Μανα και κορη

 Εδω και καποιους μηνες στην γειτονια μου ανοιξε ενα ψιλικατζηδικο.Η Ε. μια γοητευτικη αλλα και σεξουαλικη γυναικα απο την πρωην Σοβιετικη Ενωση αλλα με παρα πολλα χρονια στην Ελλαδα,χωρισμενη με δυο κορες γυρω στα 45 με ενα κορμι πολυ καλα διατηρημενο και με κατι υπεροχες βυζαρες , εδειξε απο την πρωτη στιγμη πολυ ανετα μαζι μου αλλα παντα κρατουσε τα προσχηματα και τους τυπους.Την εβλεπα αρκετα ερωτικα και σκεφτομουνα οτι θα ηθελα να την γαμησω αλλα ποτε δεν προχωρουσα παραπανω μιας και δεν ηθελα να δωσω δικαιωμα αφου ηταν γειτονια και εγω παντρεμενος.

 Αυτο ομως που δεν εβλεπα(ισως γιατι δεν ηθελα) ηταν η μεγαλη της κορη η Α. η οποια ηταν λιγο στρουμπουλουλα με εξισου αρκετα μεγαλα βυζια και μολις 20 χρονων(εγω 43) , οτι με καλοβλεπε και δεν εχανε ευκαιρεια να μου κανει κοπλιμεντα.

 Οταν καταλαβα οτι ισως μπορει κατι να παιχτει με την μικρη αποφασισα να κανω ενα βημα πιο κατω προσφεροντας της εναν καφε τον οποιο και δεχθηκε προς μεγαλη μου εκπληξη.Το ραντεβου κλειστηκε για το επομενο μεσημερακι και πηγα και την πηρα απο το σπιτι της.

 Πηγαμε σε ενα καφε σε μια κοντινη περιοχη και κουβεντα στην κουβεντα "καταφερα" μιας και ηταν πολυ δεκτικη σε ολα της να αρχισω μια κουβεντα για σεξ.Μου ειπε οτι δεν ειχε δεσμο εδω και καποιους μηνες και οτι εχει και 2 μηνες να κανει ερωτα.Αυτο με ερεθισε αλλα εβλεπα και την μικρη να κουνιεται συνεχεια και να δειχνει οτι δεν την αφηνε αδιαφορη αυτη η κουβεντα.Τοτε ειπα στον εαυτο μου οτι θα κανω το μεγαλο βημα και οτι ηθελε ας γινοτανε.Καποια στιγμη λοιπον και εντελως ξαφνικα της προτεινω να παμε σε ενα κοντινο ξενοδοχειο.Στην αρχη εκανε οτι δεν καταλαβε αλλα της το ξαναπροτεινα λεγοντας της οτι την ηθελα αρκετο καιρο και ηταν μια καλη ευκαιρεια για μενα να κανω πραξη το ονειρο μου.Αυτη προς πολυ μεγαλη μου εκπληξη δεχθηκε και εμενα με επιασε ενα ριγος και – αν θελετε- και ενας φοβος για το πως θα ανταποκριθω σε ενα εικοσαχρονο κοριτσι γεματο καυλες.

 Πηγαμε στο ξενοδοχειο και αρχισα να την φιλαω με παθος.Αυτη αφηνε μικρες κραυγουλες ενω οταν μου αποκαλυψε το κορμακι της πηγα  να παθω εμφραγμα μιας και ηταν πολυ σφικτο παρολα τα παραπανω κιλακια που ειχε.Οι βυζαρες της πολυ ορθιες δεν χορτενα να τις παιζω.Γδυθηκαμε και κανοντας της ενα ωραιο γλυφομουνι της χαρισα τον πρωτο της οργασμο στο στομα μου.Στην συνεχεια πηρε θεση και εβαλε στο στομα τον ηδη καυλωμενο μου πουτσο με περισσια μαεστρια για την ηλικια της.Δεν ηθελα πολλα πολλα για να την χυσω αλλα κρατηθηκα γιατι ηθελα να γαμησω το υπεροχο ξυρισμενο μουνακι της.

Την γαμησα δυο φορες σε ολες τις παραλαγες και τις στασεις που μπορεις να φανταστεις μιας και ηταν αρκετα παθητικη και εκανε οτι της ελεγα μην ξεχνωντας την δευτερη φορα να την χυσω στις υπεροχες βυζαρες της,ενω και αυτη ειχε αρκετους οργασμους.

 Μετα απο αυτη την ημερα δεν την ξαναειδα για μερικες μερες μιας και δεν πολυπηγενε στο μαγαζι.

Ενα βραδυ πηγα να παρω τσιγαρα και πετυχα την Ε. ετοιμη να κλεισει.Με κοιταξε λιγο πονηρα και μου ειπε οτι θελει να μου μιλησει.Σκεφτηκα οτι την πατησα αλλα εκατσα να δω τι θελει.Μου ειπε λοιπον οτι η κορη της της τα ειπε ολα …οτι εγινε.Εγω ανησυχησα προσωρινα αλλα αυτη με καθησυχασε και μου ειπε οτι δεν θα μιλησει και οτι δεν εχει προβλημα με αυτο αρκει να "παιξω" και μαζι της(απο οτι μου ειπε ειχε να γαμηθει πανω απο ενα χρονο).

Εγω πηγα να τρελλαθω…με δουλευε?Απο οτι αποδειχθηκε οχι.Με καλει να παω πισω απο μια κολονα που ειχε το μαγαζι και πριν προλαβω να αντιδρασω μου δινει ενα γλωσσοφιλο τοσο παθιασμενο που καβλωσα στο δευτερολεπτο.Μου επιασε τον πουτσο και μου κατεβασε το παντελονι.Ειχα χασει τον ελεγχο και δεν με ενιαζε τι θα γινοτανε εαν καποιος γειτονας εμπαινε εκεινη την ωρα μεσα.

Αρχισε να μου ρουφαει τον πουτσο σαν μανιασμενη ενω αναστεναζε σαν τρελλη….μου ελεγε ποσο ωραιος ηταν και τι ομορφα αισθανοτανε ενω εγω ειχα την ευκαιρεια να παιζω με τις βυζαρες της και με δυο θεικες ρογες.Επειτα κατεβασα το χερι μου και της εβαλα δυο δακτυλα στο μουνι ενω και μια κινηση για δακτυλο στην κωλοτρυπιδα της την εκανε να μουγγρισει απο καβλα.Χυνω μου ψιθυριζε ενω και εγω δεν αργησα και τελειωσα στο στομα της.Αυτη τα καταπιε ολα και μετα αφου μου καθαρισε τον πουτσο ντυθηκαμε και καναμε σαν να μην συμβαινει τιποτα.

Το τι γαμησια εχω ριξει σε μανα και κορη τον τελευταιο μηνα δεν λεγονται.Ειδικα στην μανα μιας και την βλεπω πιο συχνα και της ριχνω και κανα πουτσο στα ορθια στο παταρι του ψιλικατζιδικου.Τωρα σκοπος ειναι να τις παρω και τις δυο μαζι κατι που ειναι πολυ δυσκολο μιας και η κορη δεν ξερει οτι γαμαω και την μανα της.Αν το κανω θα σας το γραψω.

Η ιστορια ειναι 100% αληθινη.

Σας χαιρετω

error: