Ένα τρίο θεϊκό

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Πριν μερικές ημέρες είχα μια πολύ όμορφη εμπειρία με ένα ζευγάρι και θα ήθελα πολύ να την μοιραστώ μαζί σας όπως κάνω κάθε φορά.

 

Εκείνο το βράδυ λοιπόν η δουλειά με είχε κρατήσει μέχρι πολύ αργά στο γραφείο μαζί με τους δυο συνεταίρους μου. Ενημέρωσα κι εγώ τη γυναίκα μου οτι θα αργήσω πολύ (το τελευταίο διάστημα μια καινούργια δουλειά με κρατάει πολλές ώρες στο γραφείο κι έτσι δεν υπήρχε πρόβλημα) και συνέχισα τη δουλειά έως τη μία μετά τα μεσάνυχτα.

 

Αφού τελειώσαμε με τα φιλαράκια όλα αυτά που μας κρατούσαν στο γραφείο πρότεινα διασκέδαση. Αρχικά είπαμε για Πάρνηθα στο καζίνο, αλλά επειδή βαριόμουν να οδηγήσω αποφασίσαμε για Ρωμαίο.

 

Πήγαμε λοιπόν κι οι τρεις καθίσαμε σε ένα τραπέζι και παρακολουθήσαμε το πρόγραμμα που παρεμπιπτόντως υστερεί κατά πολύ σε σχέση με τις άλλες χρονιές. Κάποια στιγμή διαπίστωσα οτι απέναντι μας καθόταν ενα ζευγάρι. Εκείνος γύρω στα 45 κι εκείνη κάπου 30. Πολύ όμορφη. Χυμώδης, ξανθιά, με υπέροχα πόδια, σηκωνόταν συνεχώς στην πίστα και χόρευε αναστατώνοντας κυριολεκτικά τη νύχτα μου.

 

Λίγο το ποτό, λίγο η ώρα λίγοι οι? ορέξεις μου, με έκαναν και ξεπέρασα τις όποιες ανησυχίες είχα για το γεγονός ότι συνοδευόταν και άρχισα να πετάω αραιά και που λουλουδάκια προς τη μεριά της. Αρχικά δεν έδωσε σημασία, μετά από μερικά γαρίφαλα όμως άρχισε να ανταποδίδει.

 

Τα βλέμματα μας άρχισαν να γίνονται όλο και περισσότερο ζεστά μέχρι που καταλήξαμε σε ένα παρατεταμένο κάρφωμα γεμάτο νόημα και υπονοούμενα. Κάποια στιγμή άρχισε να κάνει μια «επίθεση πάθους» στον δικό της με τρελά γλωσόφυλα που συνοδεύονταν παράλληλα με εξαιρετικά πρόστυχες ματιές προς την πλευρά μου.

 

Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει γρήγορα και οι ματιές μου άρχισαν να γίνονται επιθετικές? πολύ επιθετικές. Της ψιθύρισα από μακριά «Σε θέλω» κι εκείνη δάγκωσε τα χείλια της πονηρά. Δεν απάντησε τίποτα . Καταλαβαίνεται βέβαια πως για να μην γίνουμε και ρόμπα στο μαγαζί όλα αυτά γίνονταν με προσοχή.

 

Από εδώ αρχίζει η ιστορία όμως να χοντραίνει.

 

Κάποια στιγμή η ομορφη αυτή γυναίκα που με είχε κάνει να βγάζω ατμούς από τα αυτιά σκύβει και μιλάει στο αυτί του άντρα της. Εκείνος γύρισε προς τη μεριά μου και με κοίταξε διερευνητικά. Ωχ, λέω πέσαμε σε σουρωμένη που κοκορεύεται στον άντρα της για τις κατακτήσεις της. Περιττό να σας πω πως εκείνη τη στιγμή μου μυρίστηκε άγριος καυγάς.

 

Αντι αυτού όμως ο τύπος φώναξε το γκαρσόνι και δείχνοντας με κάτι του ζήτησε. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το γκαρσόνι ήταν δίπλα μου και με? κούφενε. «Οι φίλοι σας από εκείνο το τραπέζι ρωτάνε αν θέλετε να καθίσετε μαζί τους» μου είπε ο τύπος κι εγώ έχασα τη μιλιά μου.

 

«Ρε παιδιά σας πειράζει να πεταχτώ μέχρι το απέναντι τραπέζι για ενα ποτάκι; Είδα κάτι ξαδέρφια της γυναίκας μου και πάω να πω ένα γειά» είπα στην παρέα μου στην οποία δεν ήθελα να δώσω δικαιώματα.

 

Όκ μου είπαν, πήρα το ποτάκι μου και διστακτικός για να είμαι ειλικρινής πήγα προς τα εκεί. Εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να ήμουν πολύ κόκκινος από την κάψα και την ντροπή μου αλλά όταν το κάτω κεφάλι αποφασίζει όλα είναι δυνατά.

 

Γειά και ευχαριστώ για την πρόσκληση τους είπα χαιρετώντας τους. «Κάθισε όμορφε» μου απάντησε η κυρία που μετά τις συστάσεις μου είπε πως την έλεγαν Κατερίνα και τον σύζυγο Αντώνη (ονόματα έχουν αλλαχθεί).

 

Ξεκινήσαμε μια συζήτηση περί ανέμων και υδάτων, με τι ασχολείστε, πως κι από εδώ και τέτοιες μαλακίες. Η Κατερίνα με κοίταζε συνέχεια στα μάτια και ο Αντώνης εξαιρετικά χαλαρός μιλούσε λες και ήμασταν κολλητοί από το στρατό.

 

Η νύχτα προχωρούσε και ποτάκια στα ποτάκια η κατάσταση είχε γίνει εκρηκτική. Εγώ δε, δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνετε. Μέχρι που άρχισαν τα τσιφτετέλια και η Κατερίνα χωρίς να μου πεί τίποτα με τράβηξε στην πίστα. Ο χορός μαζί της ήταν η χαριστική βολή. Τριβόταν συνέχεια πάνω μου και όσο ένιωθε ότι σκλήραινα γινόταν όλο και πιο «πισετική». Σκύβει στο αυτί μου και με τη γλώσσα της κυριολεκτικά να μου το γλύφει μου λέει «Έχεις κάνει ποτέ τρίο με ζευγάρι;» Σάστισα αλλά ευτυχώς που έχω κι εγω τις εμπεριίες μου και της απάντησα καταφατικά. «Ο Αντώνης γουστάρει να με βλέπει να γαμιέμαι με νεώτερους άντρες και σήμερα του είπα οτι γουσταρω την παρέα σου στο κρεβάτι μας».

 

Όπως καταλάβατε όλα πλέον ήταν ξεκάθαρα. Κατεβαίνοντας καθίσαμε στο τραπέζι μας και τα αίματα πήραν φωτιά. Εκείνη έβγαλε τη γόβα της και κόλλησε την πατούσα της στο πετρωμένο εργαλείο μου που αν είχε στόμα θα εκλιπαρούσε να λυτρωθεί. Παράλληλα με το δικό μου χούφτωμα φύλαγε με πάθος τον άνδρα της προκαλώντας μου ρίγη καύλας.

 

Ο Αντώνης ζήτησε το λογαριασμό και με μια μοναδική χαλαρότητα μου είπε «Κωστάκη τι έγινε τα κανονίσατε με το Κατερινάκι; Έχουμε μια υπέροχη συλλογή γραμματοσήμων θα τη δεις;» Αφού σκάσαμε στα γέλια και οι τρείς εγώ πήρα τη σκυτάλη και απάντησα «Θέλω πολύ να τη δω αλλά και να σας βοηθήσω να την?κολλήσετε».

 

Αφού πήγα στην αρχική μου παρέα λέγοντας κάτι χαζες δικαιολογίες, τους χαιρέτισα και φύγαμε .

 

Η Κατερίνα προθυμοποιήθηκε να έρθει μαζί στο αυτοκίνητο μου για να μην χαθώ και ο Αντωνης έφυγε με το δικό τους.

 

Όπως οδηγούσα η Κατερίνα άρχισε να χουφτώνει άγρια τον πούτσο μου και να μου λέει διάφορα για το πόσο ερεθισμένη ήταν. Σιγά σιγά κατέβασε το φερμουάρ και με μαεστρία μοναδική τον εξαφάνισε όλο μέσα στο καυτό στόμα της. Εκεί διαπίστωσα πόσο καλός οδηγός είμαι.

 

Αφού με είχε τρελάνει στο γλύψιμο μου είπε προστακτικά σταμάτησε κάπου δεξιά θέλω να με γαμήσεις τώρα. Εγω μηχανικά σαν τυφλός που έβρισκε το φως του έκανα δεξιά σε ένα σκοτεινό σημείο της Κηφισίας και με ένα σάλτο βρέθηκα πάνω της. Με σύντομες κινήσεις σήκωσα τη φούστα της και αφού παραμέρισα το μικροσκοπικό στρινγκ της μπήκα μέσα σε έναν καυτό και υγρο παράδεισο.

 

Οι φωνές της με τρέλεναν όλο και περισσότερο και η κραυγή της που μου ζηταγε να μπω πιο βαθιά με υπνώτιζε. Όπως ηταν φυσικό δεν άρχισα να τελειώσω. Εκείνη ασθαμαίνοντας μου ζήτησε να μείνω μέσα της λίγο ακόμη. Αφού έβγαλα το προφυλακτικό με στράγγιξε κυριολεκτικά και συνεχίσαμε το δρόμο μας.

 

Λίγα λεπτά αργότερα φθάσαμε στο σπίτι τους κάπου στην Ερυθραία. Ο Αντώνης είχε ανάψει κεριά και φορούσε ενα μπουρνουζι. «Αργήσατε ρε παιδιά τι έγινε χαθήκατε» μας είπε με ενα πονηροτατο ύφος κι εκείνη ριχνωντας μου ενα βαθυ γλωσόφυλλο απάντησε «Να ο Κωστάκης δεν ξέρει καλά τους δρόμους».

 

Αν θες να κάνεις ενα ντουσάκι θα σου δείξει η Κατερίνα μου είπε ο Αντωνάκης που φίλησε τη γυναίκα του με πάθος.

 

Εκείνη με πήρε από το χέρι και με οδήγησε σε ενα τεράστιο μπάνιο. Μπήκαμε και οι δύο μαζί στο ντους όπου με όμορφες και καυλωτικές κινήσεις με έπλυνε εκείνη. Βγήκαμε μαζί και πήγαμε στην κραβατοκάρα όπου ο Αντωνης είχε βάλει μια τσοντα που όπως έιδα ήδη τον είχε ανεβάσει.

 

«Θα με βοηθήσεις να τιθασεύσουμε αυτό το κτήνος ρε φίλε;» μου είπε γελώντας ο Αντώνης αρπάζοντας το στηθος της Κατερίνας που είχε κάτι υπέροχες ροζ πεταχτές ρόγες. «Μετά χαράς» του απάντησα και έριξα τη γλώσσα μου με μανία κι εγω στην άλλη ρογα της χαιδευοντας παράλληλα με τον Αντωνη το καλοξυρισμένο καυτό μουνάκι της. Αυτή με πνιχτούς αναστεναγμούς μου ζήτησε να την γλύψω σε όλο της το κορμί και χωρίς να χάσω χρόνο έχωσα τη γλώσσα μου βαθιά μέσα στις τρυπούλες της που ήταν μοναδικά γλυκές και ερεθισμένες. Εκείνη κουνιόταν ρυθμικά πάνω στη γλώσσα μου και μου ζητούσε να τη γλύψω ασταμάτητα. Σταμάτησα να την γλύφω μόνο όταν ο Αντώνης μου είπε πως είναι σειρά του να φαει «γλυκό» Εγω ανέβηκα ξανά στις ρώγες της μα εκείνη ήθελε να μου χαρίσει ένα ακόμη υπέροχο τσιμπούκι.

 

Η γλώσσα της με έκανε να παραμιλώ ενω σύντομα ήρθε και ο Αντωνης. Με το στομα της γεμάτο απο δυο καυλωμένα εργαλεία έμοιαζε λες και είχε όλον τον κόσμο στο στόμα της.

 

Συντομα όμως η κατασταση θα γινονταν πιο ομορφη. Μας έβγαλε απο το στόμα και κοιτοντας κιαι τους δυο στα μάτια μας είπε με μια φωνή που από μόνη της σε κάνει να χύσεις. «Θέλω να γινετε οι γαμιάδες μου? θέλω να με ανοίξετε».

 

Εγω ξάπλωσα στο κρεβάτι κι εκείνη ήρθε και ξαπλωσε απο πάνω μου. Με αργές κινήσεις το καυλί μου βρισκόταν πάλι μέσα της αυτη τη φορά στον σφιχτό και καυτό κολαράκο της. Ακολούθησε από πάνω της ο Αντωνης που ανέλαβε να γεμισει το υπέροχο μουνάκι της που έτρεχε σαν αχόρταγο ηφαίστειο χαρίζοντας μας μια ηδονική λάβα.

 

Πότε πνιχτά και πότε δυνατά η Κατερίνα βόγκαγε μέσα σε ένα υπέροχο παραλήρημα. Αλλάξαμε πολλές στάσεις και μου χάρισε αρκετές φορές τον κολαράκο της που ηταν θεϊκός.

 

Το πρώτο χύσιμο της το χαρίσαμε ταυτόχρονα εγω και ο Αντωνης. Δεν αφησε σταγόνα να παει χαμένη και με μοναδική μαεστρία φρόντισε να μας κρατήσει και τους δυο σκληρούς και όρθιους για ολόκληρη τη νύχτα.

error: