Ένα διαφορετικό σαββατόβραδο!

Εχθές είχα πάει στο αγαπημένο μου μπαράκι. Ένα μπαράκι, όχι σαν όλα τα άλλα, αλλά ένα μέρος που συμβαίνουν πράγματα και θαύματα που κάνουν το μουνάκι μου να τρελαίνετε!
Την κάθε επίσκεψη μου στο μπαρ της καύλας προηγείται μια προετοιμασία που μου παίρνει σχεδόν όλη την ημέρα. Ξυπνάω αργά για να είμαι ξεκούραστη και παίρνω ένα καλό πρωινό. Μετά το γεύμα μου πάω στο μπάνιο, γεμίζω την μπανιέρα με ζεστόνερό και βυθίζομαι μέσα για να χαλαρώσω καλά! Εκείξυρίζω τα πόδια μου και φροντίζω το μουνάκι μου να είναι λείο και γυαλιστερό γιατί το περιμένουν πολλοί οργασμοί!

Βγαίνω από την μπανιέρα, σκουπίζομε και αμέσως χώνω στον κώλο μου μια σφήνα. Αυτή φροντίζει η κωλότρυπα μου ναι είναι χαλαρή και έτυμη για ότι θέλει να μπεί μέσα το βράδυ. Τώρα είναι ώρα να ντυθώ. Πρόστυχα. Να φαίνετε ότι είμαι μια ξετσίποτη πουτανίτσα που δεν διστάζει για τίποτα. Το μουνί μου καλύπτει ένα ροζ μικροσκοπικό string κιλοτάκι το οποίο με δυσκολία καλύπτει τα ήδη ερεθισμένα μου μουνόχειλα. Το ροζ ¼ push-upσουτιέν μου αφήνει να φαίνονται οι καυλωμένες μου ρόγες και σπρώχνει τα χυμώδη βυζιά μου ψιλά και καμαρωτά! Μια φαρδιά ζώνη, με 6 straps σε κάθε πόδι κρατάει της μαύρες μου ζαρτιέρες στην θέση τους.

Τόσο το κιλοτάκι, όσο και το σουτιεν και οι ζαρτιέρες είναι ένα ωραίο σετάκι, ροζ γυαλιστερόλικρα με λουλουδάκια. Πολύ χαριτωμένο αλλά και πολύ πουτανιάρικο. Μια μικροσκοπική εφαρμοστή φουστίτσα κρύβει ίσα ίσα τον τουρλωτό ταπωμένο μου κώλο και το μουνάκι μου αλλά δεν καταφέρνει να καλύψει την κορυφή από της ζαρτιέρες μου και τα straps που της κράτανε στην θέση τους. Ένα ημιδιάφανο μαύρο μπλουζάκι που αφήνει να φαίνετε το σουτιέν μου και οι καυλωμένες ρόγες μου. Σημερα κάνει ψυχρούλα οπόταν θα φορέσο της πορνό-μπότες μου μαύρο δέρμα μέχρι το γόνατο με 14cm τακούνι δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για το πόσο πόρνη είμαι. Θαυμάζω τον εαυτό μου στον καθρεύτη για λίγο (μα τι πουτάνα που είναι αυτή μου βλέπω) και κάθωμε να κάνω το make-up μου.

Μαύρη σκιά στα μάτια μου με έντονο μολίβι, και κατακόκκινα τσιμπουκόχιλα είναι ο σκοπός μου. Πρώταώμος πολλές στρώσεις foundation ώστε να φένομε πιο ψεφτική και φτινή και στο τέλος πολίπουδρα. Τα μαλλιά μου κοτσίδα ψιλι για να αφήνουν τον λεμό μου ακάλιπτο. Μεγάλοι κρίκοι στα αφτιά και μια αλυσίδα με την επιγραφή Slut στον λαιμό μου ολοκληρώνουν την εμφάνιση μου. Κοιτιέμαι στον καθρέφτη και χάζεψα λίγο τον εαυτό μου. Είδα μια πρόστυχη γυναικά, μια πουτάνα. Για άλλες γυναίκες αυτό είναι προσβολή, εγώ είμαι υπερήφανη! είμαι το αντικείμενο του πόθου, αντρών και γυναικών, όλοι θέλουν να με γαμήσουν. Νιώθω υπέροχα και το μουνί μου υγραίνετε. Είμαι έτυμη να βγω για διασκέδαση και πολύ καύλα.

Περπατώντας έξω ένιωσα την βραδινή ψύχρα κάτω από το μακρύ παλτό μου να χαϊδεύει το υγρό μου μουνί και καύλωνα ακόμα περισσότερο! ο ήχος από της ψηλοτάκουνες μπότες μου και το πουτανιάρικο μου πρόσωπο τραβούσαν την προσοχή τον περαστικών οι οποίοι νόμιζαν ότι με πρόσβαλανλέγοντας μου πόρνη ή κρεβατογεμίστρα αλλά για μένα ήταν τα πιο κολακεύτηκα κομπλιμέντακαι η επιβεβαίωση ότι έκανα καλά την δουλειά μου σπίτι. Όταν έφτασα στο μπαρ ο πορτιέρης, που με ξέρει εδώ και καιρό, με χαιρέτισε χαμογελαστός λέγοντας μου ότι πάλι είμαι η πιο ψώλα και άπλωσε το χέρι του να γαργαλίσει το μουνάκι μου. Ήμουν τόσο υγρή που το δάχτυλο του γρήγοραχώθηκε ανάμεσα στα μουνόχειλα μου! Αφού πήρα τη έγκριση του και του υποσχέθηκα να με γαμήσει όποτε έχει όρεξη μπήκα μέσα.

Το μπαρ ήταν ακόμα μισογεμάτο και πολλά μάτια στραφηκαν σε μένα, μερικές πούτσες με χαιρέτησαν ενθουσιασμένες! Σε αυτό το μπαρ δεν σερβίρουν τα σινι8ισμένα ποτά. Όλοι πίνουμε τον μαγικό χημό που βγαίνει από τα καυτά μουνάκια από τα πουτανάκια που είναι εδώ. Πήρα λοιπόν ένα ποτήρι και πήγα στον πάγκο όπου ήταν γονατιστές 3 καριολίτσες με τα πόδια τους ανοιχτα και τα μουνιά τους έτιμα να σερβίρουν. Ακούμπισα το ποτίρι μου στο μουνί τις πρότις και αυτή μου το έμισε με τον χρυσαφί χημό της. Της έγλιψα το μουνάκι για να είναι στεγνό, την ευχαρίστησα και πήγα να κάτσω. Έκατσα στον μεγάλο καναπέ όπου ήταν δυο φίλες μου. Η μία καθώταν με τα πόδια ανιχτά και χάιδευε το μουνί της, η άλλη είχε κάπιον που τις έγλιφε το μουνί και τον κώλο. Με κάλοσόρισαν και ανταλάξαμε μερικά καυτά γλωσσόφιλα.

Έκατσα ανάμεσα τους και έβαλα το πόδι μου πάνω από το πόδι της καριολίτσας που μαλακιζόταν μόνητης και πιάσαμε το κουτσομπολιό πίνοντας το κίτρινο ποτό μας και χαιδεύωντας η μια το μουνί της άλλης. Μου είπε για τις πούτσες που έφαγε τις περασμένες μέρες και τα μουνάκια που έγλυψεκαι εγώ της είπα για τον καινούριο μου δονητή. Τα μουνάκια μας έσταζαν από καύλα και χρειάστηκε μόνο ένα καυτό γλωσσόφιλο για να χύσουμε δυνατά μαζί. Τελειώσαμε τα ποτά μας και αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με την τσούλα δίπλα μας που είχε χύσει είδη δυο τρείς φορές από τον τύπο που την έγλυφε.

Αφού τον διώξαμε την ξαπλώσαμε στον καναπέ. Η φίλη μου έκατσε πάνω στο πρόσωπο της ώστε να της γλύφει το μουνί και την κωλότρυπα, εγώ είχα όρεξη να της γλύψω το μουνί και να χώσω την γλώσσα μου στον κώλο της. Έπεσα στα τέσσερα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να το γλείψιμο.
Καθώς ήμουν απασχολημένη με τις γλυκές της τρύπες ανάμεσα στα μπούτια της ένιωσα κάποιον να σηκώνει την μικροσκοπική μου φουστίτσα και να χώνει ένα δάχτυλο στο μουνί μου. Δεν γύρισα να κοιτάξω, περίμενα γλύφοντας να δω τι θα γίνει. Δεν πέρασε και πολύ ώρα και, όταν του μουνί μου είχε γίνει μούσκεμα, ένιωσα μια καυλωμένη πούτσα να παίρνει τον δρόμο της και να γεμίζει την τρύπα μου. Όταν και τα αρχίδια του ακουμπούσαν τα μονόχηλα μου έριξα μια ματιά για να δω ότι ήμουν η πουτάνα του πορτιέρη ο οποίος έκανε χρήση της πρόσκλησης μου να με γαμήσει όποτε ήθελε. Του παλούκι του είχε χωθεί βαθιά με΄σα στο μουνί μου. Άρχισε να με παίρνει σιγά σιγά και κάθε φορά που με κάρφωνε εγώ χωνόμουν και πιο βαθία μέσα στην τρύπα που έγλυφα. Σιγά σιγά άρχισε να με γαμάει όλο και πιο γρήγορα μέχρι που δεν μπορούσα πια να γλύψω το μουνάκι καλά. Είχα καυλώσει τρελά και δεν άργησα να χύσω, τότε επιβράδυνε λιγάκι και έγω έχωσα πάλι την γλώσσα μου μέσα στο υγρό μουνι για να νιώσο ότι και εκύνη έχυνε δυνατά, βογκώντας μέσα στον κώλο της άλλης. Χύνοντας ένιοθα το μουνί μου να σφύγγει το καυλί του πορτιέρη που άρχισεπάλι να με σκίζει πιο γρήγορα.

Με γαμούσε όλο και πιο δυνατά, ήμουν σίγουρη ότι δεν θα αργούσε να χύσει βαθιά μέσα στο μουνί μου. Ξαφνικά κάρφωσε το καυλί του βαθιά μέσα μου και σταμάτησε. Ήξερα ότι ήρθε η ώρα να γεμίσει το μουνί μου με τον καυτό του χυμό. Πράγματι δεν άργησα να νιώσω την πούτσα του που άδειαζε καυτό χύσι μέσα μου. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ και έχυσα και εγώ! Έβγαλε την πούτσα του από το μουνί μου και μου την έφερε κοντά στο στόμα για να γλύψω της τελευταίες σταγόνες χύμα και έφυγε. Εγώ συνέχυσα να γλύφω το μουνάκι της φίλης μου πού έχυνε ξανά. Όταν αρχίσω να γλύφω ένα μουνί δεν μπορώ να σταματήσω!! Ενώ ήμουν απασχολημένη με το να πιπιλάω τα γλυκά της μουνόχειλα, δυο χέρια άρχισαν να χαϊδεύουν τον κώλο μου. Έπιασε την σφήνα που ήταν μέσα μου και άρχισε να παίζει μαζί της. Την τράβαγε και την ξανάσπρωχνε μέσα μου, με γαμούσε σιγά σιγά. Ύστερα από λίγο την έβγαλε τελείως και την ακούμπησε στην πλάτη μου.

Είχε έρθει η στιγμή να την φάω στον κώλο! Πράγματι ένιωσα ένα πουτσοκέφαλο να ακουμπά την κωλότρυπα μου, να την ανοίγει και να μπαίνει μέσα. Τότε έριξα μια ματιά για να δω ποιος με χρησιμοποιούσε τώρα. Ήταν ένας νεαρός που δεν είχα ξαναδεί. Ωραία, μια πούτσα που δεν με έχει ξαναγαμήσει! Με έπαιρνε αργά αλλά ήμουν σίγουρη ότι δεν θα αργούσε να επιταχύνει και να μου σκίσει την τρύπα. Μετά από λίγο με γαμούσε ωραία και δυνατά και πάλι το πουτανιαρικό πρόσωπο μου τριβόταν στο μουνί της φίλης μου και είχα χάσει τον έλεγχο. Τα αρχίδια του χτυπούσαν το μουνί μου που δεν άργησε να χύσει ξανά. Συνέχυσε να με κωλογαμάει δυνατά αρκετή ώρα, εγώ τριβόμουν στο μουνί της φίλης μου που κάθε τόσο έχυνε και έχυνα και εγώ. Μετά από κάποια ώρα με κάρφωσε δυνατά και ένιωσα το σπέρμα του να γεμίζει την κωλότρυπα μου. Ένιωθα την ψωλή του να συσπάτε μέσα μου καθώς με γέμιζε. Μετά από λίγο έβγαλε το παλούκι του από τον κώλο μου και μου το έφερε να το γλύψω. Είχε μια υπέροχη γεύση μεταξύ κώλου και σπέρματος. Τον καθάρισα καλά καλά, αυτός ξανατάπωσε την τρύπα μου και έφυγε. Εγώ καθάρισα και του χυμένο μουνί που ήταν μπροστά μου και έκατσα στον καναπέ δίπλα στης άλλες δύο καριολίτσες.

Είχα ανάγκη από ένα ποτό. Η κολλητή μου σηκώθηκε με τα ποτήρια μας και βρήκε ένα τσουλάκι που τα γέμισε με το μουνάκι του. Ήπια λαίμαργα το ζεστό μουνοχυμό και μετά πιάσαμε λίγο την κουβέντα με τα κορίτσια, ανταλλάσοντας και πότε πότε μερικά γλωσσόφιλα. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι είχε έρθει η σειρά στο μουνάκι μου να σερβίρει μερικά ποτά. Σηκώθηκα και έκανα ένα γύρο στο μπαρ να δω ποίος διψάει και πια ποτήρια μπορούσα να γεμίσω. Μια πόρνη με ρώτησε εάν κάποιος είχε ήδη χύσει μέσα στο μουνί μου. Εγώ τις είπα πώς ναι και αυτί αμέσως σήκωσε την φουστίτσα μου και ακούμπησε το ποτήρι τις στο μουνί μου. Περίμενε λίγο και μετά τις το γέμισα. Με ευχαρίστησε γλύφοντας τα χείλια μου και εγώ προχώρησα παρακάτω. Τότε είδα το πιο τέλειο μουνί, την πιο θεϊκή πουτάνα που είχα ποτέ μου γνωρίσει. Μεγάλα τσιμπουκόχειλα, πλατινένια ίσια μαλλιά, πουτανιάρικο make-up, πανέμορφες πορνό-μποτες με θεόψηλα τακούνια και το πιο πρόστυχο βλέμμα. Αυτό το μουνί το ήθελα στο κρεβάτι μου. Αυτά τα χείλια έπρεπε να με γλύψουν, αυτόν το κώλο το ήθελα στο στόμα μου. Την πλησίασα και τις μίλησα. «είσαι η πιο καυλιάρα πόρνη του μαγαζιού» της είπα.

Με κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω και μου είπε «και εσύ δεν πας πίσω. Εσένα δε γαμούσαν πριν λίγο εκεί στον καναπέ;» με ρώτησε «ναι» της απάντησα «να σε κεράσω ένα ποτό από το γαμημένο μου μουνί;» την ρώτησα. «και βέβαια» μου είπε και ακούμπησε το ποτήρι της στο μουνί μου. Της το γέμισα και αυτή το έφερε στην μύτη της και το μύρισε. «μμμ» έκανε, «πολύ καλό μου φαίνετε» και ήπιε μια γουλιά. «όσο καλό το περίμενα» είπε. Εγώ της έκλισα το μάτι πονηρά και συνήχησα την βόλτα μου. Με είχε καυλώσει πολύ, την ήθελα οπωσδήποτε. Πλησίασα μια άλλη γνωστή μου σεξουλιάρα και μιλήσαμε λίγο. Ξαφνικά ένιωσα δυο χέρια να πηγαίνουν κάτω από την φούστα μου και να ανοίγουν τα κωλομέρια μου. Η σφήνα βγήκε ξανά και μια γλώσσα άρχισε να περιποιείται την φρεσκογαμημέμη τρύπα μου. “κάποιος γλύφει τον κώλο μου” είπα στην φιλενάδα μου. “μμ τυχερή είσαι” μου απάντησε. “να σου βάλω να πιείς;” την ρώτησα και έριξα μια ματιά πίσω νου να δω ποιός ήταν ανάμεσα στα κωλομέρια μου. ταράχτηκα. ήταν η ξανθιά θεά-πουτάνα που μόλις είχα γνωρίσει. δεν το πίστευα ότι τόσο γρήγορα θα είχα την γλώσσα της μέσα μου. στο μεταξύ η φίλη μου ήταν γονατιστή μπροστά μου και κρατούσε το ποτήρι της κοντά στου μουνί μου περιμένοντας να τις το γεμίσω. Άφησα της τελευταίες σταγόνες από τον κίτρινο χυμό μου να κυλίσουν στο ποτήρι της και αυτή άρχισε να γλύφει το μουνί μου καλά. στεκόμουν όρθια, στη μέση του μπαρ, με τα πόδια μου λίγο ανοιχτά πάνω στα ψηλά τακουνιά μου με δυο πουτάνες κάτω από την μικρή φουστίτσα μου να γλύφουν της τρύπες μου, ενώ όλοι με κοιτούσαν. είδα μερικούς άντρες να τραβάνε μαλακία ενώ με χάζευαν και μερικές πόρνες να χώνουν δάχτυλα στα μουνιά τους και να με κοιτάνε με ζήλεια.

Είχα τρελαθεί από την καύλα. Είχα πιάσει τα βυζιά μου και τσίμπαγα της ρώγες μου που είχα γίνει σκληρές σαν πέτρα. Το μουνί μου δεν σταματούσε να χύνει στο στόμα της μουνογλύφτρας που ακόμα κρατούσε στο χέρι το ποτήρι που της είχα γεμίσει. Κάποια στιγμή, όταν χόρτασε το μουνί μου, σηκώθηκε και μου είπε “εντάξει, το μουνί σου είναι πάλη καθαρό” και γέλασε πουτανιάρικα. Μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο και έφυγε παίρνοντας μια γουλιά από το ποτό που μόλις της είχα σερβίρει. Η κωλογλύφτρα μου ήταν ακόμα απασχολημένη με την πίσω τρύπα μου.

Όταν χόρτασε και αυτή, ξανά έχωσε την σφήνα στον κώλο μου και σηκώθηκε. Φιληθήκαμε παθιάρικα. Την κοίταξα και της είπα “σε θέλω στο κρεβάτι μου την υπόλοιπη νύχτα”. “πάρε με σπίτι σου” μου απάντησε, πιαστήκαμε χέρι χέρι και κουνώντας τα κωλαράκια μας προκλητικά περπατήσαμε προς την πόρτα. Σταματήσαμε να πάρουμε τα παλτά μας και όταν αυτή πήγε να το φορέσει της κράτησα το χέρι “όταν πηγαίνω σπίτι, μετά από ένα τέτοιο βράδυ έχω μια συνήθεια. Δεν βάζω το παλτό μου και περπατάω με τα βυζιά μου έξω. Θα με ακολουθήσεις;” “και βέβαια” μου είπε και έβγαλε το μπλουζάκι της. Τα μεγάλα της βυζιά πετάχτηκαν έξω από το 1/4 σουτιέν που φορούσε με της ρώγες της εμφανώς ερεθισμένες. Της έπιασα το βυζί και τσίμπησα την ρώγα ενώ πήρα την άλλη ρώγα της στο στόμα μου και την δάγκωσα απαλά. Μούγκρισε σιγά. Περπατήσαμε προς την έξοδο με τα γυμνά μας βυζιά.

Ο πορτιέρης μας άνοιξε την πόρτα και μας ρώτησε “που πάνε αυτά τα καυλωμένα βυζιά;” “σπίτι για να γαμηθούμε μεταξύ μας” του απάντησα και του έκλεισα το μάτι πρόστυχα. Η νυχτερινή δροσιά χτύπησε τα βυζιά μας και έκανε της ρώγες μας να σκληρύνουν και άλλο. Περπατούσαμε χέρι, τα τακούνια μας έσπαγαν την νυχτερινή ησυχία, κάπου κάπου περνούσε ένα αυτοκίνητο από το οποίο ακούγαμε μόνο καλά λόγια και σχόλια: μας φώναζαν πουτάνες, τσουλάκια, πόρνες, ξετσίπωτες και άλλα τέτοια γλυκόλογα! “πως σου φαίνετε αυτός ο περίπατος;” την ρώτησα. Με σταμάτησε, στάθηκε μπροστά μου τόσο κοντά που οι καυλομένες μας ρώγες ακουμπούσαν και με πλημύριζαν καύλα και μου είπε με πολύ ερεθισμένο ύφος: “το ότι είμαι μια πουτάνα το ξέρω, το ότι γλύφω κώλους και μουνάκια σε ένα μπαράκι το ξέρω αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να πετάξω τα βυζιά μου έξω και στον δρόμο! Με πάς σε ένα καινούριο επίπεδο καύλας! Θέλω να μου πεις όταν είμαστε 5 λεπτά από το σπίτι σου” “τι ετοιμάζεις;”

Την ρώτησα, “θα δεις” μου είπε και με τράβηξε από το χέρι για να συνεχίσουμε. Ήταν φανερό πως είχε καυλώσει για τα καλά. Περπατήσαμε λίγο ακόμα και όταν φτάσαμε σε ένα σταυροδρόμι την σταμάτησα αι της είπα ότι στο τέλος του δρόμου είναι το σπίτι μου. Με κοίταξε στα μάτια διαπεραστικά και καυλωμένα και μου είπε “είσαι μια πουτάνα;” “ναι” της απάντησα. “είσαι τόσο πουτάνα που θα κάνεις ότι και εγώ;” Με ρώτησε πάλι. Δεν ήξερα τι είχε στο βρόμικο μυαλό της, το μόνο που ήξερα ήταν ότι με καύλωνε αφάνταστα και ότι θα έκανα ότι μου ζητούσε. “θα κάνω ότι θέλεις μουνάρα μου” της απάντησα. Χωρίς να πάρει τα μάτια της από τα δικά μου, ξεκούμπωσε την φουστίτσα της και την άφησε να πέσει.

Η πουτάνα! Στεκόταν μπροστά μου γυμνή, μόνο με το 1/4 σουτιέν, τις ζαρτιέρες και τις μπότες της και με κοιτούσε προκλητικά. Χωρίς να περιμένω άλλο άφησα και εγώ την φούστα μου να πέσει. Δεν πρόλαβα να σκύψω να την μαζέψω. Με τράβηξε από το χέρι να συνεχίσουμε αφήνοντας τις φούστες μας στο πεζοδρόμιο να τις βρουν οι περαστικοί. Ήμουν ξετρελαμένη από καύλα! Περπατούσαμε σχεδόν γυμνές χέρι χέρι κουνώντας τα κωλαράκια μας πουτανιάρικα. Δεν είχα ποτέ φανταστεί ότι θα περπατούσα έξω με το μουνί και τα βυζιά μου γυμνά, στη θέα όποιου περνούσε. Η τρύπα μου σχεδόν έσταζε! Περπατήσαμε τα τελευταία 5 λεπτά έτσι και φτάσαμε σπίτι μου.

Μπήκαμε στον ανελκυστήρα, πάτησα βιαστικά το κουμπί του 8ου, καβαλήσαμε η μία το πόδι της άλλης και ανταλλάξαμε ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο. Τρίβαμε τα μονιά μας δυνατά και κόντεψα να χύσω. Με κοίταξε πουτανιάρικα και της είπα “πιο τσουλάκι έγλυφε τον κώλο μου πριν λίγο;”, “εγώ” απάντησε κοιτώντας με αθώα και πονηρά. “και πια πόρνη περπατούσε ξεβράκωτη έξω νυχτιάτικα;” με ρώτησε αυτή “εγώ” απάντησα το ίδιο αθώα αλλά και πονηρά. Ο ανελκυστήρας σταμάτησε, μπήκαμε σπίτι μου, πήγαμε αμέσως στην κρεβατοκάμαρα και την έριξα στο κρεβάτι.

“Θέλω τον κώλο σου” της είπα. Γύρισε μπρούμυτα, άνοιξε τα πόδια της λίγο και τούρλωσε τον κώλο της. Η ροζ κωλότρυπα της εμφανίστηκε. Έσκυψα και χωρίς να την αγγίξω της φύλλισα την τρύπα. Βόγκηξε απαλά προσκαλώντας με να συνεχίσω. Έπιασα τα κωλομέρια της, τα άνοιξα απαλά και άρχισα να της γλύφω την σχισμή καταλήγοντας στην κωλότρυπα της η οποία είχε γεύση από σπέρμα. “Την έφαγες στον κώλο;” Την ρώτησα. “Ναι” απάντησε “έχει ακόμα χύσια;”

Με ρώτησε “μμμ ναι!” αποκρίθηκα και συνέχυσα το γλείψιμο. Από το μουνί της μέχρι το τέλος της σχισμής της δεν άφηνα ούτε χιλιοστό χωρίς να το γλύψω. Κάθε τόσο έχωνα και την γλώσσα μου όσο πιο βαθιά μπορούσα μέσα στην τρύπα του κώλο της για να γευτώ πάλι το σπέρμα που ήταν ακόμα μέσα της. Είχα χώσει και ένα δάχτυλο στο μουνί της και την γαμούσα σιγά σιγά. Είχα ξετρελαθεί από καύλα, έγλυφα σαν τρελή, το μουνί μου έσταζε και περίμενε σαν τρελό να χύσει και το δικό της μουνί ήταν μούσκεμα.

Δεν άντεξα άλλο και την γύρισα, ξάπλωσα από πάνω της και αρχίσαμε ένα ξέφρενο γλείψιμο σε στάση 69. Γλύφαμε και χύναμε, ξανά και ξανά και ξανά! Κάποια στιγμή μετά από τόση ώρα ήμασταν και οι δύο εξουθενωμένες. Είχαμε σταματήσει να γλειφόμαστε άλλα ήμασταν ακόμα η μια στο μουνί της άλλης. Πρέπει να μας πήρε ο ύπνος για λίγο, τόσο κουρασμένες ήμασταν. Ξυπνήσαμε, γδυθήκαμε τελείως και κοιμηθήκαμε.

Αργά το απόγευμα ξυπνήσαμε και πήγαμε στο ντους μαζί. Δεν ήταν πολύ καλή ιδέα γιατί σύντομα ήμασταν πάλι στο κρεβάτι και κάναμε 69! Αποφασίσαμε να κάνουμε ντους ξεχωριστά και φάγαμε πρωινό. Έβαλε πάλι τα ρούχα της αλλά της έλειπε το στρινγκ και η φούστα. Επωδή δεν μπορούσε να βγει μεσημεριάτικα χωρίς φούστα της έδωσα εγώ μια δικιά μου, όσο πιο κοντή γινόταν. Στρινγκ βεβαία δεν είχε ανάγκη! Στην πόρτα φιληθήκαμε παθιάρικα και έφυγε. Μου είχε αφήσει το τηλέφωνο της, σύντομα θα κανονίζαμε πάλι, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία για την επόμενη φορά!

error: