Αχορταγη καυλιαρα φοιτητρια

Γεια σας Με λενε Λένια και ειμαι 22 χρονών!Σπουδάζω στο πολυτεχνειο της Πάτρας Πολιτικός Μηχανικός!Ειμαι γκομενα με καμπύλες,λεπτή μέση,λιγο μεγαλο κωλο και ωραια βιζιά με μεγάλες και σκληρές ρόγες! Κανεις δεν εχει ιδέα πόσο πουτάνα και καυλιάρα είμαι οταν είμαι σπίτι..

Κάθομαι και βλέπω συνέχεια τσόντες και μιλαω στο ιντερνετ με πουτσαραδες και με λεσβίες κ τους λεω ποσο καυλωμενο είναι το μουνακι μου! Ψωνίζω συνέχεια απο σεχ σοπ και με εχουν μαθει,τους καυλωνω οταν παιρνω τηλ να παραγγειλω και μου στελνουν μαζι με τις παραγγελιες και δωρακια…μανταλακια σιδερενια για τις ρογες μου,δονητες,λιπαντικα! Μου αρεσει να τριβομαι στην τζαμαρια του σαλονιου και να εχω την αισθηση οτι με παιρνουν ματι…λιωνω κερια και τα σταζω στις ρογες μου ενω συγχρονως εχω στην ανοιχτη ακροαση εναν πουτσαρα 45 χρονων που ειναι σεκιουριτη στην σχολη μου!θελω πολυ να με γαμισει αυτος!εχω τον αριθμο του αλλα δεν ξερει ποια τον παιρνει τηλ,αλλα καυλωνει κ αυτος και παιζει την χοντρη ψωλη του καθως εγω σκίζω το μουνακι μου με εναν χοντρο δονητη 24 εκατοστων!

Ο γκομενός μου δεν εχει ιδέα πόσο ανωμαλη και καυλιαρα ειμαι οταν τριβομαι μονη μου! τωρα τελευταια τον βαζω να μου ποναει απο το πολυ τριψιμο τις ρογες και μετα να τις χαστουκιζει…αχ ποσο μου αρεσει ν χαστουκιζουν τις ρογες μου και το μουνακι μου!Καθομαι με τις ωρες σπιτι μου γυμνή και παίζω με διαφορα!τριβω το μουνακι μου στον πάσαλο του κρεβατιού,βογγαω να με ακουσουν τα διπλανα διαμερισματα και βαζω στις ρογες μου σιδερενια μανταλακια για να ειναι συνεχως καυλωμενες!

ΑΥτο που κανω συχνα και νιωθω οτι θελω να με σκισει ο οποιοσδηποτε εκεινη την ωρα ειναι οταν ταξειδευω με τρενα η λεωφορεια!καθομαι στην γαλαρια του λεωφοριου ή στο πιο αδειο βαγόνι του τρενου και τριβώ το μουνακι μου μεχρι ν με καταλαβει καποιος πουτσαρας και να με σκισει ενω απο μεσα δεν φοραω σουτιεν για να καυλωνω με τις σκληρες ρογες μου οποιον δω εκει μεσα….αχχχχχ!τωρα ειμαι γυμνη και σταζει το μουνακι μου!θα παρω τηλεφωνο τον σεκιουριτα να με κανει να χυσω σαν σωστη καριολα που ειμαι…

error: