και όπως μας είπαν μετά καύλωσαν περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ο Βαγγέλης με τον Γιώργο έδειξαν λίγο προβληματισμένοι. Τι ακριβός ρόλο θα παίζω τον ρώτησα. Μα φυσικά της καριολας μωρό μου απάντησε η ποπη. Τότε ο Βαγγέλης και ο Γιώργος έδειξαν ότι το θέλουν σαν τρελοί. Εγώ > Με ποιον από τους δυο; Ντινα > Με τον Γιώργο. Τζούλια > Με τον Βαγγέλη. Τελικά η Πόπη αποφάσισε. Με αυτόν που έχει τον μεγαλύτερο πούτσο. Έγινε το τελικό τεστ αλλά κανένα αποτέλεσμα. Ο πούτσος του Γιώργου μεγάλος 21εκ, ενώ του Βαγγέλη 17εκ αλλά πιω χόντρος. Εγώ βλέποντας αυτές τις ψωλαρες δεν κρύβω ότι καύλωσα παρά πολύ. Και με τους δυο λοιπόν ήταν η απόφαση των γυναικών. H Ντίνα πρότεινε να φορέσω ένα σετ από τα σέξι εσώρουχα της.

Ένα σατέν σουτιέν ένα τανγκα κιλοτάκι ζαρτιέρες και κάλτσες. Ο Βαγγέλης με τον Γιώργο έβγαλαν τα ρούχα τους και έμειναν με τα εσώρουχα και τότε άρχισε το παιχνίδι. Οι εντολές από τις γυναίκες ήταν να είμαι μια παλιογαμημένη πουτάνα όπως είπαν χαρακτηριστικά. Εγώ άρχισα να χαϊδεύω τον πούτσο του Γιώργου και ο Βαγγέλης έπαιζε με το κωλαράκι μου. Έβγαλα έξω την ψωλάρα του ενώ ο Βαγγέλης μου έβαζε κωλοδάκτυλο και άρχισα να του κάνω τσιμπούκι μπροστά στην καυλωμένη την γυναίκα μου και τις δυο άλλες κοπέλες. Αλλάξανε θέση και τότε τσιμπούκοσα και τον Βαγγέλη ο οποίος ήταν ήδη καυλωμένος και μην μπορώντας να κρατηθεί τελείωσε στο στόμα μου και το πρόσωπο μου. Αφού εγλυψα και την τεταιυταια σταγονα από την ψωλη του βαγγελη οι γυναικες αρχισαν να φωναζουν στον γιωργο να μου σκισει το κωλαράκι.
Ο Γιώργος μετα ήρθε πίσω μου και άρχισε να μου σαλιώνει την κωλοτρυπα. Ο Βαγγέλης είχε ήδη καυλώσει πάλι. Εγώ > όχι ρε παιδιά ο Γιώργος γιατί με την ψωλαρα του θα με σκίσει τελείως, δεν το έχω ξανακάνει. Τζούλια > ωραία. Ας την γαμήσει πρώτα ο Βαγγέλης να του ανοίξει την τρύπα του και μετά τον ξεκωλιαζει και ο Γιώργος. Η ντινα έφερε ένα βαζάκι με βαζελίνη και άρχισε να μου αλείφει το κωλαρακι. Τα χεράκια της που χάιδευαν την τρυπούλα μου με καύλωσαν τόσο που δεν μπορούσα να το κρύψω. Έλα ψωλαρα μου γαμήσαμε δεν αντέχω άλλο, έλεγα στον Βαγγέλη. Η μεγάλη στιγμή έφτασε, ο Βαγγέλης άρχισε να πιέζει την ψωλαρα του στο κωλαρακι μου και ο Γιώργος έχωσε την πούτσα του στο στόμα μου. Πονούσα αλλά η καύλα ήταν μεγαλύτερη. Πιο βαθιά γαμιά μου σκισεμε ήθελα να φωνάξω αλλά μπουκωμένη όπως ήμουν απλός απολάμβανα το σπάσιμο της παρθενίας μου και την υπέροχη ψωλαρα του Γιώργου. Η μεγάλη απόλαυση και για τους τρεις μας ήρθε και ο συγχρονισμός ήταν τέλειος. Την ώρα που άρχισε να χύνει ο Γιώργος στο στόμα μου τελείωσε και ο Βαγγέλης και πλημμύρισε την κωλαρά μου με άφθονο ψωλοχυμα. Ήπια και την τελευταία σταγόνα του Γιώργου και μετά γύρισα και έγλειψα ότι είχε απομείνει στον πούτσο του Βαγγέλη. Και οι δυο κουρασμένοι ξάπλωσαν να χαλαρώσουν. Ο κώλος μου έκαιγε αλλά μου άρεσε τόσο που ήθελα να με γαμάνε όλο το βράδυ.

Βαγγελης > κοριτσια θελω μια βοήθεια για να συνεχίσω στο δεύτερο ημίχρονο. Γιώργος > και εγώ θέλω ένα γλυψηματακι να μου σηκωθεί αλλά το θέλω από την Πόπη. Η Τζούλια με την Ντίνα άρχισαν να γλείφουν τον Βαγγέλη.

Γιώργος > ετοιμάσου ποπη μου. Θα φας τέτοιο γαμήσι που θα το θυμάσαι πάντα. Βαγγέλης > τώρα θα δούμε αν την ξεχείλωσα αρκετά. Οι φιλες έκαναν στην άκρη και περίμεναν να δουν τη συνέχεια. Γιώργος > στήσου να σε σκίσω, να φτάσω στον πάτο της κωλαρας σου. Βαγγελης > εγω δεν θελω να παρω μερος θελω να απολαυσω το θεαμα. Επεσα στα τεσσερα ανοιξα τα ποδια μου και περιμενα με φοβο και ανυπομονησια. Ο γιωργος ηρθε πισω μου και αρχισε να μου χαϊδευει την κωλοτρυπα μου, την αλοιψε με βαζελινη και αρχισε να με χτειπαει με την ψωλη του.
βαγγελης > που ξερεις μπορει να της αρεσει και να θελει και άλλη φορα. Ντίνα > μα ηδη εδειξε ότι της αρεσε η πρωτη φορα. Αυτά τα λογια καθος και πολλα αλλα με εκαναν να καβλωσω οσο δεν παει. Ο γιωργος πιεζε την ψωλη του στη σουφρα μου με προσοχη. Εβαλε λιγο το καβλι του και εμενα αρχισε να με ποναει παλι η κωλαρα μου. Μου εβαλε σιγα σιγα ολο τον πουτσο του. Εμεινε λιγο ακοινητος και μετα αρχισε να μπαινοβγαινει στην τρυπα μου.ενω ταυτοχρονα χαιδευε το αχνιστο μου μουνακι.
Ξεσκειζε την κωλαρα μου εφτασε στον πατο την κωλοτρυπιδας μου σε σημειο που νομιζα ότι θα μου πεταξει τα ματια εξω.

Γιωργος > πες μου ξωκολιαρα σου αρεσει η ψωλαρα μου ετσι όπως σε σκιζει; ειχες φανταστει ποτε ότι θε φας τετοια ψωλη;

Ντινα > ναι μωρο μου καντην να μην μπορει να καθησει Τζούλια > τετοια πουτσα ουτε εγω την αντεχα.

Γιωργος > τελειωνω ….

Ο γιωργος εβγαλε την ψωλαρα του, μου την εδωσε στο στομα και πιεζε το κεφαλι μου να την παρω ολη μεσα μου. Εχεισε τοσο που νομιζα ότι θα πνειγω αλλα τωρα ειχε καλητερη γευση από πριν. Του εγλειφα τον πουτσο του μεχρι να στραγκισει από το ψωλοχυμα και συναιχιζα με την ελπιδα να καυλωσει και να με γαμησει παλι αλλα δυστηχως δεν αντεξε αλλα. Αυτό που ειδα μετα είναι ότι οι γυναικες δεν συγκρατησαν την καυλα τους όπως και ο βαγγελης και γαμηθηκαμε ολοι μαζι. Το καλο είναι ότι συναντιομαστε και στην αθήνα και με γαμαναι και εδώ σχεδον κάθε εβδομαδα με αρκετες βελτιωσεις στο ολο σκηνικο. Βεβαια,ευτηχως που δεν ενοχλει τον αντρα μου .

error: