Μέσα στις φαντασιώσεις μας έπαιζε πολύ έντονα ένα τρίο με κάποια γυναίκα που θα ήταν έτοιμη να κάνει τα πάντα μαζί μας. Το ψάχναμε το θέμα αλλά δεν μας καθόταν καμία τέτοια φάση.

Τελικά αποφασίσαμε να κάνουμε τρίο με άντρα, με τη διαφορά ότι δεν θα κάναμε τα πάντα όπως σκεφτόμασταν για τη γυναίκα.

Το κανόνισα με ένα φίλο μου τον Σταύρο και ένα πρωί βρεθήκαμε κάπου και πήγαμε και οι τρεις σε ξενοδοχείο. Κάτσαμε στην άκρη στο κρεβάτι.

Η αμηχανία ήταν μεγάλη και αρχίσαμε να συζητάμε διάφορα μέχρι που αποφάσισα να πάρω πρωτοβουλία. Έσκυψα και φίλησα την Κορίνα ενώ πέρασα το χέρι μου μέσα από το πουκάμισό της και χάιδευα τις βυζάρες της.

Πήρε θάρρος κι ο Σταύρος και ήρθε, της ξεκούμπωσε το πουκάμισο και άρχισε να της γλύφει τις ρώγες.

Σε χρόνο ντετέ βρεθήκαμε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι με την Κορίνα στη μέση να της γλύφουμε από μία ρώγα και να την χαϊδεύουμε σε όλο το σώμα. Σε λίγο ο ένας της έγλυφε το καλοξυρισμένο μουνί κι ο άλλος της έδινε τον πούτσο του στο στόμα.

Είχα καυλώσει πάρα πολύ με το όλο σκηνικό. Την έβαλα στα τέσσερα και με τη μία έχωσα το καυλί μου στο μουσκεμένο της μουνί που γυάλιζε από τα υγρά της, ενώ συνέχιζε να παίρνει βαθιά μέσα στο στόμα της τον πούτσο του Σταύρου. Δεν έμεινα πολύ εκεί επειδή θα έχυνα και δεν το ήθελα ακόμα.

Βγήκα και πήγα δίπλα της ενώ τη θέση μου τώρα πήρε ο Σταύρος. Άρχισε να τη γαμάει δυνατά ενώ η Κορίνα γύρισε προς το μέρος μου και μου έγλυφε τον πούτσο ενώ εγώ είχα περάσει το χέρι μου από κάτω και της χάιδευα τις ρώγες. Κάποιες φορές έσκυβα και την φίλαγα στο στόμα και μετά συνέχιζε να μου γλύφει τον πούτσο.

Είπα τότε στον Σταύρο να της γαμήσει τον κώλο. Της Κορίνας της αρέσει πολύ να της ξεσκίζω την κωλάρα σχεδόν χωρίς καμία προετοιμασία πριν. Ο Σταύρος όμως κώλωσε να της τον χώσει έτσι κατευθείαν και ήρθε μπροστά να του πάρει πίπα και μου είπε να της τον βάλω εγώ.

Πήγα πίσω της, της κράτησα ανοιχτά τα κωλομέρια, ακούμπησα το πουτσοκέφαλό μου στην κωλοτρυπίδα της και με μια κίνηση βρέθηκα μέσα στο κωλάντερό της. Πόνεσε αλλά δεν μπόρεσε να κουνηθεί καθόλου, αφού ο Σταύρος συνέχισε να της μπουκώνει το στόμα με τον πούτσο του κι εγώ συνέχιζα να την ξεκωλιάζω δυνατά.

Όταν ξανά αλλάξαμε θέση με τον Σταύρο, ήμουν έτοιμος να χύσω. Κάθισα μπροστά στην Κορίνα και έτσι σκυμμένη με το καυλί μου στο στόμα της, της γάμαγε το μουνί. Ρούφαγε τον πούτσο μου με μανία μέχρι το λάρυγγά της και έτσι έχυσα. Έχυνα και ρούφαγε.

Ποτέ δεν άφηνε σταγόνα από το ψωλόχυμά μου να πάει χαμένη. Έτσι έκανε και τώρα. Ρούφηξε όλα μου τα χύσια. Μετά από λίγο έβγαλε το καυλί του ο Σταύρος από το μουνί της και την έχυσε στα κωλομέρια.

Πήγαμε να πλυθούμε και κάτσαμε για τσιγάρο. Ο Σταύρος είχε πάλι όρεξη να την γαμήσει. Η Κορίνα το κατάλαβε. Φιλήθηκαν και την ξάπλωσε στο κρεβάτι. Χωρίς πολλά-πολλά, της σήκωσε τα πόδια στους ώμους του και της έχωσε τον πούτσο του στο μουνί. Εμένα μου άρεσε πολύ να τους βλέπω. Την γάμαγε δυνατά μέχρι που έχυσε στην κοιλιά της.

Τον Σταύρο η Κορίνα έκανε πολύ καιρό να τον ξαναδεί, αλλά συνέχισε να παίρνει μέρος στις φαντασιώσεις μας σε διάφορους συνδυασμούς και στάσεις.