(Η ιστορία που ακολουθεί είναι αληθηνή με επιπρόσθετα(ψεύτικα) στοιχεία για να νοστιμεύσει .Οποιαδήποτε ομοιότητα ειναι τυχαία.Τα γράμματα δεν αντιπροσωπεύουν ονόματα αλλα δίνονται συμβολικά)

Έχουμε και λέμε.

Η μαθητική ερωτική μου ζωή είναι ωραία.Ξεκίνησε στην Β’ Γυμνασίου και μέχρι τώρα είναι μιά χαρά.Θα σας αφηγηθώ τι έγινε στην Α’ Λυκείου με δύο συμμαθήτριες μου.

Ηταν Πέμπτη,όταν οι καθηγητές είχαν απεργία.Πολλοί δεν ήρθαν και είχαμε πολλά κενά.

Το κακό ήταν ότι είχαμε μάθημα τις δύο πρώτες και την τελευταία ώρα και έπρεπε να περιμένουμε όλη την μέρα,η οποία ήταν ιδιέτερα ζεστή.

Είχα χωρίσει με ένα κορίτσι πριν απο δύο εβδομάδες και δεν ήμουν και στα καλύτερά μου.

Ο φίλος μου ο Α. έλειπε και εγώ έκανα βόλτες στο προαύλιο με δύο παιδία.Ξαφνικά με έπιασε μεγάλη δίψα.

Άφησα τα παιδιά και πήγα στον πάνω όροφο του σχολείου,στον οποιο βρίσκεται η τάξη μου.Μπήκα μέσα και πήρα το μπουκάλι με το νερό απο την τσάντα μου και το ήπια μονορούφι.

Πήγα στόν κάδο της τάξης να το πετάξω όταν δύο συμμαθήτριές μου,η Ξ και η Γ,μπηκαν στην τάξη.Και οι δύο ήταν(και είναι) πολυ ωραίες και στο πρόσωπο και στο σώμα.

Η Ξ λίγο κοντή,καστανόξανθη,με ωραία βυζάκια και πολύ ωραίο κώλο.Η Γ,μελαχροινή,με τεράστια βυζιά και ζουμερό κώλο.

Δεν με είδανε επειδή ο κάδος βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την πόρτα αλλά πίο πίσω και εγώ ήμουν κολλητά στον τοίχο.

Η Ξ φωρούσε ένα πολύ καυτό κολάν ενώ η Γ φορούσε τζήν,τα οποία με αρέσουν πάρα πολύ.Πήγαν στο παράθυρο με ωραίο κούνημα και κοιτούσαν κάτω.

Η Ξ έσκυψε πολύ και φάνηκε το στρινγκάκι της.Σε αυτο το θέαμα ο πούτσος μου πρήστηκε και με έπιασαν γερές καύλες,ξεχνώντας απευθείας το κορίτσι που χώρισα.

Πιάνοντας τον βγήκα απο την τάξη με γρήγορο κα σιγανό βήμα.
Πάω στις τουαλέτες,όχι μόνο για την ανάγκη που μου έφερε το νερό,αλλά και για να ηρεμήσω και να μου φύγει η καύλα.Προσπαθούσα να ηρεμήσω αλλά αδύνατον,ο νούς μου επέστρεφε στους δύο κώλους.

Βγαίνω απο τις τουαλέτες και πάω να βρώ κανέναν για κουβέντα.Βγαίνοντας,να τες η Ξ και η Γ,μιμούμενες το γνωστό "οοοοοο Σουλτάν" της Πετρούλας.Τα βυζία της Γ με ξανακαύλωσαν καθώς τα κουνούσε δεξιά και αριστερά.

Φωρούσε ένα κολλητό μπλουζάκι,το οποίο πάσχιζε να φτάσει την επίπεδη κοιλία της λόγω των βυζιών της.Η Ξ φωρούσε ένα μπλουζάκι με χαμηλό ντεκολτέ.

Στην στιγμή φαντασιώθηκα διάφορες καταστάσεις με τις δύο,κάτι που(απ’ότι φάνηκε στην συνέχεια)πρέπει να είδαν στην έκφρασή μου.”δεν είμαι για συζήτηση με τέτοια καύλα” σκέφτηκα και πήγα πάλι στην τάξη.

Κάθησα στην έδρα και έπιασα τον πούτσο μου με το αριστερό χέρι,ενώ με το δεξί έκανα πως κοιτούσα κάτι στο κινητό.Πέρασε αρκετή ώρα και μαζί της πέρασε και η καύλα μου.

Άκουσα την φώνή της Γ απο την πόρτα και πάλεψα για να μην μου ξανασηκωθεί.Ηρέμησα την αναπνοή μου,κάτι που δούλεψε και το χρησιμοποιώ σε παρρόμοιες καταστάσεις.

Μπήκαν και οι δύο μέσα και κατευθήνθηκαν στην έδρα όπου καθόμουν.

 Γ-(λέει το όνομά μου),έλα λίγο που σε θέλουμε.                                                                                                                            (κόκαλο εγώ)                                                                                                                                                                    Ξ-Ναι,έλα λίγο να σου δείξουμε κάτι.

 Τις ακολουθώ όσο αυτές κουνιούνται.Με το ζώρι μπόρεσα να τραβήξω το βλέμα μου από τους κώλους τους και να ρωτήσω πού πάμε.Αυτές δεν απάντησαν και μπήκαν στον διάδρομο που οδηγεί στις τουαλέτες.

Οστώσο δεν με πήγαν εκεί,αλλα σε ένα δωματιάκι λιγο πιο μακρυά από τις τουαλέτες που χρησήμευε παλιά σαν αποδυτήριο και είχε ηχομώνωση.

Τώρα,όσοι μαθητές είχαν βρει το κλειδι της πόρτας κρυμμένο ανάμεσα στα παλιά στρώματα γυμναστικής,το χρησιμοποιούσαν για απομόνωση και για σεξ.

Πάνε και οι δύο προς τα στρώματα και σκύβουν καυλιάρικα στα τέσσερα για να το βρούν το κλειδί.

Εγώ πιάνω τον πούτσο μου και τον χαϊδεύω πάνω απο το παντελόνι μου,βλεποντας τις δύο κωλάρες,καθώς και τα στρίνγκ τους που είχαν φανεί απο το πολύ το σκύψιμο.

Η Γ κάτι ψυθιρίζει στην Ξ.Αργότερα μου είπε οτι της είπε "τον καυλώσαμε ακόμα δεν μπήκαμε".

Ανοίγουν την πόρτα κι μπάινουμε στο δωμάτιο,το οποιό είχε δύο θρανία και μιά καρέκλα που δεν χρησιμοποιούνταν για μάθημα.Μία άλλη πόρτα οδηγούσε στις παλιές ντουζιέρες.

Το δωμάτιο είχε ελαφρύ φωτισμό απο δύο μικρά παράθυρα στα δεξιά.

Ξ-Κάτσε λίγο στην καρέκλα.

Η Γ πήγε και κλείδωσε την πόρτα.Όταν γύρισε και οι δύο έφεραν τα τραπέζια κολλητά.Κάθησαν πάνω τους.

Ξ-Σε είδαμε πρίν στην τάξη και σε καταλάβαμε που κοιτούσες στους κώλους μας,είδαμε και πως ήσουν όταν μας είδες έξω απο τις τουαλέτες με την πούτσα καυλωμένη,όπως τώρα.

Γ-Το σκύψιμο στο παράθυρο και το "οοοο σουλτάν" τα κάναμε επίτηδες για να σε κάνουμε να νιώσεις όπως νιόθουμε και εμέις όταν σου τον βλέπουμε σηκωμένο.

Χθές δαχτυλονόμασταν για σένα και τώρα θέλουμε,όπως κατάλαβες,να μας ικανοποιήσεις.

 Η καύλα μου εκείνη την στιγμή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Ξ-Αν θές φύγε,αλλα θέλουμε πάρα πολύ να μας γαμήσεις.

Πάω απευθείας στο θρανίο.Η Γ με το πόδι της με σπρώχνει  πίσω.

Γ-Εμείς θα σου πούμε πότε θα έρθεις.

Ξεκινάνε και οι δυο να τρίβουν αργά τα βυζιά τους.Αργά και καυλιάρικα.Σιγά σιγά κατεβαίνουν προς το μουνί τους,το οποίο χαϊδεύουν ελαφρά,έπειτα ξανά στα βυζιά τους.Γυρνάνε και χαιδεύουν τον κώλο τους,σκύβοντας.

Ήθελα στη στιγμή να πάω και να τις σκίσω από όλες τις τρύπες.Πέφτουν στα τέσσερα και έρχονται σιγά σιγά προς εμένα.Πάω να αγγίξω τα βυζιά τους και μου χαστουκίζουν ελαφρά τα χέρια.

Ξεκινάνε και βγάζουνε τις μπλούζες τους και μένουν μόνο με τα σουτιέν.Τα φοβερά τους σώματα φάνηκαν,καθώς και τα ζουμερά τους βυζιά.Έτριβαν τις ρώγες τους πάνω από τα σουτιέν και εμένα μου σηκωνώταν όλο και πιό πολύ.

Τα έβγαλαν και εγώ κοιτούσα στα ζουμερά βυζιά τους,χωρίς να μπορώ να τα αγγίξω.Σηκώθηκαν.Η Ξ άρχιζε σιγά σιγά να κατεβάζει το παντελόνι της Γ.Έπειτα και η Γ έκανε το ίδιο στην άλλη.

Τα μαύρα στριγκάκια τους κάλυπταν ελφρά τις τρύπες τους.Τα κατέβασαν αργά και βασανιστικά,αφήνοντας τις κωλάρες τους γυμνες.Η καύλα μου έχει φτάσει στα ουράνια.

Έρχονται στα γόνατα και χαϊδεύουν τον πούτσο μου.Εγώ απλώνω το χέρι μου και χωρίσ αντίσταση πλέον χουφτώνω τις βυζάρες τους.

Μου βγάζουν το παντελόνι και το μποξεράκι και μένω με τον πούτσο και τα ξυρισμένα μου αρχίδια έξω.

Έρχεται η Γ και μου γλύφει τα μπαλάκια,έπειτα βάζει την γλώσσα της στην βάση του πούτσου μου και μου τον γλύφει μέχρι το πουτσοκέφαλο.

Έρχεται η Ξ και βαζει το πουτσοκέφαλο στο στώμα,γλύφωντάς το.Ξαναέρχεται η Γ και βαζει τον πούτσο στο στώμα της μέχρι την μέση και ανεβαίνει ξανά και συνεχίζει,κάνοντας μια πίπα όλα τα λεφτά.

Όσο γινόταν αυτά εγώ ήμουν σε άλλο κόσμο.Κάνει το ίδιο και η Ξ.Σηκώνωνται και πάνε στα θρανία.

Η Ξ ανεβαίνει,ξαπλώνει και ανοίγει το πόδια της.

Ξ-Γαμησέ με!

Πάω και της κάνω γλυφομούνι,σύντομο γιατί ζητούσε πούτσα.Πιάνω τον πούτσο μου και της κάνω πινέλο.Αυτη αρχίζει να γλυκαίνεται.

Τον χώνω μέσα σιγά σιγά.Ακούγεται ένα "αααααχ" απο την Ξ.Ξεκινάω και την γαμάω.στην αρχή αργα και σταθερά,έπειτα γρήγορα και με δύναμη.

Άρχισε να ουρλιάζει και τα υγρά της έλουζαν στον πούτσο μου,κάνοντας με να πηγαίνω πιο γρήγορα και πιό δυνατά.

Της έπιανα τα βυζιά και της τσιμπούσα τησ ρώγες.Μετά απο κανά δεκάλεπτο

Ξ-ΑΑΑΑΑΧ,ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ,ΑΑΑΑΑΑΑΧ,ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩ,ΑΑΑΑΑΑΧ,ΧΥΥΥΥΥΝΩΩΩΩΩΩ.

Μετά από λίγο βγαίνω από το μουνί της.Όση ώρα την γαμούσα,αυτή έγλειφε το μουνί της Γ.Η Γ ξαπλώνει και περιμένει να την γαμήσω.

Μπάινω μέσα της και ξεκνάω.Το μουνί της ήταν πιο ζουμερό απο της Ξ και ο πούτσος μου την γαμούσε πολύ γρήγορα.Σε λίγο άρχισε να χύνει και αυτή.

Γ-ΧΥΥΥΥΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΣΤΟΝ ΠΟΥΥΥΥΥΤΣΟΟΟΟΣΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥ.

Βγαίνω και από αυτην και αμέσως σκύβει η Ξ

Ξ-Γάμησε με από κώλο.

Μπαίνω πολύ σιγά για να μήν την πονέσω και ξεκινάω και την γαμάω.Τέτοιο στενό κώλο δέν είχα ξαναδεί.Την γαμάω με ταχύ ρυθμό και αυτή φωνάζει

Ξ-ΣΚΙΙΙΣΕ ΜΕΕΕΕΕ ΣΚΙΙΙΙΙΣΕΕΕ ΜΕΕΕΕΕΕΕ ΣΚΙΙΙΙΙΣΕΕΕΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΩΩΩΩΩΛΟΟΟΟΟΟΟ

Την γαμούσα κανα δεκάλεπτο,αλλά έβλεπα ότι ήθελε και η Γ.

Σκύβει και εκείνη.Ο κώλος της δέν ήταν τόσο στενός αλλά ήταν και αυτός πολύ ωραίος.

Γ-ΓΑΜΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΑΑΑΑΑΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Μου έρχεται να χύσω."Δεν έιναι η ώρα τώρα" λέω από μέσα μου.Βγαίνω από τον κώλο της.Κάθομαι στην καρέκλα και λεώ στην Ξ

Εγω-Έλα για ένα Ισπανικό.

Έρχεται και βάζει τον πούτσο μου ανάμεσα στα βυζιά της.Τα γαμούσα για πολύ ωρα.Έρχεται η σειρά της Γ με τα τεράστια ζουμερά βυζιά.Το ισπανικό που μου έκανε μου μένει αξέχαστο.

Τέτοια τέχνη και τόσο ωραία βυζιά δεν ξανάδα.

Τωρα πραγματικά θέλω να χύσω.Σηκώνομαι όρθιος και τισ φερνω κάτε από τον πούτσο μου να περιμένουν με τα βυζιά στα χέρια και τισ γλωσσες απ’έξω τα χύσια μου.

Ξεκινάω και χύνω.Βάζω την πούτσα μου στη γλώσσα της Ξ πρώτα,μετά στης Γ.Μετά στις βυζάρες της Γ και τέλος στης Ξ.

Ήταν ένα από τα πιό ωραία γαμήσια μου και ήθελα να το μοιραστώ.Ευχαριστώ που την διαβάσατε.