Είχαμε γνωριστεί στη δουλειά.. Μιλούσαμε και βρισκόμασταν σα φίλοι.. Μόνο φίλοι?? Ήταν βράδυ. Καθόμασταν στο κρεβάτι και ενώ μιλούσαμε με φίλησε… τρυφερά… γλυκά… Μετά από αυτό όποτε βρισκόμασταν είτε έξω είτε στη δουλειά ήμασταν πάντα καυλωμένοι και υγροί ο ένας για τον άλλο.. Χάδια… φιλιά… τηλεφωνικό σεξ… Μέχρι εκείνο το βράδυ!

Κανονίσαμε να βρεθούμε μόνο για να πηδηχτούμε.., Ξύρισα το μουνάκι μου και φόρεσα ένα κοντό φορεματάκιπου έκρυβε μόνο τις ρόγες μου… χωρίς εσώρουχα. Βρεθήκαμε σε ένα πάρκο. Ήμουν ήδη καυλωμένη γιατί ήξερα ότι επιτέλους θα με γάμαγε και ήλπιζα να είναι τόσο καυλιάρης και στην πραγματικότητα όσο και στο τηλεφωνικό σεξ.

Καθήσαμε σε ένα παγκάκι ο ένας δίπα στον άλλο και είχα τα πόδια μου πάνω στα δικά του. Με χάιδευε και άρχισε να ανεβάζει το χέρι του προς το μουνάκι μο. Ήταν ήδη υγρό και όταν το άγγιξε άρχισε να στάζει. Το χάιδευε αργά και έβαζε πότε ένα και πότε δύο δάχτυλα μέσα στη μουσκεμένη μουνίτσα μου.. Σταματάει απότομα και σκύβει μπροστά μου.. Τα πόδια μου ορθάνοιχτα και ανατρίχιασα με την ανάσα του στο υγρό μουνάκι μου.. Σχεδόν έτοιμη να χύσω και αρχίζει να με γαμάει με τη γλώσσα του..Με γάμαγε με τη γλώσσα του και τα δάχτυλά του παίζανε με τη κλειτορίδα μου..

Δεν άντεξα και πλημμύρισα το στόμα του με τα μουνοχυσάκια μου.. Έτρεμα ολόκληρη και έμεινα λίγο ακίνητη να συνέλθω.. Το τέλειο γλειφομούνι.. Δική μου σειρά τώρα να του δείξω τι μπορώ να κάνω με τη γλωσσίτσα μου.. Ξεκούμπωσα τη βερμούδα του και… ωωω…τη έκπληξη, δε φορούσε ούτε αυτός εσώρουχο. Χαιδέυω απαλά τον πούτσο του και τ’αρχίδια του.. Τον είχα αγγίξει αλλά ανυπομονούσα να νιώσω τη γεύση του στη γλώσσα μου.. Πλησιάζω αργά και ακουμπάω τα χείλια μου στο πουτσοκέφαλό του.. Το γλείφω και το φιλάω αργά.. Τον γλείφω όλο και σχηματίζω το περίγραμμά του με την άκρη της γλωσσίτσας μου.. Τον βάζω όλο στο στόμα μου και χαιδεύω τ’αρχίδια του με το χέρι μου.. Του παίρνω πίπα και του τον παίζω ταυτόχρονα.. Τον νιώθω να σκληραίνει απίστευτα στο στόμα μου και λίγο αργότερα το γεμίζει με τα καυτά του χύσια.. Τον θέλω πολύ..Θέλω να νιώσω τον πούτσο του να καρφώνει το μουνί μου.. Να χύνω και να νιώθει τα υγρά μου να τρέχουν στ’αρχίδια του..

Σηκώνομαι όρθια, ανεβάζω το φορεματάκι μου και κάθομαι πάνω του.. Πιάνω τον πούτσο του που είναι ακόμα απίστευτα σκληρός και τον βάζω μέσα στο μουνί μου.. Αρχίζω να ανεβοκατεβαίνω αργά και ταυτόχρονα να χαιδεύω τ’αρχίδια του με το χέρι μου.. Εκείνος είχε κατεβάσει τελείως το φόρεμά μου και έγλειφε και δάγκωνε τις ρόγες μου δυνατά..

Τον νιώθω να τρέμει και αμέσως μετά νιώθω τα χύσια του να πλυμμηρίζουν το μουνί μου.. Αμέσως έσκυψε μπροστά και έτσι όπως έτρεχαν ακόμη τα χύσια του στα πόδια μου, με γάμησε με τη γλώσσα και του δάχτυλά του ακόμα πιο καυλιάρικα και πιο άγρια μέχρι που τον έχυσα ξανά μέσα στο στόμα φωνάζοντας από καύλα.. Και για να μην αφήσω το στοματάκι μου στεγνό και επειδή ήθελα για μια ακόμα φορά τα χύσια του στη γλώσσα μου, τον τσιμπούκωσα ξανά όσο καλύτερα μπορούσα μέχρι που ξεχύλισαν τα χύσια του από το στόμα μου.. Και όλα αυτά σε ένα ΠΑΓΚΑΚΙ..

Από τότε έχουμε κάνει τα πιο τρελά και απίστευτα καυλιάρικα πράγματα στο γραφείο, στο σπίτι ή όπου βρούμε.. Κάθε φορά είναι ακόμη καλύτερα και με περισσότερη καύλα και όσο πιο πρόστυχα μπορούμε..