Έτσι τον έδωσα στην… πρώην κολλητή μου (part 3)

Με την Ελένη θα βρισκόμασταν ξανά εκείνο το απόγευμα στη σχολή για να δώσουμε το παρών στη συνέλευση των φοιτητών. Έτσι εγώ και μόνο στην ιδέα ότι θα την έβλεπα και θα είχα την ευκαιρία να την πηδήξω ξανά στις τουαλέτες της σχολής μας είχα καυλώσει.

Την καύλα που είχα μάλιστα φρόντισε η ίδια να μου την ενισχύσει λίγη ώρα πριν όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε πως ήταν υγρή και ανυπομονούσε κι αυτή να με δει.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο πρώην της, ο Στέφανος, φαίνεται πως κατάλαβε (έστω και αργά) τι μουνί έχασε και άρχισε να την πλησιάζει και πάλι και το Ελενάκι, γνωστή πλέον παρτόλα της πόλης, πηδήχτηκε μαζί του 4 φορές. Εμενα αυτό δε με ένοιαζε, ίσα ίσα ήταν κάτι που με καύλωνε ακόμη περισσότερο. Η πρώην κολλητή μου ήταν μεγάλη πουτάνα και είναι κρίμα να τη στερείται κάποιος.

Έφτασα λοιπόν στη σχολή πιο νωρίς και η συνέλευση ξεκίνησε στην ώρα της. Μετά από λίγο μπήκε μέσα η Ελένη. Με το γνωστό πουτανίστικο στυλ της καύλωσε πάλι όλον τον ντουνιά… φορούσε σκούρο μπλε κολλητό παντελόνι, που αναδείκνυε τη θεσπέσια κωλάρα της, σκούρη μπλε κοντομανικη μπλούζα και ψιλοτάκουνες πλατφόρμες που αναδίκνυαν τις ποδάρες της ακόμη περισσότερο. Το μαλλί της, αν και κοντό ακόμη, ειχε αρχίσει να μακραίνει κάπως και ήταν ότι πρέπει για να της το πιάνεις την ώρα του πισωκολλητού και της πίπας. Φορούσε επίσης ανοιχτόχρωμη γκρι σκιά στα μάτια και φυσικά κόκκινο κραγιόν στις τσιμπουκοχειλάρες της που ήταν και πάλι έτοιμες να μου χαρίσουν μία απίστευτη πίπα.

Αφού χαίρετησε κάποια πρωτοετάκια που την κοιτούσαν καυλωμένα ήρθε και κάθισε ακριβώς από πίσω μου. Κάποια στιγμή μου έπιασε τον κώλο και τότε κατάλαβα πως ήταν όντως και αυτή καυλωμένη. “Σε 5 λεπτά στην τουαλέτα”, έγραψα σε ένα χαρτάκη και της το έδωσα. “σε 2”, μου απάντησε εκείνη… ήμουν ήδη έτοιμος να χύσω.

Έφυγα, πήγα πρώτος στην τουαλέτα και ώσπου να έρθει τράβηξα μία μαλακία στη σκέψη ότι θα την πηδούσα και πάλι. έχυσα μέσα σε 5 δευτερόλεπτα. Μετά από λίγο ήρθε και η Ελένη. είχαν αλλάξει τις κλειδαριές, οπότε η πόρτα πλέον κλείδωνε. την κλείδωσε… μόλις είδε ότι ειχα ήδη κατεβασμένο το παντελόνι μου καταλαβε τι εκανα οση ωρα την περιμενα. δεν ειπε τιποτα. απλα εσκυψε και μου σκουπισε με τις χειλαρες της τον πουτσο που ειχε ακομη χυσια απο τη μαλακια που ειχα τραβηξει.

Συνέχισε την εκπληκτικη της πίπα για 7-8 λεπτά και μου τον εκανε και παλι σιδερο. προσπαθησα να τη σταματησω γιατι ηθελα να τη γαμησω αλλα αυτη δε σταματουσε. μου επαιρνε απλα πιπα. εχυσα και για αλλη μια φορα τα καταπιε ολα… οι χειλαρες της δεν εδειχναν μονο τελειες, ηταν κιολας… η πιο μεγαλη σε διαρκεια και η καλυτερη πιπα που μου εκαναν ποτε. Για ακομη μια φορα απο το πουτανακι το ελενακι.

Γυρισαμε στην αιθουσα. Πρώτα εγώ και μετά αυτή. Μετά τη συνέλευση θα πηγαίναμε όλοι μαζί για καφέ, οπότε στην πορεία της ημέρας ίσως είχα την ευκαιρία να την πηδήξω η εστω να μου επαιρνε ακομη μια υπερτελεια πιπα. Η συνέλευση τελείωσε, γυρισα την ειδα και αρχισα παλι να καυλωνω… φλερταρε εκεινη τη στιγμη με κατι πρωτοετακια και αυτο με καυλωνε ακομη περισσοτερο… ηταν πουτανα με τα ολα της!

Μια περιπου ωρα αφοτου καθισαμε ολοι μαζι στο καφε, η Ελενη ειπε οτι επρεπε να φυγει καθως ειχε κατι κοινωνικες υποχρεωσεις… αφου εφευγε η καυλα εγω δεν ειχα λογο να κατσω… ετσι κι αλλιως η ολη φαση ηταν βαρετη. Προσφέρθηκε μαλιστα να με παει σπιτι μου με το αυτοκινητο της.

“Στον Στεφανο θα παω”, μου ειπε. “Θελει να τα ξαναβρουμε”. “Εσυ θέλεις;” τη ρωταω. “Όχι, αλλα μου αρέσει να τον συναντώ γιατί με γαμάει τέλεια”, μου απαντά. Δεν απάντησα. Είχα ομως καυλώσει αρκετά και το Ελενάκι το είδε αυτό, οπότε πλησίασε και με φίλησε στο στόμα.

Ενώ ήμασταν 3 λεπτά μακριά από το σπίτι μου μας επιασε φαναρι. Η Ελενη οδηγουσε κι εγω διπλα της την κοιτουσα και καυλωνα ολο και πιο πολυ! Αυτη αφησε τον λεβιε και μου επιασε το μπουτι… δεν αντεδρασα. Τοτε, προχωρησε και μου επιασε τον πουτσο πανω απο το παντελονι… “Καυλωμενη εισαι. Θα πηδηξει καλα ο Στεφανος”, της λεω. “Όλοι περνάνε καλά μαζί μου”, μου απαντά και βάζει το χέρι της μέσα από το παντελόνι και το μποξερακι μου και μου τον πιάνει πλέον κανονικά. “Έχω μισή ωρίτσα πριν πάω στον Στέφανο” μου λέει.

Φτάσαμε σπίτι μου. Η Ελένη ήθελε να έχει την πρωτοβουλία στο σεξ και δεν της χαλούσα χατίρι… εξάλλου πηδιόταν τέλεια, οπότε το άξιζε… Μπαίνουμε λοιπόν στο σαλόνι και αμέσως με πετάει πάνω στον καναπέ. Μου βγάζει την μπλούζα και το παντελόνι και βγάζει και βγάζει και αυτή την μπλούζα της. Φορούσε ένα μαύρο δαντελωτό, καυλιάρικο σουτιέν.

Εγώ είχα μείνει με το μποξεράκι ξαπλωμενος ανασκελα. Έρχεται απο πανω μου και αρχιζει να με φιλάει. Σιγα σιγα στο στηθος και οσο πηγαινε κατεβαινε! Φτανει στο μαυρο μποξερακι μου. Περιμενα να το κατεβασει και να αρχισει την υπερτελεια πιπα της, αλλα αυτη εκανε κατι ακομη πιο γαματο. Έτσι καυλωμενος οπως ημουν τον πηρε στο στομα της και αρχισε την πρωτη φαση της πιπας πανω απο το μποξερακι. Ειχα γινει τουρμπο… Ξανα! Θα την ξεσκιζα ωσπου να κοβοταν η ανασα της…

Όταν μου κατέβασε το μποξερακι ο πουτσος μου ηταν ετοιμος να εκραγει. Τον πήρε στα τσιμπουκοχειλα της και συνεχισε την απιστευτη πιπα της. Μετα απο 15 περιπου λεπτα σταματησε γιατι εχυσα. Το στομα της, τα ματια της, τα μαγουλα της… γεμισαν ολα. Τα καταπιε ξανα και οσα δεν μπορουσε να τα σκουπισει με τη γλωσσα της τα επαιρνε με τα χερια της και τα εφερνε στο στομα της για να τα καταπιει και εκεινα.

“Έχεις τα πιο υπερτελεια χυσια”, μου ειπε… “Είσαι η πιο υπεργαμάτη πουτάνα”, της απάντησα και έφυγε. Ήταν πλέον η σειρά του Στέφανου. Εγώ, προς το παρόν, είχα αδειάσει…

error: