:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 28 PoorBest 

Εκείνο το πρωί, μόλις που είχα σηκωθεί από το κρεβάτι, είχα φορέσει μια μακριά, σχεδόν διάφανη, ρόμπα και έφτιαχνα καφέ. όταν άκουσα τα βήματα σου στον διάδρομο.Είχες μόλις ξυπνήσει. Πέρασες δίπλα μου, πήρες ένα φλιτζάνι και το γέμισες με τον καφέ που μόλις είχε σταματήσει να βράζει.

Αφού ήπιες δυο γουλιές, άφησες το φλιτζάνι στο τραπέζι και ήρθες προς το μέρος μου. Με πήρες αγκαλιά, με φίλησες στο στόμα και άρχισες να χαϊδεύεις το στήθος μου.
Σε σταμάτησα απότομα. σε κοίταξα με ένα βλέμμα που μαρτυρούσε όλα όσα είχαν περάσει από το μυαλό μου εκείνη την ώρα, και το ίδιο απότομα, με σκληρή φωνή, σε διέταξα να γδυθείς αμέσως.
Μέχρι να εκτελέσεις τη διαταγή μου, πήγα στο μπάνιο, πήρα τη βούρτσα για τα μαλλιά μου. Μόλις επέστρεψα, εσύ ήσουν ήδη γυμνός. εγώ κάθισα σε μια καρέκλα και άρχισα να βουρτσίζω τα μακριά καστανά μαλλιά μου.
Σε κάποια στιγμή, σου έδωσα τη βούρτσα και σου είπα: «Βούρτσισέ μου τα μαλλιά και πρόσεξε πολύ να μη με πονέσεις, γιατί αλλιώς. θα τιμωρηθείς πολύ σκληρά!» Εσύ απάντησες: «Μάλιστα κυρία!» και άρχισες να βουρτσίζεις τα μαλλιά μου με πολύ μεγάλη προσοχή.
Συνέχισες να βουρτσίζεις τα μαλλιά μου με απαλές κινήσεις. μέχρι που σε κάποια στιγμή, έσπρωξες κατά λάθος τη βούρτσα πιο δυνατά από πριν και αυτό με έκανε να νιώσω έναν ελάχιστό πόνο, που ωστόσο, ήταν μια ικανοποιητική αφορμή για να σε τιμωρήσω.
Σε κοίταξα με άγριο βλέμμα και με υψωμένο τον τόνο της φωνή μου, σου είπα: «Απρόσεκτε! Με πόνεσες! Τώρα θα τιμωρηθείς γι' αυτό που έκανες!» Εσύ μου ψέλλισες: «Συγγνώμη κυρία!», «Δεν ακούω τίποτα! Με πόνεσες και πρέπει να τιμωρηθείς!» είπα.
Σηκώθηκα από την καρέκλα που καθόμουνα, σε πλησίασα. σήκωσα το χέρι μου και έριξα με την παλάμη μου ένα δυνατό χαστούκι πάνω στο πρόσωπό σου και μετά άλλο ένα με την ανάστροφη του χεριού μου. «Αυτό για να μάθεις να προσέχεις!» είπα. Έβγαλα τη ρόμπα μου και έμεινα με το μακρύ ροζέ νυχτικό μου. κάθισα και πάλι στην καρέκλα που καθόμουνα και πριν. πήρα τη βούρτσα μου και συνέχισα να βουρτσίζω τα μαλλιά μου σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.
Άφησα για λίγο τη βούρτσα πάνω στα πόδια μου. χάιδεψα με τα ακροδάχτυλα μου τον αριστερό μου ώμο. κατέβασα αργά τη ράντα. η αριστερή μου ρώγα ξεπρόβαλε μέσα από το δαντελένιο μπούστο του νυχτικού μου. Τη χάιδεψα απαλά. ήταν ήδη πολύ σκληρή.
Πήρα και πάλι τη βούρτσα και συνέχισα να βουρτσίζω τα μαλλιά μου. η ράντα μου ήταν ακόμα πεσμένη και η αριστερή μου ρώγα έτριβε στην άκρη της δαντέλας καθώς εγώ βούρτσιζα αργά-αργά τα μαλλιά μου.

Σου είπα να πλησιάσεις. εσύ υπάκουσες αμέσως και πλησίασες. «Γονάτισε μπροστά μου τώρα.» είπα. «Μάλιστα κυρία!» απάντησες εσύ και γονάτισες αμέσως μπροστά στα πόδια μου.
Μάζεψα το νυχτικό μου προς τα πάνω, άνοιξα τα πόδια μου, και άφησα όλο το ύφασμα να πέσει ανάμεσα στα πόδια μου. Κατέβασα και την άλλη ράντα, αφήνοντας να αποκαλυφθεί και η άλλη μου ρώγα.
«Γλύψε τις ρώγες μου τώρα!» είπα με προστακτική φωνή. «Άρχισε να γλύφεις την αριστερή μου ρώγα και μη σταματήσεις αν δε σου πω εγώ!» συνέχισα. Εσύ μου απάντησες: «Μάλιστα κυρία. Όπως θέλετε.»
Όπως ήσουνα γονατισμένος, έσκυψες το κεφάλι σου και πήρες την αριστερή μου ρώγα στο στόμα σου. Εγώ, έφερα όλα τα μαλλιά μου στη δεξιά πλευρά, πήρα τη βούρτσα μου και συνέχισα να τα βουρτσίζω όσο εσύ, εκτελώντας τη διαταγή μου, έγλυφες τη ρώγα μου.
«Σταμάτα τώρα και πάρε την άλλη ρώγα στο στόμα σου!» σε διέταξα. Έριξα πίσω τα μαλλιά μου περνώντας τα δάχτυλά μου από μέσα τους, σηκώνοντάς τα ψηλά και αφήνοντάς τα να πέσουν στην πλάτη μου σαν καστανός καταρράκτης.
Εσύ πήρες την άλλη ρώγα μου στο στόμα σου και άρχισες να τη γλύφεις. την έγλυφες αργά και ερεθιστικά. Το μουνί μου είχε υγρανθεί πάρα πολύ και είχε μουσκέψει το μαύρο string που φορούσα.
Σε διέταξα να σταματήσεις. εσύ υπάκουσες και τραβήχτηκες από το στήθος μου. Σηκώθηκα από την καρέκλα, τράβηξα το νυχτικό μου επάνω, μέχρι να καλυφθεί εντελώς το στήθος μου, και ανέβασα τις ράντες λεπτές ράντες στους γυμνούς μου ώμους.
Εσύ ήσουν ακόμα γονατισμένος στο πάτωμα. ακριβώς μπροστά στα πόδια μου. «Βάλε τα χέρια σου μέσα από το νυχτικό μου και βγάλε μου το εσώρουχο!» είπα, και μετά, σε πιο αυστηρό τόνο, συνέχισα: «Μη κοιτάξεις κάτω από το νυχτικό μου! Ούτε καν να το διανοηθείς!». «Μάλιστα κυρία.» απάντησες εσύ.
Ανέβασες λίγο το νυχτικό μου, έβαλες τα χέρια σου από κάτω, έπιασες το string μου και άρχισες να το τραβάς προς τα κάτω. Όταν το είχες κατεβάσει μέχρι το ύψος των γονάτων μου, έπιασα το βλέμμα σου να είναι καρφωμένο στα μπούτια μου.
Μόλις μου έβγαλες το εσώρουχο, σου είπα με σκληρή φωνή: «Σου είπα να μη κοιτάξεις κάτω από το νυχτικό μου και δε με άκουσες! Θα τιμωρηθείς γι' αυτή σου την ανυπακοή!», εσύ απάντησες: «Συγγνώμη κυρία!», «Δεν έχει συγγνώμη!!!» απάντησα εγώ.
«Σήκω πάνω τώρα!» σε διέταξα κοφτά. «Μάλιστα κυρία.» ψέλλισες εσύ. «Δεν άκουσα τίποτα!» είπα αγριεμένη. «Μάλιστα κυρία!» επανέλαβες με πιο δυνατή φωνή αυτή τη φορά. «Έτσι μπράβο.» είπα εγώ. «Αλλά αυτό δεν αλλάζει το ότι πρέπει να τιμωρηθείς για την προηγούμενη ανυπακοή σου!» συνέχισα.
Έπιασα τη βούρτσα μου, σε πλησίασα. ήρθα πίσω σου... Ένα δυνατό "πλατς" ακούστηκε και μετά ένας αναστεναγμός πόνου βγήκε από τα χείλη σου. Η ξύλινη βούρτσα μου είχε χτυπήσει με δύναμη πάνω στο αριστερό σου κωλομέρι. Ακολούθησαν άλλα εννέα δυνατά χτυπήματα. πέντε στο ένα κωλομέρι και πέντε στο άλλο, εναλλάξ.
Ο πούτσος σου, που ήταν σε κατάσταση απόλυτου ερεθισμού εδώ και αρκετή ώρα, έμοιαζε να σκληραίνει ακόμα περισσότερο μετά από κάθε χτύπημα. «Σ' αρέσει να σε χτυπάω καριόλη, ε;» είπα, και στο πρόσωπό μου ζωγραφίστηκε ένα χαμόγελο. το χαμόγελο της νικήτριας του παιχνιδιού.
«Απάντησε μου σκλάβε! Σου αρέσει να σε χτυπάω;» είπα, φανερά εκνευρισμένη που δεν είχα πάρει απάντηση στην προηγούμενη ερώτησή μου. «Όχι κυρία, δε μου αρέσει.» απάντησες εσύ. «Γιατί λες ψέματα;;;» είπα αγριεμένη. «Αλήθεια λέω.» ψέλλισες. «Σκάσε!!!» είπα με θυμό. «Θα τιμωρηθείς για την αυθάδειά σου!»
Έσφιξα την βούρτσα μου μέσα στην χούφτα μου και μέσα στα επόμενα είκοσι δευτερόλεπτα, η σιωπή του δωματίου έσπασε είκοσι φορές. Όσες φορές χτύπησα με δύναμη τη βούρτσα μου πάνω στα κωλομέρια σου... είκοσι δυνατά χτυπήματα. κάθε χτύπημα συνοδεύτηκε από έναν αναστεναγμό πόνου και καύλας.
Πήγα και κάθισα στον καναπέ, έγειρα πίσω το κορμί μου, ανέβασα το νυχτικό μου μέχρι τα μπούτια μου, άνοιξα τα πόδια μου, σε κοίταξα και σου είπα: «Έλα δω, ανάμεσα στα πόδια μου!». «Μάλιστα κυρία.» απάντησες εσύ, και πήρες θέση ανάμεσα στα ανοιχτά πόδια μου.
«Τρίψε τον πούτσο σου πάνω στην κλειτορίδα μου μέχρι να χύσω!» είπα. Εσύ δεν απάντησες. Σε κοίταξα με άγριο ύφος και σου είπα: «Θέλω να παίξεις την κλειτορίδα μου με τον πούτσο σου! Κατάλαβες;;;». «Μάλιστα κυρία.» απάντησες. Έπιασες το νυχτικό μου και το ανέβασες ακόμα πιο πάνω... έβαλες το χέρι σου στο μουνί μου και με δυο από τα δάχτυλά σου, άνοιξες τα μουνόχειλά μου.
Ακούμπησες τον σκληρό πούτσο σου πάνω στην κλειτορίδα μου που είχε φουσκώσει από την καύλα και άρχισες να τον τρίβεις αργά-αργά κατά μήκος της σχισμής που σχημάτιζαν τα μουνόχειλά μου. έπαιζες την κλειτορίδα μου με τον πούτσο σου.
Μέσα από αναστεναγμούς καύλας σου είπα: «Τρίβε τον πιο γρήγορα! Θέλω πιο γρήγορα!». «Ναι κυρία.» μου απάντησες και επιτάχυνες τον ρυθμό με τον οποίο έτριβες τον πούτσο σου πάνω στην κλειτορίδα μου.
Ήμουν πολύ ερεθισμένη, ένιωθα ότι σε λίγο θα εκραγεί η καύλα μου. «Πιο γρήγορα! Χύνω σε λίγο!» σου είπα. Εσύ σταμάτησες να τον τρίβεις.... «Υπάκουσε με τώρα!!!» είπα αγριεμένη. Εσύ δε μίλησες. «Υπάκουσε με!!! ΤΩΡΑ!!!» φώναξα εγώ. Εσύ ξεκίνησες και πάλι να τρίβεις τον πούτσο σου πάνω στην κλειτορίδα μου χωρίς να πεις τίποτα.
Ένιωσα κάτι να με σκίζει στα δύο! Ο πούτσος σου είχε καρφωθεί στον κόλπο μου με μια απότομη κίνηση. «ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ;;; ΣΕ ΔΙΕΤΑΞΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ;;;» ούρλιαξα εγώ. «Βγες αμέσως! Θα τιμωρηθείς για την ανυπακοή σου!!!» συνέχισα.
«Σκάσε σκύλα!!!» μου είπες, και ένα δυνατό χαστούκι έπεσε πάνω στο πρόσωπό μου. «Αρκετά σε ανέχτηκα μωρή καριόλα! Τώρα θα σε γαμήσω όπως θέλω εγώ!» συνέχισες. Με τράβηξες από τα πόδια. Τώρα μόνο η πλάτη μου ακουμπούσε στο κάθισμα του καναπέ. με κρατούσες από τα κωλομέρια και με γρήγορες κινήσεις της λεκάνης σου, γαμούσες το μουνί μου.
«Σταμάτα τώρα αμέσως!!! Θα τιμωρηθείς γι' αυτό που κάνεις καριόλη!» είπα. «Σκάσε πουτάνα!!!» είπες άγρια, και συνέχισες να γαμάς το μουνί μου βίαια. «Με πονάς!!!» τσίριξα εγώ. «Σκάσε μωρή καριόλα!!!» είπες, και μου έριξες μια δυνατή τσιμπιά στο κωλομέρι κάνοντας με να ουρλιάξω.
«Φώναξε μωρή! Ούρλιαξε σκύλα!» είπες εσύ, και συνέχισες: «Φώναξε το! Να καταλάβουν όλοι στη γειτονιά ότι γαμάω μια καριόλα! Φώναξε ότι είσαι μια τσούλα που γαμιέται!!!» Με τσίμπησες ξανά στο κωλομέρι. πιο δυνατά αυτή τη φορά. «Φώναξέ το να σε ακούσουν όλοι μωρή σκύλα!!!» μου είπες άγρια.
«Γαμιέμαι!!!» φώναξα εγώ. Κι άλλη τσιμπιά στο κωλομέρι μου. «Φώναξε το μωρή γαμημένη σκύλα! Φώναξε ότι είσαι μια πουτάνα που γαμιέται!» μου είπες. «Είμαι μια πουτάνα που γαμιέται!!!» φώναξα εγώ. «Φώναξε ότι θα σε πηδήξω σα σκύλα!» είπες. «Θα με πηδήξεις σα σκύλα!» φώναξα.
Με τράβηξες και με έριξες στο πάτωμα. Έπιασες το νυχτικό μου και με τα δυό σου χέρια, στο μπούστο, και με ένα απότομο τράβηγμα, το έσκισες μέχρι κάτω. «Έτσι θα σκίσω και τη σούφρα σου μωρή ξεκωλιάρα!» είπες εσύ. Με έπιασες από τα μαλλιά και με σήκωσες στα γόνατα. «Στα τέσσερα πέσε τώρα!» είπες.
Εγώ δεν κουνήθηκα από τη θέση μου μέχρι που ένα δυνατό χαστούκι με έριξε και πάλι στο πάτωμα. «Θα σε γαμήσω από τον κώλο θες δε θες παλιοπουτάνα!» είπες, με άρπαξες και πάλι από τα μαλλιά και με πέταξες με την κοιλιά πάνω στο κάθισμα του καναπέ.
Γονάτισες πίσω μου, ενώ συνέχιζες να με κρατάς από τα μαλλιά. Κάρφωσες όλο τον πούτσο σου με μια κίνηση μέσα στο μουνί μου και αμέσως τραβήχτηκες και τον έσπρωξες μέσα στον κώλο μου.
Μια στριγκλιά πόνου ήταν το μόνο που κατάφερε να βγει από τα χείλη μου καθώς καρφώθηκε με μια μόνο κίνηση, σχεδόν ο μισός πούτσος σου, μέσα στον κώλο μου. Μια δεύτερη απότομη κίνηση ήταν αρκετή για να καρφωθεί και το υπόλοιπο καυλί σου μέσα στην κωλοτρυπίδα μου.
Δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη από τον πόνο. Το μόνο που έβγαινε από τα χείλη μου ήταν κραυγές πόνου. Εσύ μπαινόβγαινες απότομα μέσα στον κώλο μου κι αυτό με έκανε να πονάω. «Σου γαμάω τον κώλο καριόλα! Σου σκίζω στα δύο τη σούφρα!» είπες εσύ.
Μου γαμούσες άγρια την κωλοτρυπίδα ενώ συνέχιζες να μου κρατάς τα μαλλιά και να μου τραβάς το κεφάλι προς τα πίσω. Η τρύπα μου είχε συνηθίσει τώρα τον πούτσο σου και μπορούσες να μπαινοβγαίνεις πιο άνετα.
«Θέλω να χύσω μέσα στην σούφρα σου μωρή ξεκωλιάρα!» είπες, και συνέχισες να γαμάς τον κώλο μου πολύ δυνατά. Ήμουν σίγουρη ότι μου είχες ματώσει την κωλοτρυπίδα έτσι άγρια που με γαμούσες.
«Σε χύνω καριόλα!» φώναξες και τίναξες όλο το σπέρμα σου μέσα στον κώλο μου. «Πάρ' τα σκύλα! Στη σούφρα σου όλα μωρή πουτάνα!» φώναζες μέχρι που χύθηκε και η τελευταία σταγόνα από τα χύσια σου μέσα στην κωλοτρυπίδα μου.

 

Διαβάστε Επίσης....