Γυμνη πηδούσε το σχοινάκι

Του είχε υποσχεθεί να τον υπακούει. Ήταν ένα παιχνίδι που το έπαιζαν χρόνια ολόκληρα.

Αυτή από μικρή είχε φαντασιώσεις με δεμένα χέρια, κλειστά μάτια και σκαμπιλάκια.

Μαζί το προσωρήσανε λίγο.

Εκείνο το βράδυ, της είχε ζητήσει να ετοιμάσει το τραπέζι γυμνή. 

Εκείνη, έφερε το κραδί, τα ποτήρια και το φαγητό. Γυμνή. Όπως της είχε ζητήσει.

Όταν έστρωσε, εκείνος της ζήτησε να κάτσει στο πάτωμα σαν σκυλάκι.

Ξεκίνησε να τρώει και όταν θυμόταν της έδινε να φάει λίγο.

Της εξήγησε πώς θα έτρωγε αργότερα, αν τον ευχαριστούσε η συμπεριφορά της. Εκείνη γκαύλωνε…τρελά. Ανυπομονούσε για τη συνέχεια αλλά εκείνος ήξερε πώς να μεγαλώνει την ανυπομονησία της και καθυστερούσε κι άλλο/

Στη συνέχεια της ζήτησε να φέρει το σκοινάκι. Το κλασικό σχοινάκι που ξέρουμε όλοι. Με την ξύλινη λαβή, άρχισε να πειράζει την κλειτορίδα της.Η ανυπομονησία της μεγάλωνε. Κι εκείνος, της ζήτησε να πηδήξει…σχοινάκι.

Απόρησε αλλά ακολούθησε τις συμβουλές του. Μόλις ξεκίνησε να πηδάει αυτός έβγαλε τα ρούχα του και φανερώθηκε η δική του…ανυπομονησία. Σε στύση. Παρόλα αυτά, έφυγε από το δωμάτιο και γύρισε σε λίγο με τον μιρκό δονητή.

Τη διέταξε να ανοίξει τα πόδια, της τον έβαλε βίαια και την διέταξε να συνεχίσει το σχοινάκι ενώ έχει μέσα της το δονητή.. Εκείνη πήγε να φέρει αντίρηση αλλά εκείνος με ένα βλέμμα της έδειξε πώς οι αντιρρήσεις θα είχαν σοβαρές ποινές. εκείνη, φοβόταν τις ποινές. ήξερε πώς αν έφερνε αντίρηση το παιχνίδι θα χαλούσε. Και δεν είχε χειρότερο.

Ξεκίνησε να πηδάει. Το στληθος της πήγαινε πάνω κάτω. Ο κώλος της το ίδιο. Και ο δονητής τη γαμούσε κανονικά. Εκείνος την κοιτούσε. ¨Οταν έκανε λάθος και έχανε το σκοινάκι μπλεκόταν στα πόδια της, εκείνος της έδινε σκαμπίλια, πότε στον κώλο και πότε στο στήθος..Αυτό συνεχίστηκε για τουλάχνιστον μία ώρα. Εκείνη είχε χύσει άπειρες φορές. Τα υγράκυλούσαν στο πάτωμα και έκαναν πιο δύσκολο το παιχνίδι. Συνέχεια μπερδευόταν. Κι έτρωγε σφαλιάρες. Μία φορά που έπεσε….εκίνος είπε " ηρθε η ώρα σου"

Με το σχοινάκι της έδεσε τα χέρια πίσω στην πλάτη κι εκεί, πανω στα υγρά της την πήρε άγρια. Τον δονητή της τον έβαλε στον κώλο και την γαμούσε δυνατά. Τι ευχαρίστηση…. Επιτέλους, τον είχε μέσα της. Αγρια.Πρωτόγονα. Της δάγκωνε τις ρόγες της και τις τσιμπούσε τον κώλο. Τηβν είχε κάνει λιώμα. 

Όταν τελείωσαν επιτέλους και οι δύο, την πήρε αγκαλιά, την πήγε στον καναπέ, της έφερε να κάνει ένα τσιγάρο και μετά την τάϊσε. ¨Ηταν και οι δύο πολύ ευτυχισμένη.

Εγώ ειδικά που πάντα μου άρεσε να πηδάω….σχοινάκι

🙂

 

 

error: