Απροσμενο γαμησι το Σαββατοβραδο

Αυτη τη φαση τη θυμαμαι σαν να εγινε μολις σημερα… Ας τα παρουμε απο την αρχη ομως… Με λενε Γιωργο 17 (τοτε, 20 τωρα) ειμαι γενικα εμφανισιμο παιδι καστανα μαλλια και ματια, 1,83 και γυμνασμενο σωμα γιατι ασχολουμε με το στιβο απο 10 χρονων… Ηταν ΣΑββατο απογευμα οι γοενις μου ειχαν παει στο χωριο και ημουν μονος μου σπιτι. Ειχα χωρισει με μια κοπελα που τραβιομουν σχεδον 1 χρονιο πριν λιγο καιρο και ημουν καπως αλλα ειχα παρει αποφαση να την γραψω. Σε καποια φαση χτυπαει το θυροτηλεφωνο… Εκεινη τη στιγμη εκανα ντουζ και το αφησα αλλα χτυπησε το κινητο μου και σκεφτηκα οτι κατι θα εγινε… Το σηκωνω ηταν η Χριστινα μια φιλη απο το φροντιστηριο..

-Ανοιξε μου ειμαι κατω απο το σπιτι σου, μου λεει
-Περιμενε, της λεω και παω ανοιγω την πορτα και την περιμενω να ανεβει πανω…

Η Χριστινα ειναι στην ιδια ηλικια με μενα 1,70-1,75 με καστανα μαλλια μεχρι τη μεση, φοβερο σωμα (πηγαινε γυμναστηριο) με κωλο ολα τα λευτα και τελεια βυζια! Καυλα! Ειχα προλαβει να βαλω μονο το μποξερακι γιατι βγηκα βιαστικα απο το μπανιο. Φορουσε ενα τζιν σορτσακι και μια μπλουζα με σχετικα βαθυ ντεκολτε. Με το που μπαινει στο σπιτι μου λεει:

-Καλα ρε παιδακι μου με το μποξερακι ανοιγεις τις πορτες?

-Ειχα προπονηση πριν ρε και εκανα μπανιο. Αραξε στο σαλονι, στο δωματιο οπου θες παω τελειωνω το ντουζ φτιαχνω μαλλι και ερχομαι, τα κατατοπια τα ξερεις, της λεω.

-Ναι κανε δουλεια σου… Σορρυ κιολας επρεπε να σε παρω πιο νωρις τηλεφωνο…

-Σιγα μωρε, της λεω και παω για μπανιο….

Οταν βγηκα καθοταν στο σαλονι ειχε παρει το λαπτοπ και ακουγε τραγουδια. Παω καθομαι και γω και αρχισαμε να βλεπουμε βλακειες στο ιντερνετ… Καποια στιγμη αρχισε να ψαχει φωτογραφιες (κλασικα με γυμνασμενους τυπους οπως οι περισσοτερες δηλαδη) εγω να εχω ξενερωσει τη ζωη μου με ολους αυτους τους μαντραχαλαδες οταν ετσι οπως κοιτουσε τις φωτο και τις σχολιαζε ανοιγει καταλαθως τη φωτο απο μια θεογκομενα!!! Με το που τη βλεπω για της τη σπασω που τοση ωρα ειχα ξενερωσει λεω…

-Να ρε αυτες ειναι γκομενες!

-Ναι ρε σιγα, μου λεει

-Γιατι ρε πες μου κατι που της λςιπει! Και κουκλα ειναι και εχει και κορμαρα!!

-Μμμμ εγω ειμαι και ομορφοτερη και εχω και ωραιοτερο σωμα!

-Ο,τι πεις! της λεω ειρωνικα!

-Αμφιβαλλεις?

-Οχι πολυ, της λεω!

-Καλα Γιωργακη θα τα πουμε!!

Ε με τα πολλα πολλα και αφου ειχε παει 10 και βαριομασταν να βουμε, οι δικοι μου αποφασισαν να μεινουν στο χωριο αραξαμε στο σπιτι… Σηκωνομαι να παω να παρω καμια μπυρα απο το ψυγειο και η Χριστινα μου λεει/-Ωραιο κωλο εχεις και με χουφτωνει. Σκαλωνω για μια στιγμη και της λεω/ Ολες μου το λενε και οχι μονο αυτο και της κλεινω το ματι και φευγω γελωντας.

Πινουμε τις μπυρες και μου λεει αν εχει αλλες στο ψυγειο και της ειπα οτι δεν προσεξα… Σηκωνεται να δει και φαινοταν το στριγκακι της… Οταν ηρθε παει να κατσει και βαζω το χερι μου κατω απο τον κωλο της και της λεω…

-Και εσυ μια χαρα κωλο εχεις και την πιανω και τη φιλαω… Της βγαλαμε ο ενας την μπλουζα του αλλου και αμεσως την ξαπλωσα στον καναπε και αρχισα να της γλειφω τα βυζια… Την γδυνω εντελως και αρχισα να της κανω γλειφομουνι και αυτι μου πατουσε το κεφαλι καθως εγλειφα την κλειτοριδα! Με σταματαει και μουβγαζει το σορτακι και το μποξερακι και αρχιζει να μου παιρνει πιπα… Απο τις καλυτερες στη ζωη μου! κανω να σηκωθω να παω προς το δωματιο για να παρω προφυλακτικα και με σταματαει και μου λεει/ Θελω να με σκισεις χωρις προφυλακτικο! κανενας στη θεση μου δεν θα αρνιοταν!!! με τη μια την ξαπλωνω και της τον βαζω με δυναμη και αυτη αρχισε να φωναζει/ Αχ αχ αχ αχ αχ ναι βαλτον μου πιο βαθια!! με σταματαει ερχεται απο πανω μου και αρχιζει να πηδαει μανω στον πουτσο μου σαν τρελη και να μου φερνει τις ρογες στο στομα….

την πιανω τη γυριζω στα τεσσερα και της βαζω τον πουτσο με δυναμη και αρχιζω να τη γαμαω γρηγορα και αυτη να φωναζει/ ναι ναι ναι ναι ναι χυνω μωρο μου!!!!! μετα απο λιγο χυνω και εγω στα κωλομερια της

Αλλα ο πουτσος μου ακομα κονταρι!!! την βαζω να μου παρει πιαπα και της λεω τωρα σειρα εχει ο κωλος σου!!! και με τη μια γυριζει και ανοιγει διαπλατα τα ποδια της! ξεκινησα να ττην πηδαω σε αποια σταση μπορουσα να σκεφτω και της ελεγα/ παρτα μωρη ψωλιαρα και αυτη να λεει ναι μωρο που σκισε μου τον κωλο μ αρεσε θελω να με ξεκωλιασεις!!! Μετα απο κανενα 20έπτο και αφου ειχε χυσει 3 φορε ςηρθε καθ η σειρα μου βγαζω τον πουτσο απο τον κωλο της και με τη μια τον αρπαζει και ρουφαει στο στομα της ολα τα χυσια μου!

Απο τοτε πηδιομαστε συστηματικα καθοτι και εχουμε ελευθερη σχεση…. Αλλα καθε φορα που βρισκομαστε γινεται χαμος!!!

error: