Ήθελα να δω την γυναίκα μου να πηδιέται με την σκέψη και μόνο καύλωνα και αφού εγώ ήμουν τρίτος σε ζευγάρι έπρεπε να την βάλω και αυτήν. Έτσι ξεκίνησε το παιχνίδι καθώς εγώ έλειπα συχνά απ’ το σπίτι συμφώνησα με το ζευγάρι ο άντρας να αρχίσει να της κάνει καμάκι και εγώ να αδιαφορώ. Έτσι και έγινε ο άντρας άρχισε να την πολιορκεί κι εγώ από την μεριά μου να συμπεριφέρομαι αδιάφορα έως και άσχημα. Τις μέρες που ήμουν εδώ αδιαφορούσα για να την πηδήξω βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες ενώ αυτή με προκαλούσε φορώντας σέξι εσώρουχα. Η καρδιά μου μάτωνε που συμπεριφερόμουν κατ’ αυτό τον τρόπο αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Βέβαια όταν επέστρεφα συναντιόμουν με το ζευγάρι αφού ξεσκιζόμασταν, έτσι μπορούσα να αντέξω την πίεση της, συζητούσαμε για το πως πάει το σχέδιο. Άρχισε να τη πολιορκεί σιγά σιγά έγινε πιο έντονο με λουλούδια κάρτες σοκολατάκια κλπ να μιλάνε στο τηλέφωνο και να της δείχνει το ερωτικό του ενδιαφέρον άρχισε κι αυτή να ανταποκρίνεται. Ετσι ξαναθυμήθηκε τις παλιές της φίλες πήγαινε στην μάνα της συχνότερα και έκανε ότι μπορούσε για να τον συναντήσει. Μου έλεγαν ότι είναι θέμα ημερών να πέσει το κάστρο. Η καύλα μου έφτασε στα ύψη. Η στιγμή που περίμενα τόσο καιρό και με έφτιαχνε έφτασε. Επιτέλους θα έβλεπα την γυναίκα μου να ξεσκίζεται με έναν άλλον. Η φαντασία μου οργίαζε, τόσες ήταν οι καύλες μου που παρότι πηδούσα την γυναίκα του θα έχυνα αν τον ακουμπούσα.

Καταστρώσαμε το σχέδιο να φύγω δήθεν για ταξείδι αλλά στην πραγματικότητα να κρυφτώ στο σπίτι τους και να παρακολουθήσω τα γεγονότα. Στίσαμε το σχέδιο, μάζεψα τα πράγματα μου για 3-4 μέρες απουσίας έφυγα πολύ πρωί και πήγα στην διπλανή πόλη για να κρυφτό με σκοπό να ξαναγυρίσω βράδυ στο σπίτι τους χωρίς να με δουν.

Με ανυπομονησία περίμενα τηλεφώνημα του για να μου πει ότι κλείστηκε ραντεβού και όταν έγινε μου περιέγραψε το πως του τηλεφώνησε η γυναίκα μου και κλείσανε ραντεβού για σήμερα το βράδυ. Η καύλα μου έφτασε σε απίστευτα ύψη. Καθόμουν στη θέση του οδηγού τον έπαιζα συνέχεια φαντασιώνοντας το τι θα γινόταν. Τελικά βράδιασε και πήρα το δρόμο της επιστροφής όπου κρύφτηκα στο σπίτι τους. Σημειωτέον είχε πει και ότι ήταν χήρος και έτσι δεν υπήρχε πρόβλημα. Κατά τις δέκα καταφθάνει φορώντας μακρυά καπαρντίνα λόγω χειμώνα. Είχε φροντίσει για χαμηλό φωτισμό με κεριά και απαλή μουσική και σαμπάνια στο πάγο και αρκετά αιδεσματα. Της παίρνει την καπαρντίνα και από μέσα αποκαλύπτεται ότι φοράει δερμάτινη μίνι φούστα και ζιβάγκο. Η αλήθεια ότι περίμενα να φοράει άλλα και σπάστηκα , αλλά η πουτάνα μου μας το φίλαγε για έκπληξη. Είχαν καθίσει με το προφίλ προς τα εμάς δηλ. εμένα και την γυναίκα του και έτσι δεν μας έβλεπε γιατί θέλαμε να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις και είχαμε συμφωνήσει ότι κάνει να το κάνει με τέτοιο τρόπο για να βλέπουμε.

Αφού φλυάρησαν για αρκετή ώρα ώστε να την κάνει να χαλαρώσει πάντα συνοδεία με την σαμπάνια που φρόντιζε πάντα το ποτήρι της να είναι γεμάτο. Την βλέπω έχει αρχίσει να ζαλίζεται και η η διάθεση έχει αλλάξει. Την πιάνει και την σηκώνει να χορέψουν, στην αρχή με απόσταση μεταξύ τους αλλά σιγά σιγά την σφίγγει πάνω του. Είμαι σίγουρος ότι νιώθει τον πούτσο του να ακουμπάει στην κοιλιά της άλλα δεν αποτραβιέται, γιατί να το κάνει, άλλωστε για να γαμηθεί ήρθε αλλά και αυτός δεν βιάζεται να την χουφτώσει αντίθετα προχωρά σιγά σιγά, πρώτα της χαϊδεύει την πλάτη και συνεχίζει για την μέση της, και όταν καταλαβαίνει ότι της αρέσει σκύβει και την φιλάει στο λαιμό όπως του έχω πει. Τώρα την βλέπουμε να έχει παραδοθεί βαριανασαίνει, μουγκρίζει από καύλα και να βγάζει αναθρες φωνούλες και να σφίγγεται επάνω του. Βλέποντας την κατάσταση να καλυτερεύει της χαϊδεύει με τα χέρια τα κωλομέρια της ενώ αυτή έχει τυλίξει τα χέρια της στο λαιμό του και κρατιέται συγχρόνως δε τρίβει την κοιλιά της πάνω στον πούτσο του. Φωνές καύλας και αναστεναγμοί βγαίνουν από το ανοιχτό στόμα της που βαριανασαίνει. Τέτοια είναι η καύλα της που κολάι τα χείλια της στα δικά του να χώνει την γλώσσα της στο στόμα του και να μουγκρίζει από καύλα. Τα χέρια του χώνονται κάτω απ’ την μπλούζα της και χαϊδεύουν την πλάτη της και τα βυζιά της. Την γδύνει και αυτό με αφήνει άφωνο και καυλωμένο. Φορά ενα δερμάτινο κορμάκι που αφήνει ελεύθερα τα βυζιά της, ψηλοκάβαλο που από μπρος χώνεται στο μουνί της και στα φουσκωμένα από καύλα μουνόχειλα και στο πίσω μέρος καταλήγει σε στρινγκ και χώνεται στην κωλάρα της. Η εμφάνιση της μας δηλώνει ότι έχει έρθει έτοιμη να ξεσκιστεί στον πούτσο.

-Α!!! την πουτάνα ψώνισε καινούργιο για να ‘ρθει να γαμηθεί, μονολογώ, νιώθοντας ενα τσίμπημα ζήλιας που αγόρασε καινούργιο εσώρουχο για τον γαμιά της και για μια στιγμή ξενέρωσα.

-Η γυναίκα σου είναι πολύ καυλιάρα, είμαι σίγουρη ότι ξέρει να γαμιέται, έχει έρθει για να ξεσκιστεί και σίγουρα ο άντρας μου θα της δώσει αυτό που ζητάει, μου ψιθυρίζει η γυναίκα του γαμιά της δικιάς μου που παρακολουθεί μαζί μου αυτά που συμβαίνουν. Αλήθεια είναι ότι τα λόγια της με έφτιαξαν αλλά συγχρόνως μου άφησαν ενα ερωτηματικό.

-Τι είπες; την ρωτώ.

-Θα δεις, μου λέει.

Σκύβει και γλύφει τα βυζιά της. Το στόμα, η γλώσσα του, γλύφουν τα βυζιά, τις ρώγες της, με το ένα του χέρι χουφτώνει μαλάζει χαϊδεύει τα βυζιά της, τα δάχτυλα του τρίβουν και τραβούν τις ρώγες που δείχνει να της αρέσει καθώς βογκητά αναμεμιγμένα με φωνές καύλας ακούγονται, η γλώσσα της γλείφει τα χείλια της και το άλλο του χέρι έχει χουφτώσει την κωλάρα της και το μεσαίο δάχτυλο του έχει χωθεί στην χαράδρα του κώλου της και την πιέζει πάνω στον πούτσο του.

Τις βγάζει το κορμάκι μένει μόνο να φοράει τις ψηλοτάκουνες γόβες της και την ξαπλώνει στο καναπέ ώστε να έχουμε πλήρη θέα από το φρεσκοξυρισμένο της μουνί που είχε κάνει καλλιτεχνικό ξύρισμα καθώς στο πάνω μέρος είχε αφήσει μια γραμμή αξύριστη.

-Κοίτα πως έχει ξυρίσει το μουνί της, σε μένα δεν το έκανε ποτέ, λέω στην γυναίκα του.

-Σου το είπα ότι είναι πολύ καυλιάρα σε λίγο θα το διαπιστώσεις και μόνος σου.

Αυτή σαν καλή παντρεμένη και αγάμητη για καιρό γυναίκα σηκώνει και ανοίγει τα πόδια της διάπλατα και αρχίζει να χαϊδεύεται και να τον προκαλεί. Τα χέρια της διατρέχουν όλο της το κορμί χαϊδεύοντας το. Χουφτώνει τα βυζιά της τραβάει τις ρώγες της, τα φέρνει στο στόμα βγάζοντας έξω την γλώσσα της για να τα γλείψει, χαϊδεύει την κοιλιά της τα μπούτια της σαλιώνει τα δάχτυλα της, τα χώνει στο μουνί της και χαϊδεύει την σούφρα της.

-Γάμησε με μην αργείς έχω καυλώσει δεν αντέχω άλλο.

Αυτός αντί γι αυτό σκύβει και αρχίζει να την γλύφει και γώ απ’ μεριά μου καυλώνω υπέρμετρα βλέποντας μια άλλη γλώσσα να γλύφει το μουνάκι της γυναίκας μου. Την γλύφει και μας προσφέρει συγχρόνως θέαμα καθώς το κεφάλι του το έχει τοποθετήσει λοξά για να βλέπουμε τι κάνει. Της έχει ανοίξει τα καυλωμένα μουνόχειλα τα γλύφει, γλύφει την κλειτορίδα της και γαμάει την τρύπα της μπαινοβγαίνοντας την γλώσσα του. Το κάνει και μας κοιτάζει στέλνοντας μήνυμα:, ”κοιτάτε τι μουνάρα γλύφω” ή σ’ εμένα λέγοντας μου ”ότι έχω πολύ καυλιάρα γυναίκα και θα στην ξεσκίσω”.

Όπως και να έχει έχω καυλώσει με το θέαμα. Αυτή χτυπιέται ολόκληρη από καύλα τραβάει τα βυζιά της φωνάζει ουρλιάζει και τον παρακαλάει να την γαμήσει.

-Όχι άλλο γλύψιμο δεν αντέχω, άλλο γάμησε με, χώσε μου τον πούτσο σου.

Αλλά αυτός έχει άλλα σχέδια. Της χώνει ένα δάχτυλο και συγχρόνως της γλύφει την κλειτορίδα κάνοντας να χτυπιέται πραγματικά και μετά από λίγο και δεύτερο.

-Έτσι γάμησε μου το μουνί με τα δάχτυλα σου κανε με να χύσω.

Αλλά το μαρτύριο της δεν έχει τελειωμό καθώς τώρα με το άλλο του χέρι αρχίζει να της χαϊδεύει απαλά την κωλοτρυπίδα της. κουνάει την κωλάρα της δείχνοντας πόσο της αρέσει.

-Ναι μωρό μου μ΄ αρέσει χάιδεψε την απαλά από καιρό περίμενα να μου το κάνεις, αχ! μη σταματάς το κάνεις πολύ ωραία, με τρελαίνεις συνέχισε έτσι έτσι έτσι. Είσαι υπέροχος έτσι δεν μου το έχει κάνει κανένας, γλείψε την μου, θέλω η γλώσσα σου να μου την γλύφει. Τι υπέροχα γλύφει η γλώσσα σου, χωσ’ την μέσα , σάλιωσε την καλά. Σάλιωσε μωρό μου το δαχτυλάκι σου και χώστο. Και αυτός σαλιώνει τον δείχτη του της τον χώνει και το μπαινοβγάζει.

-Αχ!!!! τι καύλα που νιώθω, καυλώνω απ’ το κώλο η πουτάνα και μ’ αρέσει, ο κώλος μου ανοιγοκλείνει από καύλα χώσε μου και άλλο δάχτυλο.

Παθαίνω σοκ με αυτά που βλέπω. Τέσσερα δάχτυλα γαμούν τις τρύπες της γυναίκας μου και μια γλώσσα την γλείφει και αυτή πεθαίνει από καύλα και ζητάει και άλλα. Αλλά δεν τελείωσαν οι εκπλήξεις της.

Γδύνεται και αυτός και μόλις βλέπει την πούτσα του που είναι μεγαλύτερη κατά 2-3 πόντους με χοντρότερο κεφάλι απ’ το δικό μου, ορμάει και αρχίζει ένα γλύψιμο άνευ προηγουμένου και την βλέπω να την χώνει όλη μεσ΄ στο στόμα της όπως δεν μου έχει κάνει ποτέ.

-Αυτή είναι πούτσα να με γαμήσει, τέτοια πούτσα γουστάρω, την ακούμε να λέει μέσα στα βογκητά καύλας.

Αυτός της έχει πιάσει το κεφάλι βλέποντας ποσό πουτάνα είναι, της γαμάει το στόμα χώνοντας όλο μέσα στο λαιμό της και αυτή μέσα στην καύλα το κάνει με ευχαρίστηση και βοσκάει κιόλας δείχνοντας πόσο της αρέσει. Αφού την άφησε αρκετή ώρα να τον γευτεί στο στόμα της ήρθε η ώρα να της γαμήσι το μουνί. Την ξαπλώνει πάλι στον καναπέ της σηκώνει τα πόδια και τον ακουμπάει στα μουνόχειλα της και αρχίζει να της τα γαμάει δείχνοντας το μας. Σε λίγο τον πιάνει και τον ακουμπάει στην τρύπα της και αρχίζει να της τον βάζει σιγά σιγά πρώτα το πουτσοκέφαλο και μετά το υπόλοιπο μέχρι που τα αρχίδια του ακουμπούν στον κώλο της.

-Τι πούτσος είναι αυτός παιδαρά μου, το άνοιξες το μουνάκι μου, έλα γάμαμε μη σταματάς, γάμησε με όπως δεν το έχει κάνει κανένας, είναι δικό σου καν το ότι θες, ξέσκισε το, την ακούμε να του λέει.

-Ναι μουνάρα μου θα στο ξεσκίσω, θα σε ξεπατώσω στον πούτσο, θα σε κάνω να μην μπορείς να πάρεις τα πόδια σου.

Και λέγοντας αυτά αρχίζει να την σφυροκοπάει ανελέητα. Φωνές καύλας ουρλιαχτά γεμίζουν το δωμάτιο, της δίνει και καταλαβαίνει. Της κρατά τα πόδια από τους αστραγάλους και μπαινοβγαίνει σαν έμβολο ατμομηχανής. Σε λίγο τον πιάνει και τον ακουμπά στην σούφρα της. Μένω κάγκελο και περιμένω της αντιδράσεις της, αντί αυτού την ακούω

-Σιγά σιγά ψωλάρα μου ο κώλος μου είναι στενός δεν τον έχει φάει πολλές φορές.

Και την βλέπω να πιάνει τα κωλομέρια της και τα ανοίγει. Αυτός σπρώχνει και το βάζει το πουτσοκέφαλο.

-Με άνοιξες πουτσαρά μου, πονάω αλλά μ΄ αρέσει άστο να το κάνω εγώ και συγχρόνως με το ένα χέρι γαμάει το μουνί της και με το άλλο κρατάει το κωλομάγουλα ανοιχτά και πότε κάνει κυκλικές κινήσεις πότε σπρώχνει για να μπει. Έτσι καταφέρνει να τον πάρει όλον μέσα.

-Τι καύλα είναι αυτή, χύνω συνέχεια από τον κώλο, τι έχανα η πουτάνα τόσα χρόνια, έλα πουτσαρά μου γάμα μου το κώλο, ξέσκισε τον μου, ξεκώλιασε με.

Και ο γαμιάς της αρχίζει ένα ανελέητο ξέσκισμα. Με κάθε βύθιση του, η γυναίκα μου ουρλιάζει από καύλα, και για να την παιδέψει ακόμα πιο πολύ τον βγάζει όλον και μετά τον ξαναχώνει.

-Περίμενε ψωλαρά μου δεν αντέχω άλλο έτσι, του λέει και πέφτει στα τέσσερα. Ακουμπάει το κεφάλι της και τα βυζιά της στον καναπέ που ξεχειλίζουν από το βάρος της και του κουνάει τον κώλο της προκαλώντας τον και βλέπουμε μια σούφρα ορθάνοιχτη. Στήνεται από πίσω της και μας κοιτάζει. Στο βλέμα του διαβάζουμε πόσο καργιόλα γυναίκα έχω.

-Έλα καργιόλη μου μην καθυστερείς, τόσο καιρό έβλεπα την πούτσα σου και καύλωνα η πουτάνα, χώστον μου, ξεπάτωσε με με έχεις κάνει μεγάλη πουτάνα. Την πιάνει από τα κωλομέρια την ευθυγραμμίζει και της τον ξαναχώνει.

-Θα σε ξεσκίσω, θα σε ξεπατώσω, θα σου χώσω και τα αρχίδια μου, τέτοιο κώλο σαν τον δικό σου πρώτη φορά ξεσκίζω.

-Ναι ψωλαρά μου ξέσκισε τον αφού ο μαλάκας ο άντρας μου δεν το έκανε, ξέσκισε τον εσύ.

-Ναι μουνάρα μου, είχε τόσο καυλιάρα γυναίκα και δεν τό ‘ξερε εγώ άμα σε είχα θα ξέσκιζα καθημερινά.

-Τώρα με έχεις καργιόλη μου και θα με ξεσκίζεις. Γάμα μου και το μουνί ψωλάρα μου. Και έτσι αρχίζει αρχίζει ένα ανελέητο ξέσκισμα από το μουνί στο κώλο και από το κώλο στο μουνί καθώς και τα χαστούκια στα κωλομέρια της πάνε σύννεφο.

-Ναι καργιόλη μ΄ αρέσει, χτυπάμε, βρίσε με, είμαι η πουτάνα σου, γουστάρω.

-Το ήξερα ότι είσαι μεγάλη πουτάνα από την πρώτη μέρα που σε είδα.

-Για σένα καργιόλη μου, για σένα έγινα πουτάνα, πεθαίνω η πουτάνα, τι πούτσα τρώω σήμερα, χύσε ψωλαρά μου, δεν αντέχω άλλο, το μουνί μου έχει στεγνώσει.

Την πιάνει και την στήνει με τα τέσσερα στη μοκέτα τουρλώνοντας τον κώλο, πιέζοντας την μέση της προς τα κάτω ώστε ο κώλος της να βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο της, τα βυζιά της να ακουμπούν κάτω με θέα προς τα εμάς την κατακόκκινη από τις φάπες κωλάρα της και τις ανοιγμένες τρύπες της.

Στήνεται από πίσω της στα πόδια του όμως, η καυλωμένη ψωλάρα του πλησιάζει την τρύπα του κώλου της χαμηλώνει της τον χώνει, βγαίνει όλος έξω και πάλι της τον χώνει μία στο μουνί και μια στον κώλο. Φοβερό το θέαμα, απίστευτα καυλωτικό, βλέπω την κωλάρα της γυναίκας μου να ξεσκίζεται από μια ψωλάρα και κοντεύω να χύσω, νομίζω ότι η ψωλάρα είναι δικιά μου και την ξεσκίζω εγώ. Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται καθώς μετά από λίγο και μέσ’ στα βογκητά τους ακούγεται

-Μωρό μου δεν αντέχω άλλο θα χύσω που θες να σε χύσω:

-Στο στόμα μωρό, στο στόμα.

Και την βλέπω να στήνεται μπροστά του και να τον τσιμπουκώνει μουγκρίζοντας από καύλα.

-Χύνω μουνάρα μου χύνω.

Και αυτή αρχίζει να του τον παίζει γρήγορα, έχοντας το στόμα ανοιχτό την γλώσσα έξω μπροστά του και δέχεται τα χύσια, στο στόμα, στο πρόσωπο, στα βυζιά της, και αφού βλέπει ότι δεν χύνει άλλο τον χώνει στο στόμα της πάλι και τον καθαρίζει ολότελα και αφού δεν υπάρχει άλλο αλείφει τα χύσια του στα βυζιά της. Παθαίνω σοκ με αυτά που βλέπω να κάνει σ΄ αυτόν που δεν τα είχε κάνει ποτέ σε μένα.

-Ήμουν καλή μωρό μου σ΄ άρεσα το ευχαριστήθηκες; τον ρωτά.

-Η καλύτερη, ανεπανάληπτη η βραδιά, θα μου μείνει αξέχαστη.

-Αλήθεια μωρό μου γιατί ήταν η πρώτη μου φορά με άλλον άντρα και ήμουν αγχωμένη, πρώτη φορά γεύομαι τα υγρά ενός άντρα και φοβόμουν μήπως κάτι δεν πάει καλά.

-Μωρό μου το σπίτι πήρε φωτιά με τρέλανες και σκέψου να μην ήταν η πρώτη σου φορά.

Και αφού συνήλθαν από το ξέσκισμα, πήγαν μαζί για μπάνιο.

 

-Σου το είπα ότι η γυναίκα σου είναι πολύ καυλιάρα, τώρα που πήρε το βάπτισμα μένει να βρούμε τρόπο να την βάλουμε στην παρέα μας.